Ένα μοναδικό, συγκινητικό αλλά σύντομο ταξίδι στο παρελθόν

Είναι πραγματικά πολλές οι φορές που η ενασχόληση με ένα videogame δρα σαν ξυπνητήρι, το οποίο σου υπενθυμίζει πως –δυστυχώς- ο χρόνος είναι αμείλικτος. Η έλευση του Duck Tales: Remastered ήρθε 24 ολόκληρα χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στο πολυαγαπημένο NES, μια αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο, όπου πολλά έχουν αλλάξει στον χώρο της ψηφιακής διασκέδασης.

Και όχι μόνο. Ο σύγχρονος gamer έχει πλέον άλλα μέτρα και σταθμά για να κρίνει ένα παιχνίδι, με απαιτήσεις που στα αυτιά των παλαιοτέρων κάποιες φορές ακούγονται τουλάχιστον ως υπερβολικές, ενώ δεν διστάζει να απορρίψει προτάσεις που για τις παλιές… καραβάνες έχουν γράψει το όνομά τους στην ιστορία με χρυσά γράμματα. Μια τέτοια περίπτωση είναι το Duck Tales: Remastered. Όσοι είχαν την τύχη να ασχοληθούν με το πρωτότυπο, θα θυμούνται πως είχαν να κάνουν με μια εντυπωσιακή –για τα δεδομένα της εποχής- εμπειρία, όπου ακόμα και σήμερα κανείς δεν μπορεί να δώσει μια σαφή απάντηση για το αν ήταν τόσο εθιστική εξαιτίας του δαιδαλώδους περιεχομένου της ή του απαιτητικού, σχεδόν άβολου χειρισμού της.

b_940_0_16777215_00_images_Duck_Tales_Remastered_duck-tales-remastered-image-01.jpg

Η ενασχόληση με τη νέα πρόταση της WayForward θα μπορούσε κάλλιστα να παρομοιαστεί με ένα σαββατιάτικο πρωινό, όπου η γνωστή τηλεοπτική σειρά κρατούσε τους πάντες κολλημένους στις τηλεοράσεις τους. Αλήθεια, ποιος μπορεί να ξεχάσει την κλασική πλέον μουσική υπόκρουση των τίτλων έναρξης; Τα ζωηρά και έντονα χρώματα του κεντρικού μενού δημιουργούν μια ιδιαίτερα ευχάριστη και οικεία ατμόσφαιρα, ενώ ακόμα και αν κάποιος δεν είναι φίλος της σειράς ή οπαδός των χαρακτήρων της Disney, σίγουρα θα στρέψει το βλέμμα του για μια κλεφτή ματιά.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη μορφή του Scrooge McDuck και την προσπάθειά του να γεμίσει το χρηματοκιβώτιό του με ακόμα περισσότερα χρήματα. Το ταξίδι του θα ξεδιπλωθεί σε 5 διαφορετικά επίπεδα, πριν τελικά έρθει αντιμέτωπος με την τελική του δοκιμασία, η οποία ακόμα και σήμερα κερδίζει τις εντυπώσεις εξαιτίας του έξυπνου σχεδιασμού της. Από την Τρανσυλβανία μέχρι τον Αμαζόνιο και από τα Ιμαλάια, μέχρι την Αφρική, ο γνωστός ‘’πάπιος’’ θα περάσει μια βόλτα και από το Φεγγάρι, πριν τελικά ολοκληρώσει την περιπέτειά του.

b_940_0_16777215_00_images_Duck_Tales_Remastered_duck-tales-remastered-image-02.jpg

Το Duck Tales: Remastered είναι μια platform πρόταση δύο διαστάσεων, που ευτυχώς έχει δεχθεί ένα πλήθος βελτιώσεων, πέρα φυσικά από τον οπτικό τομέα. Καταρχάς, η μη γραμμικότητα έχει διατηρηθεί, στοιχείο τουλάχιστον ριζοσπαστικό για την εποχή που πρωτο-κυκλοφόρησε, αλλά πλέον οι παίκτες θα έχουν για σύμμαχο έναν απλό αλλά απόλυτα κατατοπιστικό χάρτη.

Ουσιαστικά, τα προαναφερθέντα επίπεδα μπορούν να προσπελαστούν με όποια σειρά επιθυμεί ο καθένας, ενώ, όπως συνηθίζεται, απαιτείται η συγκομιδή συγκεκριμένων αντικειμένων, ώστε ο Scrooge να έρθει αντιμέτωπος με το εκάστοτε boss.

b_940_0_16777215_00_images_Duck_Tales_Remastered_duck-tales-remastered-image-03.jpg

Η πλέον σημαντική -και φυσικά καλοδεχούμενη- αλλαγή, εντοπίζεται στον τομέα του χειρισμού. Πλέον, για να εκτελέσει ο κεντρικός χαρακτήρας τη γνωστή επίθεσή του με το μπαστούνι, απαιτείται απλά και μόνο το πάτημα του ανάλογου πλήκτρου. Οι παλιότεροι θα θυμούνται πως στην αρχική έκδοση, πέρα από αυτό, έπρεπε να πιέσουν και το ανάλογο πλήκτρο στον σταυρό κατεύθυνσης, ενώ η ασάφεια στα περιγράμματα των εχθρών λόγω των pixels, οδηγούσε σε πολλές χαμένες ζωές.

Τώρα ο τίτλος πηγαίνει πρακτικά στο άλλο άκρο, όπου η πρόκληση έχει χαθεί για χάρη του playability, και σε συνδυασμό με το σχετικά χαμηλό επίπεδο δυσκολίας, είναι πολύ πιθανό οι ιδιαίτερα σχολαστικοί και προσεκτικοί παίκτες, να μην αντικρίσουν ποτέ την οθόνη "game over".H εύλογη ερώτηση που έρχεται στο μυαλό του καθενός είναι αν το Remastered καταφέρνει να θυμίζει το πρωτότυπο και η αλήθεια είναι πως η απάντηση δεν είναι και τόσο απλή. Ορισμένα σημεία σε συγκεκριμένα επίπεδα θα ξυπνήσουν ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά συνολικά η πρόταση της WayForward θέλησε να γίνει λιγάκι πιο σύγχρονη και έτσι να ακολουθήσει το δικό της μονοπάτι. Προσωπικά, η κίνησή της μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά γενικά η παρούσα πρόταση καλώς ή κακώς θέτει κάποια όρια.

Το Duck Tales: Remastered δεν κρύβει την πρόθεσή του να συγκινήσει τους παλιούς παίκτες, αυτούς που ασχολήθηκαν με το πρωτότυπο, έστω και αν η αρχική μαγεία έχει κάπου χαθεί. Ο τίτλος δεν μπορεί και δεν θέλει να σταθεί δίπλα στα σύγχρονα platformers, οπότε οποιαδήποτε σύγκριση καταντάει αμέσως άτοπη. Περισσότερο λειτουργεί σαν ένα ταξίδι αναμνήσεων σε μια εποχή που τα videogames σχεδιάζονταν με μια διαφορετική φιλοσοφία, τότε που η τεχνολογία ερχόταν δεύτερη, πίσω από τη σύλληψη της κεντρικής ιδέας.

b_940_0_16777215_00_images_Duck_Tales_Remastered_duck-tales-remastered-image-04.jpg

Η παρέλαση γνωστών χαρακτήρων της Disney δεν είναι τυχαία, ενώ σταδιακά οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν ακόμα περισσότερους και να τους απολαύσουν στη συγκεκριμένη ενότητα, δίπλα στους αντίστοιχους του 1989, όπου περισσότερο η φαντασία και λιγότερο η λεπτομέρεια έκαναν τον καθένα να υποθέσει για το ποια φιγούρα έχει μπροστά του. Δυστυχώς, η απουσία του πρωτότυπου μέσα στη συσκευασία του Remastered μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα σημαντικό μείον, αν και εδώ κατά πάσα πιθανότητα τα πνευματικά δικαιώματα του αρχικού τίτλου έπαιξαν το ρόλο τους.

Σε τεχνικό επίπεδο, ο τίτλος κλέβει αρχικά την παράσταση εξαιτίας του ήχου του και έπειτα λόγω των καλοσχεδιασμένων χαρακτήρων. Τα μουσικά κομμάτια ξεχειλίζουν από αναμνήσεις, ενώ κρίνεται αναγκαίο να ειπωθεί πως όλο το cast της τηλεοπτικής σειράς δανείζει τις φωνές του στους ψηφιακούς πρωταγωνιστές. Το τεράστιο άλμα που έχει γίνει στην απεικόνιση είναι υπεύθυνο για ένα συμπαθέστατο οπτικό σύνολο, στο οποίο όμως οι χαρακτήρες δεν ταιριάζουν με τίποτα με τα κακόγουστα και μερικές φορές πρόχειρα σχεδιασμένα περιβάλλοντα.

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περισσότερο για το Duck Tales: Remastered. Η Disney προσφέρει ένα όμορφο δώρο, μια γλυκιά ανάμνηση στους μεγαλύτερους gamers, οι οποίοι μεγάλωσαν σε μια εντελώς διαφορετική εποχή, με διαφορετικές απαιτήσεις και μια εντελώς διαφορετική gaming συνείδηση. Για κάποιον που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, οι τίτλοι τέλους θα πέσουν σε κάτι λιγότερο από τις δύο ώρες και μάλιστα δίχως να κοπιάσει ιδιαίτερα, οπότε είναι σαφές πως ο τίτλος δεν απευθύνεται σε όλους και δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του κοινού θα του γυρίσει τη πλάτη.

Γιώργος Τσακίρογλου

Σημείωση από τον αρχισυντάκτη
Με γερές δόσεις ειρωνίας, το review του Duck Tales: Remastered στο GameOver ήρθε ελάχιστα εικοσιτετράωρα μετά από μια άκρως δυσάρεστη είδηση. Οι εκδόσεις Τερζόπουλος, υπεύθυνες για την κυκλοφορία όλων των περιοδικών της Disney στη χώρα μας (Μίκυ Μάους, Αλμανάκο, Κόμιξ, Κλασικά, Ντόναλντ) ανακοίνωσαν την παύση λειτουργίας της εταιρείας και, κατά συνέπεια, τη διακοπή κυκλοφορίας των εν λόγω περιοδικών. Πρόκειται για ένα ακόμα πικρό χτύπημα της "οικονομικής κρίσης", που αυτή τη φορά χτυπάει (εκτός από το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας) ένα κομμάτι πολιτισμού και αναμνήσεων 50 σχεδόν χρόνων, που μεγάλωσε γενιές παιδιών. Και εκτός αυτού, προκαλεί στον υπογράφοντα επιπλέον πικρία, διότι μέσα σε αυτές τις εκδόσεις ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στο χώρο.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στους ανέργους που προστίθενται στην τεράστια λίστα του ΟΑΕΔ, και στους αγαπημένους ήρωες του Walt Disney να βρουν σύντομα νέο "σπίτι" στη χώρα μας.

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: PlatformerΔιάθεση: PlayStation Store
Αριθμός παικτών: 1Ανάπτυξη: WayForwardΗμ. Έκδοσης: 13/08/2013
PEGI: 3Εκδότης: CapcomΠλατφόρμες: PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii U

Θετικά

 • Ο ηχητικός τομέας απλά συγκινεί
 • Εύκολος και ακριβής χειρισμός
 • Επίπεδα που απαιτούν πολύ ψάξιμο
 • Καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες…

Αρνητικά

 • …που έρχονται σε αντίθεση με τα άσχημα περιβάλλοντα
 • Σύντομη διάρκεια και χαμηλή πρόκληση

Βαθμολογία

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες (και μετά σου λέει πως μεγάλωσε).

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ο Απρίλιος στο PlayStation Plus
Τρελός Μαξ και Trackmania Turbo!
PS+ Μαρτίου: Μήνας φωτιά με Bloodborne και Ratchet & Clank
[Ενημέρωση] Tο 2019 σταματάει η διάθεση τίτλων για PS3 και PS Vita.
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
Μια μικρή δόση νουβέλας, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη δόση fighting.
Ο Φεβρουάριος στο PlayStation Plus
Επιτέλους Knack... και RiME!
To Nintendo Switch ξεπέρασε τις 14.86 εκ. αποστολές στα καταστήματα
Στοιχεία για τις πωλήσεις των τίτλων της και των... amiibo!
Τεστάρετε τις γνώσεις σας επάνω στη σειρά Final Fantasy
 Επετειακό κουίζ πριν τη λήξη των εορτασμών.
Τέλος το online για το Gran Turismo 6
Καρό σημαία για τον τίτλο του PlayStation 3.
O Ιανουάριος 2018 στο PlayStation Plus
Με Deus Ex: Mankind Divided και Batman: The Telltale Series.
Λουκέτο στους servers των Killzone 2 και 3
Η online μάχη με τους Helghast φτάνει στο τέλος της.
Το Persona 5 ξεπέρασε τις 2 εκ. αποστολές
"Το ενδιαφέρον για αυτή τη κατηγορία τίτλων επεκτείνεται"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • σιγουρο κατεβασμα στο ps3 <3

 • Θα τιμηθεί στο Steam σε χαμηλή τιμή. Μόνο ότι είχε σχέση με τα παπιά διάβαζα από κομικς. Και τώρα θα σταματήσουν να βγαίνουν? Πολύ κρίμα. Ελπίζω σύντομα να βρεθεί μια άλλη εταιρία να τα αναλάβει.

 • Θα το έχω στα υπόψιν στο μέλλον. Όσο για την είδηση που αναφέρει ο Γιώργος πιο πάνω, όπως και έγραψα και στο forum είναι πραγματικά κρίμα. Πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε με αυτά τα comics...

 • xmmmmmmmmm 2 ωρες !!! θα περιμενω πτωση τιμης σιγουρα και μαλλον θα αγορασετι >retail για λογους Δημητρας !!!!!!! ευχαριστουμε γιωργο ....

 • Ωραίο review. Το παιχνίδι δεν χάνεται αλλά αργότερα γιατί τώρα ξεκινώ Rayman Legends. Μάλλον σε deal of the week λόγω διάρκειας και του κατεβατού των επερχόμενων κυκλοφοριών.
  Όσο αφορά την υποσημείωση του Καλλίφα, κρίμα, πικρία και απογοήτευση γιατί και εγώ μεγάλωσα με τα περισσότερα απο αυτά και ακόμη τα έχω άθικτα στην αποθήκη. Πχ, Αλμανάκο τεύχη 1 με 370 κάτι.
  Γιώργο, έγραφες στο Αλμανάκο στο κομμάτι με τα video games;

 • Πάει για μελλοντική αγορά. Προτίμησα το Castle of Illusion. Πάντως στα ξένα reviews διάβασα πως είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά από normal και πάνω.

  Όσο αφορά την παύση των κόμιξ ήταν κάτι πολύ δυσάρεστο. Με αυτά μεγάλωσα και δυστυχώς τώρα που άρχισαν να βγάζουν το περιοδικό που περίμενα χρόνια τώρα(οι νέες περιπέτειες του Φαντομ) κλείνουν. Πάντως σίγουρα το θέμα δεν είναι οικονομικό. Τέλος πάντων καλά να είναι οι άνθρωποι και τους ευχαριστούμε.

 • Είναι και επίκαιρο το Review για την χώρα μας αφού μόλις εχθές έμαθα ότι σταμάτησε να κυκλοφορεί το πασίγνωστο περιοδικό Μίκυ Μάους με το οποίο μεγάλωσα και το οποίο συνέχιζα να αγοράζω ακόμα και μέχρι τα 40 μου. Για την ιστορία θα αναφέρω ότι ήταν το δεύτερο εν ενεργεία παλαιότερο περιοδικό στην Ελλάδα με 47 συνεχόμενα χρόνια κυκλοφορίας (από το 66' )

  Οπότε ως μεγάλος φαν των ηρώων της Disney και ειδικότερα του Σκρούτζ, το παιχνίδι αυτό αν κυκλοφορήσει κάποτε σε retail απλά δεν χάνεται.

 • Υ.Γ. Τώρα διάβασα ότι αυτό που λέω για το κλείσιμο του Μίκυ Μάους αναφέρεται και στο τέλος του review (καρφώθηκα ότι σχολιάζω πριν διαβάσω το κείμενο).
  Λυπάμαι εκτός των άλλων που δεν πρόλαβα να μαζέψω όλα τα τεύχη των Ελληνικών περιοδικών της Disney. Έχω τα περισσότερα (πάνω από 4000 τεύχη) και μου λείπουν λιγότερα από 500 ακόμα για να τα συμπληρώσω όλα από το 66' που ξεκίνησαν. Ελπίζω τώρα μέχρι να ανακάμψω οικονομικά (αφού η κρίση με έχει και μένα όχι απλά χτυπήσει, αλλά σχεδόν καταστρέψει) να μην εκτοξευτούν οι τιμές τους στα ύψη.

 • Το παιχνίδι δεν χάνεται να θυμηθούμε και τα παλιά αργότερα ομως γιατί τωρα προέχουν άλλα ωραιο review.

 • Το έλιωνα παλιά στο GameBoy. Θα τιμηθεί σε πτώση τιμής.

  Πάντως κρίμα για το κλείσιμο του εκδότη...

 • το είδα στο pc. προσωπικά, το Ducktales του GameBoy το λατρεύω αλλά η έκδοση του NES ποτέ δεν μου έκανε κλικ γιατί ήταν λίγο πιο σαχλοκουδουνίστικη. Ωραίες αναμνήσεις μου ξύπνησε κ αυτό αλλά με έκανε να ψάχνω την gameboy έκδοση μου για να παίξω αυτή!

  όσο για την καταστροφή των κόμικ της disney στην Ελλάδα, μόνο RIP μπορώ να πω. μεγάλο το πλήγμα, πολύ μεγάλο.

 • Τόσο μικρή διάρκεια; Χμμ...
  .
  Όσο αφορά την Νέα Ακτίνα, χωρίς να ξέρω τους λόγους που έκλεισε, κάτι μου λέει ότι αργά ή γρήγορα τα περισσότερα από τα περιοδικά που έβγαζε θα ξαναβρούν τον δρόμο τους στα Ελληνικά περίπτερα. Το ότι υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον από το Ελληνικό κοινό είναι δεδομένο σε βάθος χρόνου, οπότε όλο και κάποιος άλλο επιχειρηματίας θα βρεθεί να το πάρει από την αρχή το όλο έργο. Άλλωστε, η Disney σαν μαμά εταιρία είναι αρκετά οργανωμένη και δραστήρια στην Ελλάδα. Αυτό προβλέπω - ελπίζω εγώ.

 • NES !!!

 • Το είχα λιώσει στο NES! Θα το κατεβάσω στο PlayStation 3, να θυμηθώ τα παλαιά!

 • καλο το 7 μιας και εχω δει πολυ χαμηλες βαθμολογιες σε διαφορα site, (4.5 απο gamespot!!!). Απο οτι καταλαβα χτυπαει καθαρα στη νοσταλγια και μονο.

 • Εάν βγεί σε Retail για PS3 θα το αγοράσω οπωσδήποτε

 • Περιοδικο Κομιξ.Το καλυτερο του ειδους του,σε ολο τον κοσμο.Και τωρα με το κλεισιμο των εκδοσεων Τερζοπουλος,θα γινει ακομα πιο συλλεκτικο.

 • θα επρεπε στα αρνητικα να μπει και η τιμη κατα την αποψη μου αλλα απο την αλλη δικαιολογω οτι οι συντακτες του gameover εχουν βαρεθει να βλεπουν τις απιστευτες τιμες της crapcom-cashcom και πλεον δεν υπαρχει λογος να αναφερθει:)
  15€ ειναι πολλα για εναν τετοιο τιτλο...με 10€ θα το σκεφτομουν αλλα οχι και 15€ ρε παιδια...οπως και το chronicles of mystara ηθελα να αγορασω αλλα και εκει το ιδιο ισχυει μιας και δεν ειναι καν remastered...παντως η αληθεια ειναι οτι θελω πολυ να το παιξω αλλα θα περιμενω πτωση τιμης....

 • Το Κόμιξ είχε βραβευθεί στο εξωτερικό ως το κορυφαίο περιοδικό στον χώρο του κάποτε. Η χαρά του συλλέκτη. Μας έμαθε τον Καρλ Μπαρκς, τον Ντον Ρόσα κι όλους τους υπόλοιπους μεγάλους. Όλα ήταν καταπληκτικά, Μίκυ Μάους, Αλμανάκο, Ντόναλντ, Μεγάλο Μίκυ, Κλασικά. Μακάρι να βρεθεί μία άλλη εταιρεία και να συνεχίσει με το ίδιο μεράκι.

  Το Ducktales όταν πέσει λίγο η τιμή.

 • Εμένα μου άρεσε πολύ μιας και ειμαι φαν της οικογενειας των Ντακ αλλα αν και ήταν ωραιο ηταν πολυ σύντομο :( μου πήρε 3 ώρες . Με κανει να πιστευω πως θα ήταν καλύτερα αμα περίμενα να βγει σε προσφορα στις εκπτωσεις των Χριστουγεννων...
  Edit:Σχετικα με το κλείσιμο του διανομεα του μικυ μαους και των αλλων..Πραγματικα ειναι συγκινιτικο καθως κιεγω μεγαλωσα διαβαζοντας τα κομιξ αυτα και πιστευω να ξανα βγουν συντομα στην κυκλοφορια ετσι ωστε να μπορουν και αλλα παιδια να συνεχισουν να τα έχουν στα δικα τους παιδικα χρονια.

 • Σε σχεση με το Rayman ουτε για 5 δεν αξιζει το παιχνιδι. Μερα με τη νυχτα σε ποιοτητα το ενα με το αλλο

 • Μια χαρα παιχνιδακι ειναι, ο γιος μου το λιωνει.
  Οσον αφορα τον χειρισμο, αν θυμαμαι καλα ειναι ο ιδιος με την εκδοση του Gameboy που ειχα, αρα δεν απλοποιηθηκε τωρα.

 • Φαίνεται υπέροχο παιχνιδάικι ότι πρέπει για ταξίδι στο παρελθόν (ποιό παρελθόν αφού ακόμη διαβάζω κόμιξ...).

 • H διάρκεια όντως είναι μικρή παιδιά, με το ζόρι φτάνει τις 3 ώρες, αλλά αν θέλετε οι μεγαλύτεροι να δώσετε στα παιδιά σας ένα απλό και άκρως ευχάριστο παιχνίδι, δεν θα βγείτε χαμένοι. Εδώ και πολλά απογεύματα περνάμε θαυμάσια με την κόρη.

 • απο τα καλά παλιά platformer ''ντυμένο'' με τη σύγχρονη γενιά, δεν λέμε όχι! :lol:

 • θα το πάρω σε πτωση τιμής για πλάκα ... πολύ κρίμα για τα κόμιξ ρε παιδιά και εγώ τα διάβαζα και ήμουν μεγάλο fanboy ....

 • ολα τα λεφτα ηταν to world of illusion στο mega drive που πεζοταν διπλο

Τελευταία Σχόλια

Ψιλό άσχετο φίλε KhR1s αλλα σαν τρελός της σωστής ομάδας του Μάντσεστερ and only δεν μπορούσα ποτε ν...
Δεν είναι τόσο τα ονόματα των παικτών φίλε Mifune όσο οι πραγματικές εμφανίσεις, η άλλου επιπέδου πε...
To Call of Duty WWII παντως φαινεται να εχει καλο campaing ασχετα που πολλοι το αγορασαν για το mult...
Δεκτό εννοείται ότι αισθάνεσαι πιο πολύ immersion όταν βλέπεις τα πραγματικά ονόματα και φανέλες. Αν...
Ότι είπες x1000! Το αντίστοιχο θα ήταν ένα Forza/Gran Turismo με οχήματα "μαϊμούδες"/κόπιες πραγματι...
Εμένα με πήραν τηλέφωνο το πρωι απο μεγάλη εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν οτι θα το στείλουν...
God of War σε K2
Φιλε katamaran η αποψη μου ειναι οτι πολυ δυσκολα μπορει καποιος να εκτιμησει οποιοδηποτε παιχνιδι σ...
Και ένας ακόμα επιπλέον λόγος να το στηρίξουμε είναι και τα ελληνικά που έχει.
God of War σε K2
Μάλιστα! Να πω την αλήθεια, δεν έχω παίξει κάποιο προηγούμενο. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν με ενδιέφερ...
God of War σε K2
Ναι αισιοδοξη κινηση...δεν αντιλεγω...για μια εταιρια που θα βγαλει κονσολα τα επομενα 4 χρονια αρχι...