Διεκδικήστε μια κονσόλα PS4 500GB και 6 παιχνίδια!

1η Σεπτεμβρίου και η "νέα gaming σεζόν", καθώς και το φθινόπωρο (τουλάχιστον ημερολογιακά), ξεκινά. Και ήρθε η ώρα για ένα μεγάλο διαγωνισμό, που αυτή τη φορά περιλαμβάνει ένα πλούσιο πακέτο με παιχνίδια για το PS4 καθώς επίσης και μια κονσόλα PS4.

Συγκεκριμένα, σε αυτό το διαγωνισμό τα μέλη του GameOver.gr θα διεκδικήσουν ένα PS4 Slim 500 GB και έξι παιχνίδια σε promo εκδόσεις. Τα δώρα του διαγωνισμού θα μοιραστούν ως εξής:

  • 1ος Νικητής - Δώρο μια κονσόλα PlayStation 4 500 GB Slim, μαζί με ένα promo αντίτυπο του παιχνιδιού Wipeout Omega Collection
  • 2oς με 6ο νικητή - Δώρο από ένα promo αντίτυπο των παιχνιδιών Wipeout Omega Collection ή The Last Guardian (τα παιχνίδια θα δοθούν με τυχαία επιλογή).

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να αφήσετε ένα σχόλιο στο παρόν άρθρο. Εμείς, αφού λήξει ο διαγωνισμός, θα συλλέξουμε τα σχόλια, θα τα εισάγουμε σε έναν randomizer και θα κάνουμε την κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς νικητές.

ps4 slim

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου του 2017 και λήγει την Τετάρτη 20 Σεπτεμβριου του 2017 στις 23:59 ενώ η ανακοίνωση των τυχερών νικητών θα γίνει με σχετικό άρθρο εντός του GameOver λίγες ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς μας, που βρίσκονται στους όρους χρήσης του site, αλλά και να δείτε το ακόλουθο video ανακοίνωσης του διαγωνισμού για σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και μια καλή και γεμάτη σπουδαίο gaming νέα σεζόν!

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Φόρτωση Περισσότερων

Τελευταία Σχόλια

Uncharted: The Lost Legacy.
Ευχαριστουμε!!!!!
Καλή επιτυχία!Grand turismo sport
Ωραιος διαγωνισμος, gran turismo sport!
Ωραια νεα, λογικα αν ολα πανε καλα, θα παει για day one!
Τι αναμνήσεις όμως, ωραίες ανόθευτες εμπειρίες...
Αυτή η Rockstar έχει ξεχάσει πότε έβγαλε τελευταία φορά παιχνίδι...
Αλλά και ο έτερος δημιουργός της sony έσπευσε να ρίξει το καρφάκι για τις τάσεις του κοινού. Έχει εν...
Ναι όντως, αυτό φαίνεται πολύ ωραίο και ενδιαφέρον! Πόσο κρίμα όμως ένα τέτοιο παιχνίδι, και με την ...
Το λυπηρό της υπόθεσης είναι οτι πλέον θεωρείται είδηση το γεγονός πως κάποιος τίτλος δε θα έχει sea...