Αναζητώντας την πραγματική ανάγκη για ταχύτητα

Πολλά έχουν γραφεί κατά καιρούς για τα φημισμένα roadtrips της αμερικανικής ηπείρου, ταξίδια που για πολλούς είναι εμπειρία ζωής, έστω κι αν τελικά ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Το να διασχίσει κανείς τις Ηνωμένες Πολιτείες από άκρη σε άκρη, πέρα από επίπονο και χρονοβόρο, είναι ίσως και αρκετά επικίνδυνο, οπότε η ιδέα και μόνο της ψηφιακής απόπειρας ενός τέτοιου εγχειρήματος, φαντάζει τουλάχιστον ως συναρπαστική. Αυτή η σκέψη πιθανότατα να πέρασε από το μυαλό της BlackBox πριν παρουσιάσει στην ElectronicArts τις ιδέες της γύρω από The Run, τη νέα απόπειρά της σειράς Need for Speed, και σίγουρα κατάφερε να της κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η ομάδα ανάπτυξης που εδρεύει στον Καναδά, είναι σε θέση να παρουσιάσει κάτι πραγματικά ενδιαφέρον και μάλιστα με εμφανείς προσθήκες αλλά και αποκλείσεις σε σχέση με τα όσα προσφέρει ο ανταγωνισμός. Η ψευδαίσθηση της ελευθερίας είναι μοναδική, το ίδιο ισχύει και για την κλίμακα, ενώ η τεχνολογία που προσφέρει η Frostbite 2.0 αφήνει πολλά στόματα ανοικτά.

Δυστυχώς όμως από τη θεωρία μέχρι την πράξη, τα χιλιόμετρα είναι πάρα πολλά και έτσι ο τίτλος πέφτει θύμα της ίδιας της φιλοδοξίας του. Οι παίκτες θα πρέπει να αρκεστούν απλά και μόνο στην σκέψη για τα επίπεδα ποιότητας αλλά και ολοκλήρωσης που θα μπορούσε να αγγίξει η νέα αυτή δημιουργία, αν η ομάδα ανάπτυξης ήταν πιο προσεκτική. Γιατί με την τρέχουσα εικόνα, το Need for Speed: Τhe Run, φαντάζει σαν ημιτελές, σαν μια δημιουργία που, ενώ στηρίχθηκε σε μια αρκετά έξυπνη ιδέα, τελικά αρκέστηκε στα προφανή. Χωρίς βέβαια αυτό να συνεπάγεται πως αποτυγχάνει στο να είναι διασκεδαστική.

Living in America

Το The Run ξεκινάει με μια λιτή εισαγωγή, με τον παίκτη να πληροφορείται πως αναλαμβάνει τον έλεγχο του Jack Rourke. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας, για αδιευκρίνιστους λόγους, έχει βρεθεί να χρωστάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, οπότε αναγκάζεται να εμπλακεί στους παράνομους αγώνες για να ξεπληρώσει το χρέος του. Δίπλα του θα βρεθεί η Sam, η οποία του προσφέρει μια σανίδα σωτηρίας, αλλά με το ανάλογο κόστος. Ουσιαστικά του δίνει τη δυνατότητα να ξεχρεώσει, αρκεί φυσικά να κερδίσει για λογαριασμό της ένα στοίχημα, το οποίο δεν είναι άλλο από έναν αγώνα.

Όμως δεν πρόκειται για έναν απλό αγώνα αλλά για μια δοκιμασία αντοχής από το San Francisco μέχρι τη Νέα Υόρκη. Και κάπου εδώ ξεκινάει και η δράση του The Run. Το κυρίως mode του τίτλου, που φυσικά φέρει και την ομώνυμη ονομασία, είναι αυτό που τραβά αρχικά τα βλέμματα, με τους αγώνες να διαδέχονται ο ένας τον άλλο και με τις πολιτείες να εμφανίζονται διαδοχικά. Οι παίκτες θα βρεθούν από την πανέμορφη αμερικανική επαρχία, στα γεμάτα κίνηση αστικά κέντρα, ενώ η ομάδα ανάπτυξης ισχυρίζεται πως ο σχεδιασμός πολλών τοποθεσιών έχει βασιστεί στις αντίστοιχες πραγματικές.

Και αυτός ο τομέας είναι το δυνατό χαρτί του τίτλου, το οποίο δεν είναι άλλο από την ανεπανάληπτη ποικιλία στις διαδρομές. Τα τοπία θα εναλλάσσονται με έναν μοναδικό τρόπο, ενώ η μηχανή γραφικών δε θα δυσκολεύεται να σχεδιάζει αχανείς εκτάσεις, με πλήθος από εφέ και πανέμορφους φωτισμούς. Παράλληλα, τα καιρικά φαινόμενα θα παίξουν και αυτά το ρόλο τους. Για παράδειγμα μια χιονοστιβάδα ή μία σφοδρή καταιγίδα θα εμποδίσουν το ταξίδι του παίκτη προς τον τελικό προορισμό, με τρόπο που κανένα άλλο βιντεοπαιχνίδι της racing κατηγορίας δεν έχει κάνει στο παρελθόν.

Γενικά δημιουργείται μια αίσθηση συνοχής, με τον παίκτη να κατεβαίνει σπάνια από το αυτοκίνητο του. Αν κάποια στιγμή επιθυμεί να μεταβεί σε κάποιο άλλο όχημα, θα πρέπει να κάνει στάση σε βενζινάδικο. Η λίστα με τα διαθέσιμα οχήματα είναι αρκετά μεγάλη, ενώ πολλά από αυτά προσφέρονται σε Signature εκδόσεις, με αισθητικές όσο και μηχανικές βελτιώσεις σε σχέση με τις βασικές.

{PAGE_BREAK}

Όταν το promotion… παραπλανεί

Περνώντας στο καθαρά gaming τμήμα του Need for Speed: The Run, γίνεται για ακόμα μια φορά αντιληπτή η δύναμη της EA στον τομέα του promotion. Κοιτώντας τον τίτλο κατάματα, οι μοναδικές δυνατές στιγμές του, είναι αυτές που έχουν κατά καιρούς προβληθεί μέσω διάφορων trailers, είτε αυτά προέρχονται από τον developer, είτε από τον ίδιο τον Michael Bay. Φυσικά η έννοια του σεναρίου παρά τα όσα ισχυρίζεται η Black Box παύει να υφίσταται από τον πρώτο κιόλας αγώνα, ενώ ορισμένες ανταγωνιστικές φιγούρες εμφανίζονται με τον πλέον άκομψο τρόπο, για να χαθούν στο αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο.

Το ίδιο ισχύει και για τα γνωστά καλλίγραμμα μοντέλα του Sports Illustrated, οπότε μόλις κατακαθίσει η σκόνη και ο αρχικός ενθουσιασμός, ο τίτλος δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο. Και αυτό δεν είναι και τόσο ενδιαφέρον, τουλάχιστον όχι όσο θα περίμενε κανείς με βάση τα όσα είχε παρακολουθήσει μέχρι σήμερα.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο από όλα, είναι η δομή των αγώνων. Όλες οι γνωστές δοκιμασίες είναι και εδώ παρούσες, όπως για παράδειγμα μάχες ενάντια στο χρόνο και ένας εναντίον ενός, αλλά ο τίτλος θέτει ορισμένους σαφέστατους περιορισμούς. Σκοπός είναι ο Jack να φτάσει πρώτος στη Νέα Υόρκη ξεκινώντας από τη 200η θέση. Σε κάθε διαδρομή θα βρει μπροστά του συγκεκριμένους αντιπάλους που στην καλύτερη περίπτωση θα είναι οκτώ στο πλήθος τους, αλλά όσο καλά και να οδηγήσει κάποιος, δε θα μπορέσει να πιάσει κάποιον που βρίσκεται ακόμα πιο μπροστά. Στον αντίποδα, αν δεν καταφέρει να τους προσπεράσει όλους, δε θα έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει την προσπάθειά του στην επόμενη διαδρομή, αλλά απεναντίας θα πρέπει να τρέξει και πάλι στην ίδια.

UpsideDown

Οι αντίπαλοι δεν διακρίνονται για την εξυπνάδα τους, με τη συμπεριφορά τους μέσα στις στροφές να είναι, τουλάχιστον, ερασιτεχνική, ενώ ακόμα και αν κάποιος επιλέξει τα υψηλότερα επίπεδα δυσκολίας, δε θα δυσκολευτεί να φτάσει μέχρι τέλους. Όπως συνηθίζεται, ο παίκτης θα αποκτάει ολοένα και περισσότερους πόντους εμπειρίας, τους οποίους με τη σειρά του θα χρησιμοποιήσει για να ανέβει επίπεδα, προσθέτοντας επιπλέον ικανότητες. Με το customization των αυτοκινήτων να απουσιάζει ολοκληρωτικά, ο Jack σταδιακά θα μπορεί να χρησιμοποιεί περισσότερο nitro boost, να αξιοποιεί το slip-streaming και γενικότερα να γίνεται ένας ολοκληρωμένος οδηγός, μέσω μιας διαδικασίας που όμως εκτελείται αυτόματα.

Δυστυχώς όμως τα αρνητικά στοιχεία του Τhe Run μόλις άρχισαν και έτσι δε γίνεται να παραβλέψει κανείς την παρουσία της αστυνομίας που επιτελεί το ρόλο του κομπάρσου. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όπως τις στιγμές που τα ελικόπτερα πλήττουν τους πάντες με ακατάπαυστα πυρά και δημιουργούν ένα εκρηκτικό σύνολο, η εικόνα είναι αποκαρδιωτική, με τις καταδιώξεις ουσιαστικά να μην υφίστανται και με τα μπλόκα που δημιουργούνται να είναι υπερβολικά εύκολα για να προσπεραστούν.

Περνώντας στον τομέα του χειρισμού, η εικόνα είναι αισθητά καλύτερη, όπου τα πάντα παραπέμπουν στο ProStreet. Αυτό συνεπάγεται πως ο έλεγχος των αυτοκινήτων είναι εύκολος, οι ταχύτητες κυμαίνονται σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά τα power-slides απλά απουσιάζουν. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, δεν μπορούν να αγγίξουν τα επίπεδα του Hot Pursuit της Criterion. Γενικά η Black Box ακολουθεί ένα διαφορετικό μονοπάτι, πιο απλοποιημένο και λιγότερο απαιτητικό, αν και έτσι αφαιρούνται σημαντικοί πόντοι από την αίσθηση της έντασης και της απόλαυσης της οδήγησης στο όριο, πάντα μέσα στα πλαίσια μιας arcade δημιουργίας.

Πάντως αυτό που δεν δικαιολογείται είναι η συμπεριφορά των αυτοκινήτων στο οδόστρωμα όταν οι συνθήκες αλλάζουν. Είτε ο δρόμος είναι στεγνός, είτε είναι βρεγμένος, είτε πλημμυρίζεται από μια χιονοστιβάδα, τα οχήματα δεν δείχνουν την τάση να βρεθούν εκτός δρόμου ή να χάσουν την πρόσφυσή τους, κάνοντας το ταξίδι ακόμα πιο εύκολο. Αλλά ακόμα και αν επέλθει το μοιραίο, το The Run προσφέρει την επιλογή rewind, η οποία μεταφέρει τον παίκτη στο πιο κοντινό checkpoint, αν και εδώ απαιτείται υπομονή, γιατί το όχημα αργεί χαρακτηριστικά να επανέλθει. Και πρόκειται για ένα αρκετά σημαντικό εμπόδιο γιατί με αυτόν τον τρόπο η ροή του αγώνα διακόπτεται, με τα loading times να είναι υπερβολικά μεγάλα.

{PAGE_BREAK}

Ένα τσιγάρο δρόμος

Κατά έναν περίεργο τρόπο, το να διασχίσει κάποιος τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής μέσω του νέου Need for Speed, είναι μια αρκετά σύντομη διαδικασία, η οποία μάλιστα δε θα διαρκέσει περισσότερο από 2,5 ώρες. Και εδώ η ομάδα ανάπτυξης έχει κάνει ένα σοβαρό σφάλμα. Αναμφίβολα κανείς δεν ανέμενε το συνολικό ταξίδι να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά είναι κρίμα που ορισμένες πανέμορφες τοποθεσίες, προσφέρουν το πολύ τρεις διαδρομές. Αν και υπάρχει και η επιλογή challenges, μια σειρά δοκιμασιών που ολοένα και θα αυξάνει την έκτασή της, δεν παύει όμως να μην αποτελεί τον πραγματικό πυρήνα του τίτλου. Οπότε, όπως συνηθίζεται, οι παίκτες θα στραφούν στο multiplayer mode, με την εικόνα να είναι για ακόμα μια φορά η αναμενόμενη.

Η EA συνεχίζει να προσφέρει δικτυακούς αγώνες απαλλαγμένους από τεχνικά προβλήματα πάσης φύσεως και έτσι μέχρι και οκτώ φίλοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν για την πρώτη θέση. Τα modes που προσφέρονται δε διαφέρουν σε σχέση με τα όσα έχει συνηθίσει να συναντάει κάποιος σε μια πρόταση της κατηγορίας, ενώ ο διαχωρισμός των αγώνων σε muscle ή exotic cars για παράδειγμα, αποτελεί μια ευχάριστη προσθήκη.

Για το τέλος αφήσαμε δύο τομείς για τους οποίους πολλά έχουν γραφεί και ίσως να απαιτούν διαφορετική διαχείριση. Σε ορισμένα σημεία, ο Jack εγκαταλείπει το όχημά του και βρίσκεται πεζός απέναντι στην αστυνομία, αλλά πριν βγάλει κάποιος λάθος συμπεράσματα, είναι αναγκαίο να διευκρινιστεί πως η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική. Ουσιαστικά ο παίκτης δεν αναλαμβάνει ποτέ τον έλεγχο του πρωταγωνιστή, μιας και στην πραγματικότητα οι συγκεκριμένες αποστολές -οι οποίες ευτυχώς είναι ελάχιστες- δεν είναι τίποτα περισσότερο από τα γνωστά σε όλους μας Quick Time Events. Το μόνο που απαιτείται είναι το πάτημα του κατάλληλου κουμπιού, τη σωστή στιγμή και από εκεί και πέρα τα πάντα γίνονται αυτόματα.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια κινηματογραφική αίσθηση, με τα κυνηγητά να έχουν αποτυπωθεί πολύ όμορφα και με την κάμερα να προσφέρει ορισμένες αξιομνημόνευτες λήψεις. Βέβαια, στον αντίποδα έρχεται στην επιφάνεια ο άκομψος σχεδιασμός των χαρακτήρων, με μηδαμινά facial expressions και προβληματικό animation, αλλά ακόμα και έτσι, πρόκειται για ένα ευχάριστο και όπως είπαμε και πριν, σύντομο διάλειμμα.

FrostBite 2.0...

Ο δεύτερος τομέας που τραβάει τα βλέμματα του καθένα είναι φυσικά τα γραφικά και υπαίτιος δεν είναι άλλος από τη γνωστή Frostbite 2.0. Η μηχανή γραφικών της DICE κάνει τη διαφορά σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό των επιπέδων, αποδεικνύοντας περίτρανα το πόσο ευέλικτη, αλλά και δυνατή, είναι. Τα διάφορα εφέ θέτουν νέα στάνταρ για την κατηγορία, αν και καλό θα ήταν τα περιβάλλοντα να είχαν περισσότερο ενεργό ρόλο και έτσι τα δυναμικά καιρικά φαινόμενα να μην περιορίζονταν σε μια χιονοστιβάδα και μάλιστα σε μία και μόνο διαδρομή. Η κίνηση στους δρόμους είναι αρκετά πυκνή, το frame rate σπάνια θα δυσκολευτεί, ενώ και τα αυτοκίνητα έχουν σχεδιαστεί αρκετά όμορφα.

Ορισμένα προβληματάκια δεν απουσιάζουν, όπως στα cutscenes όπου η κάμερα εκτελεί zoom-in και αποκαλύπτει το… ανύπαρκτο εσωτερικό των οχημάτων, αλλά ακόμα και έτσι η εικόνα είναι αναμφίβολα εντυπωσιακή. Σε ανάλογα επίπεδα κυμαίνεται και ο ήχος, με το soundtrack να συμβαδίζει πάντοτε με την τοποθεσία της εκάστοτε διαδρομής, ενώ και οι ήχοι των κινητήρων είναι αρκετά προσεγμένοι. Οι διάλογοι στον αντίποδα είναι ρηχοί και αδιάφοροι.

Συνολικά το Need for Speed: The Run γενικότερα συγκαταλέγεται στις καλές στιγμές της σειράς, αλλά απέχει αρκετά ώστε να χαρακτηριστεί κορυφαίο και να κοιτάξει για παράδειγμα το Hot Pursuit κατάματα. Όσοι επενδύσουν στη νέα πρόταση της Black Box, σαφέστατα και θα νιώσουν ικανοποιημένοι, αλλά με ένα έντονο αίσθημα πως κάτι λείπει. Το The Run δεν είναι το νέο Most Wanted και ποτέ δεν επιδίωξε κάτι τέτοιο, αλλά είναι εξοργιστικό το γεγονός πως μια τόσο ενδιαφέρουσα ιδέα, απέκτησε μια τόσο βασική και φτωχή υλοποίηση.

Γιώργος Τσακίρογλου

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: RacingΔιάθεση: CD Media
Αριθμός παικτών: 1-8Ανάπτυξη: EA Black BoxΗμ. Έκδοσης: N/A
PEGI: 12Εκδότης: Electronic ArtsΠλατφόρμες: PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS, Wii

Θετικά

 • Η ποικιλία των διαδρομών
 • Ο τρόπος που τα καιρικά φαινόμενα επηρεάζουν -οπτικά- τους αγώνες
 • Τεχνικός τομέας που κάνει τη διαφορά

Αρνητικά

 • Το κυρίως mode είναι υπερβολικά σύντομο
 • Σαφέστατοι περιορισμοί σε ότι έχει να κάνει με τους αγώνες…
 • …πολλοί από τους οποίους είναι βαρετοί
 • Εκνευριστικά μεγάλα loading times
 • Προβληματική A.I.

Βαθμολογία

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες (και μετά σου λέει πως μεγάλωσε).

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Solas and the White Winter
Ένα κέλτικο απόγευμα.
Διαθέσιμο το “The Cutting Edge” DLC για το The Surge
Δωρεάν για όλους, μαζί με προσφορές στα υπόλοιπα DLC του τίτλου.
Modders επαναφέρουν το "κλασικό" Halo
Διαθέσιμο δωρεάν, ως mod του "ακυρωμένου" Halo Online.
Νέες πληροφορίες για το Dragon Quest XI
Η παρουσία του στις κονσόλες της Nintendo, localization, ιστορία και πολλά άλλα...
Χωρίς single player campaign το CoD: Black Ops 4;
Ο πρώτος τίτλος της σειράς χωρίς campaign, αλλά με Battle Royale mode...
Πρώτα screenshots και τιμή για το Shenmue I & II HD Collection
Υπεύθυνη για το "φρεσκάρισμα" η D3t Ltd.
Τα επόμενα πλάνα της Rare για το Sea of Thieves
Τουλάχιστον τρία «μεγάλα» updates μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Pure Farming 18
Open world αγροτιά και με τάμπλετ.
UK charts: Σημαντική έλλειψη νέων κυκλοφοριών
Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στη κορυφή το Far Cry 5!
Πάνω από 1 εκ. οι πωλήσεις του A Way Out
Σε μόλις δύο εβδομάδες από τη διάθεσή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Πληρέστατο το review του Γιώργου Τσακίρογλου που θέτει τα πράγματα στις διαστάσεις τους....Αν κάποιος δεν περιμένει κάτι το εξαιρετικό και πάει με χαμηλές προσδοκίες το run μπορεί να του προσφέρει στιγμές διασκέδασης...... Πάντως οι μόλις 2,5 ώρες του βασικού mode είναι φάουλ.......

 • Απ' ότι έχω ακούσει, το παιχνίδι τερματίζεται και σε τρείς ώρες. Σύμφωνα με τα αρνητικά του review ακόμα και σ' αυτές τις τρείς ώρες υπάρχουν βαρετοί περιορισμοί, μεγάλα loading times (που πάνε το gameplay στις 2,5 ίσως; ) καθώς και προβληματική A.I... So, what's the point EA?

 • Εγω προσωπικα του εβαλα ενα αξιο 3-αρακι μονο και μονο για την τρομακτικα χαμηλη διαρκεια του, μα ειναι δυνατον σε racing τιτλο η διαρκεια του να μην ξεπερναει τις 2,5 ωρες καθαρου gameplay? Γιατι να δωσω 59 € για αυτο το αισχος και να μην δωσω τα ιδια λεφτα για το forza 4 ή τα μισα για το gt5? Sorry για την συγκριση με τον ανταγωνισμο, αλλα δεν αντεξα, περιμενα εννοειται κατι περισσοτερο απο την EA!!!

 • το καλυτερο nfs για μενα ειναι το most wanted.τα αλλα δε μου λενε τιποτα.6!

 • Συγγνωμη αλλα εγω θα του βαλω 2,5, 1 για καθε ωρα που διαρκει. Εχει καταντησει αηδια να εχουν το θρασος να ζητανε να αγορασουμε ενα τετοιο παιχνιδι. Nα μην το αγορασει κανεις, οσο φθηνα και αν παει, να δουμε αν θα αλλαξουν πολιτικη.

 • προφανως ειναι μικρο γιατι κανεις μονο μια διαδρομη ενα ταξιδι. δεν σε κανει να παιζεις τις ιδιες και τις ιδιες πιστες οπως γινετε σε καθε racing. αλλα και παλι 2,5 ωρες ειναι κοροιδια

 • 2,5 ώρες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ρε ΕΑ άντε και...

 • Απλα παιδια για να μην δημιουργηθουν παρεξηγησεις, περα απο το The Run, το Challenges ειναι ενα mode που διαρκει αρκετα. Επισης οι παικτες μπορουν αφου ολοκληρωσουν μια περιοχη, να επιστρεψουν αργοτερα και να τρεξουν και παλι στις διαδρομες της. Δλδ θελω να πω πως ο τιτλος συνολικα δεν διαρκει 2,5 ωρες αλλα απο την αλλη ειναι δυστυχως μια προταση του Σαββατοκυριακου και μετα στο ραφι.

 • Πού πάτε βρε με 2,5 ώρες;
  Sorry, δε θα πάρω.
  Λογικό είναι σε ένα racing game να μπορείς να "βγάλεις" κι άλλες ώρες με challenges και τα συναφή, αλλά τί να τα κάνεις τα μεζεδάκια όταν το κυρίως πιάτο σε αφήνει νηστικό; :P

 • γραφεις στην αρχη:

  "Για παράδειγμα μια χιονοστιβάδα ή μία σφοδρή καταιγίδα θα εμποδίσουν το ταξίδι του παίκτη προς τον τελικό προορισμό, με τρόπο που κανένα άλλο βιντεοπαιχνίδι της racing κατηγορίας δεν έχει κάνει στο παρελθόν."
  επειτα ξαναγραφεις:
  "Πάντως αυτό που δεν δικαιολογείται είναι η συμπεριφορά των αυτοκινήτων στο οδόστρωμα όταν οι συνθήκες αλλάζουν. Είτε ο δρόμος είναι στεγνός, είτε είναι βρεγμένος, είτε πλημμυρίζεται από μια χιονοστιβάδα, τα οχήματα δεν δείχνουν την τάση να βρεθούν εκτός δρόμου ή να χάσουν την πρόσφυσή τους, κάνοντας το ταξίδι ακόμα πιο εύκολο."

  απο τη μια δηλαδη λες οτι οι καιρικες συνθηκες επηρρεαζουν το παιχνιδι "με τροπο που κανενα αλλο racing δεν εχει κανει" και απο την αλλη οτι οι καιρικες συνθηκες δεν επηρρεαζουν την οδηγηση...
  τι δεν καταλαβα καλα; πως ακριβως οι καιρικες συνθηκες επηρρεαζουν το παιχνιδι αν δεν επηρρεαζουν την οδηγηση;

 • Ρε μας κοροιδευουν??? Τι 2,5 ωρες?? 60 ευρω δινεις....

 • @perastikos

  Νομίζω ότι τα εξηγεί μια χαρά ο tsaki. Δεν έχω ασχοληθεί με τον τίτλο -και δεν πρόκειται να το κάνω στο μέλλον- αλλά αυτό που κατάλαβα εγώ σε αυτό που ρωτάς είναι ότι:

  O τρόπος με τον οποίο έχουν καταφέρει οπτικά να εμποδίζουν τον παίχτη, μέσα από τα καιρικά φαινόμενα, να φτάσει στο τέλος είναι μοναδικός.

  Παρόλαυτα την συγκεκριμένη λειτουργία την άφησαν μόνο για εφέ και δεν πρόσθεσαν τα υπόλοιπα που θα επηρέαζαν την οδήγηση ενός αυτοκινήτου.

  Αυτό καταλαβαίνω εγώ από το κείμενο.

  Δηλαδή το παιχνίδι είναι σαν να βλέπεις μία ταινία 2,5 ωρών με αυτοκίνητα. Τα έχουμε δει όλα σε αυτή την γενιά.

 • εμενα ρε παιδια γιατι μου αρεσουν τα μικρα σε διαρκεια παιχνιδια? μαλλον ειμαι εξαιρεση!

 • Φιλε μου perastikos με καλυψε ο jtout. Εννοω δλδ πως τα αψογα καιρικα φαινομενα επηρεαζουν την οπτικη και οχι τη συμπεριφορα των αυτοκινητων. Σιγουρα μιλαμε για arcade αλλα και παλι θα μπορουσαν να το προσεξουν λιγακι παραπανω. Αλλα ενταξει Black Box ειναι αυτη, παντα κραταμε μικρο καλαθι...

 • ωραιο review... :)

  εμενα δεν μου αρεσε καθολου το handling... κ με τηλεχειριστηριο κ με το πληκτρολογιο, μου εβγαλε την πιστη!

 • Καλό θα κάνει η ΕΑ να γυρίσει στα illegal street racing παιχνίδια γιατί δεν βλέπω να πηγαίνει καλά το NFS,όσο πάει και χειροτερεύει.Βγάλε εκεί ένα συνδιασμό Underground 2 με Most Wanted να έχει και μέρα και νύχτα,να μπορείς να φτιάχνεις το αμάξι εξωτερικά και εσωτερικά---->(π.χ όπως το Mindnight Club ).Τα top NFS για εμένα ήταν αυτά στη συνέχεια έπαψε να με ενδιαφέρει ο τίτλος.

 • Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. το shift 2 και το Hot Pursuit ηταν αρκετα αξιολογα

 • Δε πά η ΕΑ να κάνει κάνα HD remake των Underground 1-2,MW και Carbon και να αφήσει τα Fast n Furious rip offs;

 • Ούτε είχα και ,μετά από αυτό το Review,ούτε θα ασχοληθώ στο μέλλον.Θα χτυπήσω το Hot Pursuit στο 360 μόλις πέσει στα 12€.

 • Δεν περίμενα κάτι καλύτερο. Μια φτηνή κόπια του Hot Pursuit φαίνεται εδώ με καλύτερα ίσως γραφικά αλλά και πάλι είναι "φτηνή". Next please...

 • Τελικά άξιζε αυτή η αναμονή? Μάλλον ο μόνος τομέας που ξεπερνά το Hot Pursuit της περασμένης χρονιάς είναι τα γραφικά. Ευτυχώς και περίμενα το review γιατί ήμουν ένα βήμα πριν την αγορά. Άστο να πέσει στα 25 ευρώ και βλέπουμε...

 • Γιώργο, είναι αλήθεια ότι δεν υποστηρίζει τιμονιέρα?

  Δεν μου αρέσει. Ίσως στα 10Ε να κάνουμε κάτι, τώρα όχι

 • Με 2,5 ώρες το 7 ειναι και πολύ του.. στο 2011 ζούμε οχι δεκαετίες 80 που έκαναν το παιχνίδι σε 1 μήνα..

 • Συμφωνώ με Κούλη απο τότε δεν υπάρχει κανένα καλό Need For Speed.

 • Πραγματικά παίζει να είναι και το χειρότερο NFS...μέχρι και το Undercover καλύτερο ήταν.

  Υ.Γ. Θυμάμαι εποχές Underground 1 & 2 και με πιάνει νοσταλγία....:(

 • Ωραιο review απο τον Γιωργο, επαιξα το παιχνιδι, και συμφωνω μαζι του σε ολα,μετριο ομως το παιχνιδι δεν μου αρεσε, και φυσικα νοσταλγω και εγω εποχες του Underground 1 και 2 και του most wanted ,

 • Σίγουρα η χειρότερη σειρά gaming ever.. Χωρίς πλάκα τα πρώτα ήταν συμπαθητικούλια, μετά κανα δυο ήταν καλά, και μετά σωρία σαβούρας μαζεύτηκε ανά τα χρόνια!

 • Δημητρη η αληθεια ειναι πως για τις αναγκες του review χρησιμοποιησα το gamepad. Σιγουρη λυση για arcade τιτλους. Δεν ξερω αν υποστηριζει τιμονιερα -εκτιμω πως οχι- θα το κοιταξω και θα σου πω

 • Λίγο που ασχολήθηκα μαζί του το βρήκα τραγικό απλά.Δυστυχώς μου δείχνει την άσχημη τροπή που έχει πάρει η βιομηχανία και συνακόλουθα η μάζα των παιχνιδιών σήμερα.

 • του εβαλα ενα 1 και πολυ του ειναι ακου 2.5 ωρες gameplay ελπιζω να πατωσει στις πωλησεις

 • αστα ρε jimi f1..μονο που θυμαμαι τη τεραστια πολη του underground 2,τη ατμοσφαιρα της νυχτας,τα εφετζιδικα αμαξια της "διπλανης πορτας",τα απιαστα supercars και τις θηριωδεις τζιπουρες και θυμαμαι τον εαυτο μου 10 χρονο..κλαιω..γιατι με κοιταω τωρα μετα απο 7 χρονια και λεω οχι δεν περασε χρονος αλλα οπως ειπε και η Ξενια πιγε πισω σε αλλες εποχες..δεν ξερω τι φταιει και ουτε ειναι δουλεια μου να μαθω,ενα μονο ξερω..πως η EA τα τελευταια χρονια και ιδιως στη σειρα need for speed (της οποιας ειμαι τεραστιος φαν) εχει αποκτησει την ικανοτητα να μας χαλαει να μην το πω αλλιως οτι προσδοκια και ονειρα ειχαμε για το νεο παιχνιδι της σειρας..!!!

 • Aν εννοεις οτι τα καιρικα φαινομενα δυσκολευουν τον παικτη να δει το δρομο σωστα, ειναι λογικο και το καταννοω.
  Oμως ισως θα πρεπει να το δω (παιξω) για να καταλαβω πως " μια χιονοστιβάδα ή μία σφοδρή καταιγίδα θα εμποδίσουν το ταξίδι του παίκτη προς τον τελικό προορισμό, με τρόπο που κανένα άλλο βιντεοπαιχνίδι της racing κατηγορίας δεν έχει κάνει στο παρελθόν", οπως χαρακτηριστικα τονιζεις, μιας και στα dirt 3 και F1 της codemasters, το χιονι και η βροχη, επισης δυσκολευουν τον παικτη να δει καθαρα.
  Αν απο τη φραση σου ελειπε η αναφορα/συγκριση με ΟΛΑ τα racing, θα την κατανοουσα αμεσως. Ομως ετσι οπως το γραφεις, μου δημιουργει απορια και περιεργια να δω τι (δεν) βλεπει ο oδηγος του the run, σε σχεση με τον οδηγο του F1, οταν βρεχει ή με τον οδηγο του dirt 3 οταν τα μπροστινα αυτοκινητα στις χιονισμενες πιστες τον τυφλωνουν.

  Ευχαριστω για την απαντηση και τον συντακτη και τους υπολοιπους φιλους και συγνωμη που παρελειψα προηγουμενως να αναφερθω ποσο καλογραμμενο και εμπεριστατωμενο (εκτος απο το συγκεκριμενο σημειο που αν δεν το δω δεν θα το καταλαβω...) ειναι το review σου!

 • αυτου του τυπου τα arcade racing games δεν με ενθουσιαζουν.
  Εχω παιξει το hot pursuit το οποιο ητανε σχετικα ευχαριστο αλλα μακραν απο το να το χαρακτηρισω αγαπημενο μου
  απο τα παιχνιδια της σειρας NFS εχω μονο το shift που δεν ειναι arcade και που μαλλον κανανε λαθος που του δωσανε το ονομα των υπολοιπων παιχνιδιων της σειρας μιας και δεν εχει σχεδον καμια σχεση...

 • το most wanted ηταν σταθμος.εντελως αλλο παιχνιδι και πολυ εθιστικο.απο κει και περα για να βρουμε πραγματικα καλο nfs παμε πολυ πισω.90's.

 • Μα γιατί μόνο τόσο?? :-(
  Το ντέμο με ενθουσίασε πολύ!!
  Θα το ενοικιάσω και θα σας πω. Τέλος, δε νομίζω πως όλα ήταν σαβούρες. Μην ξεχνάτε τα shift που ήταν πολύ καλά αλλά και το hot pursuit !! Το χειρότερο για μένα ήταν το pro street. Άθλιο από όλες τις απόψεις...

 • Underground 2 kai Most Wanted = Διαμάντια. Άντε και το Carbon καλό ήταν. Για όλα τα επόμενα και μέχρι τώρα αδιαφόρησα εντελώς και πολύ καλά κάνω απ'ότι φαίνεται. Πάρτε έναν άσσο από εμένα μόνο και μόνο επειδή δεν βάζετε μυαλό εκεί στην ΕΑ.

 • Να σε καλα ρε Γιωργαρα για το 60αρι που μου γλιτωσες...Μαρεσει που το ειχα και για σιγουρη αγορα κιολας....Ενα 15αρι το πολυ 20αρι και αν παλι... ;)

 • Απαράδεκτα σύντομο το Story. Στα 20Ε με τα challenges και το MP είναι ότι πρέπει.

 • κριμα παντως γιατι εμοιαζε αρκετα φιλοδοξο...η frostbite 2 ειναι εκπληκτικη αλλα δεν αρκουν μονο τα γραφικα..εμενα δεν μου αρεσε και η καμερα με την οποια οδηγεις..σιγουρα επρεπε να ειναι μεγαλυτερο σε διαρκεια και οχι τοσο προχειρο σε υλοποιηση οπως γραφει ο τσακι..

  Υ.Γ : πολυ καλο review!

 • μαλιστα... οσο μου αρεσε το demo, ολοκληρο το παιχνιδι δεν αξιζει τοσο δλδ. οκ. πολυ καλο review!! ευτυχώς μας ανοιξες τα ματια!!

 • 4αράκι για μένα μόνο και μόνο που έλεγε στο review ότι είναι χειρότερο από το hot pursuit.Και το hot pursuit δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

 • αδελφε μου που έγραψες το review , έκανες καλή δουλειά.
  Μπορώ να πω οτι εχεις μια πιο αντικειμενική και αρκετα θετικη αποψη για το παιχνίδι, αρκετά δίκαιο.

  Ας καταθέσω κι εγώ την αποψή μου και νοιώθω οτι το δικαιούμαι αλλωστε να πώ αυτά που θα πώ , αφου τυγχανω 38 χρόνια gamer και παρακολουθω τα ραλλάκια που μου αρέσουν απο την εποχή του pole position

  Απο την εποχή του need for speed pro street , η σειρά δέχτηκε μια αδικαιολόγητη κατα την γνώμη μου εμπαθή επίθεση στα review, μια παράλογα και με ενδεχόμενο δόλο απαξίωση ιδιαίτερα του pro street , απο τον διεθνή τυπο και είναι αλήθεια οτι την ασπάστηκαν και πολλοί gamers , αν και πολλοί απο αυτούς τους αρνητικούς νομίζω οτι δεν έχουν παιξει τα παιχνίδια αυτά με τιμονιέρα.

  Πιστεύω οτι τα παιχνιδια αυτά αποδίδουν αυτό που προσπαθούν να κάνουν στο χρήστη μόνο με την χρηση τιμονιέρας, συνεπώς ειναι προσεγμένα και σχεδιασμένα γι αυτές.

  Πολλοι αν τα επαιζαν με τιμονιέρα θα είχαν διαφορετικότερη άποψη, αν ξέρουν βέβαια και τι αναζητούν απο την σειρα αυτή, γιατι αυτή η σειρά δεν ειναι εξομοιωτής οδήγησης, προσπαθούν να παντρέψουν την αίσθηση της ταχύτητας, της γρηγορης αντιδρασης και οδηγησης μαζί με εναν ρεαλισμό ωστε η εμπειρία να ειναι καλύτερη

  Και αυτό το pro street , το undercover αλλα και αυτο το επιτυγχάνουν με την τιμονιέρα

  Το gameplay ειναι αυτό που προσπαθουν να δώσουν και στον racing games οπαδό καταθέτω οτι την δίνουν αυτη την αίσθηση αν αυτό θελει, να διασκεδάσει

  Αρα η συγκριση με εξομοιωτες οπως π,χ, το gtr racing, το gran turismo, ακομα και των codemasters dirt 1 και grid δεν υφισταται , δεν υπαρχει λογος και βάση να γίνεται γιατι μιλαμε για άλλο πράγμα

  Τωρα η επιθεση του διεθνη τυπο στην πλοκή , στο στησιμο , στο gameplay του the run και των αλλο δύο, ειναι κατάφορα άδικη, μεροληπτικη και με ενδεχόμενο δόλο

  και τα τρία δινουν με επιτυχία την εμπειρία που υπόσχονται και χωρίς καμμία βελτιωση

  Ειναι διασκεδαστικα, challenging και καλά παντα με την χρήση τιμονιέρας με αναδραση και πετάλια γιατι σε αυτό αναφερομαι για να εξηγηθω

  αυτα δεν αξιζει να παιζονται με gamepad του τυποu playstation η με κουμπια γιατι χανουν το 80% της αισθησής τους .

  Χωρις να μην αποδέχομαι και τις εξαιρεσεις παιχτών που τους αρέσουν και ταυτιζονται με την γνώμη μου αμα παιζουν με pad

  αλλα επειδη οι περισσότεροι και ειμαι σιγουρος γι αυτο gamers τα παιζουν με pad γι αυτο διαμαρτυρονται και τους προτρέπω να τα παιξουν με τιμονιέρα

  Αρα για να τελειώσω το σεντονι που γράφω γιατι θα μπορούσα να το αναλυσω περισσότερο

  Το συγκεκριμένο παιχνιδι, ειναι διασκεδαστικοτατο, αξιζει , δινει αυτο που υπόσχεται , η ιδεα σηκώνει βελτιώσεις και βάθος αλλα ειναι πολυ καλη κι έτσι, τα γραφικα και τα εφφε ειναι μουρλια και εγώ του βάζω 8/10 και μισώ τον ξένο τυπο για την επίθεση που του έκανε με σκοπο να το θάψει για τους μικροπολιτικούς γνωστούς εταιρικούς τους λόγους.

  Δεν ειναι πάντως ημιτελές το παιχνιδι και εχει και βαθμο δυσκολιας. Και 2,5 ωρες να ειναι γιατι ειμαι ακομα στο las vegas , τις αξίζει ,

  και τα λεφτα του τα αξιζει για τα γραφικα και το gameplay και θα επιμεινω αλλη μια φορα
  ΜΕ ΤΙΜΟΝΙΕΡΑ ΜΕ ΑΝΑΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΛΙΑ
  με αυτη την προυπόθεση στηριζω την αποψη μου και βαράτε οσο θέλετε! λολ

 • Φιλε μου cos dr απολυτα σεβαστη η αποψη σου. Δεν προκειται να σε βαρεσει κανενας, οπως επισης κανενας δεν συγκρινε το The Run με τα GT, Forza, DiRT κλπ κλπ. Παρακολουθω την σειρα απο τα πρωτα βηματα της, με ολε ςτις αλλαγες που δεχθηκε και σιγουρα υπηρχαν και καλες στιγμες στη συγχρονη εποχη. Προσωπικα θεωρω τα ProStreet και Undercover απροσωπα, σχετικα με το The Run τα ειπα στο review, αλλα σε καμια περιπτωση δεν συγκρινονται με το προσφατο Hot Pursuit. Αλλη φιλοσοφια. Οποτε αφου ασχολεισαι τοσα χρονια με τη σειρα, ριξε μια ματια στους πρωτους τιτλους, στο most Wanted ή το Underground και θα καταλαβεις τους λογους για τους οποιους ο Τυπος κραζει και μαλιστα απολυτως δικαιολογημενα.

 • τα έχω παιξει όλα τα need for speed απο το 1 στον 386 μου, και δεν δικαιολογώ τον τύπο. Τα εχω στίψει όλα. το most wanted μαλιστα στο ps2 αν θυμαμαι καλα τα έσπαγε, και εχω αγοράσει και το bundle με τα most wanted, u1 kai u2 στο pc αργοτερα και ηταν πολύ καλα , με άλλο βαδος ιδιαιτερα σε αυτα με τους street αγωνες,

  Και βαλε και την παράμετρο οτι οσο η ιδεα αναπαράγεται οσες καινοτομίες να εχει, μετα απο τόσα χρόνια στα μάτια και την αισθηση των παλαιότερων φθείρεται
  αμα εχεις καεί σε όλα , δεν εισαι απόλυτα αντικειμενικος στο τελευταίο.
  Τεσπα, εγω την βρίσκω μαζί του και θα το στιψω για λιγο να αποτοξινωθω απο τα bc2 και bf3 γιατι απο τους σκοτωμούς εχω σαλτάρει lol

 • Κι εγώ το τερμάτισα και δεν είναι σίγουρα για 7 , για μένα τουλάχιστον. 8.5 στα 10 και καλό driving!! :-)

 • Οτι NFS έχει βγεί.. το έπαιζα μανιωδώς..από το NFS SE (Dos) μέχρι και Shift, το οποίο τελευταίο ήτανε Great Πατάτα.
  Η E.A είχε ένα πολύ καλό simulation, μέχρι που από ένα σημείο και μετά, έχει πάρει την κατιούσα.
  Άκουγα ωραία λογάκια για τον επερχόμενο τίτλο του συγκεκριμένου, αλλά αυτό πια 3 ώρες για να το τερματήσεις.. ε!, οχι!
  Καλύτερα να περάσω ξανά το Porsche Unleashed (αγαπημένο) ή ένα Ηigh Stakes, που αν και στερεί σε ήχους, έχει πολύ όμορφα γραφικά

 • το πρόβλημα του συγκεκριμένου παιχνιδίου είναι σίγουρα το gameplay του και ο χειρισμός!Δυστυχώς η Black Box είναι πολύ λίγη για να δουλέψει έναν τίτλο με την ιστορία των NFS!Το παιχνίδι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο DLC για το Hot Pursuit υπό την ανάπτυξη της Criterion Games!Τα γραφικά είναι όντως εξαιρετικά αλλά προσωπίκα δεν μου λεεί κατι αυτό,γιάτι ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!4/10 από εμένα.

 • Το καταστρεψαν το the run γι αυτο καλυτερα ειναι καποιος να παρει το hot pursuit παρα το the run .

 • Πρωτα απ'ολα κατι που αφορα τον τεχνικο τομεα :
  Θεωρω απαραδεκτο για οποιοδηποτε παιχνιδι βγαινει για PC να περιοριζεται στα 30fps και να μην δινει την δυνατοτητα στον παικτη να "ανεβασει την ολη εμπειρια" του τιτλου σε αλλα επιπεδα . Ειναι τελειως διαφορετικο να παιζεις ενα παιχνιδι στα 60fps και τελειως διαφορετικο στα 30.
  Οταν λοιπον πληρωνεις εναν σκασμο λεφτα προκειμενου να εχεις ενα ντουκι μηχανημα και επισης κοντα στα 50euros για παιξεις ενα παιχνιδι ανταξιο του ονοματος και της διαφημησης που εχει πεσει επανω του (Frostbite 2 ) ,οι προσδοκιες σου και οι απαιτησεις σου ειναι συγκεκριμενες και δεδομενες.Ποσο μαλλον οταν εχεις δει αυτη την μηχαμη γραφικων σε καποιο αλλο παιχνιδι βλ. Battlefiel 3 .
  Το παιχνιδι λοιπον ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πρωτα απ'ολα για οσους εχουν PC μονο και μονο για αυτον τον λογο.
  Εξηγηση ? Μαλλον αλλος ενας port απο τις εκδοσεις για κονσολα τιτλος.

  Τωρα παμε και στο κυριως θεμα :
  To Νeed for Speed : The Run, εχει κατι καινοτομο και παρα πολυ ομορφο .
  Μια ιδεα , κατι καινουριο : Tις διαδρομες που πραγματικα δεν επαναλαμβανονται πουθενα !!! Πραγματικα πουθενα !!! Ποτε δεν θα δεις κατι ιδιο . Αυτο απο μονο του δινει ποντο στο παιχνιδι.
  Τα γραφικα του εντυπωσιαζουν αλλα δυστυχως δεν σε αφηνει το ιδιο το παιχνιδι να τα χαρεις . Ειπαμε , 30fps ειναι λιγα , το παιχνιδι "δειχνει παλιο" !! Επλιζω να γινομαι κατανοητος.
  Τελος θα ηθελα να πω και κατι για τον χειρισμο :
  Μιλαμε για εναν arcade racing τιτλο πραγμα που σημαινει πως δεν θα πρεπει να εχουμε απαιτησεις simulation απο τον χειρισμο του παιχνιδιου αλλα ουτε και χειρισμο τυπου RIGE RACER . Το παιχνιδι προσπαθωντας να κρατησει τις ισσοροπιες αποτυγχανει παταγωδως . Μεχρι τα πρωτα μισα του , ενιωθα σαν να μην εχω παιξει ξανα ποτε racing game . Μετριοτατος χειρισμος .

  Συμπερασμα : Aν εξαιρεσω τα ανωθι ( και επειδη ειναι κριμα τα 50 που κοστιζει ) , ασχολουμαι μαζι του και με εχει κρατησει μεχρι τωρα , αλλα δεν το συνιστω .
  Δυστυχως ορισμενοι developers δειχνουν να μην εχουν μερακι στην δουλεια τους....κριμα......ενα σωρο λεφτα βγαζουν !!!!!

Τελευταία Σχόλια

Ψιλό άσχετο φίλε KhR1s αλλα σαν τρελός της σωστής ομάδας του Μάντσεστερ and only δεν μπορούσα ποτε ν...
Δεν είναι τόσο τα ονόματα των παικτών φίλε Mifune όσο οι πραγματικές εμφανίσεις, η άλλου επιπέδου πε...
To Call of Duty WWII παντως φαινεται να εχει καλο campaing ασχετα που πολλοι το αγορασαν για το mult...
Δεκτό εννοείται ότι αισθάνεσαι πιο πολύ immersion όταν βλέπεις τα πραγματικά ονόματα και φανέλες. Αν...
Ότι είπες x1000! Το αντίστοιχο θα ήταν ένα Forza/Gran Turismo με οχήματα "μαϊμούδες"/κόπιες πραγματι...
Εμένα με πήραν τηλέφωνο το πρωι απο μεγάλη εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν οτι θα το στείλουν...
God of War σε K2
Φιλε katamaran η αποψη μου ειναι οτι πολυ δυσκολα μπορει καποιος να εκτιμησει οποιοδηποτε παιχνιδι σ...
Και ένας ακόμα επιπλέον λόγος να το στηρίξουμε είναι και τα ελληνικά που έχει.
God of War σε K2
Μάλιστα! Να πω την αλήθεια, δεν έχω παίξει κάποιο προηγούμενο. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν με ενδιέφερ...
God of War σε K2
Ναι αισιοδοξη κινηση...δεν αντιλεγω...για μια εταιρια που θα βγαλει κονσολα τα επομενα 4 χρονια αρχι...