- Μελη online: 24
- Σύνολο μελών: 7976
- Τελ. μέλος: aggelikoulini
- Θέματα στο forum: 11950
- Μηνύματα στο forum: 285870
Όλοι οι χρήστες
Τον Ιανουάριο το No More Heroes 2
Αρχική » Wii » News » Τον Ιανουάριο το No More Heroes 2
Συντάκτης: Γιώργος Τσακίρογλου
Αύγ 26, 2009 13:08
Ενώ οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν το T-shirt που θα φοράει ο Travis
Έναν αρκετά έξυπνο διαγωνισμό έχει σκεφθεί ο Suda 51 για το No More Heroes 2 και έτσι όσοι αισθάνονται δημιουργικοί δεν έχουν παρά να λάβουν μέρος. Πρακτικά, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν το T-Shirt το οποίο θα φοράει ο Travis κατά την εμφάνισή του στο δεύτερο μέρος της σειράς. Σαν προθεσμία έχει οριστεί η 10η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία όπου ο Suda 51 θα επιλέξει το τελικό σχέδιο και, φυσικά, θα ανακηρύξει το νικητή -δεν έχει γίνει λόγος για κάποιο επιπλέον έπαθλο.
Σε ό,τι αφορά τον τίτλο, πλέον είναι και επίσημα επιβεβαιωμένο ότι το No More Heroes 2: Desperate Struggle θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii τον Ιανουάριο, δια χειρός Ubisoft. Τα στοιχεία που μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν είναι η παρουσία των bosses καθώς και η δυνατότητα του Travis να χειρίζεται δύο ''σπαθιά'' ταυτόχρονα.

Latest news
Latest reviews

Σχόλια Χρηστών ( 2 )
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να συνδεθείς
Volgana - πριν από 1 χρόνο
Καλή φάση αν και γνώμη μου είναι πως αν δεν ανεβάσει τον οπτικό τομέα και δεν φτιάξει τα πραγματικά προβλήματα του 1ου, δεν θα πουλήσει ουτε σαν σουβέρ.
Sky333 - πριν από 1 χρόνο
αντε να δουμε. το πρωτο μου αρεσε πολυ (με εξαιρεση των σπαστικοτατων jobs) οποτε θελω πολυ να δω κατι δυνατο και σε αυτη την προσπαθεια.