Πάνελ από τη Sony, στο πλαίσιο της Paris Games Week, με σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας.

Λίγο μετά τη λήξη της συνέντευξης Τύπου της Sony, που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στο Πλαίσιο της έκθεσης Paris Games Week, οργανώθηκε από την εταιρεία ένα ενδιαφέρον πάνελ, το οποίο αποτελούνταν από σημαντικά στελέχη της βιομηχανίας. Το όνομα του πάνελ ήταν "Gaming is for Everyone" και σε αυτό συμμετείχαν οι Shuhei Yoshida (πρόεδρος των Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios), Luke Smith (Design Director του Destiny 2), Liz Wyle (Director of New Entertainment στο London Studio), Simon Harris (Executive Producer στην Supermassive Games) και Siobhan Reddy (Studio Director στη Media Molecule).

Η κάθε μια από αυτές τις σημαντικές προσωπικότητες του χώρου μίλησε για το παιχνίδι που ετοιμάζει η ομάδα του, αφού η Liz Wyle αναφέρθηκε στο Erica, μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στην κατηγορία Playlink τίτλων του PS4, ο Simon Harris μίλησε για το The Inpatient, το "σκληρό" prequel του Until Dawn για το PSVR, η Siobhan Reddy ανέπτυξe το όραμα της Media Molecule για το πολλά υποσχόμενο (και πολλάκις καθυστερημένο) Dreams, ενώ ο Luke Smith μίλησε για το Destiny 2. Όλα αυτά υπό το βλέμμα του Shuhei Υoshida -και με συντονισμό από τη Hollie Bennet του PlayStation Access- σε μια συζήτηση με αρκετά ενδιαφέροντα σημεία, που ενδεχομένως να δίνουν και ένα στίγμα για το πού κινείται η βιομηχανία και το τι επιθυμούν να πετύχουν οι δημιουργοί στο μέλλον.

Το σύνολο του πάνελ αυτού καταγράφηκε από την κάμερα του GameOver.gr και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στον παρακάτω player.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

Overwatch: Origins Edition και καλή επιτυχία σε όλους!
Το στεναχωρο της υποθεσης ειναι οτι κοντα 30 χρονια gamer....οχι κανονικα...και εχοντας αφιερωσει τη...
πολύ καλό, απλά να μην είναι 30fps. Steve, το review εσύ θα το κάνεις?
Σοβαρά τώρα... μόνο σε εμένα φαίνονται αυτές οι wannabe ταινίες τόσο αδιάφορες...
Αν θέλει κάποιος ...
Δε ξέρω τι πρέπει να σκεφτώ από αυτή την ανακοίνωση. Από την μία είναι σούπερ από την άλλη είναι υπη...
Knack 2 Καλή επιτυχία σε όλους!
Γιαυτό έχω κάνει εμπάρκο στον εαυτό μου να μην δω ξανά τίποτα από βιντεάκια κλπ μέχρι να το πάρω.. γ...
Knack 2.Καλη επιτυχία δεν όλους.
Νεκροφιλη η Σονυ ασελγει στο πτωμα της MS...Αυτο το overkill αυτης της γενιας δεν πρεπει να χει προη...
Αγορά της 6μηνης συνδρομής στην "ψυχολογική τιμή" των 59,99, gold συνδρομή αυτόματα, first parties ...