Video με σύντομο tour και εντυπώσεις από το μεγάλο event του καλοκαιριού.

Το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Ιουλίου διεξήχθη στο γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο, το GameAthlon για το έτος 2017, το οποίο διοργανώθηκε από την ομάδα του Cowboy TV με τη χορηγία της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, το GameOver συμμετείχε στην εν λόγω εκδήλωση, με δικό του χώρο εντός του event, τον οποίο επισκέφθηκαν εκατοντάδες άτομα μέσα σε αυτό το γεμάτο gaming διήμερο για να παίξουν Crash Bandicoot και WipEout Omega Collection, με τη δυνατότητα να κερδίσουν συμβολικά δωράκια.

Μετά από ένα 48ωρο gaming... κραιπάλης, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το GameAthlon σημείωσε επιτυχία, αφού ειδικά το Σάββατο ο κόσμος ήταν πολύς -από νωρίς το πρωί- ενώ την Κυριακή, από το απόγευμα και μετά, και καθώς έφτανε η ώρα των μεγάλων τελικών των tournaments που διοργανώθηκαν, το κοινό ήταν και πάλι πολυπληθές, σε μα εκδήλωση με πολύ καλή οργάνωση και παλμό.

IMG 3257

Ιδιαίτερη εντύπωση από όλη αυτή τη γιορτή μάς έκανε η γενικότερη "ποικιλία", αφού είδαμε επισκέπτες κάθε ηλικίας -από παρέες εφήβων μέχρι οικογένειες- και παιχνίδια κάθε είδους -από League of Legends μέχρι Crash Badicoot- γεγονός που ανέδειξε όλες τις πτυχές αυτής της κουλτούρας. Βέβαια, το multiplayer κομμάτι και κυρίως το esports/ competitive του πράγματος ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στο GameAthlon, αλλά σημαντική παρουσία είχε και το cosplay, οι retro κονσόλες και υπολογιστές (από το retrocomputers.gr), η Sony είχε έναν εντυπωσιακό χώρο με Gran Turismo Sport και PSVR, παρουσία είχε και η Microsoft με ένα demo unit του Xbox One X, ενώ είδαμε και "διαστημόπλοια" από την Alienware.

Σας αφήνουμε να δείτε ένα video με ένα σύντομο report και ένα mini tour από το χώρο του GameAthlon, και ευχαριστούμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση, καθώς επίσης και τους φίλους μας, που μας έκαναν την τιμή να επισκεφθούν το χώρο μας και να μιλήσουν μαζί μας.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

Πάντως όπως όλοι οι Έλληνες θα ήθελα ένα στην Ελλάδα. Η επανάσταση του 1821 φαίνεται λογικό γιατί οι...
4GB επιπλέον δεν αλλάζουν κάτι γιατι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο 100% της εγκατεστημένης βάση...
Το new 3ds πέρα από την αύξηση στην υπολογιστική ισχύ, είχε και δυο βασικά upgrades στο hardware. Το...
πωπω χολή...τι κακός
Kατα πάσα πιθανότητα απλά θα δούμε κάποιο revision με το chipset της nvidia σε λιγότερα nm για να πέ...
Παρόλα αυτά λόγο παραγωγής αναγκαστικά θα πρέπει να αναβαθμιστεί το switch τουλάχιστον όπως αναβαθμ...
Το 2009 η MS διπλασίασε τη διαθέσιμη ram στα dev kits του 360 απο 512mb (που είχε και το retail μηχα...
Και ότι το σκεφτόμουν πριν λίγο ακούγοντας το υπόλοιπο δευτεριάτικο webcast..
Όταν λέμε two nicks,ε...
Λατρεμένο Curse of Monkey Island. Δεν είναι ούτε το πρώτο Monkey Island που έπαιξα στην ζωή μου, ούτ...
Εννοειται στο συγκεκριμενο,ειμαι 100% υπερ αυτης της αποψης.