Μετά από 14 χρόνια στους κόλπους της εταιρείας.

Ο Creative Director της σειράς Dragon Age, Mike Laidlaw, έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την απόφασή του να αποχωρήσει από την Bioware μετά από 14 χρόνια στους κόλπους της εταιρείας. Στην ανάρτηση του αναφέρει: «Με ένα συνδυασμό συναισθημάτων, ανακοινώνω ότι ο χρόνος μου με την Bioware, έφτασε στο τέλος. Μετά από 14 χρόνια και την ευκαιρία να δουλέψω στα Jade Empire, Mass Effect και σε όλα τα Dragon Age, έφτασε η ώρα για μένα να προχωρήσω».

Ο Laidlaw συνέχισε λέγοντας το ποσό απόλαυσε να είναι μέλος της ομάδας των Dragon Age και ευχαρίστησε όλους τους φίλους της σειράς για την συνεχή υποστήριξή τους. Όσον αφορά τους λόγους που οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση, δεν αναφέρεται κάποια λεπτομέρεια, αλλά ότι πλέον ο Laidlaw σκοπεύει να ξοδεύει τον χρόνο του στο «να επανασυνδεθεί με όλα τα εκπληκτικά παιχνίδια» και να μοιαζει τις εμπειρίες του μέσα από τα Twitch και Twitter, όποτε ίσως απλώς θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τον κόσμο της ανάπτυξης των τίτλων.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Τελευταία Σχόλια

Σε ενα άλλο site εχθές, διάβασα ενα σχόλιο που έλεγε ένας οτι στο Assassins Creed 2 άμα θυμάται καλά...
Δεν θυμαμαι εαν εχω λαβει μερος !!!
καλη επιτυχια σε ολους και ολες για PS4 ...
Που χάθηκες βρε συ Αντώνη?!
Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω μετά απο τόσο καιρό!
Titan Quest σε K2
Eπανηλθα !!!
οταν βλεπεις 5 απο Σαββα , δεν ασχολεισαι καν , εκτος και αν το παρεις δωρεαν απο plus...
Titan Quest σε K2
Xbox One!!! Καλη επιτυχια σε ολους!
Όταν λέω βιομηχανία εννοώ και την gaming κοινότητα μαζί φυσικά!
τεραστια παιχνιδαρα στα σίγουρα
Με το που ειδα τον χαρακτήρα ομως, περίμενα να δω το 2, οχι remast...