Dreamfall, Prey, Nioh... ακόμα μια ικανοποιητική εβδομάδα.

H πρώτη εβδομάδα του Μαΐου δεν ακολουθεί την ξέφρενη πορεία της προηγούμενης, όπου είχαμε σωρεία από σημαντικές κυκλοφορίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νέες προτάσεις από τις εταιρείες. Για παράδειγμα, το μεγάλο όνομα αυτής της Παρασκευής είναι φυσικά το Prey της Bethesda και της Arkane Studios, της εταιρείας που πριν από μερικούς μήνες μάς έδωσε το κορυφαίο Dishonored 2 (ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι τo Prey έρχεται από την ομάδα της Arkane στο Austin και όχι την αντίστοιχη της Λυόν, που ήταν η δημιουργός του Dishonored 2). Το νέο Prey πέρασε από 1000 κύματα (ως "Prey 2" από τη Human Head Studios), αφού ήταν υπό ανάπτυξη για αρκετά χρόνια και τελικά ακυρώθηκε το 2014, μέχρι να φτάσει η ημέρα της κυκλοφορίας του ως reboot, με εντελώς νέο σχεδιασμό και σενάριο. Δεν μένει παρά να δούμε αν το ταξίδι του Morgan Yu στο διαστημικό σταθμό Talos I θα βαδίσει στα ποιοτικά μονοπάτια του franchise Dishonored.

Από εκεί και πέρα έχουμε τη διάθεση δύο DLC. Και παρόλο που με DLC δεν θέλουμε να πολυασχολούμαστε, τα εν λόγω πακέτα έρχονται για δύο σημαντικά παιχνίδια, φέρνοντας αρκετό νέο υλικό για αυτά. Ο λόγος για το Dragon of the North του Nioh και για το... μισό λεπτό να κάνουμε copy-paste... 3C3C1D119440927 για το Nier Automata. Τέλος, έχουμε την κυκλοφορία του Dreamfall Chapters για PS4 και Xbox One. Πρόκειται για μια σημαντική κυκλοφορία σε ό,τι αφορά το adventure gaming, που σύντομα θα δούμε πώς μεταφέρθηκε στις κονσόλες.

Λίγα αλλά ενδιαφέροντα πράγματα, λοιπόν, έχουμε αυτήν την εβδομάδα. Σας αφήνουμε να δείτε το νεότερο vidcast μας και ευχόμαστε καλό Σαββατοκύριακο!

Οι σημαντικότερες, νέες κυκλοφορίες

  • Darksiders Fury’s Collection – War and Death - PS4, Xbox One
  • Dreamfall Chapters - PS4, Xbox One
  • Nier Automata: 3C3C1D119440927 (DLC) - PS4
  • Nioh: Dragon of the North (DLC) - PS4
  • Prey - PS4, PC, Xbox One
  • World to the West - PS4, PC, Xbox One, Wii U

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Απόστολε στα θετικά δεν αναφέρεις την Harley Quinn. Πολύ όμορφη την έχουν κάνει ρε παιδιά. Δηλαδή......
Injustice 2 σε K2
Πολύ ωραίο φαίνεται το game, σίγουρα αγορά στο μέλλον όταν πέσει η τιμή. Καινούριος έρωτας η Harley ...
Ωραια νεα και φαινεται υποσχομενο και το game master mode που το δειχνουν σε προηγουμενο video, και ...
Βλέπω μια προσπάθεια να προωθηθεί η ατμόσφαιρα , το σενάριο (το όποιο σενάριο ενδιαφέρον ή μούφα θα ...
Ποιο αδιάφορο και από διαφήμιση σερβιέτας..
Μετά το 3, όλα μου φαίνονται αδιάφορα. Αν ήταν σε καμιά Άγρια Δύση πιθανόν να ψηνόμουν...
Φιλε Sleeper Stone, έχεις δίκιο φυσικά, οπότε προσπερνώ τα του εκνευρισμού κτλ.
Απλώς να προσθέσω μ...
Πολύ ενδιαφέροντα τα video που κάνετε. Ελπίζω στο μέλλον και για άλλες θεματολογίες.