Ταυτότητα

Call of Duty: Black Ops - Escalation

Call of Duty: Black Ops - Escalation

Edition: N/A Genre: FPS Διάθεση: Dionic
Αριθμός παικτών: 1-18 Ανάπτυξη: Treyarch Ημ. Έκδοσης: 03/05/2011
PEGI: 18 Εκδότης: Activision Πλατφόρμες: Xbox 360


Tο δεύτερο map pack για το Black Ops. Αξίζει;

Για ένα παιχνίδι που κυκλοφορεί σε ετήσια βάση δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για map packs. Γι αυτό ίσως κάθε νέο map pack του Black Ops πρέπει να περιέχει πέντε χάρτες και, φυσικά, να υπέρ-κοστολογείται στα 13 ευρώ (ή 1200 MS πόντους) προκειμένου να ξεζουμιστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο κάθε τίτλος πριν έρθει... ο επόμενος. Η λογική είναι η ίδια -πάνω κάτω- σε αυτή τη γενιά, για όλα τα παιχνίδια και για όλα τα DLCs, απλώς η μανία του Black Ops και οι εκατοντάδες χιλιάδες παίκτες που παίζουν καθημερινώς online, αποτελούν την «εύκολη λεία» για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Άλλωστε, τα Call of Duty είναι πλέον μια online μόδα και όπως σε κάθε μόδα, όλοι θέλουν να έχουν ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί επειδή το έχουν και οι φίλοι τους.

Προτού, όμως, καταδικάσουμε με ευκολία και αυτό το Map pack, με τους τέσσερις Multiplayer χάρτες και τον ένα νέο χάρτη για το Zombie mode, έχει πράγματι να προσφέρει κάτι το επιπλέον στους φανατικούς παίκτες;

Zoo

black-ops-escalation-11-thumb.jpgΤην πρώτη φορά που βρεθήκαμε στον The Zoo, μας θύμισε έντονα τον χάρτη Carnival από ένα map pack του Modern Warfare 2. Μπορεί ένα λούνα παρκ και ένας ζωολογικός κήπος να μην είναι το ίδιο πράγμα, όμως έχουν αρκετά κοινά σχεδιαστικά σημεία, όπως τα διαφορετικά θέματα στις εγκαταστάσεις και στα διάφορα κλουβιά των ζώων. Μπορεί να βρισκόμαστε σε ζωολογικό κήπο, όμως δεν υπάρχει κάποιο ζώο στα κλουβιά. Το περιβάλλον έχει σχεδιαστεί ώστε να δείχνει εγκαταλελειμμένο και ο συννεφιασμένος ουρανός προσπαθεί να δείξει ακριβώς αυτό.

Από gameplay άποψη, ο χάρτης είναι αρκετά βαρετός, αφού δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σχήμα, ούτε και κρύβει κάποιο έξυπνο σημείο, στο οποίο θα μπορούσαν οι παίκτες να χρησιμοποιήσουν κάποιο όπλο (όπως κάποιο sniper). Θα λέγαμε ότι είναι ένας κυκλικός χάρτης με πολλά ενδιάμεσα σπιτάκια και εμπόδια, και αρκετά φυσιολογικός για τα δεδομένα των Call of Duty. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο χάρτης είναι κακός, απλώς δεν ξεχωρίζει μέσα στο όλο πακέτο και δεν προσφέρει κάτι που δεν έχουν συναντήσει οι φανς και στους υπόλοιπους retail χάρτες.

Convoy

black-ops-escalation-07-thumb.jpgΣτο δεύτερο χάρτη, τον Convoy, βρισκόμαστε σε ένα αμερικανικό convoy που δέχτηκε επίθεση στην μέση μιας γέφυρας από τις σοβιετικές δυνάμεις. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το χάρτη, είναι τα διαφορετικά επίπεδα και ο τρόπος που συνδέονται μεταξύ τους. Στο κέντρο της γέφυρας υπάρχει μια τρύπα, η οποία συνδέει το πάνω επίπεδο με το κάτω, ενώ σε αυτήν την κεντρική «αρένα» μπορεί να οδηγηθεί κανείς από πολλά άλλα σημεία από τα περίχωρα του χάρτη.

Είναι θα λέγαμε ένας έξυπνος χάρτης, ενώ τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια που είχαμε σε αυτόν, ήταν ορισμένα Domination, αφού η βάση για την κάθε σημαία έχει ορισμένα πολύ καλά σημεία για άμυνα, όπως είναι δύο κεντρικές γέφυρες πάνω από το δρόμο, οι οποίες προσφέρονται για sniping. Από τα μέχρι στιγμής votes, ο Convoy φαίνεται να είναι ένας από τους αγαπημένους χάρτες των χρηστών, αφού καταφέρνει να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους λόγω του ιδιαίτερου σχήματός του.

Hotel

black-ops-escalation-09-thumb.jpgΟ επόμενος χάρτης λέγεται Hotel και, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, βρισκόμαστε σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Κούβα. Για την ακρίβεια, το μεγαλύτερο μέρος του χάρτη είναι σχεδιασμένο στην ταράτσα του ξενοδοχείου και γύρω από την περιοχή της πισίνας, η οποία αποτελεί και την κεντρική «αρένα». Ο χάρτης, όμως, προσφέρει πάρα πολλές ευκαιρίες και στους εσωτερικούς χώρους. Υπάρχουν πολλά δωμάτια στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, όπως είναι η μεγάλη αίθουσα του καζίνο, τα αποδυτήρια, διάφορα halls, η κουζίνα, το σαλόνι και άλλα. Όλες αυτές οι εγκαταστάσεις ενός φυσιολογικού ξενοδοχείου, προσφέρουν στο gameplay πολλά μικρά δωματιάκια και κοντινές, γρήγορες αναμετρήσεις με όπλα όπως assault rifles, αυτόματα και shotguns.

Εκτός όμως από αυτά, ο χάρτης είναι αρκετά ισορροπημένος και για τους snipers, αφού η κεντρική αρένα και ο χώρος της πισίνας καλύπτεται από ορισμένα μπαλκόνια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για sniping. Η πρόσβαση στα ψηλότερα σημεία μπορεί να γίνει με τους ανελκυστήρες του ξενοδοχείου, κάτι που αποτελεί και το ιδιαίτερο στοιχείο αυτού του χάρτη. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ασανσέρ μπορεί να ακούγονται αρκετά διασκεδαστικά στη θεωρία, όμως στην πράξη το sniping και η πρόσβαση στα μπαλκόνια που βλέπουν στην πισίνα δεν είναι και τόσο σημαντική γι αυτό το χάρτη, αφού οι περισσότερες αναμετρήσεις συμβαίνουν στο εσωτερικό. Εξάλλου, με τον καιρό νιώσαμε ότι οι ανελκυστήρες «κόβουν» κατά κάποιο τρόπο την –έτσι και αλλιώς υψηλή- ροή του χάρτη και με τον καιρό χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο. Συνολικά, θα λέγαμε ότι ο χάρτης Hotel είναι ο καλύτερος αυτού του πακέτου και φαίνεται ότι αρέσει ήδη σε πολλούς παίκτες.

{PAGE_BREAK}

Stockpile

Ο τελευταίος χάρτης αυτού του πακέτου λέγεται Stockpile και εδώ βρισκόμαστε σε ένα μικρό σοβιετικό χωριό. Το θέμα του χάρτη δεν κρύβει κάτι το ιδιαίτερο, ενώ από πλευράς gameplay επίσης θα τον χαρακτηρίζαμε ως ένα βαρετό χάρτη –ίσως τον χειρότερο αυτού του πακέτου αν κρίνουμε και από τα votes. Τα μικρά σπιτάκια που συνδέονται από το δρόμο είναι και το μοναδικό θέμα αυτού του χάρτη, όμως η αλήθεια είναι ότι η Treyarch προσπάθησε να σπάσει τη μονοτονία με μια κεντρική αποθήκη και με έναν "gimmicky" μηχανισμό με πόρτες ασφαλείας.

Η κεντρική αποθήκη μπορεί να ασφαλιστεί από κάποια control panels και, όσοι βρίσκονται μέσα, μπορούν να κλείσουν δύο μεγάλες κεντρικές πόρτες. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό δεν λειτουργεί και τόσο καλά όσο θα περίμενε κανείς, αφού υπάρχουν έτσι και αλλιώς άλλα σημεία που δίνουν πρόσβαση στο εσωτερικό –απλώς οι πόρτες ασφαλείας μπλοκάρουν τα πιο συνηθισμένα σημεία. Βέβαια, αν το mode που παίζει κάποιος είναι τύπου Search & Destroy, τότε δεν έχει και πολλές επιλογές απ' το να κλείσει τις πόρτες.

Zombie map: Call of The Dead

black-ops-escalation-12-thumb.jpgΟ πέμπτος χάρτης του Escalation έχει να κάνει με το Zombies mode και είναι σίγουρα ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει αυτό το πακέτο χαρτών. Ο νέος αυτός zombie χάρτης, με την ονομασία Call of the Dead, τοποθετεί τους παίκτες σε ένα ναυάγιο κάπου στην παγωμένη Σιβηρία, το οποίο είναι γεμάτο με zombies. Αυτό που ξεχωρίζει αυτό το χάρτη από όλους τους προηγούμενους Retail Zombie χάρτες, είναι το μέγεθός του, τα πολλά επίπεδα και τα πολλά κρυφά σημεία που ξεκλειδώνουν σταδιακά οι παίκτες, αλλά και το τρελό cast χαρακτήρων που έχει επιλεχθεί.

Αν παρατήρησε κανείς ότι το όνομα του χάρτη (call of the dead) θυμίζει τον τίτλο της ταινίας Dawn of the Dead, είναι επειδή το... φάντασμα του ίδιου του George Romero θα κυνηγάει τους παίκτες καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο George Romero εκνευρίζεται κάθε φορά που οι παίκτες τον πυροβολούν και εκτοξεύει ηλεκτρισμό, ενώ κουβαλάει και κάτι σαν γιγαντιαίο σφυρί.

Ακόμα πιο τρελό είναι το cast των playable χαρακτήρων, οι οποίοι αποτελούνται από γνωστούς και λιγότερο γνωστούς B-movie ηθοποιούς, όπως τους Danny Trejo, Robert Englund, Michael Rooker (The Walking Dead), και την κοπέλα από το Buffy The Vampire Slayer, την Sarah Michele Geller. Συνολικά, ο Call of the Dead είναι πάρα πολύ διασκεδαστικός χάρτης και αρκετά δύσκολος θα λέγαμε, αφού για να ξεκλειδώσει κανείς όλα τα μυστικά των διαφόρων εγκαταστάσεων, αλλά και να καταλάβει πώς πρέπει να χρησιμοποιήσει τον George Romero, πρέπει να παίξει αρκετές φορές. 

black-ops-escalation-10-thumb.jpgΠέντε χάρτες λοιπόν για 1200 πόντους (περίπου 13 ευρώ). Τι παίρνουν όμως πραγματικά οι παίκτες; Η αλήθεια είναι ότι από τους τέσσερις multiplayer χάρτες, οι δύο είναι τουλάχιστον εξαιρετικοί και οι άλλοι δύο μέτριοι προς κακοί. Ο νέος όμως χάρτης για το Zombie mode, είναι αυτός που πραγματικά ξεχωρίζει και που προσφέρει κάτι που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στους αρχικούς zombie χάρτες.

Το πρόβλημα με αυτό το map pack δεν είναι τόσο η ποιότητα των ίδιων των χαρτών –ακόμα και αν όλοι οι χάρτες ήταν εξαιρετικοί πάλι θα ήταν δύσκολο να το προτείνουμε-, αλλά το πραγματικό πρόβλημα είναι η τιμή του. Πέντε χάρτες δεν μπορούν να κοστίζουν όσο το ¼ της συνολικής τιμής του ίδιου του τίτλου.

Γιάννης Πλέσσας

Θετικά

 • Ο Call of the Dead είναι τεράστιος zombie χάρτης, με πολλά μυστικά και τρελό cast
 • Οι Hotel και Convoy είναι συνολικά δύο εξαιρετικοί multiplayer χάρτες

Αρνητικά

 • Οι Stockpile και The Zoo δεν προσφέρουν κάτι που δεν υπάρχει ήδη στους retail MP χάρτες
 • Η τιμή (1200MSP/ 13 ευρώ) δεν μπορεί να δικαιολογηθεί

Βαθμολογία

Σχόλια Χρηστών (32 σχόλια)
 • chris-naz.gr chris-naz.gr 19 Μαΐου 2011  | 22:18

  o anri milaei wmos poio swsta apo olous

 • Drosos Drosos 17 Μαΐου 2011  | 11:29

  pws fenetai oti o anri dn 3erei apo multiplayer!

 • valkon_gamer valkon_gamer 12 Μαΐου 2011  | 04:32

  τσάμπα λεφτά το cod 6 για εμένα..... το έχω κάψει sto civ 5..... απορώ γιατί αγόρασα το cod 6....μόνο η ιστορία αξίζει.... για εμένα.....

 • anri anri 11 Μαΐου 2011  | 17:31

  kala ta psuxologika ta exw stante! twra ... to thema einai to review tou map pack... paraksenevomai pou oloi ma oloi griniazoun gia kati asxeto. exeis ena review pou kalws h kakos prepei na exei antikeimenikh enhmerwsh gia ena proion. twra to poso exei to proion k genika ta dlc , mporeite na kanete ena thema sto forum k na griniaksete ekei oloi mazi.
  loipon synexizw xwris parektropes/// egw exw 1200 ms points k thelw na enhmerwthw k apo thn stigmh pou einai k pollqa ta lefta opws lene ktlp den anazhtas thn kalyterh enhmerwsh?thn poio antikeimenikh? na ksereis ti perneis? h kanw kapou lathos? tes pa aposyntonisthka . an den sas aresoun ta dlc oute to cod tote giati diavasate to arthro k sxoliasate? gia na griniaksete. giati mexri stigmhs ektos apo 2-3 sxolia pou eipan oti einai ok k to exoun k mallon den akousthke parapono.

  @JIMARA einai para polu aplh upothesh.

  ps. den einai tyxaio oti to BO exei kanei pagosmios tha megalyteres pwlhseis.auto einai ena gegonos! k den to allazei kaneis. gia auto to gegonos mporoume na kanoume polles ma polles upotheseis. alla autes den einai gegonos.

  ps 2 to daxtylo edeixne ton ourano k oloi koitousane to daxtulo! etsi kanei k to skulaki mou!

 • Jimaras13 Jimaras13 11 Μαΐου 2011  | 07:50

  @anri
  Otan ena game opos to CoD kai mia etaireia opws h Activision en eth 2011 xrhsimopoioun player-hosts=EPIC FAIL !!!!! Oso gia to Battlefield ta les polu la8os.... Klaseis anotera grafika,kai kalitero gameplay(gia tin akribeia pio realistiko)kai TA GAMES HOSTARONTE APO SERVERS !!!! Kai oxi dn eimai Fan boy tou BF,kai CoD paizw..... Oso gia tous xartes pou to 8ewreis apli upo8esi to na dwseis 13 eyrw gia 5 xartes... Ti na sou pw.... Prepei na exeis psuxologika ;)

 • assassin assassin 11 Μαΐου 2011  | 03:02

  Με 86 ευρω περνω assassins creed revelations και μια φιγουρα κλιμακας 1/2 της Κωνσταντινουπολης :LOL:

 • anri anri 10 Μαΐου 2011  | 18:31

  @jtout εκφραση ειναι απλα το εχετε τα ψυχολογικα σας πανω σε γκρινιτσες.δεν ειναι κακοπροαίρετο. βασικα ειναι κατι που ο καθενας το μυγιαζετε οπως θελει αναλογα τι μυγα κουβαλαει. τεσ πα
  οταν λεω απο τα καλυτερα εννοω τον τελευταιο καιρο κ στην κατηγορια του κ στο xbox 360.( οι αλλες κονσολες μου ειναι αδιαφορες) fps περιμεναμε το medal of honor που θα εκθρονιζε το cod χαρηκανε κ καποιοι οτι επιτελους αλλα.... μετα ειχαμε το αλλο hype του homefront αλλα παλι μια απο τα ιδια. το κακο του black ops οτι ειχε πολυ μικρο singleplayer . κ ενα αλλο κακο που κουωαλαει ειναι το θεμα με το hosting αλλα αυτο ειναι ποιο πολυ θεμα των παροχών internet στην ελλαδα .

  τεσ πα ελπιζω να μην παρεξηγουμε κ να ειναι διαφανες οι σκεψεις μου. το review που ειναι κ το θεμα για σχολιασμο αδικεί το escalation κ ακουμπαει την ξεπετα. τα 1200 μσ ποιντσ δεν ειναι λιγα αλλα δεν ειναι κ πολλα. μπορει για ενα παιδι που πηγαινει σχολειο κ περιμενει το βδομαδιατικο χαρτζιλικη να ειναι πολλα κ αυτο το καταλαβαινω.

  τεσ πα οι χαρτες του escalation ειναι παρα πολυ καλοι κ καλοδουλεμενοι. κ τελειως διαφορετικοι απο τους υπολοιπους στο multi του B.O. k προσφερονται ανετα για ground war.
  over!

  p.s. :περνω ενα μικρο ποσοστο απο τησ πωλησεις του map pack
  p.s. 2: nop

  ~*

 • |GM|Undertaker |GM|Undertaker 10 Μαΐου 2011  | 15:19

  @anri

  Koita....ontws to MW2 einai arketa eukolo game....alla
  Arketoi einai autoi pou pisteyoun oti exei kalytero Multiplayer...
  Kai auto basizeste sto Sniper tou B.O.
  To exoun katastrepsei....esy aneferes camp me Sniper...
  Yparxoun atoma pou einai poly kalyteroi me Sniper apo kapoioys alloys p kanoun "spray" me auto.

  Kai sou lew xwris camp!
  *DeaDman*

 • jtout jtout 10 Μαΐου 2011  | 15:17

  @anri

  Δεν θα σχολιάσω καν την φράση ''έχετε τα ψυχολογικά σας'. Απαράδεκτος. Απλά απαράδεκτος.

  Aπό εκεί και πέρα. Θεωρείς πώς το Black ops είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έχουν βγει; Φαντάζομαι ότι εννοείς FPS. Aλλά και έτσι να το εννοείς πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που βασίζεται το σκεπτικό σου...

 • anri anri 10 Μαΐου 2011  | 14:36

  εχετε τα ψυχολογικα σας. το black ops ισως ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχουν βγει. κ σαν single player (αν κ μικρο ) εχει απιστευτη υποθεση και ποιο ψαγμενη απο καποια του στυλ οι εξωγιηνοι τρωνε τους ανθροπους οι commando rambo σωζουν τον πλανητη.και εχει ισως απο τα καλυτερα multiplayer. δεν εχει την ευκολια του warfare 2 που εριχνες μια κ ο αλλος επεφτε σαν κοτοπουλο ουτε σαν το batllefield που ξεκινας πρωι για την μια βαση κ φτανεις το βραδυ.
  ειδε το map pack escalation ειναι παρα πολυ καλο και αξιζει κ με το παραπανω τα 1200 ms points. τωρα αν αυτος που εγραψε το αρθρο απογοητευτικε γιατι δεν ειχε πολλα σημεια να αραξει με το SNIPER τι να πεις. to BO σιγουρα δεν ειναι για τυπους που καθονται κ περιμενουν κ καλυτερα μην κανεις review για ενα παιχνιδι αν δεν το ξερεις ή δεν σ αρεσει κ αν δεν μπορεις να εισαι αντικειμενικος. over over game over (ασχετο )

 • Gamer-cy Gamer-cy 10 Μαΐου 2011  | 01:35

  δυσανασχετο και δεν το μπορω καθολου αυτο το αρμεγμα ,το βαθμολογο με ενα για τους ευνοητους και χιλιοειπωμενους ΛΟΓΟΥΣ

 • onimas onimas 10 Μαΐου 2011  | 01:30

  paidia den kserw gia esas alla egw to exw tama na min agorazw pote dlc gt etsi upostirizume auto to texnasma ton developers gia na vgalun epipleon lefta eno polu apla 8a borusan na exun olla ta dlc apo tin arxi sto game!diladi 8a dosete 13 euro gia 5 maps eno me ta idia lefta pernete ena kenurio psn h xbox live game

 • DarthAltair DarthAltair 09 Μαΐου 2011  | 23:56

  Προς όσους δυσανασχετούν.
  Σιχαίνομαι το multiplayer και τα dlc,όμως όσο ακριβό και αν είναι,όσοι γουστάρουν το άθλημα,η τιμή,είναι μεν ακριβή,από την άλλη όμως προσφέρει άπειρες ώρες διασκέδασης.Από κει και πέρα,είναι θέμα του καθενός αν θα επενδύσει ή όχι.

 • greenkiller.13 greenkiller.13 09 Μαΐου 2011  | 23:18

  ποιο σας αρεσε ποιο πολυ το first strike ή το escalation?

 • revolver_ revolver_ 09 Μαΐου 2011  | 22:29

  Πλάκα με κάνετε ρε παιδιά? Αξίζουν 4 χάρτες 13 ευρώ? Εδώ τόσο δεν αξίζει ολόκληρο το παιχνίδι.

 • KTI_23 KTI_23 09 Μαΐου 2011  | 21:07

  καλουτσικοι οι χαρτες απ' οτι βλεπω αλλα ειναι απαρεδεκτο για μενα να κοστιζουν τοσο...
  Υ.Γ : η πιστα hotel δεν σας θυμιζει στη φωτο μια αποστολη στο rainbow six vegas 2?! :P

 • |GM|Undertaker |GM|Undertaker 09 Μαΐου 2011  | 20:25

  @Ckalatz 93 !!

  Nai kai emena to CoD4 einai to agapimeno mou CoD...
  opws kai se polous akoma pistebo giati apo ekei arxisan ola...

  Alla to Mw2 pistebo ot prosfere poio polla "pragmata" apo to B.O.

  Alla opws eipate...gousta einai ayta....kai basika pezei kai rolo me ti gun pezeis.....!


  *DeaDman*

 • Ckalatz_93 Ckalatz_93 09 Μαΐου 2011  | 17:51

  @PAVLOS 96
  Εμενα το cod4 ειναι το αγαπημενο μου cod.Το black ops μου αρεσε πιο πολυ απο το MW2 γουστα ειναι αυτα

 • PAVLOS 96 PAVLOS 96 09 Μαΐου 2011  | 17:48

  @Ckalatz 93 εμενα περισσοτερο το cod4.Γουστα ειναι αυτα

 • ASUS85 ASUS85 09 Μαΐου 2011  | 17:45

  ;Eχω Αγγλικό account και δε με αφήνει να τους κατεβάσω...Κρίμα ρε γμτ...Πάντα αυτό γίνεται με το Cod...

 • Ckalatz_93 Ckalatz_93 09 Μαΐου 2011  | 17:27

  @PAVLOS 96
  Εμενα μου αρεσε πιο πολυ απο το MW2 ;) το MW2 ηταν ιδιο με το πρωτο δεν ειχε πολλες αλαγες

 • KoulisHHH KoulisHHH 09 Μαΐου 2011  | 17:19

  Ωραίοι και καλοί χάρτες που αξίζουν τα λεφτά τους?Ρε παιδιά κάνανε remaster τους αρχικούς χάρτες ffs δηλαδή.Δε μπορώ να καταλάβω πώς δίνετε λεφτά(13Ε!) για 5 χάρτες ενώ μπορείτε να πάρετε διαμάντια arcade games.....

 • PAVLOS 96 PAVLOS 96 09 Μαΐου 2011  | 17:12

  και εγω taker σε σχεση με το mw2 ή το 4 δεν αξιζει τοσο σαν game

 • |GM|Undertaker |GM|Undertaker 09 Μαΐου 2011  | 16:35

  Egw pistebo pws den aksizei...oxi gia tin timh...h timh gia emena einai ok...

  Apla to B.O. san game den mpwrei na sou dwsei pola anyway...

  Oi map den tha kanoun thn diafora! ;)


  *DeaDman*

 • Ckalatz_93 Ckalatz_93 09 Μαΐου 2011  | 15:41

  Εχοντας παρει το πρωτο πακετο θα περιμενω να πεσει η τιμη zombies με τρελα

 • shadow_gp shadow_gp 09 Μαΐου 2011  | 15:36

  Θα βγει.Οταν φτιαξουν το PSN και οταν στην συνεχεια ανοίξει το Store...

 • giannis6710 giannis6710 09 Μαΐου 2011  | 15:34

  παιδια το escalation call of duty θα βγει και για το ps3...ε?

 • Razastarr Razastarr 09 Μαΐου 2011  | 15:00

  13 ευρω ειναι παρα πολλα...Απλως παιζεις τους χαρτες που εχεις μεχρι τωρα μεχρι να πεσει η τιμη...απλο

 • shadow_gp shadow_gp 09 Μαΐου 2011  | 14:47

  13 Ευρω το πρώτο πακέτο + 13 αυτο + 60 το παιχνίδι μιλάμε για 86 Ευρω...

  Και το κακό ειναι οτι τα έδωσα και θα τα δώσω οταν έχουμε και πάλι το PSN.

  Σιγουρα ειναι πολλά λεφτα αλλά οταν μιλάμε για το COD,οι παιχτες του ειναι ολη την ημέρα online και τους χαρίζει άπειρες ώρες gaming !

  Σκεφτειτε οτι αλλες φορες δίνουμε 60 Ευρω για εναν τιτλο διαρκειας 8 ωρων και χωρις online.

  Ολα σχετικα ειναι :)

 • ELGRECO ELGRECO 09 Μαΐου 2011  | 14:12

  Και εγώ στη τιμή σκάλωσα:(...πάντως δεν είναι και άσχημο...