Επιστροφή για επισκευές και μάλιστα γρήγορα

Ρίχνοντας μια ματιά στις πρόσφατες κυκλοφορίες και συγκεκριμένα στις προτάσεις που ανήκουν στην κατηγορία των racing games, το μόνο σίγουρο είναι πως οι οπαδοί των τεσσάρων τροχών δεν θα πρέπει να αισθάνονται παραπονεμένοι. Από την ακρίβεια των μονοθεσίων της Formula 1, μέχρι τις λασπωμένες πλαγιές ενός αγώνα rally ή ακόμα καλύτερα της οδήγησης στο απόλυτο όριο ενός εξωτικού αυτοκινήτου, ο καθένας θα βρει αυτό που αναζητεί. Μερίδιο στην επιτυχία αλλά και στην αναγνώριση αναζητάει και φέτος η ιταλική Milestone, καταθέτοντας τη δεύτερη πρότασή της γύρω από τον κόσμο του WRC.

Η νέα δημιουργία καταφέρνει να κινηθεί σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα ποιότητας από το προκάτοχό της, αλλά για ακόμα μια φορά δείχνει να πέφτει πάνω σε απανωτά εμπόδια και στραβοπατήματα. Το WRC 2 είναι ένας αρκετά απλός και διασκεδαστικός τίτλος και μάλιστα είναι σε θέση να προσφέρει πολλές ημέρες απολαυστικής οδήγησης σε όποιον του αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο του, αλλά όπως και πέρυσι μαστίζεται από ένα σημαντικό πρόβλημα. Τα χαμηλά production values θέτουν και πάλι πολλούς περιορισμούς και έτσι μόνο οι φανατικοί υποστηρικτές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Επιλογές, αυτοκίνητα, διαδρομές

Τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα έρχονται από τις αισθητικές αλλαγές στις οποίες έχει προβεί η ομάδα ανάπτυξης και πιο συγκεκριμένα από την εικόνα του κεντρικού μενού. Μπορεί τίποτα να μην παραπέμπει στα όσα παρουσιάζονται στους τηλεοπτικούς δέκτες όταν διεξάγεται ένας πραγματικός αγώνας, αλλά από την άλλη τα πάντα εμφανίζονται σωστά κατανεμημένα και με όμορφη και μοντέρνα εικόνα. Το career mode είναι αυτό που θα απασχολήσει τους παίκτες για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ όπως και πέρυσι, συνοδεύεται από τα single stage, single rally, championship, time attack, rally academy και, φυσικά, την επιλογή multiplayer.

Σε όσους αρέσκονται στους αριθμούς, αξίζει να αναφέρουμε ότι το WRC 2 προσφέρει συνολικά 78 ειδικές διαδρομές, οι οποίες βρίσκονται χωρισμένες σε 13 χώρες ανά τον κόσμο –με την Ελλάδα να είναι μία από αυτές- ενώ η λίστα ολοκληρώνεται από 5 ανέλπιστα διασκεδαστικές υπέρ-ειδικές.

Ρίχνοντας μια ματιά στα διαθέσιμα αυτοκίνητα, η εικόνα είναι πλούσια, με τα θηρία του παρελθόντος να συνυπάρχουν αρμονικά με τα σαφέστατα πιο περιορισμένα και "συντηρητικά" οχήματα του σήμερα. Οι περισσότεροι θα γνωρίζουν ότι το WRC συνολικά έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος, με μόνο τρεις εργοστασιακές ομάδες να το στηρίζουν, αλλά εδώ οι Ιταλοί της Milestone κινήθηκαν αρκετά έξυπνα. Ουσιαστικά, έχουν μοιράσει τα οχήματα σε 9 κατηγορίες, όπου μέσα σε αυτές θα ξεπροβάλλουν ιστορικά αυτοκίνητα του χθες, τα οποία μπορεί να μην φέρουν τους επίσημους χορηγούς επάνω τους, αλλά η εικόνα και η οδήγησή τους παραμένει το ίδιο εθιστική για τους νοσταλγούς του είδους.

Η πορεία προς την κορυφή

Η εξέλιξη του career mode ακολουθεί τη λογική του αντίστοιχου τμήματος του Moto GP 10/11, με τους παίκτες να ξεκινούν από μια μικρή ομάδα και σταδιακά να συγκεντρώνουν τριγύρω τους άτομα, τα οποία θα τους βοηθήσουν να οδηγηθούν προς την κορυφή. Σκοπός του κάθε αγώνα είναι η συγκομιδή credits για την αγορά αυτοκινήτων και εξοπλισμού αναβάθμισης, ενώ παράλληλα η κάθε επιτυχία θα προσφέρει πόντους εμπειρίας στον ψηφιακό μας οδηγό.

Τα καλά αποτελέσματα θα φέρουν στην ομάδα έμπειρους μηχανικούς, με άμεσα και ορατά αποτελέσματα στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, ενώ και οι χορηγοί θα φέρουν με τη σειρά τους περισσότερα χρήματα. Συνολικά πρόκειται για έναν μηχανισμό που λειτουργεί αρκετά σωστά και το σημαντικότερο είναι πως δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως όντως ο παίκτης αποτελεί το μέρος μιας ομάδας που αγωνίζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το... PS2 στα καλύτερά του: Τα γραφικά

Ξεμπερδεύοντας με τις λεπτομέρειες και όταν τελικά το αυτοκίνητο βρεθεί στην γραμμή της εκκίνησης, ο παίκτης θα δεχθεί το πρώτο δυνατό χαστούκι απλά και μόνο κοιτάζοντας τα πάντα γύρω του. Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο τίτλος αδυνατεί να πείσει για την τεχνολογία του, μιας και τα πάντα έχουν μια εικόνα που οριακά μπορεί να χαρακτηριστεί ως σύγχρονη. Τα αυτοκίνητα στα μακρινά πλάνα μοιάζουν αρκετά με τα πραγματικά, αλλά όταν η κάμερα επιχειρήσει κάποιο ποιο κοντινό πλάνο, έντονοι σπασμοί θα δημιουργηθούν στα πρόσωπα των παικτών.

Πολλές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες απουσιάζουν, στο σύνολο οδηγού-συνοδηγού μπορεί ο καθένας να μετρήσει τα πολύγωνα από τα οποία αποτελούνται, ενώ και οι διαδρομές θέτουν σοβαρότατους περιορισμούς. Πέρα από τα "χάρτινα" δέντρα αλλά και τους στατικούς θεατές, ορισμένα αντικείμενα διακρίνονται για την απίστευτα χαμηλή τους ανάλυση και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που το frame rate εκτελεί βουτιές στον τρόπο με τον οποίο ανανεώνεται.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλα πολλά προβλήματα, μιας και σε έναν racing τίτλο τα γραφικά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά είναι εμφανές πως η Black Bean δεν είναι σε θέση να κοντραριστεί με τους ανταγωνιστές της στον συγκεκριμένο τομέα. Τα κονδύλια που έχουν διατεθεί μάλλον είναι πολύ λίγα, οπότε η Milestone αρκέστηκε στα προφανή αλλά με πολλές παραχωρήσεις.

{PAGE_BREAK}

Arcade ή simulation;

Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που το WRC έχει κάτι να επιδείξει και το ευχάριστο είναι πως πλέον η ενασχόληση μαζί του είναι μια διασκεδαστική διαδικασία. Ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τον προκάτοχό του, είναι το μοντέλο χειρισμού, το οποίο έχει απλοποιηθεί αρκετά προς όφελος της απολαυστικής οδήγησης. Μπορεί η ομάδα ανάπτυξης να ισχυρίζεται πως έχουμε μπροστά μας μια simulation πρόταση, αλλά η δημιουργία της κινείται στο ακριβώς απέναντι άκρο. Οι arcade μηχανισμοί είναι ορατοί παντού, αλλά με αυτό τον τρόπο η οδήγηση είναι ευκολότερη, εντυπωσιακότερη, με αμέτρητες πλαγιολισθήσεις και άπειρες διορθώσεις στο τιμόνι.

Ακόμα και ένα απλό gamepad κρίνεται ως υπέρ-αρκετό για αυτό το μοντέλο χειρισμού, κάτι που -σε τελική ανάλυση- προδίδει τους απλοϊκούς μηχανισμούς και τα physics του τίτλου και πως στους 4 τροχούς η Milestone δεν έχει την πείρα και την τεχνογνωσία να προσφέρει μια δημιουργία που θα μιμείται την πραγματικότητα.

Εκτός από το ικανοποιητικό μοντέλο ελέγχου των οχημάτων, το παιχνίδι μαστίζεται από λάθη. Όπως για παράδειγμα ο ήχος. Οι κινητήρες αδυνατούν να πείσουν πως περιστρέφονται σε υψηλές στροφές, ενώ σε κάθε αλλαγή ταχύτητας δημιουργείται η εντύπωση πως κάτι έχει σπάσει. Ο συνοδηγός καταφέρνει με χαρακτηριστική άνεση να γίνει αφόρητος μετά από 1-2 αγώνες, μιας και επεμβαίνει πολλές φορές στον τρόπο οδήγησης, επισημαίνοντας την ιδανική ταχύτητα και κρίνοντας ειρωνικά κάποια στραβοτιμονιά. Όλα αυτά συμβαίνουν μεν στο επίσημο WRC, αλλά εδώ χαρακτηρίζονται από υπερβολή και κακή απόδοση.

Δικτυακές αναμετρήσεις και λοιπά συμπεράσματα

Το WRC 2 ολοκληρώνεται από ένα multiplayer mode, το οποίο από τη μία ακολουθεί τη λογική του πραγματικού αθλήματος, αλλά από την άλλη μαστίζεται και φέτος από πολλά προβλήματα τεχνικής φύσεως με έντονα προβλήματα στη σύνδεση. Η επιλογή 4 player hot seat θέτει αντιμέτωπους τέσσερις φίλους, όπου ο καθένας περιμένει να ολοκληρώσει ο προηγούμενος μια διαδρομή και στη συνέχεια να προσπαθήσει να καταρρίψει το χρόνο του. Από εκεί και έπειτα, μέχρι και 16 παίκτες μπορούν να βρεθούν ταυτόχρονα σε online περιβάλλον, αγωνιζόμενοι στην ίδια διαδρομή αλλά ποτέ δεν θα μπορεί κάποιος από αυτούς να αντικρίσει τα οχήματα των υπολοίπων. Ο τίτλος θα αποθηκεύει τους χρόνους ανά sector, οπότε αυτό θα είναι το μέσο σύγκρισης, όπως δηλαδή συμβαίνει και στους πραγματικούς αγώνες.

Το WRC 2, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Milestone, αδυνατεί να ικανοποιήσει. Σε σχέση με πέρυσι, ο τίτλος δεν παρουσιάζει σοβαρά σημάδια βελτίωσης, με εξαίρεση το μοντέλο χειρισμού, το οποίο -τηρουμένων των αναλογιών- κρίνεται σαν το ιδανικό. Όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν με ένα διασκεδαστικό, βατό και ευχάριστο arcade racer, καλό θα ήταν να του ρίξουν μια ματιά, έχοντας όμως κατά νου πως ο πήχης βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Για όλους τους υπόλοιπους, αρκεί μια κλεφτή ματιά στο DiRT 3, ώστε να εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο το ποσοστό ολοκλήρωσης που έχει επιτύχει η Codemasters.

Γιώργος Τσακίρογλου

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: RacingΔιάθεση: CD Media
Αριθμός παικτών: 1-16Ανάπτυξη: MilestoneΗμ. Έκδοσης: 14/10/2011
PEGI: 3Εκδότης: Black BeanΠλατφόρμες: Xbox 360, PlayStation 3, PC

Θετικά

 • Το career mode
 • Εύκολο στην εκμάθηση και ακριβές μοντέλο χειρισμού

Αρνητικά

 • Καμία ουσιαστική εξέλιξη σε σχέση με πέρυσι
 • Ξεπερασμένα γραφικά
 • Αδιάφορος ήχος
 • Οι έννοιες "multiplayer" και "αδυναμία σύνδεσης" είναι συνώνυμες

Βαθμολογία

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες (και μετά σου λέει πως μεγάλωσε).

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Αποκαλύφθηκε το Shovel Knight: Specter of Torment
Έρχεται εντός 2017 το prequel στο αρχικό παιχνίδι.
Ο Δεκέμβριος στο PlayStation Plus
Φέρνει Hyper Void και Invisible, Inc.
Εκπτώσεις... αστραπή στο PS Store
Σε Inside, Song of the Deep, Unravel και πολλά ακόμα.
Επίσημο το Pro Evolution Soccer 2017 Trial Edition
Ενώ έγινε διαθέσιμο το Data Pack 2 για το παιχνίδι.
"Black Friday" προσφορές στο PS Store
Σε Batman, Deux Ex, Mass Effect, MGS, Uncharted και άλλα πολλά.
Πιθανές εκπλήξεις στο PlayStation Experience 2016
Ενώ ανακοινώθηκε το lineup τίτλων για το event.
Τον Δεκέμβριο η πρεμιέρα για το The Walking Dead: Season 3
Και σε "Season Pass Disc" το παιχνίδι της Telltale.
BlazBlue: Central Fiction
Βρε τι πάθαμε φέτος...
Ο Δεκέμβριος στο Xbox Live Gold
Φέρνει Sleeping Dogs και Burnout Paradise.
Black Friday προσφορές στο Xbox Live
Σε πάρα πολλά παιχνίδια για PC, Xbox One και Xbox 360.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Πολύ περιορισμένα πράγματα ....Oπως λέει και ο Γιώργος στο κατατοπιστικότατο review θα μείνω στο Dirt 3.....

 • Codemaster παρε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα δικαιωματα!! Δηλαδη αν ειναι δυνατον ρε παιδια, να μην εχει υπαρξει ακομα ενα σοβαρο WRC στις κονσολες τελευταιας γενιας... Αν ειναι δυνατον!!

 • "Καμία εξέλιξη σε σχέση με πέρσι" Πως το κατάφεραν αυτό?

  Προσωπικά πιστεύω πως για να ξαναδούμε ένα καλό wrc game πρέπει να το αναλάβει η μαμα codemasters...

 • Κρίμα. Ότι είπα και τότε στο Webcast: κάποια φάση του χρόνου στα 10 με 13 Ευρώ όπως και με το προηγούμενο.

 • σαν το Richard Burns Rally Δ-Ε-Ν Ε-Χ-Ε-Ι

 • Μετριο δυστηχως ,ωραιο ομως το review του Γιωργου ,και εγω θα μεινω στο Dirt 3 και οταν φθηνησει αυτο αρκετα, θα το παρω.

 • οχι αλλο καρβουνο :lol: μακαρι να παρει ξανα τα δικαιωματα η evolution studios που τα ειχε πριν τα δικαιωματα . H blackbean εχει καταστρεψει τα παιχνιδια wrc

 • OK....NEEEXT!

 • Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ συγκεκριμένο παιχνίδι που αφορά ένα πολύ συγκεκριμένο κοινό. Όλες οι συγκρίσεις σχετικά με το dirt3 είναι άστοχες . Επειδή τυχαίνει να ανήκω σε αυτό το συγκεκριμένο κοινό νομίζω ότι το wrc έδωσε πάνω κάτω αυτό που ένα φανατικός wrcακιας ζητάει. Δεν μπορώ να πω ότι το παιχνίδι τα σπάει,γιατί θα ήταν ψέμα, αλλά πιστεύω ότι έχει να δώσει. H αλήθεια είναι ότι επιτέλους θέλουμε να δούμε ενα wrc εξομοιωτή. Tέσπα περιμένουμε την αγορά και την αξιολόγηση

 • Θα το νοικιάσω σίγουρα,αγορά πολύ δύσκολα.

 • Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα.. Όποιος θέλει απεγνωσμένα ένα ράλλυ μια χαρά θα περάσει.. Τώρα σαν παιχνίδι 6.5-7.0 θα του έδινα όχι και 6.. Απλά τα γραφικά γενικά έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην βαθμολογία, δικαιολογημένα βέβαια

 • Αυτη τη στιγμή με το dirt 3 να βρίσκεται κάτω απο 20 ευρω δε νομιζω αυτο να έχει κάποια τύχη

 • Δικαιολογημένα όχι για τα δικά μου στάνταρ, αλλά για τις πλειοψηφίας.. Όμως ένα review οφείλει να είναι αντικειμενικό και, επομένως να εκφράζει την πλειοψηφία

 • σαν τα wrc του ps2 δεν θα είναι κανένα

 • θελει ακομη πολυ δουλεια για να φτασει εστω και λιγο το εργο της codies πανω στο racing κομματι...δεν πειραζει την επομενη φορα μακαρι να το δουλεψουν περισσοτερο και να ειναι καλυτερο..

 • Κριμα που δεν εχει βγει ενα αξιολογο παιχνίδι wrc τα τελευταια χρόνια.ίσως πρεπει να πάρει τα δικαιωματα καμια codemasters οπως είπαν τα παιδια πιο πάνω μπας και δουμε κανα καλό παιχνίδι.

 • Εμενα τα μοντελα των αυτοκινητων απο αποψη γραφικων μου φαινονται χειροτερα και απο το περσινο παιχνιδι.Ασε που στα replay φαινονται σαν μπαλονια, να πηγαινουν απο δω και απο κει.Αληθεια εκεινο το peter solberg rally τι εγινε?στα χαρτια εμεινε?

 • Και κατι αλλο... Μην συγκρινετε το παιχνιδι με το Dirt 3 ορισμενοι... Καμια σχεση ο ενας τιτλος με τον αλλον!

 • Για μένα το Dirt πάντως είναι καλός τίτλος μεν, πολύ generic δε... Αλλά ένα πράγμα που έχει αντικειμενικά κακό, και είναι σοβαρό, είναι ότι σου πετάει κάθε τρεις και λίγο gymkhana events.. Να μου πεις αν θες δεν τα κάνεις, αλλά αυτό δεν στέκει γιατί έτσι παίζεις το μισό παιχνίδι, και γενικά συνήθως θες σε ένα παιχνίδι να τα κάνεις όλα

 • Δυστυχώς ήλπιζα για κάτι καλύτερο, σαν καθαρό ραλλάκι.. δεν πειράζει..γιαυτό υπάρχει και το dirt το οποίο μας δίνει μία γεύση απο ράλλυ :)

 • acmilangr+1...!!! τόσα χρόνια κανένα racing δεν έχει δώσει την αίσθηση που έχει δώσει το Richard Burns Rally

 • Του έδωσα χαριστικά ένα τεσσαράκι,
  αν εξαιρέσω τον χειρισμό που μου φάνηκε αρκετά καλός
  όλα τα υπόλοιπα είναι κάτω του μετρίου.

  Τα γραφικά δεν τα λες ούτε PS2.
  Eιδικά τα αυτοκίνητα είναι χάλια, είναι σαν PS1 μέσα σε περιβάλλον PS2.

  Ακόμα και φαν του WRC να είστε μην το αγοράσετε.
  Αφήστε το να πατώσει να πάρει καμμιά άλλη εταιρία την άδεια μπας και δούμε κανένα WRC της προκοπής.

 • εγω του εβαλα 1 γιατι αυτο δεν συγκρινετε με τα παιχνιδια του Ps2 εκει στην milestone εχουν καταστρεψει τα βιντεοπαιχνιδια wrc αφου βλεπουν οτι δεν μπορουν γιατι δεν τα παρατανε και να παρει καμια codemasters η evolution studios που ειχε τα δικαιωματα στο ps2

 • Ειλικρινά δέν μπορώ να καταλάβω γιατί μετά το κάκιστο WRC που είχε κυκλοφορήσει πρίν λίγο καιρό βγαίνει και συνέχεια που είναι τα ίδια χάλια και χειρότερα ίσως ... Καλά δέν βάζουν μυαλό αυτοί οι άνθρωποι; Όλο αυτό μοιάζει σαν ένα κακόγουστο αστείο. Ελπίζω να πάρει τα δικαιώματα κάποια άλλη εταιρία σύντομα γιατί το WRC αξίζει κάτι πολύ,πολύ καλύτερο και είναι κρίμα να βλέπουμε τέτοιο διασυρμό .......Έλεος ......

 • το παιχνδι ειναι αρκετα καλο το εχω εδω και μια εβδομαδα περιπου και ειδικα σε θεμα gameplay με ικανοποιει σε μεγαλο βαθμο!!! τα γραφικα και ο ηχος ειναι μετρια προς καλα... ενα 7/10 απο μενα!!!!

Φόρτωση Περισσότερων
To θεωρω σιγουρο το sequel..... αντε να βγει!!!
Πολύ ωραίο review Γιώργο!
και ομως, γινονται τελικα (μινι) θαυματα στις μερες μας.
Εύγε! Ένα πολύ καλό review για ένα φανταστικό παιχνίδι!!!
Ωραίο review Γιώργο, να πω την αλήθεια δεν ήθελα να το διαβάσω πριν παίξω το παιχνίδι για να το απολ...
Ωριαίο review φίλε Γιώργο μπράβο, εστιασμένο εκεί που πρέπει λόγο της ιδιαιτερότητας που έχει το παι...
Πακεταρα!τα καλυτερα μονο για εμας!
Μόνο αρνητικό η κάμερα στους κλειστούς χώρους δηλαδή.Άψογα.Εξαιρετικό ρηβιου κύριε Καλλίφα για,όπως ...
Ωραίο review Γιώργο. Το αποτέλεσμα δείχνει ανώτερο των προσδοκιών. Θα του δώσω μια ευκαιρία στο μέλλ...
 • Το Άβαταρ του/της zlatkogr
  Χρόνια πολλάαααα Χρονια Πολλα σε ολους οσους εχουν την ονομαστικη τους... Συντάκτης zlatkogr 5 Λεπτά πριν
 • Το Άβαταρ του/της oneeyedwally
  Now Playing... Dishonored 2 τέλος, σε λίγες μέρες θα αρχίσω και 2o play.... Συντάκτης oneeyedwally 19 Λεπτά πριν
 • Το Άβαταρ του/της maximous
  Final Fantasy XV Παιδιά σας το συνιστώ να δείτε τα Brotherhood και Kingsglaive πριν... Συντάκτης maximous 6 Ώρες 25 Λεπτά πριν
 • Το Άβαταρ του/της DeusXmachina
  Fighting Games Συντάκτης DeusXmachina 7 Ώρες 13 Λεπτά πριν
 • Το Άβαταρ του/της Michalis3
  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Συνέντευξη από μέλη της Vicarious Visions, ομάδας ανάπτυξης... Συντάκτης Michalis3 8 Ώρες 5 Λεπτά πριν
 • Το Άβαταρ του/της KhR1s
  Γκουρού του Τσου Λου 6η αγωνιστική ΤΡΙΤΗ 6/12 21:45 Βασιλεία-Άρσεναλ 21:45... Συντάκτης KhR1s 8 Ώρες 34 Λεπτά πριν
 • Το Άβαταρ του/της SHREDDER
  Dishonored 2 To τερματισα πριν 3 μερες στο medium σε high chaos σκοτωνοντας... Συντάκτης SHREDDER 9 Ώρες 8 Λεπτά πριν
 • Το Άβαταρ του/της SHREDDER
  PREY Μετα το εκπληκτικο Dishonored 2 που το τερματισα πριν 3 μερες... Συντάκτης SHREDDER 9 Ώρες 9 Λεπτά πριν