Ταυτότητα

Batman: Arkham City

Batman: Arkham City

Edition: N/A Genre: Action Διάθεση: Zegetron
Αριθμός παικτών: 1 Ανάπτυξη: Rocksteady Studios Ημ. Έκδοσης: 21/10/2011
PEGI: 16 Εκδότης: Warner Bros Interactive Πλατφόρμες: Xbox 360, PlayStation 3, PC


Επέστρεψε, καλύτερος από ποτέ

Η Rocksteady, το 2009, μας προσέφερε το Batman: Arkham Asylum, το οποίο αποτέλεσε τη μεγαλύτερη ίσως έκπληξη των τελευταίων χρόνων. Το Arkham Asylum ξεπέρασε εύκολα τις προσδοκίες κοινού και κριτικών και ανάδειξε την, άσημη τότε, Rocksteady σε ένα από τα σημαντικότερα και πιο ταλαντούχα studios της βιομηχανίας. Δύο χρόνια μετά, το Batman: Arkham City αποτελεί μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς και ένα μεγάλο στοίχημα για τη Rocksteady, η οποία -χωρίς τα πλεονεκτήματα του αιφνιδιασμού και της φρεσκάδας του Asylum- καλείται να ξεπεράσει τις προσδοκίες που η ίδια δημιούργησε. Το Arkham Asylum δεν ήταν αψεγάδιαστο, αλλά η Rocksteady έδινε υποσχέσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, και τώρα, μόλις στο τρίτο της παιχνίδι, πετυχαίνει πράγματα που πολύ μεγαλύτερα studios πιθανόν να μην πετύχουν ποτέ.

Πλήθος εχθρών... συγκεντρωμένη πλοκή

Τα γεγονότα του Batman: Arkham City εξελίσσονται 18 μήνες μετά το τέλος του Arkham Asylum. Ο νέος δήμαρχος της πόλης έχει απομονώσει μία περιοχή του Gotham, όπου έχουν περιοριστεί όλα τα κακοποιά στοιχεία. Εκεί θα συναντήσουμε τους Joker, Penguin, Hugo Strange, Mr. Freeze, Ra's al Ghul, Poison Ivy, Two-Face, Riddler, Bane, Zsasz και αρκετούς ακόμα. Ωστόσο, λίγοι από αυτούς εμπλέκονται στην κεντρική ιστορία, αλλά αυτό θα αφήσουμε να το ανακαλύψετε μόνοι σας.

Arkham-City-01-thumb.jpgΑρχικά δίνεται η εντύπωση πως η Warner και η DC Comics υποχρέωσαν τη Rocksteady να χρησιμοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους χαρακτήρες από το σύμπαν της δεύτερης, αλλά η αίσθηση που μας έμεινε τελικά, είναι πως η Rocksteady ήταν αυτή που χρησιμοποίησε τα χρήματα της Warner και το σύμπαν της DC Comics για να σχεδιάσει ακριβώς το παιχνίδι που οραματιζόταν. Η υπόθεση είναι πολύ σκοτεινή και οι ανατροπές πολλές, απρόβλεπτες και πολύ τολμηρές για οποιοδήποτε blockbuster videogame και ειδικότερα για έναν τίτλο βασισμένο σε μία τόσο γνωστή άδεια χρήσης.

Η αφήγηση στο νέο Batman είναι δεν είναι τόσο "σφιχτοδεμένη" όσο του Arkham Asylum, αλλά συνολικά η ιστορία εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένη και ξεπερνάει με ευκολία τα περισσότερα action-adventure παιχνίδια. Επίσης σημαντικό γεγονός, είναι ότι το σενάριο δεν αναλώνεται σε μία μάχη με τον Batman ενάντια σε όλους τους κακούς ενωμένους, αλλά κάθε "super villain" έχει τα δικά του σχέδια, τα οποία ενίοτε τον φέρνουν αντιμέτωπο με τα υπόλοιπα εγκληματικά μυαλά της πόλης.

Μία πόλη γεμάτη εύθραυστες ισορροπίες

Arkham-City-02-thumb.jpgΤο Arkham City καταφέρνει να προσφέρει μία πόλη γεμάτη αναταραχές, και κακούς με φιλοδοξίες, που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για πάρουν το πάνω χέρι. Κατά την περιήγησή μας στην πόλη, ακούμε τους εχθρούς να συζητάνε για το αφεντικό τους ή να σχολιάζουν την πορεία της ιστορίας και τις συγκρούσεις του Batman με άλλους κακούς, βλέποντας τις ευκαιρίες που ανοίγονται για την ομάδα που ανήκουν.  Τη στιγμή που RPG δημιουργημένα από πολύ καταλληλότερες -θεωρητικά- ομάδες ανάπτυξης προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αστάθειας σε έναν κόσμο που εξελίσσεται και διαμορφώνεται σύμφωνα με την πορεία της ιστορίας, αλλά αποτυγχάνουν παταγωδώς, η Rocksteady το κατάφερε σε ένα action-adventure, με μία ιστορία που δεν μας δίνει καν εναλλακτικές επιλογές.

Η Arkham City γίνεται φυσικό περιβάλλον τόσο για τον Batman όσο και για τους αντιπάλους του και η ατμόσφαιρα είναι από τα καλύτερα στοιχεία του παιχνιδιού. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι δεν φτάνει το επίπεδο του Arkham Asylum. Δεν υπάρχουν πια ηχογραφημένες κασέτες με διαλόγους των εχθρών με τους ψυχιάτρους, και δεν υπάρχει ο Scarecrow, ο οποίος προσέφερε στιγμές που το Arkham City δεν μπορεί να αντικαταστήσει.

Arkham-City-03-thumb.jpgΟι εχθροί συνεχίζουν να μας μιλούν συνεχώς, σχολιάζοντας κακεντρεχώς τις κινήσεις μας, αλλά ο ανοικτός κόσμος του Arkham City περιέχει πολλά στοιχεία που μας αποσπούν την προσοχή,  με θετικό τρόπο μεν, αλλά εμποδίζοντας την απόδοση της κλειστοφοβικής και νοσηρής ατμόσφαιρας του Arkham Asylum. Όμως, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που οφείλονται στην πιο ανοικτή δομή του παιχνιδιού, η Rocksteady φτάνει πολύ κοντά και πιστεύουμε ότι ελάχιστοι θα μείνουν παραπονεμένοι. Στην πραγματικότητα, η ατμόσφαιρα κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, αλλά στοχεύει σε διαφορετικά πράγματα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Οπότε, τελικά το ζήτημα αυτό είναι μάλλον περισσότερο υποκειμενικό παρά ουσιαστικό.

Παραδοσιακό gameplay και μία πόλη μόνο για εμάς

Το Arkham City μπορεί να περιγράφεται ως "open world" παιχνίδι", αλλά αυτός ο όρος δεν μπορεί να εξηγήσει από μόνος του το σχεδιασμό του νέου επεισοδίου της σειράς. Έχουμε μεν τη δυνατότητα να περιπλανηθούμε ελεύθερα στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά τα σημαντικότερα γεγονότα διαδραματίζονται μέσα σε κτίρια, όπου ο τίτλος παίρνει ουσιαστικά τη μορφή που είχε το Arkham Asylum. Αυτό σημαίνει ότι εξερευνούμε το εσωτερικό των κτιρίων, λύνοντας απλούς γρίφους για να συνεχίσουμε, και αντιμετωπίζουμε τους εχθρούς.

Arkham-City-04-thumb.jpgΗ περιπέτεια ξεκινά με τον Batman να έχει από την αρχή όλα τα gadgets που διέθετε στο τέλος του πρώτου παιχνιδιού, κάτι που απελευθερώνει το σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων και επιτρέπει τη χρήση των πολλών διαφορετικών ικανοτήτων από νωρίς. Ο σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων είναι εξαιρετικός, εκμεταλλεύεται την ποικιλία των εργαλείων που διαθέτουμε και εξελίσσεται όσο προχωράμε στην περιπέτεια, για να εκμεταλλευτεί τις νέες δυνατότητες που αποκτάμε.

{PAGE_BREAK}

Οι τοποθεσίες που επισκεπτόμαστε είναι πολλές, αλλά υπάρχει μια περιορισμένη ανακύκλωση περιοχών, η οποία ωστόσο δικαιολογείται πλήρως από το setting και την ιστορία του παιχνιδιού. Η περιήγηση στην Arkham City είναι το ίδιο σημαντική και δίνει ένα νέο αέρα και πολλές νέες δυνατότητες, ενώ ο χειρισμός του Batman έχει αναβαθμιστεί και κάνει την περιήγηση στην πόλη απολαυστική. Για παράδειγμα, με τη χρήση του Grapple Hook και των νέων μηχανισμών "πτήσης" του Σκοτεινού Ιππότη, μπορούμε να διανύσουμε μεγάλες αποστάσεις πολύ γρήγορα. Το μέγεθος της πόλης φαίνεται ιδανικό, αφού είναι αρκετά μεγάλη για να προσφέρει αρκετή ελευθερία, χωρίς να εξαπλώνεται τόσο που να μας αναγκάζει σε άχρηστες, χρονοβόρες μετακινήσεις. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο, είναι ότι ο σχεδιασμός της πόλης έχει προσωπικότητα και έτσι είναι εύκολο να αναγνωρίσουμε από μακριά ένα σημαντικό σημείο που επισκεπτόμαστε δεύτερη φορά.

Ταυτόχρονα, οι αφορμές που μας δίνονται για να παρεκκλίνουμε από την κεντρική πορεία είναι πολλές και ελκυστικές. Όσο προχωράμε, αποκαλύπτονται νέα side quests που μας συστήνουν νέους εχθρούς και, πολύ συχνά, νέες περιοχές προς εξερεύνηση. Τα περισσότερα sidequests είναι το ίδιο καλοφτιαγμένα με την κεντρική ιστορία και εμπλουτίζουν άριστα τον ήδη ελκυστικό κόσμο του παιχνιδιού, ενώ στο Arkham City επιστρέφει και ο Riddler με τους γρίφους του, προσφέροντας και αυτός τη δική του νότα στο σύνολο. Μάλιστα, υπάρχει ένα αρκετά πλούσιο side-quest αφιερωμένο σε αυτόν, καθώς και 400 ερωτηματικά/ collectibles.

Πολλά μυστικά και ένας πάνοπλος detective

Arkham-City-05-thumb.jpgΗ δομή του πρώτου παιχνιδιού -τύπου Metroid θα τολμούσαμε να πούμε- όπου αποκτάμε νέα gadgets για να επισκεφθούμε εκ νέου μια περιοχή και να αποκτήσουμε όσα collectibles δεν μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη φορά, επιστρέφει μεν αλλά όχι το ίδιο έντονα. Αφενός τα νέα gadgets είναι λιγότερα και αφετέρου πολλά από τα ερωτηματικά απαιτούν σαφώς περισσότερη σκέψη. Το detective mode, που τονίζει τα collectibles και τα σημεία ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα μας επιτρέπει να βλέπουμε τους εχθρούς μέσα από τοίχους, επιστρέφει. Αυτή τη φορά η Rocksteady μας κατευθύνει στην ορθολογικότερη χρήση του detective mode, που πλέον δεν μπορεί να λύσει όλα μας τα προβλήματα.

Στους εξωτερικούς χώρους ο μικρός χάρτης -που μας δείχνει την κατεύθυνση του στόχου μας- και το διακριτικό βέλος που μας δείχνει το μέρος που έχουμε επιλέξει από το χάρτη, δεν φαίνονται όταν το detective mode είναι ενεργοποιημένο. Επίσης, τα collectibles -ειδικά στους εξωτερικούς χώρους- είναι τοποθετημένα με τρόπο που κάνουν αισθητή την παρουσία τους χωρίς τη χρήση του detective mode.

Arkham-City-06-thumb.jpgΗ αίσθηση της εξερεύνησης είναι εκπληκτική και από τα δυνατότερα σημεία του Arkham City. Πραγματικά πιστεύουμε ότι όσοι αρέσκονται στα διάσπαρτα μυστικά και στην εξερεύνηση δεν θα αφήσουν το Arkham City πριν ανακαλύψουν τα πάντα, αφού είναι σίγουρο ότι όπου και να μεταβούν, σίγουρα θα ανακαλύψουν κάτι. Επιπλέον, μπορούμε να εντοπίσουμε τα μέλη της συμμορίας του Riddler, που συμμετέχουν σε συμμορίες άλλων κακοποιών, τους οποίους αν  εξοντώσουμε τελευταίους, θα μας μιλήσουν για την τοποθεσία των collectibles στην περιοχή που τους συναντάμε.

Παράλληλα, ορισμένα side quests παρακινούν τον παίκτη να αναζητήσει στοιχεία σε μία ευρύτερη περιοχή, ενώ άλλες αποστολές τον βάζουν να ακολουθήσει τα ίχνη των εχθρών σε έναν ανοικτό κόσμο γεμάτο απειλές και εχθρούς, που έχουν βάλει σκοπό να μας εξοντώσουν. Πραγματικά, ελάχιστα παιχνίδια μπορούν να προσφέρουν την ικανοποίηση που προκύπτει από την εξερεύνηση στο Arkham City.

Διαφορετικά είδη gameplay, αρμονικά συνδυασμένα

Το Arkham City, όπως και ο προκάτοχός του, περιέχει μάχες σώμα με σώμα και σημεία που απαιτούν stealth προσέγγιση. Σε αντίθεση με το Arkham Asylum, όμως, όπου υπήρχαν διακριτές περιοχές που απαιτούσαν τη χρήση μίας από τις δύο μεθόδους αντιμετώπισης των εχθρών για να επιτευχθεί η σωστή ισορροπία ανάμεσα στα διαθέσιμα είδη gameplay, ο σχεδιασμός του Arkham City έχει... ξεφύγει. Αυτή τη φορά οι εναλλαγές ανάμεσα στο stealth και τις μάχες σώμα με σώμα γίνονται εντελώς αβίαστα και φυσικά.

screen1_large-thumb.jpgΕιδικά στους εξωτερικούς χώρους, η θέση και το είδος των εχθρών είναι τόσο αρμονικά επιλεγμένα, που κρύβουν τις σχεδιαστικές σκοπιμότητες της Rocksteady και πείθουν πως οι εχθροί απλά κάνουν την περιπολία τους με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προστασία του χώρου και μόνο. Η αρμονία και η ισορροπία ανάμεσα στα διάφορα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού είναι αξιοθαύμαστη. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, όταν συναντάμε αντιπάλους με όπλα, πρέπει να τους εξολοθρεύσουμε όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα.

Νέα gadgets, απολύτως ισορροπημένα, έρχονται να μας δώσουν επιπλέον επιλογές, ενώ οι εχθροί πλέον είναι εξυπνότεροι και ελέγχουν πολύ καλά το χώρο όταν βρουν ένα μέλος της συμμορίας τους αναίσθητο. Οι κινήσεις μας αγχώνουν τους αντιπάλους, που συχνά μαζεύονται και καλύπτουν καλύτερα ο ένας τον άλλος, ενώ αν τους ξαφνιάσουμε ή τους φοβίσουμε, σταδιακά τα μέλη της ομάδας τους εξαφανίζονται και δεν αποκλείεται κάποιοι να αφήσουν το όπλο τους και να παραδοθούν.

screen2_large-thumb.jpgΕν ολίγοις, το stealth στοιχείο του Arkham City εξακολουθεί να είναι πολύ πιο "light" σε σχέση με καθαρόαιμα stealth παιχνίδια της αγοράς, αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο απολαυστικό. Οι μάχες σώμα με σώμα, από την άλλη, ακολουθούν τους κανόνες που έθεσε το Arkham Asylum. Έχουμε στη διάθεση μας δύο βασικές κινήσεις, το χτύπημα και το counter, που αποκρούει τις εχθρικές επιθέσεις και τιμωρεί τους επιτιθέμενους. Συνήθως αντιμετωπίζουμε μεγαλύτερες ομάδες εχθρών σε σχέση με το Arkham Asylum, που μάλιστα έχουν και καλύτερη ΑΙ αφού σηκώνουν και χρησιμοποιούν τα όπλα που αφήνουν τα μέλη της συμμορίας που ανήκουν.

{PAGE_BREAK}

Το σύστημα μάχης του Batman: Arkham City έχει βελτιωθεί και αυτό οφείλεται εν μέρει και στα quick controls, που μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε γρήγορα τα gadgets μας, απλά με το πάτημα δύο κουμπιών χωρίς να μπαίνουμε στο menu επιλογής τους. Οι νέες κινήσεις είναι πιο χρήσιμες και η ροή των μαχών είναι "ρευστή" και πολύ διασκεδαστική. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι οι μάχες, αν και βελτιωμένες, τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού φαίνονται υπερβολικά οικείες. Στη νέα περιπέτεια του Batman επιστρέφουν και τα boss fights, τα οποία όμως δεν έχουν εξελιχθεί ιδιαίτερα. Υπάρχουν δύο εξαιρετικές και πανέξυπνα σχεδιασμένες μάχες με bosses στο Arkham City, αλλά οι περισσότερες αναλώνονται στη χρήση απλά μεγαλύτερων ομάδων απλών εχθρών ή bosses με scripted συμπεριφορά, όπου πρέπει να αποφεύγουμε τις κινήσεις τους μέχρι να μας δώσουν την ευκαιρία να τους χτυπήσουμε. Τα bosses σίγουρα δεν είναι άσχημα και παραμένουν διασκεδαστικά ακόμα και έτσι, όμως έχουν τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Catwoman: Μικρή συμμετοχή αλλά απολαυστική

Την εμφάνισή της στο Arkham City ως playable χαρακτήρας κάνει και η Catwoman. Η Selina Kyle μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από όσους αγόρασαν καινούργιο αντίτυπο του παιχνιδιού ή την αγόρασαν σαν DLC. Η Catwoman έχει μόλις τέσσερις αποστολές, οι οποίες ξεκλειδώνονται όσο προχωράμε στην κεντρική ιστορία. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα mini-campaign, που συνδέεται σε κάποια σημεία με την κεντρική ιστορία, αλλά περιέχει διαφορετικούς εχθρούς και μας μεταφέρει σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Arkham_City_Catwoman-thumb.jpg Η Catwoman έχει διαφορετικά gadgets και μπορεί να αγκιστρωθεί στο ταβάνι όσων περιοχών έχουν συρματοπλέγματα. Ο τρόπος που περιηγείται στον ανοικτό κόσμο του παιχνιδιού έχει εντελώς διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τον Batman, αφού χρησιμοποιεί το μαστίγιο της και στη συνέχεια αγκιστρώνεται από τα κτίρια - διαφορές που δεν είναι τόσο ουσιαστικές, αλλά αποτελούν μία ευπρόσδεκτη εναλλαγή. Στις μάχες σώμα με σώμα λίγα πράγματα αλλάζουν, ενώ στα σημεία που υπάρχει stealth η κατάσταση είναι λίγο πιο δύσκολη, αφού λόγω του τρόπου που κινείται η ηρωίδα, χρειαζόμαστε περισσότερες κινήσεις για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε. Αν και το "mini-campaign" της Catwoman είναι πολύ μικρό, περιέχει ιδέες που δεν συναντάμε στο κύριο campaign καθώς και μερικές από τις καλύτερες στιγμές του παιχνιδιού που δεν θα αποκαλύψουμε.

Φαντασία, ποικιλία και η U3 στα καλύτερά της

Το πρώτο πράγμα που κλέβει την προσοχή στα γραφικά του Arkham City είναι το δραματικά βελτιωμένο animation. Από εκεί και πέρα, η ποικιλία στο σχεδιασμό των εχθρών είναι πάρα πολύ μεγάλη, κάτι που επεκτείνεται και στο σχεδιασμό των επιπέδων. Ο σχεδιασμός της Arkham City έχει φαντασία, προσωπικότητα και ποικιλία. Το draw distance είναι πολύ καλό, ενώ δεν συναντήσαμε καθόλου frame drops.

Τα textures χαρακτήρων και περιβάλλοντος κυμαίνονται και αυτά σε πολύ καλά επίπεδα. Σε γενικές γραμμές, το Arkham City δεν είναι το παιχνίδι που θα εντυπωσιάσει τεχνολογικά (στις κονσόλες τουλάχιστον), αλλά παραμένει πανέμορφο. Ο ηχητικός τομέας -για άλλη μία φορά- είναι εξαιρετικός και την παράσταση κλέβει ο Mark Hamil (ξανά) στο ρόλο του Joker, όμως πολύ καλές είναι οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών και προσφέρουν πολλά στην κινηματογραφική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. 

Συμπεράσματα

screen4_large-thumb.jpgΤο Arkham City είναι ένα σπουδαίο και ολοκληρωμένο παιχνίδι, που πετυχαίνει πάρα πολλά πράγματα σε πολλούς τομείς. Και το σπουδαιότερο, είναι απολαυστικό από την αρχή μέχρι το τέλος, προσφέροντας κάτι ξεχωριστό που δύσκολα θα τολμήσει κάποιος άλλος να αντιγράψει. Θεωρητικά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα μπορούσαν να είναι ακόμα καλύτερα, αλλά τι σημασία μπορεί να έχουν όταν το σύνολο είναι τόσο "μεγάλο" και ολοκληρωμένο; Για την ολοκλήρωση της κύριας ιστορίας, με ελάχιστα sidequests, χρειαστήκαμε κάτι περισσότερο από 16 ώρες. Όμως το περιεχόμενο είναι τόσο πλούσιο και απολαυστικό που δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σταματήσει κάποιος εκεί.

Μετά το τέλος της ιστορίας μπορούμε να περιπλανηθούμε ελεύθερα στον κόσμο του παιχνιδιού και μπορούμε να επιλέξουμε και την Catwoman, η οποία έχει 40 αποκλειστικά collectibles. Επίσης, μπορούμε να ξαναρχίσουμε το παιχνίδι μας με όλες τις αναβαθμίσεις που έχουμε αγοράσει και τους εχθρούς σημαντικά δυνατότερους. Τα challenges maps επιστρέφουν με περισσότερες δυνατότητες, αλλά δεν τα θεωρούμε το ίδιο σημαντικά με τα υπόλοιπα στοιχεία που προσφέρει το παιχνίδι.

Τελικά, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο λόγο που θα μας έκανε να αποτρέψουμε οποιονδήποτε από το να προμηθευτεί το Batman: Arkham City, είτε αυτός είναι φίλος του Σκοτεινού Ιππότη είτε όχι. Η νέα περιπέτεια του Batman είναι απολαυστική και αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή όλων όσων ενδιαφέρονται για τα video games.

Νίκος Καβακλής

Θετικά

  • "Σκοτεινή" και άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία με πολλές εκπλήξεις
  • Απολαυστικό, πολυδιάστατο και άκρως ισορροπημένο gameplay
  • Εξαιρετικός χειρισμός που εγγυάται απολαυστικές... πτήσεις στην Arkham City
  • Εκπληκτική αίσθηση εξερεύνησης που λίγα παιχνίδια μπορούν να ανταγωνιστούν
  • Σκοτεινή ατμόσφαιρα που πετυχαίνει τη δημιουργία μίας "πειστικής" πόλης με εύθραυστες ισορροπίες

Αρνητικά

  • Η ατμόσφαιρα δεν φτάνει το επίπεδο του Arkham Asylum
  • Τα περισσότερα boss fights είναι τυπικά και δίχως έμπνευση

Βαθμολογία

Συμμετεχουν

Δείξε μου και άλλα...