Με πολλές και σημαντικές προσθήκες.

Από τις 13 Ιουλίου, όπως ενημερωθήκαμε μέσα από το επίσημο blog του Major Nelson, έχει ξεκινήσει και γίνεται σταδιακά διαθέσιμο σε όλους το νέο update της Microsoft για το Xbox One, φέρνοντας αρκετές νέες προσθήκες στην κονσόλα, με το μέγεθός του  να είναι λίγο πάνω από τα 545 MB.

Μερικές από τις νέες προσθήκες είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιούν οι χρήστες οποιαδήποτε φωτογραφία επιθυμούν στο Profile τους, η δυνατότητα για co-streaming έως τριών ατόμων ταυτόχρονα μέσα από την πλατφόρμα του Mixer, το «πάντρεμα» ενός χειριστηρίου με έναν λογαριασμό, έτσι ώστε όταν ανοίγει το συγκεκριμένο χειριστήριο να κάνει αυτόματα sign-in ο λογαριασμός και πολλές βελτιώσεις για την Arena της κονσόλας.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο blog του Major Nelson.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Δ Ε Ο Σ

Υ.Γ Πείτε μου ημερομηνία κυκλοφορίας, τίποτα άλλο!
Ηθικό δίδαγμα: Η πίστη κινεί βουνά.
(Εδώ για όσους δεν το έπιασαν)
φοβερα νεα,ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια του ps2,μια απο τις πιο λαμπερες στιγμες της konami,καταιγι...
Φοβερο και επιτυχημενο παιχνιδι το πρωτο,επιβλητικο και αρκετα ψαρωτικο το δευτερο,σιγουρη αγορα γ...
Δειχνει αρκετα υποσχομενο,μου αρεσε παρα πολυ το τρειλερ,αλλη μια αποκλεστικοτητα για το ps4.
Ανυπομονω για την ps VR εκδοση ,θα ειναι μαγικο.
Ενταξει ... το τρειλερ ειναι σκετη αποθεωση .Αναμενομενο παιχνδι .