Not this time Spidey...

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που η Beenox κατέπληξε τους φίλους του Spider-man, παραδίδοντάς τους το Shattered Dimensions. Μπορεί οι προτάσεις που βασίζονται σε γνωστούς ήρωες από comics να μην έχουν και την καλύτερη παράδοση, αλλά η αγάπη της ομάδας ανάπτυξης προς τον Άνθρωπο-Αράχνη, καθώς και το μεράκι της να προσφέρει κάτι πραγματικά καλό, γινόταν εύκολα αντιληπτή. Επιστρέφοντας στο σήμερα, η ανακοίνωση και η παραλαβή του Edge of Time δημιούργησε την πεποίθηση πως η σειρά μάλλον βρήκε το δρόμο της, όποτε η υψηλή ποιότητα θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη, συνοδευόμενη από πολλές ώρες διασκέδασης.

Δυστυχώς, όμως, επήλθε η μεγάλη ανατροπή. Για κάποιο μυστήριο λόγο, η παρούσα δημιουργία εμφανίζεται ελλιπέστατη σε όλους τους τομείς και πέρα από το προσεγμένο σενάριο αλλά και τους καλογραμμένους διαλόγους, οι παίκτες θα αναρωτηθούν για το τι πήγε στραβά. H συνολική ποιότητα θα τεθεί υπό αμφισβήτηση, με την Activision να παραδίδει στην αγορά έναν μισοτελειωμένο αλλά σε κανονική τιμή τίτλο, με σοβαρές ελλείψεις σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Μια ματιά στο σενάριο

Η ιστορία του Spider-man Edge of Time περιστρέφεται γύρω από τα σενάρια των Amazing Spider Man και της εκδοχής του στο 2099, τα οποία και εκτυλίσσονται παράλληλα. Στο παρόν υπάρχει ο Peter Parker, ο οποίος συνεχίζει να εργάζεται στην Daily Bugle και να ερωτοτροπεί με την Mary Jane. Ρίχνοντας μια ματιά στο μέλλον, ο παίκτης θα συναντήσει τον Miguel O'Hara, τη μοντέρνα εκδοχή του Ανθρώπου-Αράχνη, ο οποίος προσπαθεί να αναβάλει τα σχέδια του Walker Sloan. Ο συγκεκριμένος επιστήμονας έχει εφεύρει μια χρονομηχανή σε συνεργασία με τον Dr. Octopus και επιθυμεί να την χρησιμοποιήσει για τους δικούς του –όχι και τόσο θεμιτούς- σκοπούς.

Όταν ο O’Hara αναλαμβάνει δράση και προσπαθεί να θέσει ένα τέλος, κατά έναν μυστήριο τρόπο δημιουργείται μια σύνδεση του παρόντος με το μέλλον και έτσι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας αλλάζει θέση με τον Peter Parker. Tο αρχικό σοκ είναι μεγάλο και για τους δύο, αλλά τελικά αποδεικνύεται πως η πορεία του ενός, είναι άμεσα συνδεδεμένη με αυτήν του άλλου.

Το σενάριο του Edge of Time αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, ενώ όσο η ιστορία εξελίσσεται, οι χαρακτήρες θα αποκτούν ολοένα και περισσότερο βάθος και δεν θα είναι απλοί κομπάρσοι. Πολλές αιθέριες υπάρξεις θα κάνουν συχνά-πυκνά την εμφάνισή τους, με τους διαλόγους να είναι σωστά γραμμένοι και γεμάτοι έξυπνες ατάκες, ενώ πρέπει να ομολογήσουμε πως η φωνή της Laura Vandervoort, η οποία ενσαρκώνει τη Mary Jane, είναι σκέτος πειρασμός.

Δύο παράλληλες ιστορίες

Τα ανησυχητικά μηνύματα γύρω από το Edge of Time κάνουν την εμφάνισή τους από το πρώτο κιόλας λεπτό και συγκεκριμένα από τον τρόπο με τον οποίο εμφανίζονται τα credits επί της οθόνης. Ο παίκτης για αρκετή ώρα θα παρακολουθεί μια αδιάφορη σκηνή, μέσα στην οποία απλά και μόνο θα κινεί τον Spider-man, δίχως τη δυνατότητα να αλλάξει πορεία ή να εκτελέσει κάποια διαφορετική κίνηση.

Από εκεί και έπειτα -και κατόπιν ενός απλού αλλά κατανοητού tutorial- θα ξεκινήσει και η δράση, με τον τίτλο να είναι ουσιαστικά χωρισμένος σε τρία μεγάλα κεφάλαια. Το κάθε ένα από αυτά χωρίζεται σε οχτώ ενότητες και μέσα σε αυτές οι δύο χαρακτήρες θα εναλλάσσονται συνεχώς και ο παίκτης θα ελέγχει άλλοτε τον Amazing Spider Man και άλλοτε τον Spider Man 2099. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως έχουμε μπροστά μιας μια ενιαία ιστορία, η οποία δεν διακόπτεται ποτέ από loading screens και η κάθε ενότητα συνδέεται με την επόμενη μέσω ενός cut-scene.

Τις περισσότερες φορές οι ενέργειες του ενός χαρακτήρα στο παρόν, έχουν άμεσες επιπτώσεις στην πορεία του δεύτερου στο μέλλον, ενώ συχνά ο χρόνος θα είναι ιδιαίτερα πιεστικός ώστε να μην επέλθει το τέλος. Εδώ η Beenox αποφάσισε να μην εισάγει τα γνωστά quick time events, αλλά να δώσει τον πλήρη έλεγχο στον παίκτη. Έτσι η κινηματογραφική αίσθηση δείχνει να απουσιάζει, αλλά από την άλλη δημιουργείται μια ροή στη δράση, καθώς και μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας.

Στα θετικά του τίτλου καταγράφεται ο ακριβέστατος χειρισμός, ενώ σταδιακά ολοένα και περισσότερες κινήσεις θα γίνονται διαθέσιμες, οι οποίες με τη σειρά τους θα συνθέτουν εντυπωσιακότερα combos. Αλλά στο σημείο αυτό εντοπίζεται και το πρώτο σοβαρό σφάλμα του Edge of Time. Οι εχθροί δεν διακρίνονται για την ευφυΐα τους και έτσι ακόμα και αν κάποιος ακολουθήσει την τακτική του button mashing, δεν θα δυσκολευτεί να φτάσει μέχρι το τέλος.

Μπερδεμένοι στον ιστό: Προβλήματα

Για πρώτη φορά σε έναν τίτλο που πρωταγωνιστεί ο Spider-man οι εχθροί έχουν τόσο άσχημη και επαναλαμβανόμενη μορφή, ενώ είναι επίσης η πρώτη φορά που τα bosses είναι τόσο αδιάφορα. Το χαμηλό επίπεδο δυσκολίας κάνει την κατάσταση ακόμα χειρότερη, ενώ αν κάποιος ολοκληρώσει το Edge of Time και ξεκινήσει και πάλι από την αρχή, δεν θα συναντήσει εμπόδια ούτε στο επίπεδο hardcore.

Και μιας και έγινε αναφορά στην ολοκλήρωση του τίτλου, είναι πραγματικά απαράδεκτο για ένα παιχνίδι που προσφέρει μόνο ένα single player mode και από εκεί και πέρα τίποτα, να διαρκεί μετά βίας πέντε ώρες. Πραγματικά το πρώτο playthrough ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και αν αναλογιστεί κανείς πως σε αυτή τη χρονική διάρκεια παρεμβάλλονται πολλά cut scenes, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει πως οι ώρες πραγματικής δράσης είναι σαφέστατα λιγότερες.

Δυστυχώς, όμως, αυτά δεν είναι τα μοναδικά στραβοπατήματα της Beenox γύρω από τη νέα δημιουργία της. Όπως όλοι οι προηγούμενοι τίτλοι στους οποίους πρωταγωνιστεί ο Spider-man, έτσι και το Edge of Time προσφέρει platform ενότητες, συνοδευόμενες από έντονα action στοιχεία. Μόνο που αυτή τη φορά η δράση εκτυλίσσεται αποκλειστικά και μόνο στο εσωτερικό κτιρίων, τα οποία διακρίνονται για τον αδιάφορο αλλά και ξεπερασμένο σχεδιασμό τους.

Έτσι, το web swing περνάει πραγματικά στο περιθώριο, αφαιρώντας με αυτό τον τρόπο μια από τις πλέον αγαπημένες αλλά και αναγνωρίσιμες δραστηριότητες του Ανθρώπου αράχνη, αυτή της περιπλάνησης ανάμεσα στους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης.

{PAGE_BREAK}

Η αισθητή απουσία του Noir

Είναι πραγματικά δυσάρεστο να πρέπει κάποιος να καταγράφει τόσα αρνητικά στοιχεία για μια πρόταση που καταπιάνεται με μια από τις πλέον αγαπημένες φιγούρες της Marvel, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα δεν σταματούν στα προαναφερθέντα. Το Edge of Time, πέρα από υπερβολικά σύντομο σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνολική του διάρκεια, εμφανίζεται και λειψό σε επίπεδο περιεχομένου. Όσοι αγάπησαν πέρυσι τις Ultimate και Noir εκδοχές του Spider Man με έκπληξη θα δουν πως φέτος λάμπουν δια της απουσίας τους.

Και αυτό είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό για τις αποφάσεις της Beenox, αλλά και για τον χρόνο ανάπτυξης που της ανατέθηκε ώστε να παραδώσει την πρότασή της. Ειδικά το Noir κομμάτι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, με τα έντονα στοιχεία stealth να έκαναν τη διαφορά, ενώ και τα φίλτρα σε επίπεδο απεικόνισης συνέθεταν ένα ιδιαίτερα ελκυστικό σύνολο.

Αντί αυτών, φέτος οι παίκτες θα παραλάβουν μια δημιουργία που σίγουρα είναι όμορφη, αλλά συνεχώς δημιουργείται η αίσθηση πως κάτι της λείπει. Κανείς δεν πρόκειται να βγάλει από το μυαλό των παικτών τη σκέψη πως τα πάντα έγιναν υπερβολικά βιαστικά, με περικοπές σε τομείς που απλά δεν έπρεπε να γίνουν.

Το Edge of Time χρησιμοποιεί την ίδια μηχανή γραφικών με το Shattered Dimensions, τόσο για την απεικόνιση του παρόντος όσο και του μέλλοντος και παρόλο που δεν παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα, δεν έχει και κάτι το ιδιαίτερο να επιδείξει. Τεχνικά προβλήματα εμφανίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως για παράδειγμα η απουσία των textures πάνω στα μοντέλα των χαρακτήρων, ενώ η υπερβολικά ευαίσθητη κάμερα αποτελεί το πλέον ενοχλητικό -αν και αναμενόμενο- πρόβλημα, κρίνοντας πάντοτε με βάση τα δεδομένα της σειράς.

Πέρα από το voice acting...το χάος

Σε ό,τι αφορά τον τομέα του ήχου, όπως αναφέρθηκε και πιο πριν, έχει γίνει πραγματικά πολύ προσεγμένη δουλεία, γιατί αφενός οι διάλογοι είναι πειστικοί και αφετέρου οι ηθοποιοί που έχουν δανείσει τις φωνές τους, έχουν πάρει τον ρόλο τους στα σοβαρά. Πέρα από τη Laura Vandervoort, η οποία ενσαρκώνει την Mary Jane, ο Van Kilmer δίνει άλλον αέρα στη φιγούρα του Walker Sloan, ενώ και ο Josh Keaton είναι πειστικός στο ρόλο του Spider-man. Από εκεί και έπειτα τα διάφορα εφέ είναι περιορισμένα, ενώ και η μουσική που ακούγεται τόσο κατά τη διάρκεια της δράσης, όσο και μέσα στα μενού, μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα και ως αδιάφορη.

Ξετυλίγοντας τους ιστούς που κατέκλυσαν την κονσόλα μας κατά τη διάρκεια της δοκιμής του Spider-man: Edge of Time και θέλοντας να ολοκληρώσουμε τις σκέψεις μας, το συμπέρασμα που προκύπτει δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό για τη Beenox. Οι φίλοι του Ανθρώπου Αράχνη πραγματικά θα απογοητευτούν με τα όσα τους προσφέρει η δημιουργός, ειδικά αν αναλογιστούν τα επίπεδα ποιότητας που άγγιξε το Shattered Dimensions. Και όλα αυτά σε μια περίοδο που ένας άλλος υπέρ-ήρωας δείχνει να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει τριγύρω του και να ακολουθεί το δικό του δρόμο προς την κορυφή...

Γιώργος Τσακίρογλου

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: ActionΔιάθεση: IGE
Αριθμός παικτών: 1Ανάπτυξη: BeenoxΗμ. Έκδοσης: 14/10/2011
PEGI: 12Εκδότης: ActivisionΠλατφόρμες: PC, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo 3DS, Wii, Nintendo DS

Θετικά

 • Ενδιαφέρον σενάριο και διάλογοι
 • Η ροή της ιστορίας δεν διακόπτεται ποτέ
 • Ακριβές και εύκολο στην εκμάθηση μοντέλο χειρισμού

Αρνητικά

 • Υπερβολικά μικρή διάρκεια
 • Η δράση εκτυλίσσεται αποκλειστικά σε εσωτερικούς χώρους
 • Η απουσία των Noir και Ultimate Spider-men
 • Χαμηλό επίπεδο πρόκλησης

Βαθμολογία

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες (και μετά σου λέει πως μεγάλωσε).

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Τι φέρνει ο Απρίλιος στους Gold members του Live
"Δυνατός" μηνάς με Dead Space 2 και Assassin’s Creed: Syndicate.
Ο Απρίλιος στο PlayStation Plus
Τρελός Μαξ και Trackmania Turbo!
Ξεκίνησε το Spring Sale της Microsoft
Παρά πολλά παιχνίδια με μειωμένες τιμές έως και 65%.
PS+ Μαρτίου: Μήνας φωτιά με Bloodborne και Ratchet & Clank
[Ενημέρωση] Tο 2019 σταματάει η διάθεση τίτλων για PS3 και PS Vita.
Ο Μάρτιος 2018 στο Xbox Live Gold
Με Trials of the Blood Dragon, SuperHot, Brave: The Video Game και Quantum Conundrum.
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
Μια μικρή δόση νουβέλας, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη δόση fighting.
Ο Φεβρουάριος στο PlayStation Plus
Επιτέλους Knack... και RiME!
Ο Φεβρουάριος 2018 στο Xbox Live Gold
Με Shadow Warrior, Assassin’s Creed Chronicles: India, Split/Second και Crazy Taxi.
Τεστάρετε τις γνώσεις σας επάνω στη σειρά Final Fantasy
 Επετειακό κουίζ πριν τη λήξη των εορτασμών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Παρά το γεγονός οτι δεν είναι αυτό που ελπίζαμε ,λόγω αδυναμίας στον Spidy θα το πάρω.

 • Kριμα... Το προηγουμενο το πηρα αμεσως γιατι εχω αδυναμια στα καλα super heroe games... Tωρα ομως λυπαμαι αλλα δε θα παρω... Next time!

 • Κρίμα. Ως μεγάλος φάν του Spiderman συνεχίζω όμως να ελπίζω οτι θα κυκλοφορήσει κάποτε ένα παιχνίδι που θα αγγίζει τα πολύ καλά Spiderman 2 και Web of Shadows. :)

 • Δεν πάει να έπαιρνε και 1;;; Εγώ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα το πάρω... Από μερικά βιντεάκια που είδα φαίνεται καλό :D

 • κριμα δεν τα καταφερε αυτη τη φορα...ενω περσι φαινοταν να εχει βρει το δρομο του ,τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα φετος....ελπιζω στο μελλον να υπαρξει μια εκδοχη καλυτερη και πιο φροντισμενη...

 • Το περίμενα. Εξ αρχής ήταν τίτλος χωρίς ιδιαίτερο marketing, με αποτέλεσμα και οι ίδιοι οι developers να μην πιστεύουν στον τίτλο. Όσο για τη διάρκεια, και το SD κυμαίνονταν γύρω στις 6 ώρες, οπότε μικρό το κακό. Τώρα που το σκέφτομαι το ίδιο (και χειρότερο) παιχνίδι μας έδωσαν...

 • Απογοητευση....το Shattered Dimensions ηταν καλο, με το noir συμπαν να ειναι το καλυτερο. Στα 20 οταν πεσει η τιμη του...

 • οταν πεσει θα το παρω.

 • αν και δεν έχω παίξει το Shattered Dimensions, πραγματικά στενοχωριέμαι για αυτόν τον τίτλο. νοσταλγώ το spider-man στο ps1. όσοι είχαν παίξει θα καταλάβουν τι εννοώ.

 • ωραιο review Γιωργο μπραβο, ειμαι fanboy του spidy αλλα μαλλον δεν παω για αγορα πρωτη μερα, οταν φθηνησει αρκετα, να πω την αληθεια περιμενα ενα spiderman επιπεδου Shattered Dimensions

 • Πραγματικά κρίμα γιατί το προηγούμενο ήταν αξιόλογο αν το είχανε βελτιώσει περισσότερο και βαδίζανε στα ίδια χνάρια θα έβγαινε κάτι καλό το μόνο ωραίο που είδα στο video είναι η μαυρη γάτα :)

 • Κρίμα. Προσωπικά, έπαιξα το Shattered Dimensions στο DS το καλοκαίρι και μου άρεσε αρκετά, αν και ήταν απαράδεκτα μικρό.

  Ίσως αν πέσει η τιμή στα πατώματα να το δοκιμάσω.

 • Ποση διαρκεια εχει?

 • Το πολύ 5 ώρες greenkiller.13 το λέει και στο κείμενο :P

 • Eίχα αρχίσει να συμπαθώ τα Spider Man παιχνίδια από το Ultimate Spiderman στο παλιό Xbox. Το Web of Shadows το είχα βρει πολύ διασκεδαστικό και για το Shattered έχω διαβάσει τα καλύτερα. Ε, σαν πολύ μεγάλο σερί δεν είχε ο Spidey? Aς κάνει και η σειρά την γκέλα της. Activision είναι αυτή, του χρόνου θα έχουμε άλλο...

 • Σε τέτοιους καιρούς που και 500 ευρω να θες να δώσεις , δε φτάνουν για να παίξεις όλα τα αριστουργήματα που βγαίνουν μέχρι την άνοιξη , που πάνε με τέτοιους τίτλους και foul price ?

 • Κρίμα που δεν συνέχισε την καλή πορεία που είχε το SD.

 • Πραγματικά κρίμα γιατί περιμέναμε να γίνει η beenox μια αντίστοιχη Rocksteady.Όσοι δε πείρατε το Shattered Dimension πάρ'τε το ,είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και αφήστε το αυτο.

 • φετος ειναι χρονια batman μην το ξεχναμε

 • οπως το περσινο ετσι και το φετινο αδιαφορα.αν δε σε αφηνει να περιπλανηθεις στη νεα υορκη μεσω web swing τι να το κανω.ειδικα αν αναλογιστεις οτι ο batman του εχει ''κλεψει''
  αυτη την ικανοτητα και η rocksteady φαινεται οτι το εχει ενσωματοσει αψογα στο arkam city

 • Tο καινούργιο spidey για το the amazing spiderman από ένα teaser που είδα φαίνεται πολύ καλό.Είναι free roam και έχει πολύ καλά γραφικά και είναι pre alpha stage.Είδη άρχισαν να μιλάνε για το spidey arkham asylum.Πηγαίνετε στο youtube και δείτε το.Το έχω ανεβάσει ε το όνομα χρήστη kostasfire.

 • Σάββα έτσι ακριβώς οπως το λες. Εξ άλλου λίγοι τίτλοι κάνουνε σερι δεύτερη η τρίτη επιτυχία. Οπως το Arkham (που ελπίζουμε πως θα είναι τιτανομέγιστο). Οπως είπαν και τα παιδιά ποιο επάνω. Λόγο αδυναμίας του spidey για τους fans θα γίνει η αγορά όπως και να έχει. Φυσικά όχι σε Full Price.

 • Ισχύει Deadpol. Και εγώ που είδα το gameplay έμεινα λίγο...

 • Σιγουρη ενοικιαση αμα δεν εχω τι να κανω κανενα κρυο απογευμα.

 • Δεν φτάνει ο "βιασμός" που δέχονται τα κόμικς απο το χόλιχουντ, έχουμε και τα videogames που τους δίνουν έτοιμο γκόλ με xαρακτήρες και background στρωμένο με ροδοπέταλα και δεν δείχνουν να το σέβονται ούτε στο ελάχιστο.Θα μου πείς εδώ εκαναν ταινία και παιχνίδι το watchmen,στον spiderman κωλώσουν?

 • μετα το τιτανομεγιστο spiderman του psx το shattered dimensions ηταν το ακριβως επομενο που ειπα οτι επιτελους αρχισαν να ξαναφτιαχνουν με μερακι τα παιχνιδια της σειρας(μεχρι βεβαια να βγει το αντιστοιχο της ταινιας...οχι οτι το εχω παιξει αλλα ολοι ξερουμε τι ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις).Ε λοιπον ναι μεγα λαθος...θα συμφωνησω με το review του tsaki και παρ'ολο που ειναι γενικα το ιδιο με τα αντιστοιχα συμπαντα του προηγουμενου να πω πως η απουσια του noir ηταν ΑΠΕΡΑΝΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!τα 2 χειροτερα universe κρατησαν(απο αποψη παιχνιδιου παντα)...πραγματικα η καλυτερη ρουα ματ κινηση ειναι το επομενο spiderman να ειναι ολο σε φαση noir και να δουμε εκει καφριλες(venom,carnage,κτλ)...

 • Στο spiderman noir δε νομίζω οτί υπάρχουν ο venom και ο carnage. Σαν κακοί μόνο οι: kraven,dr octopus,vulture,the crime master,goblin,chameleon,sandman,ox,fancy Dan,Montana και σαν supporting cast οι: Jean dewolfe,robie robbertson,j.jonah Jameson,Mary Jane Watson,Ben Urich,felicia hardy,may Parker. Στο spiderman noir πάντα.

 • ε καλα και στην υπερπαιχνιδαρα του psx υπηρχε ο συνδιασμος Octopus Carnage που δεν υπηρχε στα κομικς.....ολα γινονται....

 • Αν εξαιρέσουμε το θέμα της διάρκειας,τα υπόλοιπα αρνητικά χωνεύονται.
  Επίσης η απουσία των Noir & Ultimate δεν κατάλαβα γιατί είναι αρνητικό.Άλλος τίτλος το SD,άλλος το ΕΟΤ.Εφόσον δεν κολλάγανε στην ιστορία,γιατί να τα βάλουν;Και η ιστορία είναι καλή όπως είπες Γιώργο.
  Επίσης.Η απουσία εξωτερικών χώρων είναι και λιγάκι θέμα των φανς.Τόσα χρόνια γινόντουσαν παράπονα ότι δεν έχουμε πια τίτλους σαν τα Spider-Man & Spider-Man 2 Enter Electro αλλά free roaming τίτλους.Τώρα που η Beenox το έκανε πράξη,πάλι παράπονα.
  Το θέμα της πρόκλησης είναι καθαρά υποκειμενικό.Αν θέλω να παίξω κάτι δύσκολο,έχω το Dark Souls,αν θέλω κάτι χαλαρό,βάζω ΕΟΤ.Και από κει,διαλέγω και σε τι επίπεδο δυσκολίας το θέλω.
  Οπότε κρατάω μόνο τη μικρή διάρκεια που με ξενέρωσε και σε χαμηλή τιμή θα το τσιμπήσω.
  Δεν ξέρω ίσως το βλέπω λάθος,αλλά έτσι το βλέπω τι να κάνουμε. :)

 • Όντως, το αρνητικό "απουσια Noir/ultimate" είναι αστοχο. Γιατι καταχάς το Noir Spidey ήταν μονο 4 τευχη , και στο Ultimate έχει πεθάνει ο Peter Parker. Οπότε δεν κολλάει λόγω των κομικς... Ίσως θα ήταν καλυτερο να γνωρίζατε καποιες λεπτομέρειες πριν το καταδικάσετε...

 • Με τα κομικ Spiderman ασχολουμαι απο το 1989 μεχρι και σημερα. Οποτε γνωριζω παρα πολλα μιας και ουσιαστικα με αυτο μεγαλωσα. Εδω κρινεται ενα videogame στο συνολο του και δεν νομιζω πως το καταδικασα απο τη στιγμη που ειναι μετριο. Με βαση τα οσα ειδαμε στο Shattered Dimensions, το Edge of Time ειναι ελλειπεστατο, οποτε περι ορεξεως...

 • μετα το Shattered demensions το χαλασαν μονο ο noir ηταν καλος δεν νομιζω οτι ο spidey πεταει με τους ιστους του μεσα στα κτιρια επρεπε να ειναι free roam οπος το web of shadows

 • τι περιμένεις από την Activision όλο μουφιες βγάζει και μετά παραπονιέται....

Τελευταία Σχόλια

Ψιλό άσχετο φίλε KhR1s αλλα σαν τρελός της σωστής ομάδας του Μάντσεστερ and only δεν μπορούσα ποτε ν...
Δεν είναι τόσο τα ονόματα των παικτών φίλε Mifune όσο οι πραγματικές εμφανίσεις, η άλλου επιπέδου πε...
To Call of Duty WWII παντως φαινεται να εχει καλο campaing ασχετα που πολλοι το αγορασαν για το mult...
Δεκτό εννοείται ότι αισθάνεσαι πιο πολύ immersion όταν βλέπεις τα πραγματικά ονόματα και φανέλες. Αν...
Ότι είπες x1000! Το αντίστοιχο θα ήταν ένα Forza/Gran Turismo με οχήματα "μαϊμούδες"/κόπιες πραγματι...
Εμένα με πήραν τηλέφωνο το πρωι απο μεγάλη εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν οτι θα το στείλουν...
God of War σε K2
Φιλε katamaran η αποψη μου ειναι οτι πολυ δυσκολα μπορει καποιος να εκτιμησει οποιοδηποτε παιχνιδι σ...
Και ένας ακόμα επιπλέον λόγος να το στηρίξουμε είναι και τα ελληνικά που έχει.
God of War σε K2
Μάλιστα! Να πω την αλήθεια, δεν έχω παίξει κάποιο προηγούμενο. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν με ενδιέφερ...
God of War σε K2
Ναι αισιοδοξη κινηση...δεν αντιλεγω...για μια εταιρια που θα βγαλει κονσολα τα επομενα 4 χρονια αρχι...