Ταυτότητα

Call of Duty: Black Ops - Annihilation

Call of Duty: Black Ops - Annihilation

Edition: N/A Genre: FPS Διάθεση: Xbox LIVE
Αριθμός παικτών: 1-18 Ανάπτυξη: Treyarch Ημ. Έκδοσης: 28/06/2011
PEGI: 18 Εκδότης: Activision Πλατφόρμες: Xbox 360, PlayStation 3, PC


Τρία map packs, 8 μήνες

Αν θέλει κάποιος να κατηγορήσει την Activision και τη σειρά Call of Duty, έχει πλέον αρκετούς λόγους να το κάνει: Τρία Map packs σε μόλις 8 μήνες, υψηλή τιμή στα 15 ευρώ και έναρξη της συνδρομητικής υπηρεσίας Elite. Από την άλλη, το Black Ops είναι το παιχνίδι με τις υψηλότερες πωλήσεις σε αυτήν τη γενιά και 8 μήνες μετά από την κυκλοφορία του, βρίσκεται ακόμη στο Top 10 των Charts. Κάθε απόγευμα μπορεί να δει κανείς (μόνο στο Xbox Live) κοντά στους 500 χιλιάδες παίκτες Online στο matchmaking –πέντε φορές μεγαλύτερο νούμερο από αυτό του Halo: Reach. Θα ήταν παράλογο για μια εταιρεία να μην προσφέρει «after sale» υποστήριξη για έναν τίτλο με τόσο μεγάλη επιτυχία και με τόσους ενεργούς παίκτες, κάτι που μας φέρνει στο τρίτο (και τελευταίο;) πακέτο χαρτών για το Black Ops.

Silo

Όλοι οι χάρτες αυτού του πακέτου έχουν κάποιο «κυκλικό σχεδιασμό». Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει στο κέντρο μια μικρή ανοικτή αρένα και περιμετρικά της υπάρχουν διάφορες εγκαταστάσεις, σπίτια και περάσματα, που όμως όλα έχουν πρόσβαση προς το κέντρο. Ο Silo είναι ένας τέτοιος χάρτης και βρισκόμαστε σε μια ρωσική βάση εκτόξευσης πυραύλων, η οποία βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή. Στο κέντρο υπάρχει ένα άδειο εργοτάξιο, στο οποίο «βλέπουν» οι περισσότερες εγκαταστάσεις της βάσης και γι' αυτό μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα όπλα όπως τα Snipers.

dlc3_screenshots_Silo01_large.jpg

Σχεδιαστικά ο χάρτης είναι πολύ συνηθισμένος για CoD παιχνίδι, με τη μόνη διαφορά ότι είναι ανισόπεδος. Το πάνω μέρος της βάσης αποτελείται κυρίως από το κεντρικό κτήριο (πιθανώς κάποιο control room), ενώ το πιο χαμηλό μέρος της βάσης αποτελείται από τις υπόλοιπες μικρότερες βοηθητικές εγκαταστάσεις της βάσης. Το πρόβλημα με αυτόν το χάρτη είναι ότι συνήθως οι δύο ομάδες έχουν την τάση να "καμπερόνονται" στο πάνω μέρος του, καθώς είναι πολύ ευκολότερο από εκεί να φυλάξει κανείς τα περάσματα που οδηγούν από το χαμηλό επίπεδο προς το υψηλότερο. Συνολικά είναι ένας αδιάφορος χάρτης που δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα, ούτε χρωματικά ούτε στο gameplay.

Hazard

Ο Hazard είναι μάλλον και ο καλύτερος χάρτης αυτού του πακέτου, αλλά και ο ομορφότερος. Εδώ βρισκόμαστε σε ένα μικρό γήπεδο του golf κάπου στην Κούβα, ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι ο ίδιος ο χάρτης αποτελεί remake του χάρτη Cliffside από το World at War. Στον Hazard ξεχωρίζουν τα όμορφα πράσινα χρώματα, οι λιμνούλες στο πάρκο του golf, ο απογευματινός ήλιος, η θέα στη θάλασσα και φυσικά η κεντρική έκταση με το γήπεδο του golf. Μπορεί ο χάρτης να σχεδιάστηκε ώστε να αξιοποιούνται αρκετά τα Sniper Rifles, όμως πιστεύουμε ότι είναι αρκετά ισορροπημένος, αφού οι περιμετρικές εγκαταστάσεις δίνουν πάντα ασφαλή πρόσβαση στα δύο άκρα του χάρτη και πίσω από τα σημεία που συνήθως περιμένουν οι Snipers.

0001-dlc3_screenshots_Hazard01_large.jpg

Ένα πρόβλημα των χαρτών που σχεδιάζονται για αποκλειστική χρήση των snipers, είναι ότι υποδεικνύουν υπερβολικά στους παίκτες σε ποια σημεία πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα, στον Hazard υπάρχει στην μία άκρη του χάρτη και πάνω από τη λίμνη μία πέτρινη κατασκευή, που έχει ιδανική θέα στο ανοικτό γήπεδο του golf. Αν κάποιος πρόκειται να χρησιμοποιήσει όπλο sniper, θα βρίσκεται σίγουρα σε αυτό το σημείο, κάτι που επίσης γνωρίζουν και οι υπόλοιποι παίκτες. Συνήθως είναι καλύτερο οι χάρτες που θέλουν να κάνουν τους παίκτες να χρησιμοποιούν τα snipers να τους αφήνουν να διαλέγουν οι ίδιοι τα δικά τους σημεία και να μην τους... προδίδουν τόσο πολύ. Αυτό το γεγονός είναι, όπως θα δούμε, ένα συνολικό πρόβλημα αυτού του πακέτου, με πολλά τέτοια σημεία που έχουν «στηθεί» αποκλειστικά για sniping. Ο Hazard είναι συνολικά ένας πολύ ευχάριστος χάρτης, με όμορφα γραφικά και σωστή ισορροπία ανάμεσα σε κλειστά και ανοικτά σημεία.

{PAGE_BREAK}

Hangar 18

Στον Hangar 18 βρισκόμαστε σε μία μυστική αμερικανική βάση, στην Area 51, με τον χάρτη να αποτελεί και τον μεγαλύτερο αυτού του πακέτου. Μπορεί οι τρείς χάρτες (Drive-in, Silo, Hangar18) να χαρακτηρίζονται ως "Medium" σε μέγεθος και μόνο ο Hazard να είναι "Large", όμως στην πραγματικότητα ο Hangar 18 είναι ο μεγαλύτερος, αφού η βάση περιέχει υπερβολικά πολλές εγκαταστάσεις. Στη βάση ξεχωρίζουν οι διάφορες μυστικές εγκαταστάσεις, όπως το δωμάτιο εγχείρησης των εξωγήινων, ένα άλλο δωμάτιο στο οποίο διεξάγονται πειράματα με ρεύμα πάνω σε ένα... μήλο, ενώ στο κέντρο του χάρτη βρίσκεται μια κεντρική αποθήκη, στην οποία υπάρχει μέσα ένα αεροπλάνο με αναμμένες τις τουρμπίνες.

Πιθανώς αυτός ο χάρτης να σχεδιάστηκε με βάση τα Ground War (δηλαδή για παιχνίδια των 18 ατόμων), αφού στα 12 ατόμων παιχνίδια -στα οποία μας αφήνει να παίξουμε η playlist αυτού του πακέτου- παίρνει αρκετό χρόνο να βρει κανείς εχθρούς. Τις περισσότερες φορές ο κόσμος συγκεντρώνεται στην κεντρική αποθήκη και πίσω από το αεροπλάνο, με τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις να αποτελούν συνήθως «νεκρές ζώνες». Ο Hangar 18 θα λέγαμε ότι δεν είναι ούτε κακός αλλά ούτε και κάτι το ξεχωριστό σε αυτό το πακέτο.

Drive-In

Στον Drive-in, όπως αποκαλύπτει και η ονομασία του, βρισκόμαστε σε ένα υπαίθριο σινεμά-γκαράζ της δεκαετίας του '50, τότε που ήταν αρκετά διαδεδομένα στην Αμερική. Ο χάρτης είναι επίσης «κυκλικού» τύπου, δηλαδή μια αρένα στο κέντρο (το παρκινγκ) και διάφορες εγκαταστάσεις περιμετρικά. Στον χάρτη ξεχωρίζουν τα δύο υπερυψωμένα σημεία για sniping, με το πρώτο να βρίσκεται στο δωμάτιο προβολής και το δεύτερο στην ξύλινη οθόνη στην απέναντι πλευρά.

dlc3_screenshots_Drive_In02_large.jpg

Ο χάρτης είναι αρκετά μικρότερος από τους προηγούμενους και αν έπρεπε να επισημάνουμε ένα πρόβλημα, αυτό θα ήταν ορισμένα πολύ στενά περάσματα που ωθούν τους παίκτες στο να κάνουν υπερβολική χρήση των ναρκών. Ο Drive-in είναι από τους χειρότερους χάρτες αυτού του πακέτου, κυρίως λόγω της αδιάφορης παλέτας των χρωμάτων, ορισμένων κακών textures και της χαμηλής ανάλυσης φωτογραφίας που χρησιμοποιήθηκε για «ουρανό». Ειδικά σε σχέση με τους Hazard και Hangar 18, ο Drive-in δείχνει αρκετά πρόχειρα σχεδιασμένος.

Shangri-La

Όπως και στο προηγούμενο πακέτο, έτσι και εδώ περιέχονται τέσσερις χάρτες για Multiplayer και ένας για το Zombie mode. Αυτήν τη φορά στο Zombie mode έχουμε το χάρτη Shangri-La και βρισκόμαστε σε μια καταπράσινη ζούγκλα με καταρράκτες, πυκνή βλάστηση και αρχαίους ναούς. Ο χάρτης είναι αρκετά στενός και ο αριθμός των ζόμπι είναι αρκετά μεγάλος και είναι αδύνατον να ξεφύγει κανείς τρέχοντας, όπως στον Call of the Dead από το Escalation. Σε αυτόν τον χάρτη υπάρχουν ορισμένα νέα όπλα, όπως ένα που συρρικνώνει τα ζόμπι, αλλά και νέα είδη εχθρών, όπως τα φλεγόμενα ζόμπι που ανατινάσσονται και θέλουν πολύ μεγάλο αριθμό πυρομαχικών για να πεθάνουν, αλλά και ορισμένες... ζόμπι-μαϊμούδες που πετάγονται από το πουθενά.

dlc3_screenshots_Zombies02_large.jpg

Ο Shangri-La είναι περισσότερο γραμμικός από τους άλλους ζόμπι χάρτες, όμως έχει επίσης πολλά μυστικά, τα οποία πρέπει να ανακαλύψουν οι παίκτες, κάτι που δεν θα το καταφέρουν σίγουρα με την πρώτη φορά. Συνολικά, ο Shangri-La είναι ένας δύσκολος ζόμπι χάρτης, κάτι που προσφέρει επιπλέον «replay value», ενώ είναι και πολύ όμορφος (αν όχι ο ομορφότερος), που μάλλον ζήλεψε κάτι από το Dead Island.

5 χάρτες = 15 ευρώ

Είναι μόδα, λοιπόν, αυτήν την εποχή να κατηγορεί κανείς τη σειρά Call of Duty για "υπέρ-εκμετάλλευση", για "χαμηλή ποιότητα", για "κοροϊδία", για "πωλήσεις από marketing" και διάφορα τέτοια, όπως εύκολα μπορούσε να κατηγορήσει κανείς τη σειρά FIFA μερικά χρόνια πριν (ο λόγος ήταν ο ίδιος ουσιαστικά). Όμως, αν πρέπει σε κάποιον να ρίξουν το φταίξιμο οι παίκτες για την όλη λογική των DLC Map Packs και της όλης «after sale» υποστήριξης, αυτός είναι η Bungie. Εξάλλου, αυτή πρώτη δημιούργησε τα map packs στις κονσόλες από το πρώτο κιόλας Xbox. Η Activision, όπως έκανε πάντα, απλώς αντέγραψε από τους καλύτερους.

Tιμή Annihilation Pack: 1200 Ms points / 15 ευρώ

Γιάννης Πλέσσας

Θετικά

 • Οι χάρτες Hazzard και Shangri-La

Αρνητικά

 • Οι χάρτες Silo και Drive-In
 • Ακριβό πακέτο, για άλλη μια φορά

Βαθμολογία

Σχόλια Χρηστών (49 σχόλια)
 • Boss7 Boss7 24 Ιουλίου 2011  | 14:03

  1.Ειναι πολυ μικρή η βαθμολογια μην τρελλαθουμε κιολας.
  2.το παιχνιδι το παιζουμε απεριοριστες ωρες...αξιζει να παρεις τους νεους χαρτες.
  3.το οπλο το καινουργιο ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ τα ζομπι και με μια κλοτσια μετα πεθαίνουν.
  4.ο....φλεγομενος napalm πεθαίνει με μια μαχαιρια δεν χρειαζεται ουτε μια σφαιρα.
  5.ΚΑΛΥΤΕΡΑ 15€ να μην μπορουν να το παιρνουν ολοι και να γινεται ενας χαμος.

 • Safer777 Safer777 20 Ιουλίου 2011  | 04:17

  Πάντως ρε παιδιά εντάξει.Να είμαστε επικριτικοί ναι,αλλά εδώ είστε οι πιό πολλοί υπερβολικοί!Τόση χαμηλή βαθμολογία γιατί?Επειδή η εταιρία θέλει να εμπλουτίσει το παιχνίδι και ΔΕΝ σε υποχρεώνει να το αγοράσεις?Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Εγώ τα DLC τα γουστάρω.Όλοι δεν λέτε όταν τελειώσετε ένα παιχνίδι<Μακάρι να είχε και άλλο να έπαιζα?>Το κάνουνε αυτό οι εταιρίες,δεν σε υποχρεώνουν να αγοράσεις τίποτα έξτρα και γκρινιάζετε.Τι να πει κανείς...

 • NosAway NosAway 20 Ιουλίου 2011  | 02:29

  Ίσως επειδή τους έπαιξα σε φίλους που το πήραν και τους είδα και απο βιντεο? Λεω γω τώρα...

 • Thanos_Gr_4 Thanos_Gr_4 20 Ιουλίου 2011  | 00:48

  εσυ σκευτεσε ετσι πιοσ σου ειπε οτι ειναι μαπα αν δεν τουσ εχεισ πεξει επηδει ακουσεσ 1-2 ατομα

 • NosAway NosAway 19 Ιουλίου 2011  | 22:37

  Θάνο τα 15 ευρώ σου δίνουν 5 χάρτες....Απο τους οποίους ο 1 είναι zombie που έιναι οκ, οι 2-3 υπόλοιποι θα είναι μετριοι ή μουφα και στο τέλος ενα ή δυο map θα αξίζουν. Μια χαρα το σκευτόμαστε τί δίνουν.

 • Thanos_Gr_4 Thanos_Gr_4 19 Ιουλίου 2011  | 19:38

  @tiflopodikas xa οχι δεν ειμαι εκπροσοποσ τησ activision αλλα το ειπα και παραπανω σκευτεστε μονο το π[οσο τι σου δινουν αυτα τα λευτα δεν το σκευτετε κανενασ
  @ευριτερο κοινο Sorry παιδες αν εγινα κουραστικοσ και τρολαρα και σασ νευριασα δεν ειχα τετιο σκοπο (μετα εξεληχθικε χαχαχαχ ΟΧΙ σορρυ)

 • tiflopodikas tiflopodikas 19 Ιουλίου 2011  | 17:53

  φιλε θανο πολυ επιθετικος εισαι βρε αδερφε κανεις λες και εισαι εκπροσωπος της Activision....ηρεμισε λιγο.....ο καθενας λεει την γνωμη του....και η αληθεια ειναι οτι τα λεφτα ειναι πολλα για κατι(που κατα την αποψη μου)επρεπε να το δινουν δωρεαν δηλαδη ρε φιλε...εβγαλες τοσα φραγκα οταν βγηκε στην αγορα το παιχνιδι θελεις και αλλα για να δωσεις στον κοσμο τι????χαρτες αν ειναι δυνατον.....αλλα και αυτοι ξερουν οτι ο κοσμος ειναι τοσο πορωμενος που και dlc με καινουργια οπλα(λεμε!!)να εβγαζαν στα 30 ευρω θα πουλουσε και μαλιστα πολλα...περνω παραδειγμα εγω που επαιζα World of warcraft εβλεπα κοσμο φιλε να πληρωνει extra χρημα για να εχει flying mounts αυτα τα παραξενα(φαινεται ηθελαν να δειχνουν ωραιοι)!!!!ναι ακριβως δηλαδη τους πειραζαν τα απλα flying mounts.....τι να πεις ο καθενας οπως το βλεπει......για αυτο και οι εταιριες βγαζουν αυτα και τα κοστολογουν τοσο πολυ........γιατι πουλανε αρκετα.........και ας χτυπιομαστε εμεις και να λεμε οτι ειναι βλακειες!!

 • Ckalatz_93 Ckalatz_93 19 Ιουλίου 2011  | 17:42

  Κάτι τελευταίο που ξέχασα να αναφέρω πριν είναι:ότι έχω πάρει και τα δυο προηγούμενα map packs,μου άρεσε πολύ το παιχνίδι για αυτό,αλλά μετά, πριν 1 εβδομάδα δηλαδή το μετάνιωσα,γιατί το βαρέθηκα το παιχνίδι,και το πούλησα.

  Sorry για το Of Topic παιδιά,απλός ήθελα να το αναφέρω.

  On Topic,αν ήταν πω χαμηλές οι τιμές oκ, κάτι γίνεται,αλλα να χρεώνεις 15 ευρώ για 5 χάρτες είναι γελοίο,βάλε κάνα καινούργιο όπλο,κάτι τέλος πάντων και να το χρέωναν 15 ευρώ,η ακόμα καλύτερα μπορούσαν να βάλουν και τα 3 map packs σε 1 δηλαδή 15 χάρτες με 15 ευρώ,αλλά όχι πρέπει να βγάζουν 100 map packs.

 • yoda4ever yoda4ever 19 Ιουλίου 2011  | 17:03

  Θάνο, δεν είναι καθόλου έτσι. Πολλές φορές games που αξίζουν πολλά πατώνουν (βλέπε http://www.gameover.gr/news/Τραγικά-νούμερα-για-το-Shadows-of-the-Damned.16612.html) ενώ αλλά που δεν αξίζουν καθόλου ή είναι απλώς καλά πουλάνε σαν τρελά.
  Τώρα για το CoD vs BC 2 δέχομαι ότι σε κάποιον μπορεί το CoD να αρέσει περισσότερο, γούστα είναι αυτά. Πάντως το BC είναι αντικειμενικά καλύτερο... Ο τεχνικός τομέας είναι κλάσεις ανώτερος (γραφικά, ήχος, καταστροφή κτιρίων) τα όπλα έχουν πολύ καλύτερη αίσθηση και υπάρχει πλήθος οχημάτων για να χειριστεί κάποιος... Τι άλλο? Πάντως τα επιχειρήματα όμως θέτεις για πιο λόγο το BC είναι χειρότερο δεν ισχύουν. Τέλος πάντων να μιλήσουμε με pm για τα περαιτέρω γιατί βγήκαμε πολύ εκτός θέματος. :)

 • TsALiS_89 TsALiS_89 19 Ιουλίου 2011  | 16:59

  Tι CoD και κουραφεξαλα....Half-Life rules! :P :P :P
  Περα απο την πλακα,15 ευρω για 5 χαρτες(δλδ 3 ευρω ο χαρτης,αν ειναι δυνατον!!)ειναι λιγαααααακι τσιμπημενη η τιμη...Απο κει και περα ομως υπαρχουν πολλοι που θα το παρουν οποτε καλα κανουν και εχουν τοσο τις τιμες.Εμεις ημαστε τα κοροιδα οχι αυτοι.

 • jtout jtout 19 Ιουλίου 2011  | 16:11

  Ηρεμήστε παιδιά και προσέχτε τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε. Κάποια σχόλια επεξεργάστηκαν.

 • giannis makris giannis makris 19 Ιουλίου 2011  | 15:54

  μεγαλη διαφορα ενας μηνας με το χβοχ live ομως..

 • agent94 agent94 19 Ιουλίου 2011  | 15:41

  Αν ειχε 5 ευρω περισσοτερα λεφτα θα εβγαζαν

 • Ckalatz_93 Ckalatz_93 19 Ιουλίου 2011  | 15:34

  @Thanos_Gr_4
  Oκ φίλε ότι πεις,την άποψη μου είπα,δεν θέλει να σε αναγκάσει κανείς να κάνεις τίποτα.

 • giannis makris giannis makris 19 Ιουλίου 2011  | 15:30

  δεν νομιζω να υπαρχει και τοσο προβλημα για 15 ευρο ρε παιδια...ελεος δηλ οταν περνεις ενα ps3 μια led tv θελεις να τα αξιοποιησεις στο επακρο! ε αυτο κανω και εγω εσκασα 350 για ps3 800 για led philips 35'' ,ε και θελω να το χαρω με κανενα φιλαρακι η με τον bro μου..τωρα ναι μην γκρινιαζετε..για τους καφεδες που πινετε και ειναι στα 5 ευρο δεν σας πειραζει??

 • alopix alopix 19 Ιουλίου 2011  | 15:22

  call of the dead λεγοταν το ζομπι map του escalation κ οχι dawn of the dead,αλλα λεμε τωρα

 • Thanos_Gr_4 Thanos_Gr_4 19 Ιουλίου 2011  | 14:56

  οχι και καλα κανετε που την λετε αλλα ξερω οτι μερικοι το λενε απο μαγκια για να φανουν οτι συμφονουν με αυτα που λενε οι αλλοι και μετα θα πανε να το παρουν

 • Ckalatz_93 Ckalatz_93 19 Ιουλίου 2011  | 14:33

  Ηρέμησε λίγο βρε φιλε,την άποψη μας είπαμε,όσο και αν δεν σου αρέσουν δεν σημαίνει ότι είναι χαζομάρες,φιλικά στο λέω. ;)

 • Thanos_Gr_4 Thanos_Gr_4 19 Ιουλίου 2011  | 12:15

  και σας παρακαλω ηρεμιστε λιγο επιδη ειμαι τρελο φαν βοΥ του call δεν ανεχομμαι να ακουω χαζομάρες του τηπου μας τρωνε τα λευτα μας πουλανε χαρτες που οι 2 ειναι απο αλλο cod game και επρεπε να ειναι αυτοι οι χαρτεσ μεσα στο κουτι standar οταν αγορασαμε το cod οκ δηνεις 15 ευρο για 5 χαρτες βγηκε κανενας να πει σας κλεβουμε αυτοι η χαρτεσ ηταν κανονικλα μεσα στο κουτι και τουσ βγαλαμε γιατι θελα να σας φαμε τα λευτα δεν φτανει καθονται ασχολουντε με το κοινο τουσ γρηνιαζετε απο πανω 15 οκ για καποιουσ πολα για καποιους λίγα δεν θεσ μην τα περνεισ δεν εχεισ λευτα τωρα θα τα παρεισ πιο μετα αλλα οχι επηδι καποιοσ ειδε το σχολιο ενοσ αλου που γραφει οτι μας κλεβουνε να αρχισουν να το λενε ολοι οι μισοι και παραπανω που το εγραψαν αυτο θα παν να το αγορασουν

 • Thanos_Gr_4 Thanos_Gr_4 19 Ιουλίου 2011  | 11:59

  ετσι ειναι ρε yoda πιοσ βλακασ sorry και για την εκφραση θα κατσει να πεξει ενα παιχνιδι (Βαττλεφιελδ) που πας να κρυφτεισ πισο απο ενα τηχο και ερχετε ενασ μαπασ να πουμε και ριχνει ολο το σπιτι με ενα τανκ η ενα Rpg δεν λεω ρεαλιστικο αλλα ενταξι χαλαροστε λιγο ειναι ορεο να πεζεισ τορα ονλινε με τουσ αλους και να περνει οποιος θελει τανκσ να σου την αναβει και να ψαχνεσε ενο στο cod ειδικα το single στο mw2 τουλαχιστον (για το mw3 δεν ξερουμε ακομα αλλα μαλον καλυτερο θα ειναι ) εινα επικο ο παιχτησ εσυ διλαδι δεν ειναι σαν να περπαταει και να σκοτωνει μονο, σου μειλανε και ι οι αλοι, ποτε να Ρηξεισ που να σημαδεψεισ ε οχι να λεσ οτι το cod δεν εχει ποιοτητα ΕΛΕΟΣ

 • yoda4ever yoda4ever 19 Ιουλίου 2011  | 07:25

  @c.bavestar Δηλαδή θες να πεις πως το CoD, κάνει όλες αυτές τις πωλήσεις που κάνει, λόγω της ποιότητας που το διακατέχει? Μμμμ... ναι... ok...

 • xxgrplayer xxgrplayer 19 Ιουλίου 2011  | 06:16

  Μαγκες το μας πιανουν κοροιδα ειναι λιγο σε αυτη τη περιπτωση γιατι αντι να δωσουν mod tools οπως καθε τετοιου ειδους παιχνιδι πρεπει να κανει και να μη κοιτα μονο το κερδος, θα βλεπατε να γινονται θαυματα απο το community.Με λιγα λογια θα ειχαμε χιλιαδες χαρτες να κατεβασουμε τζαμπα!!! οχι 5 χαρτες για 15 ευρω και να λεμε και ευχαριστω!!

 • c.bravestar c.bravestar 19 Ιουλίου 2011  | 06:00

  Φιλε ellhvas,δεν θα αναλυσω για το COD που υπερτερει στην συγκριση με αλλα fps στο κατω κατω το τι αρεσει στον καθενα ειναι υποκειμενικο.Αλλα οταν ενας τιτλος ειναι νουμερο 1 σε πωλησεις με τεραστια,αν οχι χαοτικη,διαφορα απο το δευτερο BC2 και εχει δημιουργησει οπαδους σιγουρα δεν οφειλεται μονο στο marketing...υπαρχει και κατι αλλο!!!

 • ellhvas ellhvas 19 Ιουλίου 2011  | 02:42

  Γιατί κάποιοι αναφέρονται στο COD ως το "απόλυτο FPS" ; Στο COD δεν απιτείται η ομαδικότητα,δεν υπάρχει ο ρεαλισμός που πρέπει,τα γραφικά και ο ήχος δεν είναι αρκετά καλά,πολλοί το χακάρουν και σε χρεώνουν 10-15 € για να παίξεις σε 5 χάρτες,όπου συνήθως οι 2 είναι γνώριμοι.

  Δε τα λέω αυτά για να πω ότι "η σειρά Battlefield είναι καλύτερη¨,αλλά για να πάψει πια αυτή η υπερεκτίμηση και "ανύψωση" του COD.... Φιλικά πάντα. :)

 • Ioannis_Poligiros Ioannis_Poligiros 19 Ιουλίου 2011  | 02:09

  παντως το καινουριο (MW3) θα εχει αρκετους χαρτες απο την αρχη.απο οσο θυμαμαι

 • demis1994 demis1994 19 Ιουλίου 2011  | 01:34

  Εγώ νομίζω ότι οι αρχικοί χάρτες είναι αρκετοί. Τα map packs δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα, ειδικά από τη στιγμή που είναι τόσο ακριβά.

 • MokilokD MokilokD 19 Ιουλίου 2011  | 01:20

  @Thanos_Gr_4 Ναι ρε συ... ειρωνικα το ειπα.

 • majima majima 18 Ιουλίου 2011  | 22:27

  Tα COD ειναι τα αγαπημενα μου fps αλλα δεν προκειται να δινω χρηματα καθε λιγο και λιγακι.Οι αρχικοι χαρτες του μου φτανουν.Εδω παιζω ακομα το πρωτο Warfare.Αν βαρεθω το Black Ops θα στραφω στα υπολοιπα COD της συλλογης μου χωρις να πληρωνω εξτρα περιεχομενο.

 • giannis makris giannis makris 18 Ιουλίου 2011  | 19:13

  thanos +1

 • Thanos_Gr_4 Thanos_Gr_4 18 Ιουλίου 2011  | 18:59

  @KoulisHHH ρε Κουλι δεν σιμενει οτι επειδη παιζουμε call δεν πεζουμε τιποτα αλλο και L.A πειξαμε και PORTAL 2 και TRANSFORMERS (το οποιο ηταν αηδια )και την beta του UNCHARTED3 και οτι αλλη βλακια η καλο παιχνιδι εχει βγει