Video με την άποψή μας για τη νέα κονσόλα της Microsoft.

Στις 7 Νοεμβρίου του 2017 η Microsoft έκανε το νέο της βήμα σε ό,τι αφορά το console gaming. Μετά από ένα κακό ξεκίνημα για το Xbox One και έπειτα από αρκετά χρόνια δυσκολιών και σημαντικών προσπαθειών βελτίωσης του “τραυματισμένου” image για το brand Xbox -και αφού το PS4 πήρε τα ηνία της αγοράς σε αυτή τη γενιά- ο “γίγαντας του Redmond” έδειχνε να αφυπνίζεται και να επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι.

Το Xbox One X δεν είναι μια κονσόλα “μετάβασης γενιάς”. Δεν σηματοδοτεί το πέρασμα σε νέο hardware με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει να γίνεται από τη βιομηχανία αυτή μέσα στις δεκαετίες. Το Xbox One είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του υφιστάμενου συστήματος, ακριβώς όπως αναβάθμιση του PS4 είναι και το PS4 Pro. Αυτό είναι καλό να το ξεκαθαρίσουμε άμεσα προς όσους δεν παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις της αγοράς, για να γνωρίζουν ότι δεν θα πρέπει να περιμένουν “νέα παιχνίδια”, “νέα γραφικά” και ό,τι άλλο μπορεί να φέρνει μαζί της κάθε νέα γενιά hardware. Το Xbox One X είναι ένα Xbox One, που υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια και το software της κονσόλας αυτής, αλλά με ένα... “twist”.

Xbox One X Console Controller FrontTilt Top

Γνώμονας για τη δημιουργία του Xbox One X ήταν για τη Microsoft το 4K gaming, δηλαδή η εξέλιξη της τεχνολογίας απεικόνισης μέσα από εξαιρετικά υψηλές αναλύσεις και φωτισμούς HDR, με τη χρήση των οποίων τα παιχνίδια δείχνουν ομορφότερα από ποτέ. Επίσης, σημαντική παράμετρος στο σχεδιασμό του Xbox One X ήταν η γενικότερη ισχύς του συστήματος, με την εφαρμογή της οποίας τα υφιστάμενα παιχνίδια του Xbox One X θα μπορούν να “τρέχουν” καλύτερα, προσφέροντας στον παίκτη μια πιο streamlined και σωστή εμπειρία, ενδεχομένως έτσι όπως την είχαν οραματιστεί αρχικά οι προγραμματιστές για το εκάστοτε παιχνίδι τους.

Η ευχάριστη έκπληξη, λοιπόν, μετά από μια εβδομάδα παρέα με το Xbox One X, είναι ότι διαπιστώσαμε πως όσα είχε υποσχεθεί η Microsoft ότι θα έκανε το Xbox One X, η κονσόλα τα παραδίδει απλόχερα και χωρίς φειδώ. Ένα μικροσκοπικό κουτί, με τεράστιο βάρος και σχεδιασμό που δύσκολα το κάνει να ξεχωρίζει από το Xbox One S, είναι αυτή τη στιγμή σε θέση να παραδώσει πραγματικό 4K gaming σε πολλά από τα παιχνίδια της αγοράς, με κάποια από αυτά, μάλιστα, να αποδίδουν native ανάλυση 4K και με ρυθμό ανανέωσης της εικόνας τα 60 καρέ το δευτερόλεπτο. Σε αυτό το σύνδεσμο θα μπορέσετε να βρείτε την επίσημη, αναλυτική λίστα από τη Microsoft, στην οποία αναγράφονται όλα τα "enhanced" παιχνίδια για το Xbox One X, λίστα η οποία ανανεώνεται συνεχώς με κάθε νέα προσθήκη υποστηριζόμενου παιχνιδιού.

Xbox One X Controller

Εκτός αυτού, έχουμε μια κονσόλα που διαθέτει UHD player για Blu-ray δίσκους 4K, μια κονσόλα που λειτουργεί χωρίς να ακούγεται καθόλου και χωρίς να αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες, σαν ένας καλοκουρδισμένος κινητήρας υπέρ-αυτοκινήτου, που συνοδεύεται από ένα αισθητά αναβαθμισμένο User Interface μετά το autumn update (που, φυσικά, υφίσταται για όλα τα μοντέλα Xbox One) και που υποστηρίζει backwards compatibility για πολλά από τα παιχνίδια των Xbox και Xbox 360. Μάλιστα, κάποια από αυτά τα παιχνίδια (όπως τα Oblivion και Assassin's Creed που δοκιμάσαμε στο Xbox One X) απεικονίζονται με σαφείς βελτιώσεις, προσφέροντάς μας μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη με το αποτέλεσμα της αναβάθμισης.

Ωστόσο, δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα για το νέο σύστημα της MS. Ως κονσόλα που φέρνει το 4K gaming στο προσκήνιο και που το έχει κάνει “σημαία” του, το X χωλαίνει σημαντικά στον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει. Αυτή τη στιγμή στην αγορά διατίθεται μόνο ένα μοντέλο (με την εξαίρεση της special, “Project Scorpio”, συλλεκτικής έκδοσης) με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 1ΤΒ. Όμως, από τη στιγμή που μιλάμε για 4K gaming, αυτομάτως μεταπηδούμε σε μια νέα εποχή μεγέθους παιχνιδιών, τα οποία ξεκινούν από τα 40 GB και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τα 100 GB. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο σκληρός δίσκος του X μπορεί να γεμίσει με μόλις 7-8 τίτλους, ειδικά αν σε αυτούς του τίτλους συμπεριλαμβάνονται τα 1st party Gears of War 4, Forza Motorsport 7, Quantum Break, Halo 5, Halo Wars 2 κ.ο.κ., που στην ουσία είναι τα πιο εντυπωσιακά δείγματα της αναβάθμισης που έχει επιτευχθεί από τη νέα κονσόλα. Η λύση έρχεται με την προσθήκη εξωτερικού δίσκου, όμως αυτά είναι “μπαλώματα” και εκτιμούμε ότι η MS έπρεπε να είχε λάβει σοβαρά υπόψη της το θέμα αυτό.

phil

Στα μειονεκτήματα του τίτλου θα προσθέσουμε και κάτι πιο “υποκειμενικό”, το οποίο έχει να κάνει ξανά με το μέγεθος των παιχνιδιών και το “κατέβασμα” αυτών. Δεν ξέρουμε πόσο πολύ πρέπει να τονίσουμε ότι αν δεν έχετε σύνδεση VDSL (και άνω...), θα αντιμετωπίσετε σοβαρό πρόβλημα αν αποφασίσετε να προσθέσετε στο rack σας το X. Τα μικρότερα 4K παιχνίδια είναι της τάξεως των 40 με 45GB, ενώ -όπως προαναφέραμε- υπάρχουν τίτλοι που ξεπερνούν τα 100GB. Αν δεν είστε έτοιμοι για τεράστιες αναμονές και “γονάτισμα” της γραμμής σας, σκεφτείτε το καλά.

Τέλος, κάτι που δεν είναι υποκειμενικό μειονέκτημα, αλλά πραγματικό και “απτό”, είναι η έλλειψη 1st party τίτλων για το σύστημα. Αντιλαμβανόμαστε ότι με το X η Microsoft κάνει μια προσπάθεια να κερδίσει το χαμένο έδαφος που αφορά στις multiplatform κυκλοφορίες και να δημιουργήσει ξανά την κατάσταση που -εν πολλοίς- επικρατούσε με πολλούς multiplatform τίτλους κατά την εποχή των Xbox 360 και PS3. Αυτή είναι μια σωστή και στρατηγική κίνηση, που μας βρίσκει σύμφωνους. Όμως, τα αποκλειστικά παιχνίδια, τα παιχνίδια που δείχνουν ότι ο platform holder επενδύει πραγματικά στο σύστημά του, τα παιχνίδια που δίνουν ταυτότητα και υπόσταση σε μια κονσόλα, απουσιάζουν από το Xbox One. Ναι, υπάρχουν προτάσεις των προηγούμενων χρόνων και φέτος είχαμε τρεις συνεχόμενες κυκλοφορίες αποκλειστικών παιχνιδιών (Forza 7, Super Lucky's Tale και Cuphead), όμως σε σχέση με τον ανταγωνισμό και κοιτώντας προς το μέλλον, αυτά όχι μόνο δεν αρκούν, αλλά είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις προτάσεις των Sony και Nintendo. Η αγορά αυτή αλλάζει συνεχώς, οι τάσεις μεταβάλλονται, όμως εκτιμούμε ότι η σταθερά των 1st party, exclusive παιχνιδιών πάντα κάνει τη διαφορά, και αυτό είναι κάτι που η Microsoft θα πρέπει να το αντιμετωπίσει άμεσα.

x specs

Εφοδιασμένο με πολλά βέλη στη φαρέτρα του και με κόστος απόκτησης τα 499 ευρώ, το Xbox One X φαντάζει ως μια άκρως δελεαστική πρόταση. Και η αλήθεια είναι πως, ναι, εκτιμούμε ότι το νέο σύστημα της Microsoft είναι μια επιστροφή στις επιτυχίες για την εταιρεία. Μετά τα απανωτά λάθη και την αλλοπρόσαλλη στρατηγική του “TV, TV, TV” και του Kinect, που ήταν “front and center” μερικά χρόνια πριν, ο Phil Spencer δείχνει ότι πήρε ένα σφουγγάρι, έσβησε το κακό παρελθόν και αγωνίζεται να φέρει το brand Xbox εκεί που ήταν το 2010 με 2011. Το αν το κοινό θα αφουγκραστεί αυτήν την προσπάθεια και αν, τελικά θα την επιβραβεύσει, θα φανεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Αίσθησή μας είναι πως αν οι υψηλές αναλύσεις, τα “4K και HDR” και τα υψηλά frame rates στα παιχνίδια είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, και αν έχετε στην κατοχή σας έναν σύγχρονο τηλεοπτικό δέκτη, τότε το Xbox One X αποτελεί μια πρόταση στην αιχμή της τεχνολογίας, που παραδίδει όλα όσα υπόσχεται και την οποία αξίζει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

Μια πιο αναλυτική παρουσίαση της κονσόλας, με όλες τις εντυπώσεις μας μετά από μια εβδομάδα δοκιμών, μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ghost of a Tale
Το έτος των ποντικιών...
Livestream 20/3 - Sea of Thieves
To πειρατικό ανοίγει πανιά.
Μικρή γεύση από το Extinction
Μέσα από το Story trailer για τον τίτλο.
UK charts: Το Burnout Paradise στην κορυφή μετά από 10 χρόνια
Δεύτερη θέση και σημαντική επιτυχία για τον Kirby!
Υπό ανάπτυξη τίτλος βασισμένος στη σειρά Narcos του Netflix
Εντός του 2019, από τους δημιουργούς των Marvel: Ultimate Alliance
Ανακοινώθηκε το Sonic Mania Plus
Με επιπλέον χαρακτήρες και νέα modes.
"Ευχάριστα" νέα από την Ubisoft για το Far Cry 5
Offline campaign και "cosmetic" θα είναι τα microtransactions του τίτλου.
Τον Ιούνιο η κυκλοφορία του The Crew 2
Καλοκαιρινό ταξίδι με αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη και.. αεροπλάνα!
Το Valkyria Chronicles 4 έρχεται στη Δύση
Φθινοπώρινος πόλεμος. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Να σου ζησει Λαμπρο . Ωραιο μερος για να βλεπεις ταινιες ζηλευω . :)

 • Εγώ πάντως δεν ενδιαφέρομαι για καμία αναβάθμιση, είτε αυτή λέγεται PS pro, είτε Xbox One X. Ειδικά δε, όταν αυτή απαιτεί αγορά νέας τηλεόρασης, ακόμη και σκληρού.Επένδυση σε καινούριο hardware των 500 ευρώ (!), χωρίς exclusives, μόνο για κάποιες οπτικές βελτιώσεις (που μεταξύ μας, δεν εντυπωσιάζουν κιόλας). I 'll pass.
  Υγ:Εν τω μεταξύ, τι είδα στο βίντεο; Το χειριστήριο χρησιμοποιεί ακόμη μπαταρίες; Είμαστε με τα καλά μας;

 • Mournblade

  Δεν απαιτούν νέα τηλεόραση. Κάνουν μια χαρά downscale σε 1080p.

 • Mournblade

  είναι σαν να λες αγόρασα Ferrari και την πάω βόλτα μέσα στο parking lot :p

 • Καλησπέρα... πολύ καλό και κατατοπιστικό το review ..μόνο κάποια ερωτήματα
  1. Πώς γίνεται οι παραγωγοί παιχνιδιών από εδώ και στο εξής να φτιάξουν παιχνίδια που θα τρέχουν στα παλιά XBOX ONE όταν θα έχουν δυνατότητα να διαχειριστούν την πολύ μεγαλύτερη ιπποδύναμη του Χ.. Μας βλέπω να πετάμε σύντομα τα παλιά ONE
  2. Ποιο είναι το κόστος μιας 4K TV HDR η οποία θα αποδώσει πλήρως την εμπειρία του ΟΝΕ X? Βλέπουμε τα φτηνά μοντέλα με 600 ευρώ στις 49'' να υπόσχονται 4Κ HDR 10.
  Ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις

 • panoulis69

  1. Να πετάς τα παλιά One δύσκολο. Στα PS4 και Pro μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

  2. Εξαρτάται τι θα πάρεις πάντα. Όπως έχει η αγορά αυτή την στιγμή υπάρχουν μοντέλα από Sony που γύρω στα 800-1000 υποστηρίζουν HDR 10. Αλλά σημασία έχει και το max brightness, το ότι μια TV υποστηρίζει HDR 10 δεν σημαίνει ότι οι πιο ακριβές δεν έχουν καλύτερη απόδοση. Και μιλάμε πάντα για LED, με OLED πάμε σε άλλες τιμές.

  Με λίγα λόγια αν δεν έχει κάποιος σκοπό να δώσει περίπου 1000 ευρώ για τηλεόραση δεν έχει νόημα ούτε η αγορά του Xbox One X ούτε του Pro.

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Erebus
 • panoulis69

  @ Erebus Εγω παντως εχω το PS4 pro με μια 1080p TV και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το παλιο . Εχω καλυτερο frame rate και γρηγοροτερα loadings.

 • panoulis69

  Συμφωνώ κι εγώ πέρυσι όταν πήρα το Pro το είχα σε 1080p TV. Όμως πέρα από το frame rate άντε κι αν υποστηρίζει το game downsampling για πιο καθαρή εικόνα, δεν κερδίζεις τίποτα άλλο από άποψη παρουσίασης σε 1080p. Τα "δόντια" του το Pro τα δείχνει στις 4Κ tv, ειδικά με HDR έχει διαφορά. Έπαιζα το Rise of The Tomb Raider όταν έκανα την μετάβαση από Full HD σε 4K tv με HDR10 και βλέπεις την διαφορά κατευθείαν. Και δεν μιλάμε καν για Horizon εκεί απλά χάνεις την μπάλα.

  Όλα αυτά βέβαια προυποθέτουν να είναι καλή και η 4Κ, σε 4Κ τηλεόρασεις των 500-600 δύσκολα θα δεις διαφορά γιατί στα χαρτιά δηλώνουν HDR αλλά στην πράξη απέχουν αρκετά.

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Erebus
 • panoulis69

  Οπως πολυ σωστα ειπε και ο φιλος για να εκμεταλευτεις πληρως το 4k HDR και ειδικα το HDR θες να κανεις επενδυση σε τηλεορασεις απο 800 900 ευρω και πανω θα ελεγα. Μη πεσεις θυμα του μαρκετιγκ που κανουν και παρεις μια ᾽᾽φτηνη᾽᾽ 4k hdr τηλεοραση για να εκμεταλευτεις τα νεα συστηματα.
  Θα δεις λιγες διαφορες και στην ουσια δεν θα εκμεταλευεσαι πληρως τα δυνανοτητες. Αλλα ενταξει ειναι και τι θελει ο καθενας ετσι απο μια 1080π σε 4κ οικονομικη σιγουρα θα δεις βελτιωση δε συζητιεται αυτο αλλα ειδικα για το HDR θες ακριβη με τα σημερινα δεδομενα τηλεοραση

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από soman
 • Ημουν φανατικος οπαδος της MS ..... με την φλομπα που εφαγα με το One δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγυρισω στην Ms. Φτιαχνω Pc ακι και παιζω τα παντα σε 60 fps και ποσος με ενδιαφερει το 4k και το HDR. Το frame rate δεν συγκρινεται με τιποτα,

 • aorpanos72

  Το HDR θα ερθει και στα monitor ενω ολες οι νεες καρτες βγαζουν HDR στις τηλεορασεις. Φυσικα 60 fps > 4K

 • aorpanos72

  Εγώ που έχω pc και είχα φρικάρει που δεν μπορούσα στο Rise of the TR να βάλω κόφτη στα 30fps να φανταστώ κάτι πάει στραβα :P

 • aorpanos72

  @Καταμαραν οταν θα ερθει και θα στοιχιζει το μονιτορ 150-200 Ε . το ξανασυζηταμε.
  @Dart2000 γιατι ζαλιζεσαι στα 60??? Παρε xbox one σκετο να βρεις την υγεια σου :p

 • Παιδια το ξαναλεω για αλλη μια φορα, σχεδον το 90% των ΑΑΑ παιχνιδιων (για να μην πω παραπανω) στο Χ τρεχουν σε Dynamic res (up to 4k) η checkerboarding τεχνικες! Αλλο το Νative/True 4k που μας διαφημιζε η MS και αλλο αυτο που βλεπουμε μεχρι στιγμης......κατι που το ειχαμε πει απο την πρωτη μερα που μαθαμε τα specs πολλους μηνες πισω!
  Και το αναφερω κυριως γιατι η επισημη λιστα της MS που βαλατε δεν δινει λεπτομερειες, κοτσαρει διπλα απλα ενα 4k Ultra HD και οτι καταλαβε καποιος καταλαβε.....οταν εδινε τα specs του Χ στην δημοσιοτητα ηταν λεπτομερεστατη!...τωρα τα τσουβαλιαζει ολα....!

  Κατα τα αλλα ωραια παρουσιαση και για οσους δεν εχουν One & ασχολουνται κυριως με 3rd party games (δεν ενδιαφερονται για exclusives), εχουν 4k tv και τους περισσευουν και 500 ευρω μια χαρα ειναι το X!

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Amiga500
 • Κίνηση απελπισίας απλά. Όταν κυκλοφορείς κονσόλα και όχι μόνο δεν έχει first party τίτλους αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας στον ορίζοντα που να αποτελεί system seller τότε τσάμπα κόπος.

  Χωρίς exclusives δεν έχει κανένα νόημα η αγορά του Xbox One X. Αν δεν είχε βγεί το Horizon Zero Dawn, όπου πέφτουν σαγόνια στο Pro, και αν δεν περιμέναμε ένα κάρο άλλους τίτλους όπως το Spiderman και το The Last of Us II τότε ούτε το Pro θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξη του.

  Επίσης το PS4 Pro ναι μεν είναι πιο αδύναμο, αλλά έχει και χαμηλότερη τιμή οπότε είναι πολύ δύσκολο να δικαιολογηθεί η αγορά Xbox One X απλά για παίζεις multiplatform σε native και όχι upscaled. Και όσα βέβαια από αυτά παίζουν σε native, γιατί τα περισσότερα μια από τα ίδια upscaled θα είναι.

  Από την δική μου εμπειρία πάντως με το Pro δεν αξίζει να κάνει κάποιος αναβάθμιση σε Pro ή Scorpio χωρίς 4Κ TV. Επίσης μην έχετε την εντύπωση ότι θα δείτε τρελές διαφορές. Αυτό που αλλάζει είναι η ανάλυση, τα εφέ και ανάλογα την περίπτωση καλύτερο frame rate.

 • Θα παραμεινω με το xbox one fat white (εαν και κατοχος 4κ φθηνης tv), σιγουρα θα αξιζει το χ απο την αλλη ομως προτιμω να παιζω ολα τα multiplatform με τη χαμηλοτερη δυνατη τιμη αγορας hardware!

 • Αν και φιλοτιμη προσπαθεια απο την microsoft κατα την ταπεινη μου αποψη και εμενα δεν αξιζει η επενδυση στο Χ και ειδικα στα 500 ευρω.
  Στην ουσια σου προωθει μια native 4k 60p κονσολα χωρις παιχνιδια στην ουσια exclusives. Δηλαδη να το παρεις για να βλεπεις ταινιες η να παιξεις παλι το halo και το forza η να αγορασεις τα third parties που θα τρεχουν λιγο καλυτερα απο τους πιο φτηνους ανταγωνιστες;;(τουλαχιστον η σονυ κατι ειχε κανει με το horizon στο marketing) Οχι microsoft για μενα το παιχνιδι το εχασες στην φετινη ε3 που και παλι απο παιχνιδια 0. Και να μην χαρακτηριστω ως φανμποϊ δε λεω οτι ειναι κακη κονσολα προς θεου τερας και η πιο δυνατη παιχνιδομηχανη ειναι και καποιος που εχει το απλο xbox αξιζει να αναβαθμισει πιστευω. Αλλα τα παιχνιδια μετρανε στο τελος της ημερας...
  Πολυ καλη παρουσιαση παιδια,

 • αντικειμενικα παντα, το μηχανημα δείχνει να είναι ένα απίστευτα επιτυχημένο τέρας.
  για το μέγεθος του μηχανήματος και για την τιμή του, για αυτά που προσφέρει ειναι απλά τεραστια ευκαιρια και εξαιρετικο αποτέλεσμα μηχανικής.

  τωρα για τα παιχνιδια, θα πω με πόνο πως το μεγαλυτερο τμήμα του gaming κοινού που παίζει μονο cod/battlefield/gta/fifa και γενικα τα μεγαλα multiplatforms ή/και ειναι graphic geek κ σχεδον δεν ακουμπα τα exclusives. Για αυτους, ειναι ιδανική λύση (αν σηκωνει το πορτοφόλι φυσικα).

  το θεμα με τα exclusives, απασχολεί πιο πολύ εμας τους πιο καμένους παίχτες που παίζουμε πολλα κ διαφορα, σε πολλες πλατφορμες. για αυτη την ηχητή μειοψηφία, ειναι απαραδεκτη η ΜS που σκοτωσε εντελως τα exclusives της σε αυτο το βαθμο.

  τι να πω. δεν με νοιαζει αν θα παει καλα γιατι ειμαι ενάντια στην upgrade λογικη των μηχανηματων εν μεσω μιας γενιας. Αλλα με νοιαζει να κουνηθει λιγο η MS κ να κανει λιγο σοβαρη δουλεια στο software κομματι. γιατι για την ωρα, το Xone μου, παει για πώληση απο μερα σε μερα.

 • Πολύ ωραία παρουσίαση με ουσία όπως πάντα, ωραίο το backdrop, άψογος ο ήχος, με λίιιγο καλύτερο φωτισμό ίσως, θα ήταν τέλειο (κάνα-δυο softboxes πώς-τα-λένε-αυτά από Κίνα π.χ.).

  Ωραίο το X, να υπήρχε και μια Bungie να έβγαζε κανένα ισοπεδωτικό Halo 6...

  15:20 Γιώργος: "Δεν κάνουμε unboxing, δεν υπάρχει κανένας λόγος."
  16:15 Λάμπρος: "Μπαταρίες ΑΑΑ το 2017."

  Συμφωνώ 1000% και με τις δύο παραπάνω δηλώσεις!

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Men of Low Moral Fiber
 • Men of Low Moral Fiber

  μαλλον το μελανο σημείο του πακέτου. ΑΑΑ μπαταριες ρε MS? βαλε το κανονικο rechargeable controller μεσα, ημαρτον δλδ. δεν ειπαμε να βαλεις το pro (που τα σπαει!) αλλα ειναι αμαρτια τετοιο θηρειο να μην εχει rechargeable σημερα.

 • Από την ημέρα που ανέλαβε ο Spencer το xbox, ήταν για πολλούς αναμενόμενος ο επαναπροσδιορσιμός της κονσόλας μέσα στην 8η γενιά.Το transition έγινε με το S, και συνεχίζεται τώρα με το X.Μιλάμε πλέον για pick hardware σε κονσόλα και controller(με το elite) που φουσκώνει τα πνευμόνια της εταιρείας και φτιάχνει το prestige της.Μένει να δούμε πως θα το κάνει και με το software, μιας και μετά το sprint της αρχής έμεινε από δυνάμεις και αγκομαχάει τελευταία.Πόσο σκατά τα έχει κάνει ο Don:D, ο θεός κι ψυχή του.
  Καλό είναι και για τον ανταγωνισμό, μιας και 3 χρόνια η Sony παίζει μπάλα monic, κάνοντας απλά τα βασικά.
  Σίγουρα το X δεν απευθύνεται σε όλους.Aλλά σε όσους το κάνει, είναι ξεκάθαρη επιλογή.Και μόνο το γεγονός πως αναγκάζει τους pcάδες να κοιτούν προς τα κάτω απορώντας πως το κάνει η MS στα 500€, λέει κάτι.
  Τα υπόλοιπα στο DF...

  ΥΓ: ο Λάμπρος ή κοιμόταν ή κοιμήθηκε μετά στο αμφιθέτρο:)......γερό να είναι και καλά ξενύχτια αγόρι!

 • DrWho?

  Ποντάρω 5€ ότι έτσι που βρήκε ησυχία εκεί στην αίθουσα τσάκισε μετά το βίντεο ένα 40λεπτο power nap.

 • DrWho?

  Κατά διαστήματα έγερνα λίγο και με σκούνταγε ο Καλλίφας. Στο επόμενο βίντεο θα είμαι και με γυαλί ηλίου, αλά Τρελό Γουίκεντ στου Μπέρνι.

 • Πολύ ωραία παρουσίαση παίδες!
  Αν MS ξυπνήσει από τον ύπνο του δικαίου που κοιμάται από το 2013 και αποκτήσει ξανά σοβαρά exclusives, το Xbox One X θα τιμηθεί δεόντως από μένα. (κάτι που δεν συνέβη πότε με το πρώτο Xbox One)

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Μάκης81
 • Ωραία η αίθουσα, πότε θα την κλείσουμε για gaming? :p
  Ωραίο και το Xbox One X σαν συσκευή αλλά αχρηστο, για μένα, αν έχεις gaming pc + PS4.

 • Και δεν κρατιώταν η Microsoft κανένα χρονάκο ακόμα ώστε να μεταπηδήσει στη νέα γενιά κατευθείαν...
  Θα είχε και το prestige και τη σπουδαιότητα. Τώρα ξαναέπεσε στον ίδιο λάκο. Πάλι θα κυνηγάει τη Sony μόλις βγάλει το PS5. Το οποίο θα αποκτήσει και χρονικό προβάδισμα συν τα όποια σίγουρα exclusives διότι να ξαναβγάλει μηχάνημα σε 2 χρόνια αποκλείεται η MS.
  Συμφωνώ πως είναι άψογο τεχνολογικά και για τους θιασώτες των αριθμών, θελκτικότατο.
  Όπως θηρία ήταν βέβαια και τα 3DO και Jaguar...Που πάτωσαν λόγω έλλειψης ταυτότητας και ποιοτικών παιχνιδιών. Θα μου πείτε άλλοι καιροί.
  Ας δούμε πως θα κυλήσει το πράγμα. Τρεις δυνατοί ανταγωνιστές να τσιγκλάνε ο ένας τον άλλο είναι υγιής ανταγωνισμός με κερδισμένους εμάς.
  Παίζει να είμαι ο μόνος πάντως με 4K TV και τα vanilla PS4, ONE και φυσικά καμία σκέψη για τα περιττότατα upgrades.
  Τα λέμε στη νέα γενιά...! :)

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Stormbringer
 • Stormbringer

  Ρε συ Νίκο τι σχέση μπορεί να 'χει το x με το 3Do και το jaguar.......
  Και αν όλα περιτριγυρίζουν γύρω από το software, να μας πεις και για το που πήγε η αγορά το dreamcast κάποτε και το Wii U πιο πρόσφατα με τόση ποιότητα......
  Όταν κάτι είναι καλό να βγαίνεις και να το λες κοφτά και να μην αρχίζεις αυτά τα "σονέικα"....δε σου πάει
  Τώρα άκου με,.......πούλα το switch και καμία 20αρια micro....γκουχού,..amiibos ήθελα να πω, και πάρε x:p

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από DrWho?
 • Stormbringer

  Φιλαρακια λιγα λογια για το 3DO μου......θα παρω το δικανο! ;):p

  Εκει πρωτοβγηκε η απιστευτη παιχνιδαρα Need for Speed (το πρωτο και καλυτερο) το καλυτερο Road Rash, καταπληκτικα ports των Super Streetfighter 2 turbo και Samurai Showdown και........αυτα! (αντε και καμια 10αρια αλλα αξιολογα)! ;)

  Παρολα αυτα ειχαμε παθει σοκ απο τα γραφικα του Need for speed (και του Road Rash) που ουτε σε Arcade δεν εβλεπες κατι τετοιο! Πολυ μπροστα λεμε (και πολυ ακριβα)! :o

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Amiga500
 • Stormbringer

  @Drwho: Τη σχέση ότι ήταν κτήνη στην εποχή τους χωρίς ταυτότητα. Μην μου αρπάζεσαι, τον είπα τον καλό λόγο!! :)
  Ούτε σονέικα, ούτε νιντετέικα. Εάν κάτι είναι κοντά στο προσωπικό μου γούστο ξέρεις ότι το αγοράζω την επόμενη μέρα. Εξάλλου ούτε microγκουχου έχω να πουλήσω (δεν τις χρειάζομαι) ούτε φυσικά τα amiibos (παίζουν τα παιδιά μ'αυτά, κρίμα να τα στεναχωρήσω!). Απλά η προσωπική μου άποψη είναι ότι βρίσκω τα upgrade μηχανήματα αχρείαστα. Κι αυτό διότι δε δίνω σχεδόν καθόλου σημασία στα τεχνικά θέματα. Με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια αυτά καθ'αυτά και κατ επέκταση οι μηχανισμοί αυτών κι όχι το πως τρέχουν ή σε τι ανάλυση. Προτιμώ χίλιες φορές αυτή την επένδυση των 350+ ευρώ (για το Pro) ή των 450ευρώ (για το Χ) να την κάνω σε παιχνίδια. Σε παιχνίδια όπως π.χ της Bethesda (και κάθε Bethesda) που παλεύουν να κρατηθούν στη ''ζωή'' ενώ κανονικά θα έπρεπε να πουλάνε εκατομμύρια λόγω της ποιότητας τους. Σε παιχνίδια που είναι το Α και το Ω κι ο λόγος που είμαστε σε αυτό το χόμπι. Φυσικά και μου αρέσει να είναι κάτι καλό τεχνικά. Απλά είναι τελευταίο κατα ιδρωμένο στη λίστα προτεραιοτήτων.
  Όσο για τα Dreamcast, Gamecube, WiiU και τα συναφή. Είπαμε, σημεία των καιρών. Πως ήταν η αγορά τότε και τι ίσχυε και θα την βρείς την απάντηση σου. Το έχω πει χίλιες φορές. Η τρομακτική επιτυχία απο την απόλυτη αποτυχία απέχουν μόνο μία κλωστή.....
  Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα θεωρώ (και φυσικά μπορεί να αποδειχθώ λάθος) πως η Microsfot δύσκολα έως ακατόρθωτα, θα το γυρίσει σε αυτή τη γενιά. Κι αυτό γιατί οι τεχνολογικές εξελίξεις δε βγάζουν μάτια όπως παλιότερα. Καλά και εντυπωσιακά τα 4K και HDR αλλά ο vanilla κάτοχος ενός PS4 ή ΟΝΕ ή και Switch ακόμα, που τόσο έχει καταπολεμηθεί για τα χαμηλά του specs, δεν θα αισθανθεί ποτέ μειονεκτικά. Διότι οι διαφορές είναι σχετικά μικρές. Πανέμορφο το Horizon τόσο στο vanilla σε 1080p, πανέμορφο και στο Pro σε 4Κ με HDR. Το ίδιο και τα exclusives της Micorosfot φαντάζομαι. Όσοι είστε κάτοχοι και των δύο φαντάζομαι θα επιβεβαιώσετε πως οι διαφορές δεν είναι χαώδεις. Οπότε πάμε στο τι αποκλειστικό περιεχόμενο έχει ο καθένας να πουλήσει.
  Φυσικά στο τέλος όλα μπορεί να ανατραπούν. Όπως έχουμε συζητήσει κατα κόρον, το άνοιγμα της gaming κοινότητας σε πιο mainstream μονοπάτια έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Απο τη νέα γενιά σε κανα δύο χρονάκια είδωμεν κατα που θα πάει το πράγμα.

  @Amiga: Μην το πάρεις το δίκανο! Εξήγησα στον Νίκο το σκεπτικό μου! :):p
  Φυσικά και είχε καμια δεκαριά καλά παιχνίδια αλλά στα 500+ καλά έως εξαιρετικά των άλλων, ε όπως και να το κάνουμε....
  300.000 δρχ (900ευρώ σημερινά λεφτά χωρίς να υπολογίζουμε τις διαφορές της μετατροπής απο εκείνητην εποχή) είχε να το αγοράσεις (της Panasonic που είχε βγεί πρώτο) με τα υπόλοιπα να είναι πιο φθηνά αλλά ήταν πολύ αργά.

 • Stormbringer

  @amiga αν σου πω πως πρέπει να είναι η μοναδική κονσόλα που δεν έχω δει από κοντά!?:(

  @storm
  το τρένο για τη αυτή τη γενιά έχει φύγει πριν καν ξεκινήσει, με όσα γίνανε στην αρχή της από την πλευρά της MS.(μιλώντας για τις πωλήσεις πάντα)
  Αν μπορεί να σώσει κάτι είναι το prestige και η εμπιστοσύνη που έχει χαθεί από το μέσο gamer.Το πετυχαίνει με το hardware(νομίζω συμφωνούμε) και τρέχει ή θα τρέξει με το software.Έχει πλέον τα εργαλεία να το κάνει.Είναι τεράστια υπόθεση για τους devs το x στον προγραμματισμό software, ειδικά με τα resourses που απαιτούν τα νέα παιχνίδια.Αυτό στέρησε στη Sony στην προηγούμενη γενιά.Βέβαια δεν φεύγει το vanilla one και αυτό ίσως είναι αγκάθι αλλά μένει να το δούμε.
  Η δική μου ένσταση είναι πως με το x, η διαφορές με το one, μου μοιάζουν γενιάς και όχι upgrade.θα ήταν αποτυχία να το επικοινωνούσε η MS έτσι αλλά μιλάμε για τέτοιου είδους διαφορές.Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε αν θα προγραμματιστεί παιχνίδι μόνο για το x, ώστε να δούμε τι μπορεί να κάνει αλλά αν δεις το gears στα 60, με όσα ακόμα γίνονται στην οθόνη θα σοκαριστείς.Δεν συμβαίνει αυτό με το Pro και όταν γίνεται, γίνεται περιορισμένα.Ακόμα και για το VR δεν μου δικαιολογεί την αγορά.Είναι ελάχιστες οι διαφορές.Πιο πολύ βιάστηκε η Sony να προλάβει το τρένο του 4Κ.
  Για την προσέγγισή σου στο οικονομικό πλάνο το δικό σου όπως και του καθενός, σαφέστατα δεν το αγγίζω, μιας και είναι κάτι πολύ προσωπικό.
  ΥΓ.: αντιλαμβάνεσαι πως τα microγκουχού και τα amiibo τα θεωρώ ίδια, έτσι?:p

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από DrWho?
 • Stormbringer

  Με μπέρδεψες τώρα με τα microγκούχου (θα μείνει αυτό! :P). Τις microSD κάρτες εγώ κατάλαβα.. :)
  Μάλλον εννοούσες μόνο τα amiibos κι ότι είναι microtransactions.
  Βρε μλκ, λες και δεν με ξέρεις. ,Μην ψάχνεις να βρείς πίτουρα εκεί που δεν υπάρχουν κότες. Στο είπα χίλιες φορές ότι τα amiibos έχουν αγοραστεί για τα πιτσιρίκια μιας και που παίζουμε μαζί τους σαν φυσικό παιχνίδι. Τώρα εάν ξεκλειδώνουν και ψηφιακές χαζομάρες και αχρείαστα πράγματα 1ον) ποσώς με ενδιαφέρει, δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα 2ον) το κάνει η Nintendo για να δώσει περισσότερη αξία ότι να δεν πήρες ένα toy και το χρησιμοποιείς εις αεί και σε παραπάνω απο ένα παιχνίδι 3ον) δεν έχουν φτιαχτεί τα παιχνίδια της Nintendo γύρω απο τα Amiibos και το ξέρεις.
  Η μόνη χοντράδα που έκανε ήταν το κλείδωμα της Fusion δυσκολίας (τρίτης κατα σειρά μιας και υπάρχει hard κανονικά) κάτι το οποίο το είπα ότι είναι κατακριτέο. Εάν αρχίζει τις ίδιες λαμογιές και η Nintendo με τους άλλους απο εμένα πρώτο θα φάει άκυρο.
  Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται Νίκο μου.

  Για τα υπόλοιπα της Microsoft συμφωνούμε βεβαίως!

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Stormbringer
 • Stormbringer

  @Stormbringer To εχω ακομα το 3DO, το original της Panasonic!;)

  Ειχα δωσει ακριβως 185.000 δρχ ελαχιστους μηνες μετα το release του (στην Ευρωπη) το 1994, μιλαμε για απιστευτα λεφτα για εκεινη την εποχη! :o

  To 3DO ηταν πολυ μπροστα και σε ποιοτητα κατασκευης αλλα και σε επιδοσεις απο τις υπολοιπες κονσολες της εποχης και στο μονο μηχανημα που η ΕΑ εκανε παπαδες (ελεω Trip Hawkins βλεπεις)!;) Ασε που το hardware του σχεδιαστηκε απο τους Dave Needle και R.J. Mical που ειχαν σχεδιασει και το hardware της Amiga!

  Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου μηχανηματα ever!  @DrWho? Φιλε ειδικα την εποχη που βγηκε ηταν εντυπωσιακοτατο, πολυ μπροστα απο τις υπαρχουσες κονσολες! Καμια σχεση με το σημερινο ψευτο-hype που μας πασαρουν για ψιλο-upgraded κονσολες......:(

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από Amiga500
 • Stormbringer

  Νομιζω πως με το X η MS παει να κάνει λογικη iphone, να καταργήσει τη "γενειά" κονσολών.
  καθε 2-3 χρόνια, θα βγαινει νεο μηχανημα. αυτη η κονσολα καθως και οι 2 προηγούμενες, θα παίζουν τα ίδια παιχνιδια απλα με διαφορες στην αποδοση. σκεψου pc στα low, medium και High settings. οταν εν τελει βγει το 4ο μοντελο, το πιο παλιο πλεον δε θα υποστηρίζεται.

  κ η Sony με το Pro μαλλον εκει το πηγαινε αλλα το μηχανημα μαλλον δεν ειχε την κατάλληλη ισχύ για να σηκώσει το απαραίτητο upgrade.

  αν αυτο γινεται καθε χρόνο οπως με τα κινητα, θα ειναι αθλιοτητα. αν γινεται καθε 3 χρόνια κ ενα μηχανημα θα εχει ζωη 6+, ίσως κ να πιάσει, αν γινει με σοβαρότητα και όχι με καταστάσεις που τα παιχνιδια στα παλια μηχανηματα ειναι Unplayable.

  το οτι ολα τα παιχνιδια τους ειναι κ στο pc, το οτι υπαρχει cross save/play, το οτι πλεον κανει backwards compatibility 2 γενιες πισω, κλπ κλπ, μου δειχνουν πως η MS τεσταρει τα νερα για μια τέτοια εφαρμογη. only time will tell

 • Stormbringer

  Βάζεις στοίχημα ότι θα ξαναβγάλει κονσόλα σε 2 χρόνια..:):)
  4Κ μόνο για Αντ1 αξίζει αυτή την περίοδο..;):)

 • Stormbringer

  4Κ μόνο για Αντ1 αξίζει αυτή την περίοδο..


  All-time classic:

  https://s15.postimg.org/htc9r1bcr/10559675_10203145547292799_2155949481784309653_n.jpg

 • Εντυπωσιακό μηχάνημα,εκπληκτικά τα πράγματα που καταφέρνει αλλά η κατάσταση της microsoft δεν σώζεται και πάλι.Συν του ότι μιλάμε για μια internet required κατάσταση καθώς κανένας τίτλος δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί το Χ χωρίς το αντίστοιχο (κτηνώδες) patch.
  Αγορά σε καμιά 5ετία σε πολύ χαμηλή τιμή μονο και μόνο γιατί θα μπορώ να έχω 3 γενιές xbox με το βέλτιστο δυνατό οπτικό τομέα.

 • Ειστε άψογοι παίδες!! Η μπλούζα του Λάμπρου τα έσπασε!!!

 • ΟΚ εγω δεν εχω τηλεοραση 4κ και μου αρεσουν οι single player τιτλοι.Αξιζει να το παρω;Οχι.

 • Από την στιγμή που δεν έχουν exclusives ποιός ο λόγος της αγοράς... Αναμονή για PS5 τα υπόλοιπα είναι πεταμένα χρήματα.

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από VasilisGR1982
 • Παιδιά η αλήθεια είναι η εξής: Όσο δυνατό μηχάνημα και να είναι το XB1 X, τα 500 ευρώ είναι 500 ευρώ. Αγοράζω PS4 και XB1 S και παίζω τα καλύτερα και από τις δυο κονσόλες με αυτά τα λεφτά. Η Microsoft την έχασε αυτή τη γενιά ότι και να κάνει, εξάλλου σε 2 χρόνια αναμένουμε νέα γενιά κονσολών απλά δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα για να μην χάσουν πωλήσεις.

 • Να σου ζήσει Λάμπρο γερό και δυνατό να είναι!Ωραία βίντεο πάντως!

 • Βαλε να παιξεις το Assassins Creed Origins σε 4κ αναλυση.
  αμα βγαλεις πανω απο 15 frames...εγω θ'αλλαξω φυλο.

 • nadal

  Στα 16 δηλαδή θα βάλεις φτερά;:p

 • nadal

  Αχ ρε nadal, σου αρκεί να είσαι πάντα ο αντιδραστικός της υπόθεσης σε ένα οποιοδήποτε θέμα συζήτησης, και πραγματικά ρε φίλε ας πεις ότι να ναι έτσι!

 • Καλή παρέα και περιεκτικό βίντεο! Έμαθα πραγματα που δεν ηξερα!
  Επιβεβαιωνω οτι η κονσόλα είναι πραγματική νέα γενειά

 • Λοιπόν, άλλο ένα biased review ελληνικού σάιτ για κάποιο προϊόν της Microsoft. Απο πού να ξεκινήσω? Κατ'αρχήν, να μας πει ο reviewer αν έχει 4κ τηλεόραση και ποια είναι. Τρομερή η υποσημείωση για το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του Χ που είναι ο αποθηκευτικός του χώρος. Να φανταστώ οτι ήταν τόσο σημαντική που βεβαίως και χρειάζεται 2(!) παραγράφους για να ενημερώσεις τον κόσμο ΠΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα είναι. Βέβαια, ξέχασες να πεις οτι για ειναι 7200rpm, ξέχασες να πεις οτι με δήλωση του Alber Penello οτι στα specs που ήθελαν σκληρό δεν υπήρχε δίσκος 2Τ. Ξέχασες να πεις επίσης οτι ένας εξωτερικός SATA 2.5" 2T πλέον κάνει γύρω στα 60-70 ευρώ αν ξέρεις απο που να αγοράσεις.

  Δεν μας είπες πόσους Xbox One X Enhanced τίτλους απο τους 80 που υπάρχουν δοκίμασες για το review σου.

  Το χειρότερο απ'ολα είναι οτι σαν "reviewer" που υποτίθεται οτι ξέρεις 2 πράγματα παραπάνω απο τον κόσμο που θα διαβάσει το άρθρο, είναι οτι δεν ανέφερες πουθενά το Supersampling (για το οποίο μας ζαλίσατε για το Pro για τους 3 τιτλους που το υποστηρίζουν). Βασικά, το έκρυψες, και αυτό είναι αγένεια και παραπληροφόρηση στον κάθε ένα που μπαίνει εδώ μέσα για να "ενημερωθεί".Δεν μας είπες λοιπόν, οτι σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος 4κ τηλεόραση, το Χ κάνει αυτόματα ΣΕ ΟΛΑ τα X enhanced games αυτόματο Supersampling. Ξέρεις τι είναι αυτό? Ξέρεις τι κάνει? 'Εχεις δεί εικόνες στο "review" σου? Έπαιξες enhanced παιχνίδια σε τηλεόραση 1080p? Αν οχι, έκανες αστείο "review". Αν ναι και δεν το έγραψες, είσαι κάκιστος reviewer.Το άρθρο που έγραψες δεν έχει καμία προσωπική επαφή με την κονσόλα πέραν της φωτογράφισης.

  Έριξες και την τελευταία παράγραφο το "Αίσθησή μας είναι πως αν οι υψηλές αναλύσεις, τα “4K και HDR” και τα υψηλά frame rates στα παιχνίδια είναι κάτι που σας ενδιαφέρει" και καθάρισες την μπουγάδα.

  Το χαρτζιλίκι σας απο την Sony το βγάζετε με το παραπάνω. Το κακό για την Microsoft είναι οτι αναγκάζεται να σας καλεί και στα event και να σας ταϊζει χάμπουργκερ με σχήμα Χ.

 • DarthGRE

  Δεν είδες το video. Πρώτα κάνε αυτό σε παρακαλώ, δες συνολικά την κάλυψη και μετά βάλε εισαγωγικά στις λέξεις όπου τα έβαλες για να μας υποτιμήσεις και γράψε ότι παίρνουμε χαρτζιλίκι....

  Τελευταία τροποποίηση σχολίου στις Περίπου πριν από 4 μήνες από admin
 • DarthGRE

  @DarthGRE
  Όντως δεν έχεις δει το βίντεο! Ντροπή σου ξεφτιλίστηκες!

 • DarthGRE

  Ο ορισμός του... "Ό,τι θυμάμαι χαίρομαι"...

 • DarthGRE

  Πως την πατησες ετσι ρε λεβεντη; ΟΛΑ οσα τους καταλογίζεις τα λενε στο βιντεο. Και σου γραφει από κατω από το κειμενο να δεις το video για πιο αναλυτικη παρουσιαση. "Εντεταλμενη υπηρεσία" μου μυρίζεται. Τραγικος

Φόρτωση Περισσότερων

Τελευταία Σχόλια

Tο αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη σχεδόν με το που κυκλοφόρησε. Φέτος τα indies θα τα τιμήσω περισσότερ...
Ghost of a Tale σε K2
Ύστερα απο τις λεπτομερέστατες εξηγήσεις του Σταύρου στο χθεσινό webcast διάβασα επιτέλους και το re...
και εμενα μου φανηκε περιεργο. αλλα μετα σκεφτηκα πως τα καλα arcade racers ειναι πολυ σπανια αυτο τ...
Ευχαριστουμε πολυ!! PS4
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! PS4
Αντε παμε για την παιχνιδαρα!!
Για τον διαγωνισμο.Καλη επιτυχια
Ανατριχιασα! Εξαιρετικο το witcher 3 .....170 ωρες περιπου μαγειας για εμενα!