Ξανά, σε εκείνον τον "μακρινό γαλαξία"

Μόλις έξι χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του πρώτου Lego Star Wars και η βιομηχανία των παιχνιδιών έχει αλλάξει αισθητά. Κανείς, ούτε η ίδια η LucasFilms, δεν περίμενε πως μία εξιστόρηση ενός ιστορικού franchise κάτω από το πρίσμα των Lego θα μπορούσε να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε, οι δημιουργοί -που ήταν μια πολύ μικρή ομάδα που δούλευε σε ένα μικρό σπιτάκι στο Manchester- το πολύ πολύ να προσέφεραν ένα τίτλο που θα πουλούσε σε ηλικίες 5-10 ετών. Η παρομοιώδης επιτυχία του τίτλου έμελλε να σοκάρει και τους πιο δύσπιστους και, φυσικά, έδωσε φτερά στην TT Games, που από τη μια μέρα στην άλλη μετατράπηκε από home project σε μία ισχυρότατη και πετυχημένη μικρή εταιρία. Lego Star Wars 2, Batman, Indiana Jones, Rock Band και Harry Potter συνέχισαν αυτή την επιτυχημένη πορεία του πρώτου παιχνιδιού, προσθέτοντας νέα στοιχεία, βελτιώνοντας αρκετά προβλήματα και προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους, τίτλους που μπορούσαν να απολαύσουν με χαρά και ηρεμία.

Με το νέο πόνημα της εταιρίας, το Lego Pirates of the Caribbean, να βρίσκεται προ των πυλών και να έχει δεχθεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρoν και προώθηση από την TT, το Lego Star Wars 3 The Clone Wars έρχεται την κατάλληλη "νεκρή" στιγμή, για να ξεδιψάσει τους διψασμένους fans και να τους προσφέρει άλλη μια γλυκιά Lego εμπειρία. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;

Truth enlightens the mind... - Ιστορία

Με τις έξι κεντρικές ταινίες των Star Wars να έχουν αναλωθεί στα προηγούμενα δύο Lego παιχνίδια, ένα παιχνίδι βασισμένο στην τηλεοπτική animated σειρά Clone Wars φάνταζε ως η ιδανική λύση για τη συνέχεια του franchise. Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά καλύπτει τα γεγονότα που συνέβησαν ανάμεσα στην 2η και 3η ταινία, κατά τον πολυετή πόλεμο των Κλώνων. Η Galactic Republic βρίσκεται για πρώτη φορά εδώ και χίλια χρόνια σε κατάσταση ανοιχτού πολέμου απέναντι στους Seperatists, μιας μεγάλης ομάδας πλανητών που δεν πιστεύει πλέον στη Republic και αποσχίσθηκε από αυτή για να ακολουθήσει το δικό της δρόμο.

Για όσους έχουν δει μονάχα τις ταινίες, οι Seperatists φαντάζουν απλά ως μία κακιά και διαβολική δύναμη. Η σειρά, όμως, παρότι στοχευμένη για το νεανικό κοινό, είχε τεράστιο βάθος και κρυφά νοήματα, και όσοι έχουν ασχοληθεί μαζί της, γνωρίζουν πως αν προσπεράσουμε το κέλυφος της ηγεσίας, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ειρηνικοί και απλά θέλουν να ακολουθήσουν το δικό τους δρόμο.

Πιθανώς να φανεί υπερβολικό αυτό που θα πούμε, αλλά το Clone Wars έχει τόσο βαθιά και πλούσια ιστορία, που όμοιά του δύσκολα εντοπίζει κανείς ακόμα και στις κεντρικές ταινίες. Το παιχνίδι λοιπόν, έχει προοπτικές για μεγαλείο κάτω από τέτοια ιστορία. Δυστυχώς όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι καθώς αυτή η πολυπλοκότητά του σεναρίου μάλλον γυρνάει μπούμερανγκ σε ένα Lego Game, στο οποίο η ιστορία ξεδιπλώνεται από αμίλητους ήρωες. Κοινώς, αν δεν έχετε δει τη σειρά, οι πιθανότητες να καταλάβετε παραπάνω από τα μισά απ' όσα συμβαίνουν είναι μάλλον λίγες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το παιχνίδι επιλέγει τη λογική ενός ανοιχτού πολέμου και έτσι, δεν υπάρχει ξεκάθαρη ροή στην ιστορία μιας και μπορείτε να επιλέξετε ποια αποστολή θέλετε να αναλάβετε κάθε φορά (όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα Lego παιχνίδια), με τις περισσότερες από αυτές να μας φέρνουν αντιμέτωπους με έναν από τους Asajj Ventress, General Grievous και Count Dooku. Το άλλο μας πρόβλημα με την ιστορία του παιχνιδιού, είναι πως καλύπτει γεγονότα μόνο από τις δύο πρώτες σεζόν της σειράς, με την απουσία της τρίτης να είναι μάλλον περίεργη καθώς έχει τελειώσει εδώ και κάποιο καιρό και σίγουρα μπορούσε να προσφέρει υλικό. Άλλωστε, το Pirates of the Caribbean θα περιλαμβάνει εντός του και την 4η ταινία, εδώ γιατί η απουσία;

Fail with honor rather than succeed by fraud - Gameplay

Αφήνοντας πίσω μας τα του σεναρίου και προχωρώντας στο gameplay, πρέπει να πούμε πως το κυρίως κομμάτι του παιχνιδιού είναι ακριβώς όπως έχετε συνηθίσει από τα προηγούμενα Lego games. Θα χειριστείτε πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες από το σύμπαν Star Wars, με τους οποίους θα συνεργαστείτε για να νικήσετε ένα βουνό αντιπάλων, να λύσετε εκατοντάδες μικρά και μεγάλα puzzles και, φυσικά, να σπάσετε εκατομμύρια τουβλάκια Lego, πλημμυρίζοντας καρδιά και οθόνη με χρώματα και ευχάριστο συναίσθημα. Μιας και το gameplay της σειράς έχει υπεραναλυθεί σε όλα τα προηγούμενα reviews, θα ήταν μάλλον άσκοπο να πούμε κάτι παραπάνω εδώ. Έτσι, θα περιοριστούμε κυρίως στις νέες προσθήκες για τη σειρά.

Μία από αυτές είναι και η προσθήκη διαστημικών μαχών μέσα στο concept του παιχνιδιού. Έτσι, θα βρείτε ορισμένες αποστολές, στις οποίες θα πιλοτάρετε ένα από τα πολλά και διάσημα καταδρομικά του σύμπαντος Star Wars και θα κληθείτε να ελιχθείτε σαν τρελοί μέσα σε μεγάλες διαστημικές μάχες. Προφανώς, το παιχνίδι δεν είναι το νέο X-Wing και το gameplay είναι ιδιαίτερα εύκολο και απλό, ώστε να μπορέσουν να το απολαύσουν οι νεαρότεροι παίκτες. Ωστόσο, αυτό το τμήμα του gameplay μπορεί σε περιπτώσεις να αποδειχθεί πιο διασκεδαστικό και ενδιαφέρον από το άδειο space combat του Halo Reach!

{PAGE_BREAK}

Η μεγαλύτερη αλλαγή στο Lego Star Wars III: The Clone Wars δεν είναι άλλη από την προσθήκη strategy στοιχείων, που θυμίζουν μια πολύ light έκδοση του live battle system των Total War. Βλέπετε, οι Jedi Masters κατά τη διάρκεια των Clone Wars ήταν οι στρατηγοί υπεύθυνοι για το στρατό της Republic. Η TT Games σκέφτηκε πολύ σωστά, πως μιας και η ιστορία αφορά έναν εμφύλιο πόλεμο με τεράστιες μάχες, θα ήταν καλό να δώσει στους παίκτες την ικανότητα να λαμβάνουν μέρος σε μάχες μεγαλύτερης κλίμακας απ' το να τους προσφέρουν έναν στρατιώτη- πολεμική μηχανή. Έτσι, υπάρχουν ορισμένες πίστες στις οποίες ο κεντρικός χαρακτήρας θα μπορέσει να ελέγχει δεκάδες από διάφορα units και θα πρέπει να ελιχθείτε στο ανοιχτό πεδίο της μάχης με στρατηγική σκέψη αν θέλετε να στεφθείτε νικητής. Για να το επιτύχετε αυτό, θα πρέπει να καταλάβετε συγκεκριμένες περιοχές, όπου θα μπορούν να χτιστούν ορισμένα κτίρια βάσης προχωρημένης προώθησης.

Αυτά είναι διαχωρισμένα σε αμυντικά και επιθετικά συστήματα, bonus δυνάμεων και φυσικά επιστράτευσης νέων units. Με τα χρήματα που έχετε στη διάθεσή σας να είναι περιορισμένα και το πεδίο της μάχης να μεταβάλεται συνεχώς, θα πρέπει να δείξετε σύνεση και υπομονή έτσι ώστε να φτιάξετε την κατάλληλη στρατιά και να την οδηγήσετε στη νίκη.

Πρόκειται για μια πανέξυπνη προσθήκη στο σύμπαν των Lego games, που προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία και δοκιμάζει τις δυνατότητες του παίκτη σε κάτι παραπάνω από λύση γρίφων και button mashing μαχών. Θετικό παραμένει και το γεγονός, πως για όσους αγαπήσουν το παιχνίδι υπάρχει για άλλη μια φορά ένα βουνό από collectibles και unlockable χαρακτήρες που μπορείτε να μαζέψετε, έτσι ώστε να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας, μόνο αν ξαναπαίξετε το παιχνίδι σε free style mode και επιλέγοντας εσείς ποιους χαρακτήρες θα έχετε μαζί σας κάθε φορά.

Δυστυχώς, παρά τις όποιες προσθήκες, αλλά και σε αντίθεση με όσα είδαμε στο πρώιμο build του Pirates, το Clone Wars δείχνει να έχει μείνει στάσιμο σε ό,τι αφορά την επίλυση των βασικών προβλημάτων που μας ενόχλησαν στους προηγούμενους τίτλους. Η συμμαχική Α.Ι. κάνει και πάλι του κεφαλιού της και για να καταφέρετε να λύσετε έναν ομαδικό γρίφο, θα πρέπει να δοκιμάσετε ξανά και ξανά μέχρι να ξυπνήσει ο ψηφιακός συμπαίκτης σας.

Εχθροί συχνά κολλάνε σε γωνίες και στενά και είναι ξεκάθαρο πως η μόνη εντολή που έχουν από την A.I. είναι "πυροβόλα τον αντίπαλο". Οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες που θα χειριστείτε, αν και επιτέλους διαφέρουν στο σχεδιασμό αρκετά, έχουν τον ίδιο έλεγχο και σπάνια θα δείτε διαφορά ανάμεσα στις δυνάμεις ενός Jedi από έναν άλλο. Επιπροσθέτως, ο διαχωρισμός οθόνης του offline multiplayer μεταβάλεται με υπερβολική ταχύτητα και μέσα σε τόσο έντονα και πολύχρωμα σκηνικά, που είναι πολύ εύκολο να χάσετε τον προσανατολισμό σας και να χαθείτε μέσα στην πίστα. Και φυσικά, για άλλη μια φορά, το online multiplayer λάμπει με την απουσία του.

Όσο και αν προσπάθησαν τα παιδιά της TT Games να μας πείσουν πως το απέφυγαν μετά από εντατικές έρευνες, που έδειχναν πως δεν ενδιέφερε το κοινό, λυπούμεθα αλλά αυτό απλά ακούγεται πιο πολύ ως προχειρότητα και όχι ως κατανόηση του κοινού τους.

Belief is not a matter of choice, but of conviction - Τεχνικός Τομέας

Ευτυχώς, η παραπάνω "αδιαφορία" για αλλαγές δεν εισχώρησε και στον τεχνικό τομέα. Πιστό στην ποιότητα του Star Wars franchise, το Clone Wars αποτελεί με διαφορά το πιο όμορφο παιχνίδι που έχετε δει στο σύμπαν των Lego. Τα περιβάλλοντα είναι γεμάτα με έντονους χρωματισμούς και υπέροχες σκιάσεις από τα παιχνίδια του φωτισμού ενώ παρουσιάζουν υψηλότατη ποικιλομορφία, με σκηνικά σε εντελώς διαφορετικούς πλανήτες, βάσεις, εργοστάσια και διαστημόπλοια.

To δε animation δείχνει πως αποτελεί την πρώτη δοκιμή της νέας εκφραστικότητας για τα Lego, με την κίνηση να έχει γίνει αρκετά πιο ομαλή και τις εκφράσεις των προσώπων να αγγίζουν μια γλυκιά καρτουνίστικη θεατρικότητα. Όσον αφορά στον ήχο, μιλάμε για ένα Star Wars game. Απλά υπέροχος! Η original μουσική της τηλεοπτικής σειράς εμπλουτίζει απόλυτα την ατμόσφαιρα, και σε συνδυασμό με τα κλασσικά και αγαπημένα εφέ, πραγματικά μεταφέρουν τη Star Wars εμπειρία στην κονσόλα. Προφανώς, για άλλη μια φορά δεν υπάρχει voice acting, αλλά οι άναρθρες κραυγούλες των Lego, σε συνδυασμό με τις αστείες γκριμάτσες τους, κρίνονται άκρως ικανοποιητικές για την προσθήκη του Lego "Twist". 

Τελικά Συμπεράσματα

Όταν ανακοινώθηκε το Lego Star Wars ΙΙΙ, εκτιμούμε ότι δεν υπήρχαν και πολλά άτομα που φοβήθηκαν για το αποτέλεσμα. Το υλικό ήταν δοκιμασμένο και επιτυχημένο, το σύμπαν των Clone Wars ταίριαζε απόλυτα στο ύφος των Lego και όλοι περίμεναν μια ακόμα εξαιρετική επιτυχία. Εντούτοις, το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί μια μάλλον περίεργη υπόθεση που μας δημιουργεί σημαντικούς προβληματισμούς για το μέλλον.

Η TT Games δείχνει να έχει καταλάβει ότι για να επιβιώσει η σειρά, πρέπει να γίνουν προσθήκες και αλλαγές. Και όσον αφορά το πρώτο, το κατάφερε σε έναν αρκετά καλό βαθμό. Τα προβλήματα όμως που υπάρχουν στο Clone Wars είναι προβλήματα που κοινό και Τύπος έχουν βαρεθεί να σχολιάζουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σειράς και πρέπει επιτέλους να επιλυθούν. Το Lego Star Wars ΙΙΙ: The Clone Wars είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι που συνεχίζει πεισματικά τον θρύλο των Lego games. Οι παλαιότεροι οπαδοί των Lego games αλλά και οι οπαδοί της σειράς του Clone Wars θα μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Αυτοί που περίμεναν το κάτι παραπάνω όμως, ίσως θα πρέπει να μετατοπίσουν τις ελπίδες τους στο Lego Pirates of the Caribbean, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Μαΐου.

Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: ActionΔιάθεση: Dionic
Αριθμός παικτών: 1-2Ανάπτυξη: Tt GamesΗμ. Έκδοσης: 25/03/2011
PEGI: 7Εκδότης: ActivisionΠλατφόρμες: PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS, Wii, PSP, Nintendo DS

Θετικά

 • Η αισθητική Clone Wars ταιριάζει άψογα στα LEGO
 • Το γνωστό LEGO χιούμορ
 • Το καλύτερο οπτικό και ηχητικό αποτέλεσμα που έχουμε δει μέχρι σήμερα σε LEGO game
 • Οι νέες προσθήκες είναι πολύ ενδιαφέρουσες

Αρνητικά

 • Σπάνια είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις και που να πας
 • Αν δεν έχετε δει τη σειρά, δεν θα καταλάβετε τίποτα
 • Δεν έχει διορθωθεί σχεδόν κανένα από τα παλαιότερα προβλήματα της σειράς

Βαθμολογία

Αρχιτέκτων και συντηρητής ιστορικών κτιρίων κατ' επάγγελμα, μόλις πέσει η νύχτα φοράει την καμπαρντίνα του και σουρτουκεύει σε αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας. Ταξιδιώτης και ονειροπόλος, με κλινικά κολλήματα σε Fantasy και Sci-Fi, gaming backstory από τα 80s και mantra τη φράση «η ιστορία και οι γρίφοι πάνω απ’όλα», δεν χαρίζει κάστανο σε νεοτερισμούς υπερβολικής ευκολίας. Αν είσαι adventure, RPG ή strategy, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχετε περάσει πολλές γλυκές νύχτες μαζί…

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Τι φέρνει ο Απρίλιος στους Gold members του Live
"Δυνατός" μηνάς με Dead Space 2 και Assassin’s Creed: Syndicate.
Ο Απρίλιος στο PlayStation Plus
Τρελός Μαξ και Trackmania Turbo!
Ξεκίνησε το Spring Sale της Microsoft
Παρά πολλά παιχνίδια με μειωμένες τιμές έως και 65%.
PS+ Μαρτίου: Μήνας φωτιά με Bloodborne και Ratchet & Clank
[Ενημέρωση] Tο 2019 σταματάει η διάθεση τίτλων για PS3 και PS Vita.
Ο Μάρτιος 2018 στο Xbox Live Gold
Με Trials of the Blood Dragon, SuperHot, Brave: The Video Game και Quantum Conundrum.
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
Μια μικρή δόση νουβέλας, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη δόση fighting.
Ο Φεβρουάριος στο PlayStation Plus
Επιτέλους Knack... και RiME!
Ο Φεβρουάριος 2018 στο Xbox Live Gold
Με Shadow Warrior, Assassin’s Creed Chronicles: India, Split/Second και Crazy Taxi.
Τεστάρετε τις γνώσεις σας επάνω στη σειρά Final Fantasy
 Επετειακό κουίζ πριν τη λήξη των εορτασμών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Υπάρχει άνθρωπος να έχει παίξει όλα τα παιχνίδια Star Wars που έχουν βγει ποτέ άραγε?

 • Πρώτη φορά πήρα lego star wars.Πριν 6 χρόνια θυμάμαι στην πρωινη αναφορά στο στρατό τον -αυστηρό κατά τα άλλα λοχαγό - αφου μας "τεντωσε" να σιγοψυθυρίζει με ενα υπολοχαγό πόσο διασκεδάστικο είναι το lego star wars !!!! Αξιωματικοί gamers αυτό ήταν στρατόπεδο για τον Σάκη !

 • saffer777 ΥΠΑΡΧΕΙ φιλε :)

 • Αρκετά καλό φαίνεται τα lego ακόμα κρατάνε γερά και δίνουν πλούσιο περιεχόμενο,εγω βέβαια περιμένω να δω αυτό με τους πειρατές.
  Εχει και πολύ γέλιο η photo που είναι το τέρας με κανονικά πόδια και απο την μέση και πάνω Lego ! :)

 • Σίγουρη αγορά!

 • Η psp εκδοση ειναι ιδια με των κονσολων;Οπως στο Lego Batman ή ειναι port απο 3ds ή ds;

 • @ Safer777

  Nαι!

 • Oxi allo Lego game... please.

 • ακόμη και αν είμαι μεγαλύτερος φαν του star wars σύμπαντος, πιστεύω πως οι πειρατές θα είναι πολυ καλύτεροι :P

 • Μονο για παιδια.Βαθμολογια "1".

 • ego tora anarotiemai apla giati ola ta games na vgainoun se lego ti kerdizoun ?? exoun pwlhseis ??? to mono paixnidi se lego p exo liwsei einai sto mathima mesa tin wra p eixa mathimatika p epaiza sto kinito m to lego indiana jones :P

 • @Safer777, όπως με πρόλαβαν πολλοί φίλοι, ναι υπάρχουμε τέτοια άτομα. συγκεκριμένα νομίζω πως πρέπει να έχω παίξει έστω και λίγο όλα τα Star Wars video games, με εξαίρεση ίσως κάποια memory + puzzle collections που είχαν βγει και παιδιά.

  @jimugias, δεν γνωρίζω φίλε μου δεν έχω δει τις φορητές εκδόσεις. έτσι όπως είδα ένα βιντεάκι στο psp μου φάνηκε αρκετά πιο κλειστό απότι στο ps3 / 360. αλλά όχι και όσο είναι στο απλό ds. νομίζω πως 3ds και psp έχουν δική τους έκδοση και η ds είναι απλουστευμένη πάνω τους.

  @medusakias, όχι απλά έχουν πωλήσεις, έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πωλήσεις. μιλάμε για εκατομμύρια κομμάτια.

  @για όλους που γκρινιάζουν για τα Lego games, χαίρομαι που μας λέτε παιδιά όσους μας αρέσουν! Ειλικρινά είναι υπέροχη φιλοφρόνηση και ελπίζω ποτέ να μην βαρεθούμε να ασχολούμαστε με καλά παιχνίδια, όσο απλά ή περίπλοκα και αν είναι ;)

 • 10 επειδή είναι Star Wars!!
  Θα το δοκιμάσω το Πάσχα λογικά, μιας και τα υπόλοιπα Lego Star Wars είναι πολύ διασκεδαστικά!

 • @BEST πραγματικα δεν καταλαβενω το σκεπτικο σου.Τα lego εχουν δειξει οτι ειναι games me πολυ βαθος, διασκεδαστικά, και κυριος ειναι hardcore.Τουλαχιστον εμενα με αρεσουν περισσοτερο απο καποια παιχνιδια που ειναι ταχα για "μεγαλους"

 • @Sky thanx με καλυψες:smile:

 • Δεν εχω αντιρρηση φιλε PAVLOS 96.Γουστα ειναι αυτα.Εγω απλα εξεφρασα την δικη μου αποψη, η οποια ειναι οτι τα lego ειναι μονο για παιδια.Ενταξει, αρεσουν και σε μεγαλυτερους.

 • Ρε παιδιά Star Wars παιχνίδια βγαίνουνε από την εποχή του Atari 2600 για όλες τις κονσόλες.Τώρα πως το καταφέρατε να τα παίξετε τι να πω?

 • Οτι πρέπει για να το παίξεις με την κοπελιά η με κανέναν φίλο, αλλά 60Ε δεν θα έδινα για videogame LEGO, οχι...ποτέ. :D

 • αν περιμένεις πολύ λίγο καιρό φίλε μου, τα βρίσκεις στη μισή τιμή.

  @Safer777, αχαχαχαχαχαχα καταλαβαίνω την έκπληξη σου φίλε μου. αλλά υπάρχουν άτομα που είχαν όλες αυτές τις κονσόλες, όπως και άτομα που έχουν δει τα παιχνίδια μέσω διαφόρων emulators. Σαν καλό star wars geek, κάθισα και τα έπαιξα έστω και λίγο, όλα τα παιχνίδια της σειράς.

 • To pira gia psp, kalo einai an kai opws eipes sky kapws "adeio" se sxesi me tis console ekdoseis, den peirazei den to metaniwnw

Τελευταία Σχόλια

Τα indie λες...Οκ..Τα περισσοτερα ΑΑΑ παιχνίδια βγαινουν σε ολες τις πλατφόρμες επομένως το να τα πα...
Αμ δεν ειναι ολα τα multiplatform στο One. Τοσα και τοσα παιχνιδια βγαινουν σε PC/PS4 και δεν βγαινο...
Ακριβώς φίλε Stormbringer έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες, και ειδικότερα σε ότι αναφορά την Bethesda...
Stormbringer

Εγω εχω άλλη αποψη. Δεν πανε χαμενα τα multiplatfm στο Switch. Υπαρχουν τοσα ατομα π...
Φίλε Sun, φυσικά το λογικό είναι κάποιος να κάνει αυτό που λες. Να πάρει την καλύτερη έκδοση και τέλ...
Μακη εγω προσωπικα διαφωνω με αυτό που λες. Ειμαστε gamers αλλα το να πεσουμε στην παγιδα των εταιρε...
Ποια Ε3 press conference....?! H MS δεν εχει χρονο για αυτα (νεα games κτλπ.), εχει βγει ηδη στο ψαξ...
"Είναι ηθικό το θέμα. Δε δέχομαι με τίποτα μισά παιχνίδια που να μηv μπορώ να παίξω καν εάν δεν έχω ...
Απολαμβανεις όλα τα multiplatform παιχνίδια σε native 4k. Λιγο είναι?
Μακαρι να δειξουν το Age of Empires 4