Halo 3: ODST

Αρχική » Xbox 360 » Reviews » Halo 3: ODST

User's Avatar
Συντάκτης: Σάκης Καρπάς
Σεπ 21, 2009 10:09

H Bungie ξεπερνάει και πάλι τον εαυτό της...

Περιεχόμενα

Για τη δημιουργία ενός ποιοτικού βιντεοπαιχνιδιού, δεν αρκούν πολλοί και καλοί προγραμματιστές, ούτε άριστοι επιστήμονες. Χρειάζονται καλλιτέχνες, άτομα με ήθος και όραμα. Χρειάζεται φαντασία, ταλέντο και μεράκι. Αλλά πάνω απ’ όλα, χρειάζονται άνθρωποι “δουλευταράδες”, που σέβονται αυτό που κάνουν και δίνουν όλη τους τη δύναμη για το τελικό αποτέλεσμα. Οι εταιρίες που πληρούν απόλυτα τις παραπάνω προϋποθέσεις, είναι δυστυχώς λίγες. Μία από αυτές είναι αδιαμφισβήτητα η Bungie, η οποία το 2001, τάραξε τα νερά της βιομηχανίας με την κυκλοφορία του Halo: Combat Evolved για το Xbox. Ο εξαιρετικά επιτυχημένος τίτλος της εταιρίας, δημιούργησε μία τεράστια φανατική κοινότητα από το μηδέν και ρίζωσε για τα καλά τα first-person shooters στα χωρικά ύδατα των οικιακών κονσόλων.

"Ένα ακόμη εκπληκτικό παιχνίδι, που αποδεικνύει περίτρανα ότι η Bungie, όχι απλά δε βιάστηκε, αλλά σε διάστημα 14 μηνών δημιούργησε έναν τίτλο που άλλες εταιρίες θα έκαναν χρόνια για να τον ολοκληρώσουν"

Η σειρά συνεχίστηκε με το Halo 2 και ολοκληρώθηκε θριαμβευτικά με το τρίτο μέρος. Το Halo 3 έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων και ήταν από τους λίγους τίτλους στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών που επηρέασε “γειτονικές” βιομηχανίες, όπως αυτή του θεάματος, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Ένα χρόνο μετά το αποκαρδιωτικό τέλος της επικής τριλογίας, η Bungie ανακοινώνει την ύπαρξη ενός νέου επεισοδίου για τη σειρά Halo. Οι εκατομμύρια οπαδοί της σειράς, προσεύχονταν για τη συνέχεια της ιστορίας, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους, φυσικά, το Halo 4. Η ανακοίνωση –ο οποία συνοδεύτηκε από ένα αρκετά αινιγματικό teaser trailer- αναφέρει ένα επεκτατικό πακέτο (expansion pack) του Halo 3 ονόματι Recon -ο υπότιτλος ODST επήλθε μετέπειτα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι παίκτες δε θα ήλεγχαν τον μέχρι πρότινος πρωταγωνιστή Master Chief, θα περιείχε μικρής διάρκειας single-player και τα γεγονότα του θα λάμβαναν μέρος, χρονικά, μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου μέρους.

Αρκετοί, μεταξύ των οποίων και ο γράφων, βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα, κατηγορώντας, λιγότερο τη Bungie και περισσότερο τη Microsoft, για εκμετάλλευση του μεγάλου ονόματος της σειράς. Το Halo 3: ODST όμως είναι εδώ και μας διαψεύδει με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο, παραδίδοντας μία ποιοτική, αλλά κυρίως ολοκληρωμένη Halo εμπειρία. Ένα ακόμη εκπληκτικό παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου, που αποδεικνύει περίτρανα ότι η Bungie, όχι απλά δε βιάστηκε, αλλά σε διάστημα 14 μηνών δημιούργησε έναν τίτλο που άλλες εταιρίες θα έκαναν χρόνια για να τον ολοκληρώσουν.

"We are ODST": Το σενάριο

Σύμφωνα με το ατμοσφαιρικό εισαγωγικό βίντεο, βρισκόμαστε στο έτος 2552. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε πόλεμο με μία συμμαχία εξωγήινων φυλών ονόματι “The Covenant”. Οι εξωγήινοι έχουν επιτεθεί σε όλες τις αποικίες των ανθρώπων, καταστρέφοντας οτιδήποτε βρέθηκε στο πέρασμά τους και σκοτώνοντας δισεκατομμύρια άμαχου πληθυσμού. Ο πλανήτης Γη, είναι το τελευταίο κρυφό οχυρό των ανθρώπων, το οποίο όμως δεν άργησε να γίνει αντιληπτό από τη μανία των Covenant. Το γιγάντιο διαστημικό αεροσκάφος τους, αθέτησε τις αμυντικές δυνάμεις του πλανήτη και εισέβαλε στην αφρικανική μεγαλούπολη της New Mombasa.

"Tο Halo 3: ODST είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι και το επίπεδο δυσκολίας Legendary μπορεί να επιτευχθεί μόνο από τους βετεράνους παίκτες της σειράς"

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για σοβαρότατες υλικές ζημιές και βαριές απώλειες στον πληθυσμό της πόλης. Οι στρατιωτικοί αρχηγοί της United Nations Space Commands -κύριας κυβέρνησης των ανθρώπων- έχουν ήδη ετοιμάσει την ανταπάντηση. Ομάδες της επιλεκτικής ομάδας Orbital Drop Shock Trooper, με ειδικά εκπαιδευμένους πεζοναύτες, θα επιτεθούν στο αεροσκάφος των Covenant με σκοπό να το αναχαιτίσουν. Είναι μία σχεδόν αυτοκτονική αποστολή, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία του πολέμου.

Ο παίκτης παίρνει το ρόλο του Rookie, ενός στρατιώτη της ODST. Μία έκρηξη ενός εκ των εξωγήινων αεροσκαφών, παρασύρει τα Drop Ships του Rookie και της ομάδας του κατά τη διάρκεια της πτώσης τους, με αποτέλεσμα το διαχωρισμό και την άτσαλη προσγείωσή τους σε διάσπαρτα σημεία της πόλης. Η αποστολή του είναι να επιβιώσει, να ενωθεί με τη χαμένη του ομάδα και να δραπετεύσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τη New Mombasa.

Microsoft - Halo 3 ODST (XBOX360)

Aγοράστε το απο το Πλαίσιο:49.90€
Shepard - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Α ρε Σακη... φωτιες στα μπατζακια μας αναβεις!!

Η Bungie αποδεικνυει οτι εχει πολλα ταλεντα μεσα στο team!!

Train of Fear - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Δεν εκανε την υπερβαση οπως διαβαζω πολλοι χαρακτηριζουν την τιμη υπερβολικη και μιλουν για expansion pack επι της ουσιας σε αλλα reviews αλλα καθε παιχνιδι halo αξιζει μια δοκιμη απο καθε χρηστη 360...Δεν το συζηταμε η σειρα ειναι trademark!

aragorn2 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Με έπεισες να το πάρω αγορίνα ( αργότερα όμως γιατί δε βγαίνω :P ).
Όπως είπες και στο φόρουμ πρέπει να είναι άλλη μία εμπειρία HALO !!!

Archi - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

α ρε fanboys!!! :(

DarthAltair - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Αχ αύριο βγαίνει το Έπος κι εγώ θα ξαναμπώ στο στρατόπεδο να παριστάνω τον ODST.Υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα...:(

jbk666 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Fanboy τρελό είμαι και εγώ και μου αρέσει...

Javatzis - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Αν και χαρακτηρίζεται expansion λόγω διάρκειας, θα το πάρω αλλά θα περιμένω να πέσει η τιμή του πρώτα.

Χρονολογικά βρισκόμαστε λίγο μετά την καταστροφή της Mombasa στο Halo 2;

braveheart - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Ναι, Σταύρο τα γεγονότα του Halo 3: ODST, τοποθετούνται χρονολογικά λίγο μετά το Halo 2 και πριν τα αντίστοιχα του Halo 3. Αναφέρεται και στο κείμενο.

solidstavros - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Θα μπορούσε να έχει καλύτερα γραφικά :/

Savvasblue - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Κρυφτηκα πισω απο ενα κιβωτιο, η περιπολος περασε....εκτελεσα με το πιστολι τους 2 μικρους covenant καθως πασχιζαν να με βρουν....οταν ο elite γυρισε πλατη τον εκανα μπανιο με needler και ξαφνικα....βρεθηκα σπιτι μου...εδω ειναι Halo με στοιχεια τακτικης που με τον Master Chief θ΄αγνοουσα λογω ισχυος. Τωρα ειμαι ανθρωπος και πρεπει να επιβιωσω...μπραβο στην Bungie αλλα εννοειται οτι θελω και Halo 4.

angelos13 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Δεν μπορώ να πω πως με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα γραφικά, πολύ απλά γιατί το gameplay είναι αυτό που μετράει και τα Halo έχουν ομολογουμένως το καλύτερο στο κόσμο. Τα λόγια νομίζω είναι περιττά για τον τίτλο, που μάλιστα κατασκευάστηκε σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο.
Να αναφερθώ στη βαθμολογία του τίτλου από τους χρήστες όμως, που αυτή τη στιγμή είναι στο 8.3. Καλά ρε παιδιά, εσείς που ψηφίζετε (είστε και δώδεκα) γιατί δεν κάνετε κλικ στο "Το αγόρασα!" να σας βλέπουμε;

nikos1608 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Για αλλη μια φορα συγχαρητηρια στον Σακη!

DeMpao - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

προσκυνω στη bungie.

giorgoserres - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Γραφικα -_-

emerson - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Πολύ καλό review Σάκη !!! Φοβόμουν οτι απλά η MS θα χρησιμοποιούσε το brand name Ηallo απλά και μόνο για να πουλήσει αλλά όπως φαίνεται για άλλη μία φορά η Bungie ''έγραψε''.

Jack301 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Το gameplay του είναι όντως άριστο, επίσης η ΑΙ των εχθρών είναι απίστευτα βελτιωμένη σε σχέση με το Halo 3. Το μόνο αρνητικό είναι τα γραφικά, τα οποία όντως δείχνουν την ηλικία την μηχανής που χρησιμοποιήθηκε. Ελπίζω στο Reach να μας εκπλήξει ευχάριστα η Bangie.

deathwalker - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Apla katapliktiko to neo kefaleo tis siras den perimena tipota ligotero apo tin BUNGIE!!!

Zoolander - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Είμαι στο παράθυρο κάθε πρωί και αναμένω κάθε μέρα να ρθει ο ταχυδρόμος... LOL!!! Άντε ρε ΕΛΤΑ που είναι το Halo μου?? Για την ποιότητα του τίτλου αναμενόμενα ήταν ότι θα ήταν πολύ υψηλή μιας και μιλάμε για την Bungie...

CenotapheR - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Παίδες, όσο παλιά και αν είναι η μηχανή γραφικών, τα γραφικά είναι γεμάτα, καλοσχεδιασμένα, δεν είναι το χάος όπως άλλα παιχνίδια που βάζουν βάζουν βάζουν (δεν είναι τυπογραφικό λάθος) και τα γεμίζουν με εξτρά υλικό και σε φέρνουν σε σημείο να κολλάς πάνω στην οθόνη για να βγάλεις άκρη τι γίνεται μπροστά σου. Μην μιλήσω για τον αξεπέραστο φωτισμό του Halo και το εννοώ...αξεπέραστο!

Σάκη, είσαι μέγας! Αντικειμένικοτατο review! Εύγε!

giorgoserres - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Αυτη η σειρα εχει πουλησει τοσο καλα και τωρα που πρεπει να εχουν λεφτα μας βγαζουν ενα παιχνιδη με παλια γραφικα μπραβο!

TheMastas - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Μπράβο Σάκι πάρα πολύ καλό και εμπεριστατομένο Review,απο οτι φαίνεται το παιχνιδάκι τα σπάει και είναι άλλη μια μοναδική Halo experience :)
Η απουσία του Master chief βέβαια που έχουμε συνηθίσει είναι πάντα αισθητή αλλά η εταιρία θέλει να μας δείξει και την οπτική απο εναν απλό στρατιώτη και απο την άλλη πλευρά στόν πόλεμο με τους covenant γιαυτό και συγκεντρώνεις αρχεία μέσα στο παιχνίδι απο μια κοπέλα που έχασε εκει τους γονείς της και δίνει στοιχεία και μιλάει για την εισβολή των conenant και έτσι για πρώτη φορά παίρνουμε μια οπτική για το πως φάνηκε η ιστορία στα μάτια ενος απλού πολίτη !
Καταπληκτική η ιστορία όπως μας έχει συνηθίσει η Bungie και τα ηχητικά είναι απίθανα,παρόλο που η μηχανή γραφικών είναι ίδια με του halo 3 (πήγαινε για expansion στήν αρχή)μοιάζει να έχει καλύτερα εφφέ και ακόμα καλύτερη κίνηση και λεπτομέρειες απο το 3.
Πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά και με τα 2 DVD να σου δίνουνε και όλα τα "expansion" και τους χάρτες του halo 3 ακόμα και το Forge, η τιμή του είναι πραγματικά δελεαστική.
(Δεν πειράζει αν κάνουνε downrate τα fanboys τόσα ξέρουνε τόσα κάνουνε....)

spartan3000 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Μολις ηρθε!!!!!!!!!Σακη υπεροχο review!!

Ryu - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Έφυγα αύριο για αγορά!Μπράβο Σάκη για το έγκαιρο review.

lordpektroni - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

αντε υπομονη μια μερα και θα το χω στα χερια μου :D

haloman - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Μέσα στην εβδομάδα λογικά θα το έχω. Και μετά... λιώσιμο.

spartan117 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Κατατοπιστικότατο review Σάκη και όπως φυσικά εννοείται από ένα μεγάλο fan της σειράς... MUST BUY! :D

chris redfield 7 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

μπορει να μην εχω xbox360 αλλα θα το επερνα μονο για αυτο το game

solidstavros - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Ρε παιδιά,πόσο το αγοράσατε?????

braveheart - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Ο τίτλος στα ελληνικά καταστήματα κοστίζει €49.

saturn 32 - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Μολις το πηρα το παιχνιδι και δεν βλεπω την ωρα να το <<καψω>> :)

GearsThanos - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Το αστείο είναι οτι πωλούνται και τα maps για multiplayer στο 2ο cd χωρίσ να έχουμε στην Ελλάδα ακόμα LIVE!!!!!!!

braveheart - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Ακριβώς GearsThanos. Η συσκευασία του τίτλου έρχεται με δύο DVDs. Το ένα αφορά την Single-Player Campaign (μαζί με το mode FireFight) και το δεύτερο DVD, περιέχει το multiplayer τμήμα του παιχνιδιού. Στο multiplayer, συμπεριλαμβάνεται όλο το υλικό που έχει δοθεί στο Halo 3 (μαζί με τα Heroic, Legendary και Mythic Map Packs), καθώς και τρεις νέοι αποκλειστικοί χάρτες. Επίσης, με την αγορά του Halo 3: ODST, εξασφαλίζεται και η συμμετοχή του παίκτη στην multiplayer beta του αναμενόμενου Halo Reach, η οποία θα διεξαχθεί την Άνοιξη του 2010.

PS3killer - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Εξαιρετικό Review Σάκη!!! Ποτε δεν διακρίθηκε το Halo για τα γραφικά του όσο για το αθάνατο και αξεπέραστο gameplay! Επίσης όταν είναι 10 ώρες παιχνίδι και στο firefight άλλες 20 δεν λέγεται expansion αλλά από τα πιο Full ! Και Maps και Beta Reach και 45€ μόνο.Η Bungie βούλωσε πολλά στοματάκια που μουρμούριζαν τελευταία, είναι επιστήμονες οι άνθρωποι.Περιμένουμε με ανυπομονησία και το Review για το ΕΠΙΚΟ multiplayer.....Βungie did it again ;)

lordpektroni - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

παιδια τα maps στο cd θα ισχυουν και για Ελλαδα ετσι?

braveheart - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Όπως είπα και παραπάνω, τα maps συμπεριλαμβάνονται στον έναν από τους δύο δίσκους του τίτλου και όχι σε κάποιο κουπόνι (όπως συμβαίνει σε πολλούς τίτλους). Οπότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα για εμάς του Έλληνες.

PS3killer - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Σωστα η Bungie δεν είναι Epic ;)

Archi - πριν από 5 μήνες και 27 ημέρες

Epic rules!!! :)

lordpektroni - πριν από 5 μήνες και 26 ημέρες

παιδια σημερα το πειρα ειναι απλα φοβερο οποιος εχει xbox360 πρεπει να το παρει απλα :D

jimmydice - πριν από 5 μήνες και 22 ημέρες

35 ευρω με τα μεταφορικα απο www.amazon.co.uk

FiOth - πριν από 5 μήνες και 17 ημέρες

Αξιολογο το review φιλε μου και ως επι τω πλειστον συμφωνω με οσα γραφεις. Γενικη αληθεια ειναι βεβαια πως χρειαζεται κανεις να ΕΙΝΑΙ gamer (με την ουσιαστικη σημασια της εννοιας) ή - εστω - ατομο με κριτικη σκεψη για να μπορει να αξιολογησει δημιουργηματα του επιπεδου ενος Halo. Πλεον εχω παθει τοση ζημια απο το bitching που κυκλοφορει online ωστε δε μπορω ΚΑΝ να φανταστω τι περνα μεσα απο το κρανιο του καθε αδαη που ριχνει ενα thumbs-down για δικους του - ο Master Chief να τους κανει - λογους.

Η βαθμολογια ακριβης, τα θετικα/αρνητικα κριτηρια τεκμηριωμενα και γενικα μια πολυ καλη παρουσιαση ενος σχεδον αψεγαδιαστου τιτλου. Way to go! ;)

vtser - πριν από 4 μήνες και 27 ημέρες

μόλις το τελείωσα.Χαίρομαι ιδιαίτερα με την άποψη των αναγνωστών. Και γώ 7 θα του έβαζα. Εχει το καλό σύστημα μάχης του halo 3 kai θα συμφωνήσω με τον Σάκη οτι αισθάνεσαι σαν να παίζεις Halo. Καταλλα δεν ακουμπάει ούτε κατα διάνεια το Halo 3 οχι μόνο λόγο master chief αλλα κυρίως Ιστορίας σεναρίου και ρυθμού. Το 3 ήταν επικό! Αισθανόσουν οτι είσαι κομματι της ιστορίας και είχε διαστ'άσεις υπερπαραγωγής. Εδώ αισθανόμουνα οτι παίζω ένα halo με ψυχολογικά προβλήματα. Πολύ υποτονικό, και χωρίς ρυθμό. Ειδικά τα σημεία που κάθε φορά ήσουν ο Rookie και επρεπε να σκοτώσεις 3-4 εχθρούς και μετά να ψάξεις ένα στοιχείο για να συνεχίσεις κατα την άποψή μου ήταν βαρετά και δεν είχαν νόημα. Η ιστορία του δε με κέρδισε και ομολογώ οτι το τελείωσα απο υποχρέωση. Ο οπτικός τομέας ακόμα και αν δεχτώ οτι χρησιμοποιησαν την μηχανή του Halo 3 δεν καταλαβαίνω πως τους βγήκε χειρότερος. Ολες οι πίστες ίδιες και μονότονες. Εχω στο μυαλό μου πώς θα μπορούσαν να κάνουν μία ωραία ιστορία με τους ODST αλλα θα ξεφύγει απο σχόλιο. Κλείνοντας θεωρώ οτι αν αυτό το game σήμερα ( εχει σημασία η εποχή ) παίρνει 9 τότε τα περασμένα Halo θα επρεπε να πάρουν 109/10. Επίσης αδικούνται προσπάθειες άλλων εταιρειών με ποιο σύγχρονα παιχνίδια. Για μένα h Bundie επειδή είναι Τεράστιο studio δεν θα πρέπει να εγκαταλείψει το HALO. Θα πρέπει αρχικά να αποφύγει να ξαναβγάλει άλλο ενα επιπέδου ODST διοτι κινδυνευει να αποδυναμώσει το Brand. Οταν βγαίνει Halo sthn αγορά πρέπει να είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Και οχι μία κυκλοφορία του Σεμτεβρίου όπου απο expansion το τραβήξαμε απο τα μαλλιά να γίει παιχνιδι. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θα είναι το Reach αλλα θα ήθελα σαν τρελός ένα true NEXT GEN '' HALO THE BEGINING'' ως prequel, φυσικά με master chief και γραφικά state of the art. Δεν θέλω το Halo να είναι απλά ένα καλό παιχνίδι...Ελπίζω να καταλαβα'ίνετε...

Κλεισιμο <-- --> Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια στο πληκτρολόγιο για να μετακινηθείτε μεταξύ των εικόνων

gameover Ταυτότητα

Halo 3: ODST
  • 720p  1080i  1080p  Dolby Digital 5.1  co-op  online co-op 
  • 1-16
  • 16+
  • FPS
  • Bungie
  • Microsoft
  • Microsoft Hellas
  • 2009-09-22
  • Επίσημο Site

gameover Latest news

O Παλμός της Αγοράς
O Παλμός της Αγοράς
Μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα στήλη από το GameOver (88 σχόλια)
Φήμη: Απρίλιο του 2011 το Killzone 3
Φήμη: Απρίλιο του 2011 το Killzone 3
Το shooter της Guerrilla ίσως πάει σε μετωπική με το Gears of War 3 (21 σχόλια)
Το launch trailer του Dragon Age: Awakening
Το launch trailer του Dragon Age: Awakening
Διαθέσιμο σε retail και ψηφιακή μορφή αυτή την Παρασκευή (9 σχόλια)
"Λάθος η μη προώθηση του Demon's Souls”
Η Sony παραδέχεται το λάθος της, πλέον μετανιωμένη (21 σχόλια)
Πλησιάζει η ανακοίνωση του Gears Of War 3;
Φήμη θέλει τον τίτλο της Epic να κυκλοφορεί την άνοιξη του επόμενου έτους (18 σχόλια)
Στις 18 Ιουνίου το Metal Gear Solid: Peace Walker
Ενώ ανακοινώθηκε και bundle, το οποίο όμως είναι άγνωστο αν θα έρθει στην Ευρώπη (10 σχόλια)
Patch για την PC έκδοση του Bad Company 2
Ενώ το SecuROM DRM αφαιρέθηκε από την Steam έκδοση (2 σχόλια)
"Σωστή επιλογή το "όχι" της MS στο Blu-ray"
Το ότι το κόστος της κονσόλας είναι κατά 100$ μικρότερο, της έδωσε μεγάλη ώθηση στην αγορά (30 σχόλια)
Δεν θα κυκλοφορήσει παιχνίδι της Epic το 2010
Αλλά η εταιρεία ίσως προβεί σε μία σημαντική ανακοίνωση στη φετινή E3 (6 σχόλια)
Νέο Monster Hunter για το PSP
Θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στα τέλη του τρέχοντος έτους (0 σχόλια)
Δωρεάν DLC για το GTi Club Supermini Festa!
Το οποίο θα γίνει διαθέσιμο ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού (0 σχόλια)
O Nolan North στο Resonance of Fate
Ο πρωταγωνιστής των Uncharted 2 και Assassin's Creed στο action RPG της SEGA (4 σχόλια)
Περισσότερα News

gameover Latest reviews

Silent Hill: Shattered Memories

Ένα ακόμη "δυτικό" Silent Hill ή κάτι πραγματικά νέο;  (20 σχόλια)

Demon's Souls
Μάρ 10, 2010 | 90 σχόλια

Περισσότερα Reviews