May you stay away and prosper

Το να αγαπάει κανείς τις sci-fi ιστορίες και να μην αγαπάει τη σειρά Star Trek είναι όσο αδύνατο να αγαπάει κανείς την πίτσα αλλά να μη θέλει τυρί. Όπως και να το κάνουμε, το Star Trek αποτέλεσε πηγή ενθουσιασμού, ονείρων και χαράς για εκατομμύρια θεατές τα τελευταία 50 χρόνια, ενώ αποτελεί ευαγγέλιο για επιστημονικές εταιρίες και πανεπιστήμια, καθώς ενέπνευσε χιλιάδες επιστήμονες να κοιτάξουν πέρα από τους ορίζοντές τους. Η σειρά είχε βρεθεί σε καθεστώς τηλεοπτικού limbo μετά την ακύρωση του Star Trek Enterprise και για αρκετά χρόνια το μέλλον του αγαπητού αυτού franchise ήταν αβέβαιο.

Μέσα από το σκηνοθετικό πενάκι του J.J.Abraams, όμως, και ανοίγοντας ένα παράλληλο σύμπαν για να ειπωθούν νέες ιστορίες, η σειρά βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο. Και όταν μια sci-fi ταινία πάει καλά, το αναμενόμενο video game κρύβεται πάντα πίσω από μια σκοτεινή γωνία.

Ναι, γνωρίζετε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε, το καθ' όλα τρομακτικό "Movie tie-in game". Όμως, εδώ η κατάσταση φαινόταν μέσω από διόπτρες συγκρατημένης αισιοδοξίας. Το παιχνίδι δεν θα ακλουθούσε την ιστορία της νέας ταινίας, τα γραφικά στα trailer έδειχναν εντυπωσιακά και οι δημιουργοί μιλούσαν για ένα παιχνίδι που θα έκανε υπερήφανο το όνομα της σειράς. Δυστυχώς, δεν κάνει υπερήφανο ούτε το πλαστικό πάνω στο οποίο "ψήθηκε" το δισκάκι.

Ζζζζζζ…. - Σενάριο

Το... μεγαλείο του παιχνιδιού γίνεται εμφανές από την αρχή του. Η ιστορία του εξελίσσεται στο παράλληλο σύμπαν του Abraams και συγκεκριμένα ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ταινία. Οι εναπομείναντες κάτοικοι του Vulkan (του λαού του Spock) έχουν εγκατασταθεί σε ένα νέο πλανήτη και προσπαθούν να ξαναστήσουν τον πολιτισμό τους.

Στην προσπάθειά τους αυτή, έχουν επιστρατεύσει τη μηχανή Helios, η οποία τους βοηθάει να αυξήσουν δραματικά την ταχύτητα ανάπτυξης και μορφοποίησης του πλανήτη. Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί μια «μικρή» παρενέργεια της μηχανής να ανοίγει τρύπες στο χωροχρόνο. Όπως είναι αναμενόμενο, μια νέα φυλή εξωγήινων εισβάλει μέσα από μία από αυτές τις τρύπες, εξαπολύει επίθεση στον New Vulkan και κλέβει την Helios device.

Στόχος σας ως Kirk και/ ή Spock είναι να κυνηγήσετε τους κλέφτες και να πάρετε πίσω αυτή τη μηχανή, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα παντοδύναμο όπλο. Θα πάτε δεξιά, θα πάτε αριστερά, θα σκοτώσετε μερικές εκατοντάδες αντιπάλους, θα πάρετε πίσω τη συσκευή και θα σώσετε τον κόσμο. Μηδέν ανατροπές, κανένα βάθος, καμία εξέλιξη.

Και για να κάνουν οι δημιουργοί τα πράγματα χειρότερα, ο εχθρός του παιχνιδιού είναι οι Gorn, ένας λαός που αποτελεί σταθερή πηγή αστείων στο Star Trek για το σχεδιασμό και το μηδενικό σχεδόν lore τους. Βασισμένοι σε ένα μόνο επεισόδιο της Original series (και μερικά του Enterprise), οι Gorn είναι μάλλον οι τελευταίοι αντίπαλοι επάνω στους οποίους θα περίμενε κανείς να στηθεί μια ιστορία. Ακόμα και στο χαρακτηριστικό τους επεισόδιο, Arena, το ενδιαφέρον εκεί ήταν οι παντοδύναμοι Metrons και όχι οι άναρθρες και αστείες κραυγές των Gorn. Τι άλλο θα δούμε στο μέλλον ως εχθρό, τα Tribbles;

Rumors of my perfection were greatly exaggerated- Gameplay

Έστω, όμως, πως μπορούσαμε να αφήσουμε το σενάριο ως ένα από τα πιο αδιάφορα της σειράς και τουλάχιστον να χαρούμε το γεγονός ότι θα τριγυρίσουμε με το Enterprise και θα κάνουμε διάφορα πράγματα που αγαπήσαμε στη σειρά. Δυστυχώς και εδώ τα πράγματα χωλαίνουν στον υπερθετικό βαθμό.

Ναι, υπάρχουν Easter eggs και σκηνές/ σημεία που αποτίουν φόρο τιμής σε κάποιο επεισόδιο από την Original Series, αλλά η γενικότερη αίσθηση ότι ζείτε μέσα στο σύμπαν της Federation είναι πενιχρή. Καταρχάς, για να μην απορεί κανένας, δεν μπορείτε να ελέγξετε καθόλου το Enterprise ή να δώσετε εντολή για τον έλεγχό του στο πλήρωμα. Αυτό το Star Trek προσπαθεί να ακολουθήσει μια γραμμή ενός 3rd person shooter με στημένα, action set pieces, cover system και ό,τι άλλο θα περιμένατε από έναν τέτοιο τίτλο, καταφέρνοντας και εκεί να μην πετύχει σχεδόν τίποτα.

{PAGE_BREAK}

Η βασική κατεύθυνση του Star Trek σάς οδηγεί στο να διαλέξετε ανάμεσα στον Kirk ή τον Spock και να παίξετε το παιχνίδι μέχρι το τέλος με μια μετριότατη φιλική Α.Ι. ή ένα φίλο να ελέγχει το δεύτερο χαρακτήρα. Δυστυχώς, οι μηδαμινές διαφορές μεταξύ τους καθιστούν μάλλον αχρείαστη την επιλογή. Όποιον και αν επιλέξετε, πάντως, θα κληθείτε να περπατήσετε μέσα από μια σειρά διαδρόμων και λίγο πιο ανοιχτών δωματίων, να δώσετε εκατοντάδες αδιάφορες μάχες με μια παντελώς ανίκανη A.I., να ανοίξετε δεκάδες «σφραγισμένες» πόρτες και να παίξετε ντουζίνες ανούσια hacking mini games (από memory μέχρι φιδάκι).

Τις λίγες φορές που το παιχνίδι πάει να προσφέρει κάτι πιο φρέσκο, είτε το τραβάει από τα μαλλιά (skydiving) είτε απλά δεν έχει ιδέα πώς να το χειριστεί (συνεργατικό gameplay). Ο βασικός πυρήνας δε, που είναι η μάχη, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο, με το cover system να είναι αρκετά «χαλαρό» και τα όπλα να έχουν ικανοποιητική στόχευση μεν, αλλά να μη δείχνουν να έχουν ιδιαίτερο αντίκτυπο στους αντιπάλους σας.

Πιο πριν αναφέραμε τα Tribbles, τα αξιαγάπητα ζωύφια που είχαν γεμίσει όλο το Enterprise στην εποχή του Kirk και κόντεψαν να περάσουν και στην εποχή του Picard. Χωρίς να το καταλάβουν, οι δημιουργοί τα έκαναν τους απόλυτους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού τους. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το σμάρι από ζωύφια (bugs) που δείχνει να έχει καταβροχθίσει τμήματα από όλο το Star Trek.

Χαρακτήρες να κολλάνε ή να περνάνε μέσα από τοίχους και εμπόδια, objectives να μην ολοκληρώνονται ποτέ και να θέλουν load σε παλαιότερο save, όπλα να σκάνε στα χέρια σας δίχως λόγο, η μουσική να κολλάει σε loop... Πρόκειται για ένα πραγματικό πανδαιμόνιο, σε σημείο που είναι εμφανές πως το παιχνίδι βρισκόταν σε πρώιμο beta στάδιο και απλά κυκλοφόρησε για να προλάβει την προβολή της νέας ταινίας.

Graphics are graphics but sound is better – Τεχνικός τομέας

Εξίσου προβληματικός είναι και ο οπτικός τομέας του παιχνιδιού. Χαμηλό framerate, αρκετό tearing και μπόλικα glitches γραφικών σε όλους τους τομείς ενισχύουν την εικόνα της beta που προαναφέραμε. Και καλύτερα να μην αναφερθούμε στο τραγικό οπτικό αποτέλεσμα που έρχεται με την ενεργοποίηση του 3D  στην έκδοση για το PS3... Όχι βέβαια πως αν δεν υπήρχαν τα bugs το αποτέλεσμα θα ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Ναι, υπάρχουν ορισμένα όμορφα σκηνικά, όπως το εσωτερικό του Enterprise, εντυπωσιακά εφέ εκρήξεων και αξιόλογος σχεδιασμός των character models, αλλά τα καλά σταματούν εκεί.

Οι περισσότερες περιοχές είναι μια καφετί θολούρα χαμηλής ανάλυσης και περιεχομένου δίχως να κατέχει καν κάποιο ξεκάθαρο χαρακτήρα, τα όπλα στην καλύτερη περίπτωση δείχνουν πλαστικά και στη χειρότερη δεν τα ξεχωρίζεις μεταξύ τους, το animation των χαρακτήρων είναι μετριότατο ως αστείο, ενώ όταν ξεκινάει το lip synching το αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως και τρομακτικό.

Τουλάχιστον, όμως, υπάρχει και κάτι θετικό μέσα σε αυτή την αρχαιο-Vulkan-ική τραγωδία και αυτό έχει να κάνει με την ηχητική επένδυση του ήχου. Καταρχάς, οι φωνές των χαρακτήρων έχουν αποδοθεί από το σύνολο του cast των νέων ταινιών και μπορεί από πλευράς απόδοσής και script να μην είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά χαρίζουν μια ευχάριστη νότα αυθεντικότητας που έχουμε καιρό να δούμε σε Star Trek videogame. Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει στη μουσική επένδυση του τίτλου, η οποία βασίζεται σε κομμάτια από τις δύο πρόσφατες ταινίες αλλά και 1-2 remixes παλιών κλασσικών themes.

Τέλος, όπως και στα Star Wars games, έτσι και εδώ, τα ηχητικά εφέ της σειράς πλαισιώνουν άψογα κάθε σημείο του παιχνιδιού, είτε αυτό έχει να κάνει με μια μάχη με φέιζερ είτε με μια τηλεμεταφορά στην επιφάνεια ενός πλανήτη.

Captain, we are going down! - Επίλογος

Η ακοή, όμως, αποτελεί μόνο μία από τις ανθρώπινες αισθήσεις και όσο καλή και αν είναι, δεν είναι αρκετή για να περισώσει αυτό το φλεγόμενο διαστημόπλοιο με το όνομα Enterprise. Ο τίτλος της Digital Extremes εμφανέστατα κυκλοφόρησε πολύ πριν την ώρα του, αλλά και που ακόμα και αν είχε φτιαχτεί σωστά, πάλι δεν θα κατάφερνε πολλά εξαιτίας του αδιάφορου σεναρίου, του κοινότυπου gameplay, των "άγευστων" περιοχών και της απόλυτης απουσίας μιας σπίθας εμπνεύσεως. Είναι ένας τίτλος που ντροπιάζει το μεγάλο όνομα της σειράς και δυστυχώς δεν μπορούμε να προτείνουμε την αγορά του ούτε στους πιο φανατικούς οπαδούς της.

Αλέξανδρος Μιχαλιτσιάνος

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: ActionΔιάθεση: Namco-Bandai Partners Greece
Αριθμός παικτών: 1-2Ανάπτυξη: Digital ExtremesΗμ. Έκδοσης: 26/04/2013
PEGI: 12Εκδότης: Namco-BandaiΠλατφόρμες: PC, Xbox 360, PlayStation 3

Θετικά

 • To cast της νέας ταινίας δανείζει εμφάνιση και φωνές, χαρίζοντας αυθεντικότητα
 • Ηχητική και μουσική επένδυση αντάξια του ονόματος Star Trek
 • Ορισμένα όμορφα set pieces, εφέ και σκηνικά…

Αρνητικά

 • …αλλά ως επί το πλείστον, τεχνολογικά βρίσκεται πολλά χρόνια πίσω
 • ένα από τα πιο αδιάφορα σενάρια στην ιστορία της σειράς
 • Απαράδεκτη Α.Ι. (φιλική & εχθρική)
 • Εκατοντάδες bugs & glitches
 • Μέτριο gameplay σε όλους τους τομείς

Βαθμολογία

Αρχιτέκτων και συντηρητής ιστορικών κτιρίων κατ' επάγγελμα, μόλις πέσει η νύχτα φοράει την καμπαρντίνα του και σουρτουκεύει σε αναζήτηση μιας νέας περιπέτειας. Ταξιδιώτης και ονειροπόλος, με κλινικά κολλήματα σε Fantasy και Sci-Fi, gaming backstory από τα 80s και mantra τη φράση «η ιστορία και οι γρίφοι πάνω απ’όλα», δεν χαρίζει κάστανο σε νεοτερισμούς υπερβολικής ευκολίας. Αν είσαι adventure, RPG ή strategy, είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχετε περάσει πολλές γλυκές νύχτες μαζί…

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Τι φέρνει ο Απρίλιος στους Gold members του Live
"Δυνατός" μηνάς με Dead Space 2 και Assassin’s Creed: Syndicate.
Ο Απρίλιος στο PlayStation Plus
Τρελός Μαξ και Trackmania Turbo!
Ξεκίνησε το Spring Sale της Microsoft
Παρά πολλά παιχνίδια με μειωμένες τιμές έως και 65%.
PS+ Μαρτίου: Μήνας φωτιά με Bloodborne και Ratchet & Clank
[Ενημέρωση] Tο 2019 σταματάει η διάθεση τίτλων για PS3 και PS Vita.
Ο Μάρτιος 2018 στο Xbox Live Gold
Με Trials of the Blood Dragon, SuperHot, Brave: The Video Game και Quantum Conundrum.
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
Μια μικρή δόση νουβέλας, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη δόση fighting.
Ο Φεβρουάριος στο PlayStation Plus
Επιτέλους Knack... και RiME!
Ο Φεβρουάριος 2018 στο Xbox Live Gold
Με Shadow Warrior, Assassin’s Creed Chronicles: India, Split/Second και Crazy Taxi.
Τεστάρετε τις γνώσεις σας επάνω στη σειρά Final Fantasy
 Επετειακό κουίζ πριν τη λήξη των εορτασμών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • μου φαινεται ή ολα τα παιχνιδια (εκτος το batman) βασισμενα στις ταινιες ειναι χαλια Games ???

 • Δεν σου φαίνεται, έτσι είναι.
  Και το batman δεν είναι movie tie in.

 • Oντως ρε παιδια τι κολημα ειναι αυτο με το batman , σε ποια ταινια βασιζεται ?! Καλα αλλη μια αρπαχτη δηλαδη ?

 • Ειλικρινα ανεμενε κανεις κατι καλυτερο απο το συγκεκριμενο παιχνιδι; Στην προηγουμενη γενια(πσ2.ΧΒΟΧ κλπ) τα πραγματα απεδειχθησαν πολυ καλυτερα για τα movie tie-ins τελικα...

 • 4 !!!
  Αμάν, δεν διαβάζω καθόλου το κείμενο για την ώρα. Θα περιμένω να συνέλθω από τον βαθμό που είδα. Κρίμα πάντως, δεν το περίμενα τέτοια αποτυχία.
  Πιθανότητα να μπει στην λίστα αγορών το παιχνίδι αυτό υπάρχει βέβαια, αλλά μόνο με προϋποθέσεις.
  Οι δύο βασικότερες είναι να είναι πανεύκολο και πολύ σύντομης διάρκειας. Διαφορετικά "να λείπει το βύσσινο" που λένε και στο χωριό μου.

  Χμμμ... διάβασα λίγο από το κείμενο. Άλλη μια προϋπόθεση είναι να βγει και κανένα update που να συμμαζέψει κάπως τα bugs. Μα είναι δυνατόν να αφήνουνε να κυκλοφορούν ημιτελή παιχνίδια; Μεγάλη απογοήτευση.

 • @iBladeGR, johniem, Vagelaras & kostiger: διαβάστε το κείμενο βρε. Δεν είναι movie tie in o τίτλος, δηλαδη δεν στηρίζεται στην νέα ταινία σε τίποτα πέρα από το καστ. απλά βιάστηκαν τρομερά για να το βγαλουν μαζι με τη ταινία και κατάντησε να είναι σαν movie tie in ποιοτικώς,

 • Ψιλοtie-in ειναι ο ορος sky να το κλεισουμε;Πλακα κανω εννοειται.Αυτα που γραφεις δεν φθανουν για να χαρακτηριστει tie-in το παιχνιδι;Πρεπει να εχουν και κοινη σεναριακη δομη για να αναγορευθει ως τετοιο;

 • movie tie in είναι ένα παιχνιδι που προσπαθεί να φέρει την εκάστοτε ταινία σε βιντεο game περιβάλλον. Αυτό εδώ έχει τόση επαφή με την ταινία όσο το Arkham City με το νέο Batman, δηλαδή ελάχιστη. :)

 • Χωρις εξαρχης να θελω να μειωσω το κειμενο σου ουτε στο ελαχιστο,εγραψα οτι εγραψα ,λαμβανοντας ακριβως υποψη τη σχετικη ταυτιση χρονου κυκλοφοριας των 2 δημιουργιων,αλλα και τη χρησιμοποιηση των πρωταγωνιστων της ταινιας και στο παιχνιδι...Σε καθε περιπτωση δεν εγινε και τιποτα.Το καλο θα ηταν να ειναι της προκοπης το παιχνιδι...

 • Κρίμα περίμενα κάτι αρκετά καλύτερο, σαν φαν ενα 5αράκι θα το πάρει πάντος :)

 • σαν fan θα πάει ακόμα πιο κάτω γιατι ο εκνευρισμός θα χτυπήσει κόκκινο :P

 • Παντως οι πρωταγωνιστες ειναι ιδιοι.σαν αληθινοι. ειδικα τον ξανθο τον κανανε ολοιδιο. Εχει ωραια γραφικα

 • Καλά αυτοί που έφτιαξαν το παιχνίδι θα πρέπει να συλληφθούν άμεσα,, για έλλειψη φαντασίας/δημιουργικότητας ,,προσβολής και κακής αντιγραφής διαμαντιών όπως το mass effect,,καψίματος εγκεφάλου όσων το κατέβασαν από torrent και ασχολήθηκαν ..και απόπειρας αυτοκτονιών όσων πλήρωσαν για να ασχοληθούν μαζί του!
  Επίσης πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο συντάκτης του παρόντος άρθρου για τον υψηλό βαθμό (4!) που του έδωσε...αν και η μεγαλύτερη τιμωρία του είναι η ανάθεση review του εν λόγω ass effect παιχνιδιού! αυτά! :D

 • Κορυφή τελικά είναι απ'οτι βλέπω όπως το περίμενα! :LOL:
  Προσπερνάμε με στύλ...

 • Το περίμενα λιγο καλύτερο

 • Μπορεί να μην είναι "tie-in" με την τελευταία ταινία αλλα ανήκει στην πιο γενική κατηγορία video games που είναι tie-in με franchise (εκτος του οτι βγαίνει παράλληλα με την ταινία ωστε να κλέψει απο το hype ) οπότε ουσιαστικά μιλάμε λίγο πολύ για ίδια περίπτωση. Ο όρος είναι πιο ευρύς απο όσο ίσως είναι αντιληπτός σε εμάς τους gamers. Έτσι συμβαίνει και με το τελευταίο walking dead όπως και με το τελευταίο Spiderman ή το Transformers 3. Όπως και να έχει, άκόμα μια φορά που υπάρχει η πρώτη ύλη στα χέρια μιας εταιρίας ( πoλύ γνωστό franchise με fans, lore κ.α) δεν γίνεται προσπάθεια ετσι ώστε το παιχνίδι να είναι ποιοτικό στα επιμέρους σημεία.

 • Άλεξ,επειδή είμαι εντελώς άσχετος με Star Trek και να δω τη σειρά δύσκολο,από ποια ταινία μου προτείνεις να αρχίσω να βλέπω ώστε να καταλαβαίνω και τι γίνεται;
  Πάντως μπράβο σου που άντεξες να το παίξεις.Έχω ακούσει ότι είναι και μεγαλύτερο από άλλα παιχνίδια της γενιάς,γύρω στις 10-12 ώρες,οπότε ακόμα μεγαλύτερος ο άθλος σου.

 • Δες απλα την ταινία του 2009 για να έχεις ένα backstory με τους χαρακτήρες. δεν έχει κ κάποιο ιδιαίτερο story το παιχνίδι

 • Ειχα δει τα trailer και ηθελα να το αγοράσω για Πάσχα. να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου μιας και ειμαι fan της σειράς εδω και 33 χρονια, απο 5 χρονων εβλεπα τα πρωτα επισοδεια στην ΥΕΝΕΔ. Γιατι έλεγα οτι θα είναι ωραίο παιχνίδι. Τωρα μετα απο αυτά που έγραψε ο Αλέξανδρος, συν αυτά που διαβασα και σε άλλα site, δεν το παιρνω ουτε απο το θείο. Κριμα πραγματικά, απογοητεύτηκα. Ακομα και σκηνες walkthrough που ειδα με σχολια χρηστων, επιβεβαιωνουν τα όσα εγραψε ο συντάκτης.............

 • Σόρρυ βρε Άλεκ μου αλλά λες: "Και για να κάνουν οι δημιουργοί τα πράγματα χειρότερα, ο εχθρός του παιχνιδιού είναι οι Gorn, ένας λαός που αποτελεί σταθερή πηγή αστείων στο Star Trek για το σχεδιασμό και το μηδενικό σχεδόν lore τους. Βασισμένοι σε ένα μόνο επεισόδιο της Original series (και μερικά του Enterprise), οι Gorn είναι μάλλον οι τελευταίοι αντίπαλοι επάνω στους οποίους θα περίμενε κανείς να στηθεί μια ιστορία."

  Δηλαδή αυτό το περίμενες; Αυτό και αν είναι ανατροπή. Αντί να σου πετάξουν τους κλασσικούς εχθρούς έβαλαν την φυλή που δεν θα περίμενες ποτέ! Τα σέβη μου στον σεναριογράφο! :lol:

 • Αλέξανδρε,δεν σκοπεύω να παίξω τον τίτλο,μόνο τις ταινίες θέλω να δω,απλά νομίζω ότι μία απ'όλες είναι πρήκουελ γι'αυτό ρώτησα ώστε να την δω πρώτη.Υποθέτω αναφέρεσαι στο Nemesis έτσι;θα την ψάξω,σ'ευχαριστώ.

 • Α καλα θες να μαθεις το star trek με τις ταινιες; Δεν γινεται :)
  Στειλε μου ενα pm με το τι προσπαθεις ακριβως μα σε βοηθησω οσο μπορω

 • Kαι εγω ψιλοενδιαφερομαι sky333 οποτε στειλε και κατι απο δω μερια :)

  Σειρες δεν ειναι τα star trek ??

 • Ενοείται πως πρέπει να δεις τις σειρές για να μπείς στο κλίμα εστω το Next generation με το νέο πλήρωμα αν οι κλασικές σου πέφτουν δύσπεπτες :) όμως αν δεν θέλει καμμία σειρά ας δει τις ταινίες το παλικάρι απο την πρώτη να πάρει μια ιδέα, έχουν βγει αρκετές ως τώρα :)

 • Ε λογικό, αφου απο την αρχή δεν έστεκε καν σαν ιδέα,! Άκου "Coop Action Star Trek" Λογικό να καταλήξει τραγέλαφος. Ας τους γίνει μάθημα να βγάλουν επιτέλους το Space Opera RPG με τον τίτλο Star Trek που οι fans Περιμένουμε (δε θα βαρεθώ ποτέ να το λέω). Θυμάστε ένα Point and Click Adventure Star Trek που είχε βγεί το 90'? Ε αυτο ήταν παιχνιδάρα

 • λιγο μουφα το παιχνιδι,θα προτιμουσα το uncharted που ειναι πιο πολυ του στιλ μου

 • κριμα μεγαλη απογοητευση περιμενα κατι καλυτερο :(

Τελευταία Σχόλια

Ψιλό άσχετο φίλε KhR1s αλλα σαν τρελός της σωστής ομάδας του Μάντσεστερ and only δεν μπορούσα ποτε ν...
Δεν είναι τόσο τα ονόματα των παικτών φίλε Mifune όσο οι πραγματικές εμφανίσεις, η άλλου επιπέδου πε...
To Call of Duty WWII παντως φαινεται να εχει καλο campaing ασχετα που πολλοι το αγορασαν για το mult...
Δεκτό εννοείται ότι αισθάνεσαι πιο πολύ immersion όταν βλέπεις τα πραγματικά ονόματα και φανέλες. Αν...
Ότι είπες x1000! Το αντίστοιχο θα ήταν ένα Forza/Gran Turismo με οχήματα "μαϊμούδες"/κόπιες πραγματι...
Εμένα με πήραν τηλέφωνο το πρωι απο μεγάλη εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν οτι θα το στείλουν...
God of War σε K2
Φιλε katamaran η αποψη μου ειναι οτι πολυ δυσκολα μπορει καποιος να εκτιμησει οποιοδηποτε παιχνιδι σ...
Και ένας ακόμα επιπλέον λόγος να το στηρίξουμε είναι και τα ελληνικά που έχει.
God of War σε K2
Μάλιστα! Να πω την αλήθεια, δεν έχω παίξει κάποιο προηγούμενο. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν με ενδιέφερ...
God of War σε K2
Ναι αισιοδοξη κινηση...δεν αντιλεγω...για μια εταιρια που θα βγαλει κονσολα τα επομενα 4 χρονια αρχι...