- Μελη online: 15
- Σύνολο μελών: 15696
- Τελ. μέλος: kazino576
- Θέματα στο forum: 37013
- Μηνύματα στο forum: 598316
Όλοι οι χρήστες
Need for Speed: Hot Pursuit
Αρχική » PlayStation 3 » Reviews » Need for Speed: Hot Pursuit
Συντάκτης: Δημήτρης Μπάνος
Νοέ 19, 2010 14:09
Παντρεύοντας το παρελθόν με το μέλλον
Περιεχόμενα
Κυνηγός ή κυνηγημένος; Όργανο του νόμου ή παράνομος; Το δίλημμα αυτό μονοπώλησε τα παιδικά χρόνια πολλών από εμάς, όταν το Need for Speed III: Hot Pursuit, ως το πρώτο μέλος μίας νέας υπο-σειράς τότε, έθετε νέα standards και ανέβαζε τον πήχη, αποτελώντας έναν από τους διεκδικητές του arcade racing θρόνου, πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Βλέποντας τη σειρά να ακολουθεί ένα διαφορετικό δρόμο κατά την εποχή του PlayStation 2, με μοναδική εξαίρεση το άψογο Hot Pursuit 2 του 2002, πολλοί ήταν αυτοί -συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος- που ήλπιζαν πως με τον ερχομό των νέων συστημάτων, θα επέστρεφε και το Hot Pursuit. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη μέχρι και τη φετινή E3, όπου το νέο Hot Pursuit αποκαλύφθηκε στο κοινό. Αναβίωση και επιστροφή στις ρίζες, πίσω σε όλα όσα έκαναν το ακρώνυμο NFS αναγνωρίσιμο όσο λίγα, αυτή τη φορά με τη χρυσή υπογραφή της Criterion. Το αποτέλεσμα είναι ένα πάντρεμα του λατρεμένου παρελθόντος με την επαναστατική τεχνολογία του σήμερα. Ας ανακαλύψουμε τους καρπούς του γάμου αυτού.
Κάνω δυο δουλειές για να τα βγάλω πέρα: Career
Θέλοντας να παραδώσει μία ολοκληρωμένη εμπειρία, η Criterion δημιούργησε ένα ενιαίο Career σύστημα, όπου παρουσιάζει τη δράση και από τις δύο πλευρές του νόμου, με αγώνες, time trials, hot pursuits και προκλήσεις. Η εναλλαγή μεταξύ αστυνομικού και παρανόμου γίνεται φυσικά, δίχως πολυπλοκότητες, απλά επιλέγοντας το event που επιθυμούμε να συμμετάσχουμε στον τεράστιας έκτασης χάρτη της Seacrest County.
Είτε ως Cop είτε ως Racer, ξεκινάμε από χαμηλά, με στόχο την κορυφή, ή, κοινώς, το 20ο rank, με τίτλο “Ultimate Enforcer” και “Most Wanted”. Ο δρόμος είναι μακρύς, γεμάτος συναρπαστικές διαδρομές στην πανέμορφη ακτογραμμή, στις ανηφορικές ευθείες των ορεινών χιονισμένων τοπίων, στα πυκνά δάση προς τα δυτικά και στις απέραντες ευθείες των καυτών, ερημικών περιοχών. Τόσο μακρύς μάλιστα, που μετά από ένα πρώτο 9ωρο συνεχές κάψιμο μπροστά στην οθόνη (έτσι για να γνωριστούμε καλά με τον τίτλο), η πρόοδος μας δεν ξεπερνούσε το 25%. Πίσω στα είδη αγώνων όμως.
Breaking the law, breaking the law
Ως Racer, θα μας δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουμε σε παραδοσιακούς αγώνες εναντίον επτά άλλων οδηγών, να δοκιμάσουμε νωρίς οχήματα που θα γίνουν διαθέσιμα αρκετά αργότερα στο παιχνίδι μέσω του Preview mode, ενός από τα συνολικά τρία είδη time trial, ενώ το μενού περιλαμβάνει ακόμα και μονομαχίες, με μονάχα ένα αντίπαλο όχημα στον αγώνα, το οποίο όμως δεν είναι διατεθειμένο να τα παρατήσει τόσο εύκολα.
Το τριπλό time trial πακέτο συμπληρώνεται από το παραδοσιακό, που όλοι έχουμε μάθε να αγαπάμε, όπου οι οδηγικές μας ικανότητες θα δοκιμαστούν χωρίς την παρουσία αστυνόμευσης, και το Gauntlet, στο οποίο πρέπει να ταξιδέψουμε από το σημείο Α στο σημείο Β εγκαίρως, με τις αστυνομικές δυνάμεις να μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Τέλος, η κύρια ατραξιόν δεν είναι άλλη από το Hot Pursuit, όπου η ωμή δύναμη του Seacrest County Police Department θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βάλει ένα τέλος στον αγώνα που ευελπιστούμε να κερδίσουμε.
Protect and Serve
Ως Cop από την άλλη, θα πρέπει να απλώσουμε το μακρύ χέρι του νόμου και να αποδείξουμε στους παραβάτες πως οι πράξεις τους δεν είναι δυνατόν να μείνουν ατιμώρητες. Ως η πιο ταχεία και άρτια εξοπλισμένη αστυνομική δύναμη σε όλες τις πολιτείες, θα έχουμε στη διάθεσή μας μία σειρά από ειδικά τροποποιημένα αυτοκίνητα παραγωγής, ανάλογα με τις ανάγκες της βάρδιάς μας.
Μιας και οι αγώνες, για ευνόητους λόγους, απουσιάζουν, το κενό καλύπτει το Interceptor, όπου καταδιώκουμε έναν παράνομο οδηγό, το Preview, που δικαιολογεί την παρουσία του κάνοντας χρήση της λογικής της εκπαίδευσης, το Rapid Response, ακόμα ένα είδος time trial, με μόνη διαφορά ότι το σημείο Β είναι το μπλόκο που έχουμε κληθεί να ενισχύσουμε, και φυσικά το Hot Pursuit, όπου παίζοντάς το από την πλευρά του νόμου, μεταμορφώνεται σε ένα από τα ισχυρότερα στοιχεία του νέου τίτλου της Criterion.
Ταυτότητα
Need for Speed: Hot Pursuit
- 720p, Dolby Digital 5.1
- 1-12
- 12+
- Racing
- Criterion
- Electronic Arts
- CD Media
- 2010-11-19
- Επίσημο Site
- Xbox 360, PC, Wii

Latest reviews

Σχόλια Χρηστών ( 56 )
Αν θέλεις να προσθέσεις το δικό σου σχόλιο, θα πρέπει να συνδεθείς
SetaShouji - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Δεν το περίμενα τόσο καλό
Θα το αγοράσω σίγουρα στο μέλλον!

Congrats for the review mate
akis24 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
όταν πάρω ps3 και το έχει το video club θα το νοικιάσω
kobe - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
na rwtisw mporeis na ftiaxnis ta ama3ia sou?
mortalgod - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
ta exo parei!!!!!
to perimeno san trellos(proparaggelia apo to PLAY)kai akoma na fanei...
tespa...epitelous tha treksoume!!!
evge criterion!!!
MeEdIC - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Όχι kobe, δεν υπάρχει το παραμικρό ίχνος car customization στο παιχνίδι, ούτε και νόμισμα. Κάτι το άκρως θετικό, τουλάχιστον για μένα.
marios4th - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Δλδ James εχεις παρει το παιχνιδι πολυ πριν απο εμας ε??θα τα πουμε στις αρχες τις εβδομαδας...Ετοιμασου να χασεις, once again...Και ξερω και πιο αυτοκινητο θα παιρνεις...Alfa 8c 100%
zlatkogr - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
αγορα με την πρωτη ευκαιρια
ps master7 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
to nfs hp epestrepse etsi opos eprepe 10 stegno apo emena
KTI 23 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
wow!....εμεινα αναυδος!....και πολυ καλο review...
mdam - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Έρχεται το απόλυτο εργαλείο οδήγησης αυτοκινήτου. Που χρόνος να ασχοληθούμε με "αμαξάκια".( Χρονικά ατυχης συγκυρία η κυκλοφορία του)
lovesfool - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Ξέρουμε αν για PC έχει γίνει optimization της προκοπής ή αν είναι πάλι ότι να 'ναι;
Δεν βλέπω να την ξαναπατάω με παιχνίδι της EA και ειδικά με NFS, αλλά σε η αλήθεια είναι ότι ψήνομαι, καθώς μετά από αρκετά χρόνια πειραμάτων και αντιγραφών χαίρομαι που βλέπουμε ένα πραγματικό NFS με κυνήγια κτλ αντί για την πανωλεθρία τύπου Shift (ή αλλιώς, θα ήθελα να είμαι Forza / GT ή οτιδήποτε άλλο εκτός από NFS).
KoulisHHH - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
χαλαρα το καλυτερο NFS τα τελευταια 2-3 χρονια! θα το δοκιμασω για PC κ 360....με εκπλησει το αεικιντηο framerate που σημαινει οτι εκτος απο breath taking γραφικα τρεχει κ ομαλοτατα!!!
spidey - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Εμενα προσωπικα με κερδισε ο ηχος του.Πραγματικα τοσο καλο 5.1 surround σε παιχνιδι εχω πολυ καιρο να ακουσω και να "νιωσω". Kudos στην ΕΑ που "ενιωσε" και εβγαλε ενα ομορφο nfs
nick - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Το autolog είναι πολύ έξυπνη ιδέα και πέρα από τη συμβολή του στο gameplay είναι πολύ καλό και από θέμα marketing αφού θα πείσει αρκετούς να πάρουν το παιχνίδι τώρα που έχουν περισσότερους φίλους online. Κρίμα που εμένα δεν με καίει όμως.
Θα αγοραστεί εν καιρώ.
ASUS85 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Mia h erwthsh meta apobta sigxarhthria mou ston reviewer...na to parw 360 h ps3?
MeEdIC - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Εκεί που έχεις τους περισσότερους φίλους που ξέρεις ότι θα το πάρουν, ASUS85.
TheMastas - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Απο ολα τα παραπάνω φαίνεται οτι βγήκε πολύ καλό, αν και δεν είμαι fan racing παιχνιδιών, αυτό θα το πάρω όταν βρεθεί η ευκαιρία.
Πάντος η σοβαροφάνεια στά μενού που λέει στα αρνητικά δεν νομίζω πως έχει ειδικό βάρος για να το βάλουμε στα αρνητικά,όμως αν το κάνουμε θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και για αρκετά μενού πολλών παιχνιδιών .
engel85 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Διάβασα στο site του παιχνιδιού ότι δεν υποστηρίζονται τα τιμόνια της logitech στην έκδοση ps3
αλλά ίσως κάνουν κανένα update στο μέλλον.
pSyChOChRiS - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Απίστευτο! Πραγματικά δεν σκεφτόμουνα να το πάρω, αλλά μετά τις τελευταίες μέρες, και τα reviews και trailers που έπεσαν σαν κεραυνοί στο κεφάλι μου, το σκέφτομαι σοβαρά να πάρω racing game μετά απο πολύ καιρό.
Επίσης, πόσο πόρωση οι αγώνες στη μέση τς ερήμου? Ενας λόγος απο μόνος του να αγοράσω το παιχνίδι! Πολύ ωραίο review γιατρέ!
valkon_gamer - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
αγορά σίγουρη στο ps3
K_Factor - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Καλο review και παιχνιδι στο gameplay με παλια κληρονομια και επι ολων των υπολοιπων που αναφερονται στο review πλην των παρακατω κατα την αποψη μου.
Το car Λιστ ΜΕΤΡΙΟ (γιατι δεν εχει και πιο μικρες κατηγοριες αυτοκινητων αλλα με εξισου καλες επιδοσεις,δεν εχει costumization)
που ειναι αυτα που βλεπαμε τα ωραια hatchback εποχης carbon και most wanted? Nα βλεπαμε ενα scirroco ενα seat leon cupra ενα golf gti ή ενα s3 δεν τα βλεπουμε πλεον
Γεμισαμε με laborgini και porche
To soundtrack επισης ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ για μενα κοματια ηδη γνωστα και παλια. Αλλα racing games εχουν (motorstorm pr,shift,wipeout) και ειχαν (most wanted,carbon,pro street) πολυ πιο δυνατα soundtracks
Kαι απο το electro breakbeat και hip hop πιξαμε στο rock και tecno.
Koματια που υπαρχουν ανεξαρτητου ειδους και θα επρεπε να τα ψαξουν πιο πολυ που για μενα φαινεται να μην εψαξαν και τοσο εως καθολου..
Φαινεται ακομη και στην επιλογη που εβαλαν απο pendulum το watercolor την στιγμη που θα μπορουσαν ειτε απο το ιδιο συγκροτημα ειτε απο τοσα μα τοσα αλλα να διαλεξουν κλασεις ανωτερο κομματι και η ολη μουισικη να φαινεται πιο γιουπι-γιαγια
Οχι οτι τα αφμισβητω σαν ηδη μουσικης ουτε εχω τιποτα με τη μουσικη γενκοτερα αλλα για μενα ενα παιχνιδι που εχει το προφιλl της "αναρχιας" στους δρομους με τα κυνηγητα θα επρεπε να εχει πιο βαρια μουσικη στο soundtrack
που δυστηχως δεν εχει.
VasilisGR1982 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
K Factor πολλα ζητας φιλε μου εγω το πηρα και εχω καει ειναι τελειο το παιχνιδι αντε να ερθει και το Grantourismo να δεσει το γλυκο....
5x_john - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Aυτα ειναι ! Επιτελους ενα σωστο NFS απο τον καιρο των Underground ! (Προσωπικη μου γνωμη,μην βαρεσετε...) Σιγουρη αγορα στο μελλον ! Το μονο Hot Pursuit που ειχα παιξει ηταν το 2 στο PS2 και ηταν παιχνιδαρα αρα απλα δεν μπορω να περιμενω για αυτο !
martian12 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Κλαιω απο συγκινηση. Παει καρφι για αγορα. Απλα.
demis1994 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Τέλειο! Όσο για την μουσική, εμένα δεν με χαλάει, αλλά απ' ότι είχα δει στο demo, μπορείς να βάλεις να παίζουν δικές σου playlist από τον σκληρό δίσκο της κονσόλας σου.Δεν ξέρω όμως αν ισχύει αυτό ακόμα
K_Factor - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
@VasilisGR1982 δεν ζηταω πολλα απαιτω απο την στιγμη που τους τα σκαω και ζητανε να τους τα σκασουμε πρεπει και αυτοι σε καποιους τομεις να προσεχουν.προσεξαν παρα πολυ σε gameplay Και επιστριφη στις παλιες ριζες δεν προσεξαν μουσικη δεν ειναι κακο αυτο που λεω.Για μενα ενα 8 χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι playable με πολυ fun Και καψιμο
Δεν κατηγορησα το παιχνιδι και δεν ειπα οτι ειναι κακο.Απλα επεσημανα καποια σημεια που κατα την αποψη μου δεν μου αρεσουν.so whats the problem?Γουστα ειναι αυτα.Να αρεσει κατι με το ζορι δεν γινεται.
gk1990 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
telio apla oreo
giorgosf1-10 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
kai ego mporei na to agoraso fainete poly kalo kai arketa veltiomeno se sxesh me ayta pou vlepame ta teleytaia xronia
SNES - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
an auto to game pernei 9 tote to burnout paradise poso eprepe na parei 100/10?
Agony - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
SNES Το burnout αν και για μένα πιο εθιστικό,Δεν έχει ούτε το λεπτομερές περιβάλλον ούτε real cars ούτε τόσο καλο ήχο ούτε γραμμικό gameplay.
VasilisGR1982 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
K Factor entaksi den exeis kai adiko se auto pou les alla mia etairia den mporei na kalipsei ta gousta olon ton gamer katalaveneis kathe anthropos einai ksexoristos kai tou aresoun diaforetika pragmata... alla anyway keep gaming my friend...
MrHakaider12 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
kratao sta xeria moy tin ekdosi gia pc


SNES - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
@ Agony
Theorw ta grafika tou Burnout paradise kata polu anotera tou nfs hp, opws kai ti mousikh, ase pou boreis na valeis kai diki sou... oson afora ta real cars ok gousta einai auta, to gameplay tou nfs einai athlio, pisteuwto nfs den ufistate pleon kai krima gia tih criterion pou epeidi agorastike apo tin EA xaramizetai se nfs athliotites (shift,hot pursuit) anti na ftiaxei tin epomeni genia tou burnout.
MIXALIS 13 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Moυ αρεσε το ντεμο αρκετα αν κ δεν ειμαι πολυ της κατηγοριας αυτης γενικα αλλα επειδη ερχεται το GT 5 ειναι μονοδρομος η αγορα.Εκτος αυτου εχουν ερθει τοσες παιχνιδαρες δεν υπαρχει χρονος.Παντως ειναι must buy gia τους fans της racing κατηγοριας.
NathanDrake. - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Μπραβο στην Criterion που κατεφερε να ανναγενηση τη σειρα.Οταν μπορεσω θα το παρω
KTI 23 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
@SNES: οχι και αθλιοτητες...εχουν κυκλοφορησει πολυ χειροτερα παιχνιδια..
seifer - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
ta nfs underground dld dn htan apta kalutera racing sto ps2?tcpa meta to nfs underground 2 pisteuw pws xalase h seira k dn nmzw oti mporei n anagennhthei antigrafontas tn xeirismo t burnout.kt pio konta sta underground zhtame me ton pio free xeirsmo,ts tropopoihseis klp(k me split screen,t gnt pia k ta prstra racing bgainoun xwris split screen?:S)
noctis - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
sto ps2 eixan vgei pl kala nfs enw sto ps3 h seira katepese
ngf11 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Τέλειο σίγουρη αγορά
SweetEmily - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Πολύ ωραίο το review. Στο pc υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα (το κλασσικό με τους QuadCore επεξεργαστές) και ελπίζω να το διορθώσουν. Γενικά όπως είπες είναι ένα πολύ ωραίο πάντρεμα του παλιού με την τεχνολογία του καινούριου. Απλά ελπίζω να βγάλουν κάποιο διορθωτικό patch (έχω κακές αναμνήσεις από ΕΑ-SHIFT)

Πάντως δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα, απλά υπάρχει ένα στιγμιαίο shutter μια φορά στο τόσο.
Η μουσική του εμένα μου άρεσε πάντως. Πιστεύω πως ταιριάζει πιο πολύ αυτή η μουσική από την hip-hop κλπ. Βέβαια είναι γούστα αυτά και πιστεύω οι περισσότεροι να την απολαύσουν.
Το immersion υπάρχει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό πάντως...Οδήγηση βράδυ με μουσκεμένο δρόμο και οι αστραπές να βγαίνουν από τα ηχεία και να "χύνονται" μέσα στο δωμάτιο...Απλά πορωτικό
Πάω να οδηγήσω το Camaro μου
ΥΓ.: Κι εγώ θα ήθελα πάντως αυτοκίνητα τύπου Golf κλπ.
Bellerophon71 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Πολυ καλο και πιστευω με εξαιρεση τα πρωτα 2 και το SHIFT οτι καλυτερο εχει παρουσιασει η σειρα NFS!!!!! AΠιστευτα "ομορφα" τα καιρικα φαινομενα...να ειχε και Ferrari....Παντως μεχρι να ερθει το GT5 πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την περιοδο.
valkon_gamer - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
εγώ το αγόρασα και λιώνω
Johnny-k - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Αυριο κιολας παω Public να σκοτωσω μερικα παλια και να το χτυπησω για ps3!!!
Bellerophon71 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Τσαμπα κοπο θα κανεις....και εγω ετσι πηγα να το παρω (6 παιχνιδια για το 360 + 1 για το PS3 και μου τα επαιρναν για 31 ευρω ολα μαζι) εεε αποφασισα να τα κρατησω προτιμοτερο να τα κανω souver( Που λεει ο λογος) παρα να τους δωσω παιχνιδια που αγορασα για 420ευρω--> 31....μεγαλη απατη τα Public, το μονο που αξιζει εκει ειναι οτι εχουν την Limited edition σε αφθονια εν αντιθεση με το ΠΛΑΙΣΙΟ (που πηγα και το πηρα) που εχει μονο την "απλη"
tsakolis - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Please help!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αγόρασα το παιχνίδι για ps3 και προσπαθώ να περάσω τον κωδικό για το online και δε μ αφήνει!!Μου γράφει να προσπαθήσω αργότερα!!Τι παίζει????????????
Bellerophon71 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Μηπως ειναι μεταχειρα? γιατι με τα "νεα" κολπα που εφαρμοζει η ΕΑ ο κωδικος μπορει να χρησιμοποιηθει μονο μια φορα απο εναν χρηστη, μετα θες αγορα καινουριου κωδικου.
mortalgod - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
paides kaigomouna olo to sk me to paixnidi kai einai apla to kalytero arcade racer ever!!!
eidika an mazeytoun parea 8 atoma gia online, milame gia apeires ores paixnidioy!
JUST PERFECT!!!
Lebron Bill - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
to exo sto pc to paixnidi kai einai arketa kalo. den mou aresei pou einai arcade alla fantasteite na min itan poso tha mou arese. einai poli kalo paixnidi me megali diarkeia kai ekseretika grafika. emena mou arese to trailer apo to shift 2
perisotero apo otidipote allo sto paixnidi
oraio review alani 
NEOS - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Το εχω ενοικιαση και ειναι πολυ καλο. Σιγουρη αγορα στο μελλον.
Evolutioner - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
pedia to game prepi na ine HUGE...pezo apo tin pemti anellipos kai skeftome oti toulaxiston ime sta misa...mpeno sto menu gia na do kai mu grafi 25%....mexri ta xristougenna tha mas pai siguraki...
Skyliner34 - πριν από 2 χρόνια και 6 μήνες
Απλα ενα καλο "ραλακι".
Τιποτα παραπανω.
Φυσικα κορυφαιο το συστημα online, οπως και το activation του παιγνιδιου, οπου μετα απο το registration, ελαβα τις ευχαριστιες της ΕΑ σαν beta tester που ημουν....
Κατα τ΄αλλα, το Shift ηταν κλασεις ανωτερο και με ουσιαστικο gameplay.
Εν αναμονη του Shift2....
sirlas - πριν από 2 χρόνια και 5 μήνες
Παιδιά αν θέλετε να παίζουμε όλοι μαζί κάντε με αντ στους φίλους σασ!!
Bigi - πριν από 2 χρόνια και 5 μήνες
Ε όχι και 9, είπαμε...
7,5 με 8 όπως δίνουν οι χρήστες ναι.Μέχρι εκεί όμως...
Προσωπικά το βρήκα νερόβραστο.Δεν είναι άσχημο, δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ή ελλείψεις, αλλά από την άλλη δεν κατάφερε να με κρατήσει.Ανιαρό και αδιάφορο δηλαδή.Δεν έχει αυτό το κάτι που θα μου έκανε κλικ.
TOKELITRIANTATRIA - πριν από 2 χρόνια και 5 μήνες
To' παιξα. Καλό arcade racer προσωπικά θα του έβαζα 8.
Renos25 - πριν από 2 χρόνια και 4 μήνες
Πολυ καλο το παιχνιδι παιδια,εχω παθει τρελη πλακα!Μια ερωτηση ομως,παιζει με τιμονιερα,ή οχι?
@13k0$ - πριν από 2 χρόνια και 3 μήνες
Το παιχνίδι απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! Έχω εξαντλήσει όλες τις πίστες του και μου φάνηκαν τόσο λίγες...