H χειρότερη στιγμή της σειράς Tekken;

Το Tekken Hybrid είναι ένα πακέτο που απευθύνεται αποκλειστικά στους φίλους της σειράς Tekken και αποτελείται από την ολοκαίνουργια CGI ταινία Tekken Blood Vengeance, την HD έκδοση του Tekken Tag Tournament και ένα demo του Tekken Tag Tournament 2. Ο δίσκος του Tekken Hybrid είναι συμβατός με όλα τα Blu-ray players για την προβολή του Tekken Blood Vengeance, όμως, όταν βάλουμε το Blu-ray στο PS3, μας δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης των Tekken Tag Tournament HD και Tekken Tag Tournament 2 Prologue, τα οποία είναι προσβάσιμα μόνο αν ο  δίσκος βρίσκεται εντός της κονσόλας.

Το Tekken Hybrid απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους φανατικούς οπαδούς της σειράς και οι περισσότεροι δεν θα βρουν το πακέτο ιδιαίτερα γεμάτο και ελκυστικό. Αναμφισβήτητα, το σημαντικότερο και καλύτερο κομμάτι του Hybrid είναι το Tekken Tag Tournament HD.

Tekken Tag Tournament HD: κορυφαίο gameplay αλλά... χωρίς online;

Το Tekken Tag Tournament κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999 στα Arcades, ένα χρόνο αργότερα μεταφέρθηκε στο PlayStation 2 και δικαιολογημένα θεωρείται ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σειράς. Το gameplay του Tag Tournament δεν έχει γεράσει καθόλου, καθώς περιέχει μηχανισμούς που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στη σειρά, ενώ οι προσπάθειες των ανταγωνιστικών 3D fighting τίτλων να εισάγουν μάχες με ομάδες (όπως το Dead or Alive ) δεν το πλησίασαν. Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει το TTT, αξίζει να πούμε ότι επιλέγουμε δύο χαρακτήρες, τους οποίους μπορούμε να εναλλάσσουμε κατά βούληση με το πάτημα ενός κουμπιού κατά τη διάρκεια των μαχών.

Ο κάθε χαρακτήρας έχει τη δική του μπάρα ενέργειας, η οποία μόλις αδειάσει, o γύρος τελειώνει -απαιτείται το άδειασμα της μπάρας του ενός χαρακτήρα μόνο. Μπορούμε να πειραματιστούμε με διάφορα Tag Combos και Tag throws για να εξοντώσουμε τον αντίπαλο και πολύ μεγάλο ρόλο εδώ παίζει η τακτική που θα χρησιμοποιήσουμε. Το gameplay του ΤΤΤ παραμένει βαθύ και διασκεδαστικό και αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα στην εκμάθηση παιχνίδια της σειράς.

Όλο το περιεχόμενο της αρχικής έκδοσης από το PS2 υπάρχει και στο TTT HD και μάλιστα είναι διαθέσιμο από την αρχή. Όμως, δεν είναι αρκετό. Η απουσία του online multiplayer, για παράδειγμα, είναι εντελώς αδικαιολόγητη και κάτι παραπάνω από αισθητή. Οι εποχές έχουν αλλάξει όπως και οι απαιτήσεις των παικτών. Αν δούμε τα πράγματα κυνικά, από την στιγμή που δεν υπάρχει online multiplayer δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος να επιστρέψουν οι φίλοι του TTT στο παιχνίδι και μετά από τόσα χρόνια να αφιερώσουν χρόνο για μάθουν το παιχνίδι σχεδόν από την αρχή. Η σύγκριση με το remake του Street Fighter III: 3rd Strike είναι αναπόφευκτη.

Εκεί η Capcom πρόσθεσε ένα εξαιρετικό netcode, που έδινε λόγο ύπαρξης στο remake και προκαλούσε τους οπαδούς του παιχνιδιού να επιστρέψουν, ενώ ταυτόχρονα έκανε το παιχνίδι μία εξαιρετικά ανταγωνιστική πρόταση, που μπορεί να προσφέρει δεκάδες ώρες διασκέδασης. Χωρίς το online, η επανέκδοση του ΤΤΤ είναι ελλιπής και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα σύγχρονα δεδομένα του είδους. Με δεδομένη την έλλειψη αυτή, δεν μπορούμε να σκεφτούμε γιατί να προτιμήσει κάποιος το Tekken Tag Tournament HD από τις πληρέστατες προτάσεις του ανταγωνισμού, που μπορούν να τον κρατήσουν απασχολημένο για πολύ περισσότερο καιρό.

Σίγουρα όσοι έχουν αρκετούς φίλους που τους αρέσει το Tekken, θα μπορέσουν να περάσουν πολλές ώρες με το offline multiplayer του TTT, αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα το αφήσουν μετά από λίγο. Όπως και να το κάνουμε, οι μάχες με την ΑΙ δεν συγκρίνονται ούτε στο ελάχιστο με τις μάχες εναντίον πραγματικών ανθρώπων. Η Namco Bandai βασίστηκε στη δημοτικότητα του παιχνιδιού για να πουλήσει, χωρίς να μπει στο κόπο να προσαρμόσει το ΤΤΤ στις απαιτήσεις των σημερινών παικτών. Τελικά, ικανοποιημένοι θα μείνουν μόνο οι φανατικοί οπαδοί του TTT, που δεν θέλουν και δεν τους ενδιαφέρει να παίξουν online multiplayer ή κάτι διαφορετικό.

Όσο αφορά τον τεχνικό τομέα, η προσπάθεια της Namco είναι ικανοποιητική τηρουμένων τον αναλογιών, αλλά το TTT παραμένει γερασμένο οπτικά. Αυτό είναι λογικό από ένα παιχνίδι που αναπτυσσόταν αρχικά για το PS1 και το art direction που χρησιμοποιεί το φέρνει απευθείας αντιμέτωπο με τα μεταγενέστερα παιχνίδια της σειράς.

Σίγουρα ο οπτικός τομέας δεν θα αποτρέψει τους φίλους του παιχνιδιού να επιστρέψουν, αλλά όσοι το βλέπουν σήμερα για πρώτη φορά δεν θα έχουν την ίδια άποψη. Εξαιτίας του Parallax Scrolling, για παράδειγμα, το δάπεδο κινείται εντελώς ξεχωριστά από τα τρισδιάστατα backgrounds των επιπέδων, κάτι που σήμερα φαίνεται πολύ άσχημο. Κατά τα άλλα, τα textures του παιχνιδιού είναι αναβαθμισμένα και ικανοποιητικά και η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγη ώρα ήταν εύκολο να συνηθίσουμε τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού. Ωστόσο, περιμέναμε περισσότερα πράγματα -ίσως αδικαιολόγητα- μιας και μιλάμε για ένα παιχνίδι δεκαετίας.

Tekken Tag Tournament 2 Prologue: καλή πρώτη γεύση αλλά... demo

Το δεύτερο κομμάτι του Tekken Hybrid είναι το demo του Tekken Tag Tournament 2, που θα έρθει μέσα στο 2012. Το demo διαθέτει τους Devil Jin, Devil Kazuya, Ling Xiaoyu και Alisa Bosconovich. Εδώ υπάρχει ένα ψευδό-campaign τεσσάρων μαχών, στο τέλος του οποίου ξεκλειδώνεται μία εικόνα από την ταινία. Μπορούμε να επιλέξουμε βαθμό δυσκολίας και υποστηρίζονται trophies, αλλά κατά βάση μιλάμε για ένα demo που θα μπορούσε να διατεθεί δωρεάν.

Το ΤΤΤ2 είναι σαφώς γρηγορότερο σε σχέση με το ΤΤΤ και περιέχει νέα χαρακτηριστικά, όπως το Tag Assault, μου μας επιτρέπει μετά από ένα δυνατό χτύπημα να φέρουμε στη μάχη το δεύτερο χαρακτήρα μας. Εκείνος μπορεί να κάνει μία οποιαδήποτε επίθεση και τότε, άμεσα, επιστρέφει ο πρώτος χαρακτήρας για να συνεχίσει το combos. Τα Tag throws στο Tag Tournament 2 είναι ευκολότερα και οι πίστες έχουν όρια-τοίχους όπως τα τελευταία παιχνίδια της σειράς. Η απουσία της command list από το demo ήταν ένα στοιχείο που δε μας άρεσε, αν και τελικά δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Η φιλοσοφία του παιχνιδιού είναι η ίδια με την αντίστοιχη του πρώτου Tekken Tag και πιστεύουμε ότι σε όσους άρεσε το TTT θα αρέσει και αυτό.

Αν και το TTT2 βασίζεται στην ίδια μηχανή γραφικών με το Tekken 6, ο οπτικός τομέας είναι πολύ βελτιωμένος αλλά δεν κινείται στο ίδιο επίπεδο με το Soul Calibur IV και πιθανότατα η κυκλοφορία του Soul Calibur V θα ανεβάσει το πήχη ακόμα περισσότερο. Παρόλα αυτά, το Tekken Tag Tournament 2 μας άφησε θετικές εντυπώσεις. Έχει ήδη κυκλοφορήσει στα Arcades και μέσα στο 2012 θα έρθει και η έκδοση για PS3 –επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί έκδοση για το Xbox 360, αν και φαίνεται πολύ πιθανή.

{PAGE_BREAK}

Tekken Blood Vengeance: Εντυπωσιακά εφέ, κακή ταινία

Το Tekken Blood Vengeance είναι η ολοκαίνουργια CGI ταινία που διηγείται τα γεγονότα που συνέβησαν μεταξύ των Tekken 5 και 6. Τα CGI που χρησιμοποιούνται είναι πολύ καλοφτιαγμένα, αν και το uncanny valley κάνει αισθητή την παρουσία του σε πολλά σημεία. Το animation των ανθρώπινων χαρακτήρων φαίνεται υπερβολικά περίεργο, ειδικά των προσώπων, με αποτέλεσμα να ενοχλεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε από μία ταινία Tekken να λύσει τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολύ ακριβότερες παραγωγές και οδήγησαν μεγάλα studio στη δημιουργία ψηφιακών χαρακτήρων που έχουν αρκετές διαφορές με τους ανθρώπους, ώστε το animation τους να μην φαίνεται υπερβολικά περίεργο στο κοινό.

Τα οπτικά εφέ είναι καλοφτιαγμένα, ενώ όλη η ταινία υποστηρίζει 3D απεικόνιση για όσους έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η οικογένεια Mishima, η Ling Xiaoyu και η Alisa Bosconovich. Οι Nina και Anna έχουν μικρότερους ρόλους, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι χαρακτήρες των παιχνιδιών απουσιάζουν εντελώς. Τώρα, όσον αφορά την ποιότητα της ταινίας, θα θέλαμε ότι με μία λέξη είναι... τραγική.

Η υπόθεση δεν είναι καθόλου καλή, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Το πρόβλημα είναι ότι η δράση είναι πολύ λίγη και ο ρυθμός της ταινίας πολύ κακός. Οι σκηνές χωρίς λόγο ύπαρξης βαραίνουν πολύ το ρυθμό και κάνουν τη ταινία βαρετή, ενώ οι διάλογοι είναι απαράδεκτοι και θα ήταν οριακά αποδεκτοί μόνο σε κάποιο Scenario Campaign των παιχνιδιών. Οι όποιες μάχες υπάρχουν είναι σχετικά καλοφτιαγμένες, αλλά δεν μπορούν να εντυπωσιάσουν και δεν μπορούν να σώσουν μία -κατά τα άλλα- πολύ κακή ταινία. Το Tekken Blood Vengeance είναι περίπου το ίδιο απαράδεκτο με τη live action ταινία Tekken, αλλά για διαφορετικούς λόγους.

Χωρίς να αποκαλύψουμε τα γεγονότα του Blood Negeance, αξίζει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο τουρνουά όπως στην πρώτη ταινία Mortal Kombat και στη ταινία Dead or Alive, που πιστεύουμε ότι είναι οι καλύτερες μεταφορές fighting παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη. Βεβαία, το τουρνουά δεν έσωσε τη live action ταινία Tekken, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Το Tekken Blood Vengeance μας απογοήτευσε μιας και τα trailer που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα άφηναν υποσχέσεις για κάτι καλό.

Συμπεράσματα

Το Tekken Hybrid περιλαμβάνει την HD έκδοση ενός εξαιρετικού παιχνιδιού, ένα demo και μία ταινία. Τελικά πιστεύουμε ότι απευθύνεται περισσότερο στους φίλους της σειράς που θέλουν να έχουν το πακέτο στη συλλογή τους, χωρίς να τους νοιάζει ιδιαίτερα το αν θα τους απασχολήσουν τα περιεχόμενα του Tekken Hybrid. Αν δούμε το Tekken Hybrid ως μία ταινία Blu-ray με επιπλέον περιεχόμενο, η τιμή των €40 φαίνεται λογική. Όμως, η ταινία είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη σειρά Tekken και όσοι ενδιαφέρονται για αυτήν είναι κυρίως gamers.

Από την πλευρά του gamer, λοιπόν, έχουμε μία ελλιπή –λόγω της απουσίας online multiplayer- επανέκδοση ενός εξαιρετικού παιχνιδιού, ένα demo και μία –απαράδεκτη κατά τη γνώμη μας- ταινία στα €40. Τελικά, το αν αξίζει να αγοράσει κάποιος το Tekken Hybrid είναι περισσότερο υποκειμενικό και συναισθηματικό θέμα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι στοιχεία που προσφέρει ο ανταγωνισμός και θεωρούνται δεδομένα εδώ και χρόνια, απουσιάζουν πλήρως. Αναφερόμαστε φυσικά στην πλήρη απουσία online multiplayer, η οποία επηρεάζει άμεσα το διάστημα που μπορεί να μας κρατήσει το TTT απασχολημένους.

Οι φανατικοί οπαδοί της σειράς και του Tekken Tag Tournament ειδικότερα δεν χρειάζονται κάποια δικαιολογία για να προχωρήσουν στην αγορά του Tekken Hybrid, αλλά καλό είναι να γνωρίζουν τι ακριβώς αγοράζουν.

Νίκος Καβακλής

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: FightingΔιάθεση: Sony Hellas
Αριθμός παικτών: 1-2Ανάπτυξη: NamcoΗμ. Έκδοσης: 25/11/2011
PEGI: 16Εκδότης: SCEEΠλατφόρμες: PlayStation 3

Θετικά

 • Το gameplay του Tekken Tag Tournament παραμένει εξαιρετικό
 • Υπάρχει όλο το περιεχόμενο της έκδοσης για PS2

Αρνητικά

 • Το Tekken Tag Tournament HD είναι γερασμένο οπτικά
 • Αδικαιολόγητη και απαράδεκτη απουσία online multiplayer
 • Το Tekken Blood Vengeance είναι πολύ κακό
 • Σχετικά λίγο περιεχόμενο που δε μπορεί να μας κρατήσει απασχολημένους για καιρό και κάνει τo πακέτο ελκυστικό περισσότερο για συλλεκτικούς λόγους

Βαθμολογία

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ο Απρίλιος στο PlayStation Plus
Τρελός Μαξ και Trackmania Turbo!
PS+ Μαρτίου: Μήνας φωτιά με Bloodborne και Ratchet & Clank
[Ενημέρωση] Tο 2019 σταματάει η διάθεση τίτλων για PS3 και PS Vita.
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
Μια μικρή δόση νουβέλας, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη δόση fighting.
Ο Φεβρουάριος στο PlayStation Plus
Επιτέλους Knack... και RiME!
Τεστάρετε τις γνώσεις σας επάνω στη σειρά Final Fantasy
 Επετειακό κουίζ πριν τη λήξη των εορτασμών.
Τέλος το online για το Gran Turismo 6
Καρό σημαία για τον τίτλο του PlayStation 3.
O Ιανουάριος 2018 στο PlayStation Plus
Με Deus Ex: Mankind Divided και Batman: The Telltale Series.
Λουκέτο στους servers των Killzone 2 και 3
Η online μάχη με τους Helghast φτάνει στο τέλος της.
Το Persona 5 ξεπέρασε τις 2 εκ. αποστολές
"Το ενδιαφέρον για αυτή τη κατηγορία τίτλων επεκτείνεται"
O Δεκέμβριος στο PlayStation Plus
Με Darksiders II: Deathinitive Edition και Syberia Collection.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • MIIIIIIIIIIIILKING. Όχι άλλο κάρβουνο. Αντί να κάνουν ένα HD remake του Tekken 3 με online που θα το αγόραζαν και οι παντόφλες μου βγάζουν αυτό και του βάζουν και 40 euro pricetag. Πού πάς ρε Namco.

 • δε ξερω αλλα διαφωνω με τη βαθμολογια.....
  επειδη μιλαμε για hd εχουμε δει και χειροτερα...τωρα το οτι ειναι γερασμενο οπτικα δε μου λεει κατι μιας και η δουλεια που εχει γινει τι θεωρω ομορφη(προσωπικη αποψη)
  ναι το online κακως που δεν υπηρχε μεσα,αλλα και η ταινια τωρα μη λεμε οτι θελουμε δε περιμεναμε να δουμε και κανενα advent children....ποσο μαλλον οτι για ολα αυτα που δινει στη τιμη των 37-40ευρω πιστευω οτι ειναι μια χαρα...
  θα συμφωνουσα με την βαθμολογια εαν η τιμη ηταν 60ε+ αλλα για μιση τιμη δε πιστευω οτι αξιζει αυτη τη βαθμολογια....

  ps:και βασικα δε καταλαβα γιατι 5 απο τη στιγμη που οτι λεω το λες στην τελευταια παραγραφο...
  ps2:1η φορα που δεν συμφωνω με review σου(σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Καβακλή...)

 • Ακριβώς οτι είπε και ο Νίκος στα αρνητικά , μέτρια πράγματα κι εγώ πήρα το πακέτο περισσότερο για συλλεκτικούς λόγους και απο περιέργεια για την ταινία.......

 • Νίκο πολύ καλό review αλλά θα συμφωνήσω με sasuke. Το 5 είναι πολύ μικρός βαθμός. Μισώ που δεν έχει on line αλλά με τη ταινία περνάει ευχάριστα η ώρα σου. Δεν την είδα σε 3d αλλά αυτό που είδα μου άρεσε και συμφωνώ σε αυτό που λες ότι το παιχνίδι απευθύνεται σε φανατικούς. Τώρα όσον αφορά στο TTT2 που τόσο καιρό το περιμένουμε πια, χαίρομαι που σιγά σιγά βαδίζει στο tag του doa (δηλαδή είναι fast paced κτλ) όπως επίσης κι ότι έχουν όρια οι πίστες. Το μόνο που δε μου αρέσει (και δε μου άρεσε απ΄το 6 κι έπειτα) είναι ότι όποιος ξέρει να κάνει juggles και wall combos είναι αναμφισβήτητα ο νικητής.. Καλο fighting παιδιά!!!

 • @hayatevo9:βασικα δεν ειναι απο το 6 και μετα ειναι απο το 4 και μετα...οποιος κολησει σε γωνια την π....ε:P

 • την πάτησε θες να πεις ε??? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. τα juggles είναι από το 6 και μετά και όταν κολλήσεις κάποιον στο τοίχο και κάνεις juggle μετά έχεις κι άλλες ευκαιρίες για χτυπήματα μεγάλου βαθμού.. Εγώ με Ασούκα μπορώ να κάνω 12 hit combo (συνδυασμός juggle και wall combo) και να αφαιρέσω το 70 % της ενέργειας του αντιπάλου.. Δεν είναι λίγο άδικο αυτό? Μερικοί στο on line είναι τέρατα στα combo!! Αφού πολλές φορές παίρνω ποπ κορν και απολαμβάνω το show της καταστροφής μου!!

 • εγω πιστευω πως η ταινια ηταν παρα πολυ καλη !!!!!!!!

 • Επίσης κάτι που ξέχασα και που είναι αρνητικό για μένα είναι ότι στο ΤΤΤ2 prologue δε μου αρέσει καθόλου το ασπρόμαυρο εφέ όταν αλλάζουν μεταξύ τους οι χαρακτήρες. Φαίνεται σαν οι 2 χαρακτήρες να είναι ένας!! Έλα ρε doa και ρίξτους τα φώτα σου!! :-)

 • Καταρχάς, ο Νίκος τα παίρνει από τον M.Bison!

  Όντως τραγική η έλλειψη του online, δε δικαιολογήται κάτι τέτοιο στις μέρες μας. Εντάξει, η εμπειρία του να παίζεις versus (δίπλα-δίπλα με τον αντίπαλο δλδ) δε συγκρίνεται με αυτή του online θα πει κάποιος, αλλά...

  Επίσης και εγώ συμφωνώ ότι η προσθήκη των air juggles έκανε περισσότερο κακό παρά καλό στη σειρά...

 • @hayatevo:καλα βασικα πιστευω οτι δεν επρεπε να ειχε γενικα κλειστους χωρους...καταλαβα ατο που λες με τα juggles αλλα και στο 4 και μετα αν κολαγες στη γωνια ετρωγες καλο ξυλο...με τα juggles στο 6 δεν υπηρχε επιστροφη.....και εγω με Asuka παιζω:P και μαλιστα σε ενα παιχνιδι επαιξα με εναν που ηταν στη παγκοσμια καταταξη 90ος κατι και πραγματικα το μοναδικο πραγμα που προλαβα να δω στην οθονη ηταν το ko....(και αυτος με Asuka επαιζε)
  @general986: o Κάβακλας τα περνει και απο τον Continuum Shift Extend(τυχαιο που εκραξε παιχνιδι Tekken την ιδια μερα που ανακοινωθηκε το bbcs extend και την ιδια μερα που ανακοινωθηκε το update του ssf4?δε νομιζω)
  σιγουρα τα περνει.....

 • Αυτο με τα juggles, με εκανε να παρατησω την σειρα που την περιμενα με τοση ανυπομονησια. Ενα λαθος και δεν συγχωρειται σου βγαζει ο αλλος πανω απο την μιση ενεργεια και μετα ψαχνεσαι, δεν εχω την υπομονη να μαθω ολα αυτα τα κολπα που ειναι συνδιασμοι 7 κινησεων και παραπανω και που δεν στις δειχνει το παιχιδι. Εγω ειχα μεινει στην εποχη του tekken 3 και ετσι πιστευα οτι θα ηταν και το 6. Χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι δυο ειδη combo μονο αυτα και τελειωσε νικανε τους παντες, δεν ειναι fighting για μενα αυτο.

 • george έχεις δίκιο αλλά μην το καταδικάζεις το παιχνίδι. Για να κάνεις όλα αυτά τα κόλπα πρέπει να κάνεις τούμπα τα δάχτυλα σου, δεν είναι κάτι εύκολο!

 • Οχι εννοειται πως δεν ειναι ευκολο αλλα θελω και εγω που ειμαι μετριος να εχω μια ευκαιρια αν φαω ενα χτυπημα να μπορεσω να ανταποδωσω. Αν με πεταξει ομως ψηλα, που ειναι ενα απλο χτυπημα, αν ξερει το combo θα βγαλει την μιση ζωη για την πλακα. Για αυτο μου αρεσε το 3 πολυ γιατι τα combo ηταν συνηθως 3 χτυπηματα και δεν σου εβγαζαν ολη τη ζωη και επρεπε να ηξερες πολλες κινησεις του παιχτη.

 • Έχεις δίκιο, δε μπορώ να πω κάτι άλλο... Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να κερδίσεις είναι να μάθεις κι εσύ τα κόλπα! :-)
  Εγώ πάντως που παίζω 2 χρόνια περίπου τώρα το ΤΕΚΚΕΝ 6 έχω χάσει πολλές φορές κι από αρχάριους παίχτες!!

 • @george1821:ξερω ενα ωραιο 3hit στο tekken 3 με τον king που σου τρωει ολο το life και κατι παραπανο.....:P(δε κανω πλακα)
  ψαξε youtube για rolling death....

 • Sasuke που το θυμήθηκες αυτό :) :) ; Καλά ο King ήταν πάντα το κερασάκι στην τούρτα του Tekken. Για να κάνεις τα combo του που βγάζουν Κ.Ο τον άλλο με τη μία πρέπει να έχεις τα δάχτυλα cyborg. :P

 • sasuke αυτό είναι throw combo όμως!! No fair!! :-)

 • Αν μπορει να το κανει δεν εχω προβλημα ειδικα με τις κινησεις του King γιατι ο αλλος παιζει πολυ καλα, θα μου πεις το ιδιο δεν ειναι? Ε σε αυτο δεν εχω προβλημα να μου το κανει κανεις στα juggle ομως εχω :)

 • Μου αρέσει η σειρά μέχρι το 3 (άντε και λίγο το 4 λόγο γραφικών) αλλά απο κει και μετά άρχισε η κάτω βόλτα,το συγκεκριμένο δεν εχει κανένα ενδιαφέρων νομίζω και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ, η ταινία απο την άλλη είναι καλή και την κατέβασω και εγω για να δω τα CGI οπότε είμαι μια χαρά :)

 • δε ξερω για το παιχνιδι η ταινια παντως αθλιααααααα

 • Παίδες.Επειδή βλέπω ότι έχετε πρόβλημα με τα juggles.Ένα θα πω.Αδέλφια μου!!!
  Και νόμιζα ότι εγώ είμαι ο περίεργος.Μικρά combos των 3-4 χτυπημάτων και ένας ρυθμός ούτε πολύ γρήγορος ούτε πολύ αργός.Και έτσι το ευχαριστιόμαστε όλοι.Στο ΤΤΤ2 ελάτε να παίξουμε παρέα.
  Όσον αφορά το review,παρόλο που διαφωνώ με τον Νικόλα,καταλαβαίνω με ποια κριτήρια έβαλε τη βαθμολογία που έβαλε,οπότε δεν έχουμε θέμα.Για μένα που είμαι φαν της σειράς βάζω 10αράκι γιατί μπορώ,αλλά αν έπρεπε να γράψω ένα άρθρο και να το προτείνω σε άλλους,τότε ναι,5 και πολύ είναι.:)

 • η ταινια αξιζε στο τελος φοβερες σιγκρουσοις

 • Το παιχνίδι είναι αρκετά καλό αλλά θα ήθελα να το δω σε remake και όχι απλή βελτίωση φίλτρων.Όσο για την τιμή πιστεύω ότι είναι αρκετά καλή για αυτά που προσφέρει δηλαδή την ταινία (η οποία μου άρεσε αρκετά μπορώ να [ω) και το Demo του tekken tag tournament 2 αλλά όπως λέει και στην περιγραφή είναι Demo :P.Τέλος πάντων το παιχνίδι πιστεύω ότι τα αξίζει τα χρήματα και όποιος είναι λάτρης του Τekken θα το αγοράσει με κλειστά μάτια !

 • hayatevo9 + gerorge1821:
  δεν εχει να λεει 3χιτο ή 3λαβο σημασια εχει οτι μετα την 1η λαβή τον π......
  πραγμα που σημαινει οτι αν κατσει ενας να το μαθει να το παιζει στα δάχτυλα σημαινει οτι τα κο θα τα κανει για πλακα....μεταξυ μας για να βγει η 3η λαβη(rolling death) ειναι παλουκι αλλα επαιζα με φιλαρακι που την εκανε για πλακα και ολο τον εβριζα γιατι του π... ενα grab θα στο κανει....ε αν αυτο το grab τρωει ολο το life τσαμπα καθομουν να μαθω 10hit combos τοσα χρονια(που το καλυτερο χανει 90%)
  ps:το rolling death χανει 120% life....ελεος....

 • πολυ καλο review αλλα μετριο το παιχνιδι που δεν θα ασχοληθω καν.

 • για το tt2 ειναι απαραδεκτο να εχει χειροτερα γραφικα απτο το soul calibur 4 που εχει κυκλοφορησει αρκετα χρονια πριν

 • @s_a_s_u_k_e ¨και βασικα δε καταλαβα γιατι 5 απο τη στιγμη που οτι λεω το λες στην τελευταια παραγραφο¨
  Λουκιανε πολυ απλη η απαντηση. Οποιος γουσταρει Tekken κ θα παρει το παιχνιδι για συλλεκτικους / συναισθηματικους λογους δεν κοιταει κ δεν το νοιαζει κανενα review και καμια βαθμολογια. Τα review τα κοιτανε οσοι θελουν να αποφασισουν αναμεσα σε καποια παιχνιδια με βαση τη λογικη κ το τι προσφερει το πακετο σε σχεση με το ανταγωνισμο. Εκει ειναι το προβλημα ;)

 • 5; Τα παίρνετε από τον Mortal Kombat...

 • ...και τον ξαδερφο Street Fighter. :)

 • @braveheart :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 • Kλασικό review και σχόλια που για μένα είναι σαν να διαβάζω διπλωματική στη συγκριτική γραμματολογία... :)

 • Μπορεί να μην έχει Online(μεγάλο μείον)αυτό αλλά για τους φίλους της σειράς tekken είναι πολύ καλή επιλογή και σε καλή τιμή.Θα θεωρούσα τέλειο σε μία HD συλλογή τα tekken 1 εως 5(το 4 μπορεί να λείπει δεν θα με χαλάσει)μαζί με το tekken tag tournament 1.Αυτό θα ήταν παράδεισος,η απλά ένα HD remake του tekken 5 που είχε μέσα τα tekken 1-2-3 σαν έξτρα...

 • την ταινια την ειδα και ειναι αρκετα καλη.ο καθενας εχει τη δικια του γνωμη.

 • θα συμφωνησω οτι σαν πακετο δεν εχει να δωσει κατι αλλα η ταινια δεν ηταν κακια πιστευω αν ειστε φαν της σειρας θα την γουσταρετε εμενα μου αρεσε αρκετα ...

 • @nick:αρα με λιγα λογια εδυ δεν εισαι fan tekken:P
  κοιτα περα απο τη πλακα και το 1ο μου σχολιο πιστευω οτι ενταξει αντικειμενικο ειναι ενα 7 γιατι και εγω που ειμαι fan της σειρας πανω απο 7 δε του δινα ουτε με σφαιρες απλα το 5 μου φανηκε πολυ καπως...απλα σεβαστη η αποψη γιατι ο καθε reviewer τα βλεπει με αλλο ματι και λογικο ειναι να υπαρχουν αντιθεσεις στις αποψεις.

 • Χαχαχαχα κι ομως ειμαι μεγαλος οπαδος του Tekken, αλλα το review... ειναι review. :P Βεβαια εννοειται οτι παραμενει υποκειμενικη αποψη

 • nick άστα αυτά, εγώ που σε χάνω που σε βρίσκω όλο dead or alive 4 παιζεις... :-p

 • Τα παίρνετε απο το Battle Arena Toshinden! Θα το πάρω έτσι για την συλλογή.

Τελευταία Σχόλια

Ψιλό άσχετο φίλε KhR1s αλλα σαν τρελός της σωστής ομάδας του Μάντσεστερ and only δεν μπορούσα ποτε ν...
Δεν είναι τόσο τα ονόματα των παικτών φίλε Mifune όσο οι πραγματικές εμφανίσεις, η άλλου επιπέδου πε...
To Call of Duty WWII παντως φαινεται να εχει καλο campaing ασχετα που πολλοι το αγορασαν για το mult...
Δεκτό εννοείται ότι αισθάνεσαι πιο πολύ immersion όταν βλέπεις τα πραγματικά ονόματα και φανέλες. Αν...
Ότι είπες x1000! Το αντίστοιχο θα ήταν ένα Forza/Gran Turismo με οχήματα "μαϊμούδες"/κόπιες πραγματι...
Εμένα με πήραν τηλέφωνο το πρωι απο μεγάλη εταιρεία εδώ στην Ελλάδα και μου είπαν οτι θα το στείλουν...
God of War σε K2
Φιλε katamaran η αποψη μου ειναι οτι πολυ δυσκολα μπορει καποιος να εκτιμησει οποιοδηποτε παιχνιδι σ...
Και ένας ακόμα επιπλέον λόγος να το στηρίξουμε είναι και τα ελληνικά που έχει.
God of War σε K2
Μάλιστα! Να πω την αλήθεια, δεν έχω παίξει κάποιο προηγούμενο. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν με ενδιέφερ...
God of War σε K2
Ναι αισιοδοξη κινηση...δεν αντιλεγω...για μια εταιρια που θα βγαλει κονσολα τα επομενα 4 χρονια αρχι...