Και ο κύκλος του prequel κλείνει.

H Square Enix ανακοίνωσε ότι το τρίτο επεισόδιο του Life is Strange: Before the Storm θα γίνει διαθέσιμο -σε όλες τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του παιχνιδιού- στις 20 Δεκεμβρίου. Ο τίτλος του τρίτου και τελευταίου επεισοδίου είναι "Hell is Empty" και θα εστιάζει στη συνάντηση και τη σχέση της Chloe με την Rachel, γεγονότα που στη συνέχεια οδηγούν στο αρχικό Life is Strange.

To Life is Strange: Before the Storm, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, αναπτύχθηκε από τη Deck 13, αποτελείται από τρία επεισόδια (συν ένα bonus, με πρωταγωνιστή τον Max Caulfield, για όσους αγόρασαν τη Deluxe έκδοση) και περιγράφει γεγονότα πριν τον τίτλο της Dontnod. To review μας για το πρώτο επεισόδιο θα το βρείτε εδώ, ενώ η άποψή μας για τα υπόλοιπα δύο θα δημοσιευθεί προς τα τέλη του έτους.

Τσέκαρε το βίντεο

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Τελευταία Σχόλια

Tο αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη σχεδόν με το που κυκλοφόρησε. Φέτος τα indies θα τα τιμήσω περισσότερ...
Ghost of a Tale σε K2
Ύστερα απο τις λεπτομερέστατες εξηγήσεις του Σταύρου στο χθεσινό webcast διάβασα επιτέλους και το re...
και εμενα μου φανηκε περιεργο. αλλα μετα σκεφτηκα πως τα καλα arcade racers ειναι πολυ σπανια αυτο τ...
Ευχαριστουμε πολυ!! PS4
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! PS4
Αντε παμε για την παιχνιδαρα!!
Για τον διαγωνισμο.Καλη επιτυχια
Ανατριχιασα! Εξαιρετικο το witcher 3 .....170 ωρες περιπου μαγειας για εμενα!