Ένα αγαπημένο δίδυμο ήρθε από τα παλιά

Πολλά έχουν γραφεί τους τελευταίους μήνες σχετικά με την πολιτική της Sony να επαναφέρει στο προσκήνιο κλασικές της δημιουργίες, αλλά είναι αρκετές οι φορές που η κριτική δείχνει να είναι άδικη. Σίγουρα οι παλιότεροι δεν βλέπουν με καλό μάτι την επανακυκλοφορία αγαπημένων τους τίτλων και σαφέστατα η δικαιολογία της υψηλής ανάλυσης δεν είναι για αυτούς αρκετή. Όταν όμως το εκάστοτε πακέτο εμφανίζεται ανέλπιστα ολοκληρωμένο και όταν είναι σε θέση να ξυπνήσει ευχάριστες αναμνήσεις, τότε ο λόγος ύπαρξής του σαφέστατα και δικαιολογείται.

b_940_0_16777215_00_images_Jak_and_Daxter_HD_Collection_jak_daxter_trilogy_01.jpg

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το The Jak and Daxter Trilogy. Η Naughty Dog προσφέρει σε ένα Blu-ray τρεις από τις σημαντικότερες δημιουργίες της προηγούμενης γενιάς, ενώ δεν θα είναι υπερβολή αν ισχυριστεί κανείς πως πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες σειρές στην κατηγορία των platform παιχνιδιών. Για τα σημερινά δεδομένα λαθάκια υπάρχουν, και μάλιστα αρκετά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θέσουν εκτός τροχιάς αυτό το ανεκτίμητο διαμάντι. Η αλήθεια είναι πως το έργο που ανέθεσε η Nayghty Dog στην Mass Media Inc (ομάδα υπεύθυνη για το port) ήταν μάλλον εύκολο, γιατί το πρωταρχικό υλικό ήταν εξαιρετικά πλούσιο. Λόγος να γίνει εκτενής αναφορά στο σενάριο δεν υπάρχει, πέρα του ότι η Naughty Dog δημιούργησε ένα εντελώς πρωτότυπο σύμπαν, μέσα στο οποίο οι δύο πρωταγωνιστές προσπαθούν, αρχικά, να ανακαλύψουν πανάρχαια μυστικά, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να σώσουν τον κόσμο -αλλά και τους εαυτούς τους- σε διάφορες διαστάσεις και χρονικές στιγμές. Αξίζει να πούμε ότι, παρά το ιδιόμορφο εικαστικό, γίνεται εμφανές από τα πρώτα κιόλας λεπτά, πως η τριλογία αποτινάσσει από επάνω της την εσφαλμένη εντύπωση του "παιδικού παιχνιδιού".

b_940_0_16777215_00_images_Jak_and_Daxter_HD_Collection_jak_daxter_trilogy_02.jpg

Η αρχή γίνεται λοιπόν με το Jak and Daxter: The Precursor Legacy και όσοι ανέμεναν απλά και μόνο μια δημιουργία που θα θύμιζε κάτι από το Crash Bandicoot, έπεσαν μάλλον πολύ έξω. Η πρώτη εντύπωση από τον τεχνικό τομέα ήταν η καλύτερη δυνατή, αν και την παράσταση έκλεβε το πρωταγωνιστικό δίδυμο. Την απουσία ομιλίας του Jak υπερκάλυπτε ο δαιμόνιος Daxter, με τους διαλόγους να είναι όχι μόνο πανέξυπνοι αλλά και γεμάτοι με πολλές δόσεις χιούμορ. Ο τίτλος προσέφερε έναν ενιαίο κόσμο, με πλήρη απουσία από loading times, μέσα στον οποίο κυριαρχούσε η ποικιλία των χαρακτήρων, τα ζωηρά χρώματα και το πάντοτε ανάλαφρο και ευχάριστο soundtrack.

b_940_0_16777215_00_images_Jak_and_Daxter_HD_Collection_jak_daxter_trilogy_03.jpg

Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι πως τα πάντα είναι δοσμένα με τέτοιο τρόπο, που οι αποστολές δεν κουράζουν ποτέ, ενώ και οι εναλλαγές στο σκηνικό προδιαθέτουν τους χρήστες να ψάξουν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Και όλα αυτά για μια δημιουργία που η συνολική της διάρκεια αγγίζει τις 8 ώρες και σίγουρα ο καθένας θα την ξεκινήσει και πάλι από την αρχή, είτε για να απολαύσει ξανά το ταξίδι, είτε για να συγκεντρώσει τυχόν αντικείμενα που στην πορεία του έχουν ξεφύγει. Το The Precursor Legacy είχε δημιουργήσει τις σωστές βάσεις για ένα sequel και όσοι περίμεναν κάτι που θα έμοιαζε στον προκάτοχό του, μάλλον βρέθηκαν προ εκπλήξεως.

b_940_0_16777215_00_images_Jak_and_Daxter_HD_Collection_jak_daxter_trilogy_04.jpg

Το Jak 2 τόλμησε και κοίταξε με θετική ματιά τομείς που μέχρι πρότινος δεν έδειχναν να ταιριάζουν στο ύφος της και παρόλο που θα μπορούσε να κινηθεί εκ του ασφαλούς, τελικά πήγε τα η σειρά ένα βήμα παραπέρα. Το όλο σκηνικό, καθώς και ο ίδιος ο Jak, απέκτησαν μια πιο σκοτεινή όψη, ενώ οι τροπικές περιοχές του πρώτου μέρους έδωσαν τη θέση τους σε ένα αστικό περιβάλλον. Και οι αλλαγές δεν περιορίστηκαν μόνο στον αισθητικό τομέα. Πλέον, τα οχήματα απέκτησαν σημαντικό ρόλο στις μετακινήσεις, ενώ και τα όπλα έκαναν τη δυναμική εμφάνισή τους. Γενικότερα, το δεύτερο μέρος της σειράς απέκτησε ένα πιο σοβαρό και σαφέστατα ώριμο χαρακτήρα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξέχασε το παρελθόν του. Έτσι, για ακόμα μια φορά το platform στοιχείο δούλευε άψογα, αν και φάνηκε κάπως παραγκωνισμένο σε σχέση με τις shooting και driving ενότητες του τίτλου.

{PAGE_BREAK}

H Naughty Dog φαίνεται πως γνώριζε το hardware του PlayStation 2 μέχρι την παραμικρή του λεπτομέρεια, γιατί δεν δικαιολογείται διαφορετικά το άλμα που επετεύχθη στον τεχνικό τομέα. Ειδικά το δίδυμο των Jak και Daxter έκανε τη διαφορά, με τους δύο χαρακτήρες να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας στα cut-scenes, ενώ πάρα πολλές ήταν και οι νέες παρουσίες, με την κάθε μία να έχει τον δικό της ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης. Η έλευση του τρίτου μέρους δεν αποτέλεσε έκπληξη, με την ομάδα ανάπτυξης να εμφανίζεται περισσότερο κατασταλαγμένη αλλά και αποφασισμένη όσο ποτέ άλλοτε. Το Jak 3 αποτέλεσε τη χρυσή τομή της σειράς, συνδυάζοντας με ιδανικό τρόπο στοιχεία από τα δύο προηγούμενα μέρη. Το shooting φυσικά δεν έλειψε, ενώ τα hovercrafts έδωσαν τη θέση τους σε buggies, με τη φυσική των οχημάτων να αφήνει πολλά στόματα ανοικτά. Τα περιβάλλοντα ξεχώρισαν και πάλι για την ποικιλία τους, συνδυάζοντας αστικές περιοχές με τεράστιες ερήμους ή και δασικές εκτάσεις.

b_940_0_16777215_00_images_Jak_and_Daxter_HD_Collection_jak_daxter_trilogy_05.jpg

Παράλληλα, τα γραφικά εμφανίστηκαν ακόμα καλύτερα, με το motion capture να δείχνει τη δυναμική του στα ιδιαιτέρως προσεγμένα cut scenes. Πέρα από την κυρίως αποστολή, τα side quests ήταν πολλαπλάσια σε σχέση με το παρελθόν, ενώ και η συνολική διάρκεια άγγιζε τις 20 ώρες για αυτούς που ήθελαν να εξερευνήσουν τα πάντα. Από την αρχή μέχρι το τέλος ο ρυθμός δεν απουσίαζε ποτέ, ενώ ο σκανδαλιάρης Daxter -και ειδικά ο ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του- είναι υπεύθυνος για ορισμένες ατάκες που σπάνια συναντώνται σε ένα videogame αυτής της κατηγορίας. Αφήνοντας στην άκρη το περιεχόμενο του δίσκου, το οποίο είναι από τα πληρέστερα και χορταστικότερα που θα βρει κανείς μέσω μιας HD κυκλοφορίας, είδαμε ότι υπάρχουν αρκετά λαθάκια. Μικρής σημασίας βέβαια, αλλά δεν παύουν να υφίστανται. Σημαντικότερο όλων είναι ο τεχνικός τομέας και αυτό σίγουρα δείχνει να αναιρεί τα όσα ειπώθηκαν παραπάνω. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα, τουλάχιστον τα Jak 2 και 3 είναι πανέμορφα. Όμως, η Mass Media επέλεξε απλά και μόνο να ανεβάσει την ανάλυση και από εκεί και πέρα να αφήσει τα πάντα ως είχαν.

b_940_0_16777215_00_images_Jak_and_Daxter_HD_Collection_jak_daxter_trilogy_06.jpg

Πολλά είναι τα textures που αναγκαστικά εμφανίζονται θαμπά, ενώ σε ορισμένα cut scenes δεν είναι λίγες οι φορές που τα αντικείμενα αδυνατούν να κρύψουν την πολυγωνική τους φύση. Καλό θα ήταν τουλάχιστον το πρωταγωνιστικό δίδυμο να είχε σχεδιαστεί από την αρχή, αλλά ακόμα και έτσι δεν δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα. Απλά είναι άσχημο στο κεντρικό μενού επιλογών οι Jak και Daxter να εμφανίζονται πανέμορφοι και στους κυρίως τίτλους να είναι τόσο… πολυγωνικοί. Η επιλογή για 3D απεικόνιση λειτουργεί αρκετά σωστά, ειδικά στο Jak 3, με σημαντικά όμως παράπονα να προέρχονται από τα άλλα δύο μέρη της συλλογής. Στα Jak 1 και 2 η παρακολούθηση γίνεται κουραστική μετά από μερικές ώρες, ενώ για κάποιον παράξενο λόγο, λύση στα έντονα προβλήματα με το alliasing ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Από την άλλη, όμως, αυτές δεν είναι παρά μόνο μερικές σταγόνες στον ωκεανό, για μια συλλογή που δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα. Ουσιαστικά, το περιεχόμενό της είναι αυτό που θα εκτιμήσει ο καθένας, ενώ γνώμη μας είναι πως η Naughty Dog έπραξε ολόσωστα και συμπεριέλαβε μόνο τον κύριο κορμό της σειράς και όχι τα διάφορα –και φυσικά όχι και τόσο ενδιαφέροντα- spin offs. Οι φίλοι των Jak και Daxter, απλά, επιβάλλεται να προμηθευτούν την HD collection με κλειστά τα μάτια, μια κίνηση την οποία καλό θα είναι να επιχειρήσουν και όλοι οι υπόλοιποι, μιας και έτσι θα προμηθευτούν μια από τις σημαντικότερες σειρές των τελευταίων χρόνων και μάλιστα σε αρκετά ελκυστική τιμή.

Γιώργος Τσακίρογλου

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: Action, PlatformerΔιάθεση: Sony Hellas
Αριθμός παικτών: 1Ανάπτυξη: Naughty Dog/ Mass Media Inc.Ημ. Έκδοσης: 22/02/2012
PEGI: 12Εκδότης: SCEEΠλατφόρμες: PlayStation 3

Θετικά

 • Τρεις τίτλοι Jak and Daxter σε ένα πακέτο, τι άλλο να ζητήσει κανείς

Αρνητικά

 • Ορισμένες τεχνικές ατασθαλίες

Βαθμολογία

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες (και μετά σου λέει πως μεγάλωσε).

Σχετικά άρθρα βάσει tags

PS+ Μαΐου: Ακόμη ένας δυνατός μήνας για την υπηρεσία
Προετοιμασία για τη κυκλοφορία του Detroit και χαλάρωμα με Rayman!
Ο Απρίλιος στο PlayStation Plus
Τρελός Μαξ και Trackmania Turbo!
PS+ Μαρτίου: Μήνας φωτιά με Bloodborne και Ratchet & Clank
[Ενημέρωση] Tο 2019 σταματάει η διάθεση τίτλων για PS3 και PS Vita.
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
Μια μικρή δόση νουβέλας, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη δόση fighting.
Ο Φεβρουάριος στο PlayStation Plus
Επιτέλους Knack... και RiME!
Τεστάρετε τις γνώσεις σας επάνω στη σειρά Final Fantasy
 Επετειακό κουίζ πριν τη λήξη των εορτασμών.
Τέλος το online για το Gran Turismo 6
Καρό σημαία για τον τίτλο του PlayStation 3.
O Ιανουάριος 2018 στο PlayStation Plus
Με Deus Ex: Mankind Divided και Batman: The Telltale Series.
Λουκέτο στους servers των Killzone 2 και 3
Η online μάχη με τους Helghast φτάνει στο τέλος της.
Το Persona 5 ξεπέρασε τις 2 εκ. αποστολές
"Το ενδιαφέρον για αυτή τη κατηγορία τίτλων επεκτείνεται"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Παιχνιδάρες και τα τρία. Χαίρομαι που έχουν κάνει κάλη δουλειά σε αυτή τη συλλογή. :)

 • Ωραίοτατο το review για μια πολύ ωραία συλλογή που θα αγοραστεί άμεσα !

 • 10 από μένα...έχοντας παίξει μόνο το πρώτο, η αγορά του θα έρθει κάποια στιγμή σίγουρα...αλλά η τιμή του για τις ώρες που προσφέρει ο τίτλος είναι απίστευτη ευκαιρία...

 • Mαλλον η πρωτη "συλογη hd" που θα αγορασω...Ειχα παιξει το πρωτο και το δευτρο αλλα χωρις να τα τερματισω και ανυπομονω να χαθω κ παλι στον κοσμο τους...Και ειδικα στον κοσμο του πρωτου...Και αφου τα δυο επομενα ειναι καλυτερα του πρωτου, παει για σιγουρη αγορα...Απλα σε χαμηλοτερη τιμουλα.

 • Θα αγοραστεί σίγουρα κάποια στιγμή! Ωραίο review!

 • Για κάποιον ανεξήγητο λόγο τα jak and daxter όπως και τα Beyond good and evil τα προσπέρασα κατά την κυκλοφορία τους παρότι ήξερα ότι τα αδικώ.
  Μάλλον ήρθε η ώρα της εξιλέωσης.
  Δείτε πάντως πόσο γραμμικά έχει "σοβαρέψει"-"σκληρύνει" το ύφος της η Naughty dog μέσα στα χρόνια.
  Crash,jak,Uncharted και τώρα Last of us, που θα καταλήξει άραγε;

 • και εγω το παρεγκηλα απο το zavvi δεν πειραζει αξιzει

 • Εγγυημενη η διασκεδαση σε αυτη την σειρα!

 • Tι να λεμε τωρα γι' αυτη τη σειρα... 10 με πολλους τονους απο μενα!!! :D
  Οσοι δεν τα εχουν δοκιμασει (και ειναι αρκετοι απ'οτι βλεπω) πραγματικα δεν ξερετε τι χανετε μαγκες. Για μενα η καλυτερη σειρα της Naughty Dog.
  Σε λιγες μερες το περιμενω να ερθει!!!

 • Με τη πρωτη πτωση τιμουλας το πήρα

 • Τρομερά παιχνίδια !!

 • Εκπληκτικά παιχνίδια! Τα τρισαπόλαυσα στις μέρες τους και τα 3 και απο τότε δεν τα ξαναέπαιξα. Τ0 2012 είναι η ευκαιρία. Στα 20 και κάτω δεν μου γλυτώνει μιας και στο ράφι προέχουν άλλα.

 • Ρε Naughty Dog βγάλε και κανα crush bandicoot hd !!!!!

 • Ωραιο review Γιωργο!Θα το παρω στα 20ευρω μιας και αυτον τον καιρο δεν εχω:(
  Εγω απο τα 3 εχω μια ελαφρια προτιμηση στο 3 μετα στο 1 και μετα στο 2.Στο 2 θυμαμαι την δυσκολια του.Οχι σαδιστικη αλλα ηταν γενικα ενα δυσκολο παιχνιδι, για αυτο μια φορα το τελειωσα.Στα 1,3 εχω χασει το μετρημα:D
  Τιποτε επιπλεον εβαλαν Γιωργο?

 • jimugias επιπλεον υλικο δεν υπαρχει, αν και μεταξυ μας, δεν χρειαζεται. Η συνολικη διαρκεια του πακετου ειναι τεραστια. Και σιγουρα οσοι τα απολαυσαν στο παρελθον, θα βρουν απειρες δικαιολογιες για να κολλησουν και παλι. Τετοιοι τιτλοι που συνδιαζουν platform στοιχεια, δραση, εξερευνηση, shooting, οδηγηση και φυσικα απειρο χιουμορ και κορυφαιες ερμηνειες (Daxter) πραγματικα λειπουν απο τη σημερινη εποχη.

 • 10ράκι από εμένα. Θα την αγροάσω κάποια στιγμή στο μέλλον. από τα καλύτερα games που έχω παίξει. Ειδικά το 3ο για εμένα είναι ακόμα και σήμερα αξεπέραστο σαν εμπειρία. Διαμαντάκια.

  Ωραίο review Γιώργη ;)

 • Πολύ καλό review Γιώργο ,σίγουρη αγορά!!!

 • υπεροχο review κ παιχνιδι καποια στιγμη θα το παρω αλλα προς το παρον σκευτομαι κατι αλλο

 • Θα ξαναπαιχτει σιγουρα καποια στιγμη στο μελλον οταν πεσει η τιμη του.Μεγαλη σειρα! Μεγαλες ατακες!

 • Χαχα τα είχα λιώσει στο ps2. Είναι απίστευτα παιχνιδια δυστυχως ομως δεν εχω ps3 :( Οποιος δεν τα χει παιξει ορμαει!

 • Κρίμα που δεν έχω PS3. Είχα παίξει το Daxter στο PSP και είναι παιχνιδάρα.

 • Μαζεύω ήδη λεφτά....

 • 10 και από εμένα....πω ρε αναμνήσεις που έχω από το Jack & Daxter II,το είχα λιώσει και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος.ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!

 • Αγορά αυτές τις μέρες (θέλω να πιστεύω) και κατευθείαν λιώσιμο.

 • 10ρακι και νιωθω πως το αδικω.Μακραν η καλυτερη HD collection και απο της πιο επικες τριλογιες.....και μερικοι νωμιζουν οτι το uncharted εκανε την Naughtydog αυτη που ειναι σημερα...Νιιιιιιααααουουουου:p

 • Για τα γουστα μου το 1 ειναι το καλυτερο.Ενα απο τα καλυτερα μου πλατφορμ.

 • εψαξα ολη την κυπρο να το βρω ρε παιδια.ποτε κυκλοφορει ακριβως?

 • Eχει ηδη κυκλοφορησει φιλε. Επισημη ημερομηνια ηταν 22/2.

 • φοβερο παιχνιδi και σιγουρη αγορα...στο μελλον.πολυ καλο το review

 • ωραία η τριλογία και πολύ καλό το reveiw!!!!

 • @cyprus wolf κυκλοφόρησε στην Έλλαδα και το είδα και σε 'να μαγαζί! Τωρα στην Κυπρο ;

 • Σίγουη αγορά,αλλα κάτα τον Απρίλιο-Μάρτιο για να πέσει λίγο η τιμή!

 • Ωραιο review Γιωργο, τα εχω ολα τα προηγουμενα Jak and Daxter και τα 3, και δεν ξερω αν αξιζει να τα παρω ξανα.

 • παιδιά καλά όλα αυτά αλλά μια επανακυκλοφορία του crash bandicood 3, στο ps3 δεν νομίζω να χαλούσε κανέναν.

 • την εχω απο τησ 7/02 και τα εχω λιωσει και τα τρια

 • ωραιο review...το 2 και το 3 που ειχα παιξει ηταν απο τα αγαπημενα μου στο ps2 ειδικα το 3..ωραιο remake παρα τα μικροπροβληματα του..ηταν παιχνιδαρες οπως και να το κανουμε..στα 30-35 ευρω πιστευω ειναι μια χαρα για οσους ενδιαφερονται..

 • Ότι πρέπει για το καλοκαιράκι! Παιχνιδάρες...!

 • Θελω ps3 να παιξω τις παιχνιδαρες

 • Εγω το ps3 το εχω μονο για τα exclusives παντος!Το 360 για τα multiplatform.

 • ευχαριστω την σονυ για ολα τα HD... ολοψυχα...

 • το αστειο με το παιχνιδι αυτο ειναι οτι ημουν ετοιμος να το παρω την πρωτη μερα(το σαββατο νομιζω) απο τα public και οταν παω και το βρισκω στο καταστημα ειδα οτι η τιμη του ηταν 41ευρω και εγω πανω μου ειχα 40(δεν ειχα κερματα εψαξα αλλα τιποτα) και ετσι δεν μπορεσα να το παρω για 1 ευρω ελεος!!! αλλα δεν πειραζει τελικα αγορασα το sly trilogy με 29 ευρω απο το πλαισιο και μου εμειναν και 11 ευρω ρεστα :)

 • Ωραίος turistasGR, το Sly trilogy είναι φοβερό και το Jak άσε να πέσει η τιμή και το τσιμπάς.

 • sly και jak trilogies τρομερα για οσους τα επαιξαν στο ps2

 • Αφού είναι HD-3D (όχι τέλειο) και προσφέρεται στα 30Ε είναι απλά αγορά. Αν και δεν είμαι φαν του Jak όσο του Crash θα ήθελα ένα HD Coll. του ρακούν, έτσι Naughty Dog ;)

 • Δεν έχω ασχοληθεί πότε εμ τη σειρά μα με όλα αυτά που ακούω και διαβάζω φαίνεται ότι αυτή η collection είναι ιδανική για μένα! Άλλη μια σίγουρη αγορά σύντομα!

 • Δεν θα το πάρω (αφού δεν έχω PS3) όμως πράγματι από τα κορυφαία παιχνίδια του είδους. Ίσως οι ωραιότερες αναμνήσεις μου από το PS2. Ειδικά το πρώτο.

  Αυτές ήταν εποχές για μένα... Χωρίς Internet. Εκτιμούσες έναν τίτλο επειδή πραγματικά ήταν παιχνιδάρα χωρίς να σου έχουν φτιάξει ήδη γνώμη τα video, review και το γενικό hype.

 • Εγώ δεν ήμουν ποτέ φαν των Jak and Daxter, αλλά ίσως να το σκεφτώ να το αγοράσω στην περίπτωση που δεν έχω καμία καλύτερη επιλογή.

 • ναι πακετο για 3 χρονα κ πηρε και 9 αρι απορω μερικες φορες θαβετε τιτλους που κ στη χειροτερη των περιπτωσεων εχουν καλα γραφικα αυτο ως τι πηρε 9 αρι??? στο πως να απασχολησεις ενα νηπιο για 1 24ωρο χωρις να στα πρηζει?

Τελευταία Σχόλια

Ωραία games (και) αυτό το μήνα, το Rayman το είχα βάλει στο μάτι λόγο και της χαμηλής τιμής του πλέο...
Μόνο και μόνο που στο project εμπλέκεται η Aardman, δημιουργείται μεγάλο ενδιαφέρον.
@ Dart2000: Με τα πειρατικά δεν έχεις achievements, online, διορθωτικά patches κλπ. Από την άλλη βέβ...
Εμενα δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα αυτη η καμερα για τα rpgs αλλα δε μπορω και να κρινω οτιδηποτε χω...
Αυτό με τα 60fps στην τελευταία γενιά είναι σαν το 3D την προηγούμενη γενιά ή τα 3D γραφικά στα late...
@Stormbringer: To large αφορά μόνο και μόνο το ότι αναφέρεις πως θα έδινες και 80€ για να αγοράσεις ...
Ωραιο review Νικολα, πολυ χορταστικο.
Το συγκεκριμενο το εχω καιρο στη wishlist και επιτελους κυκλ...
Battletech σε K2
Γεια σου φιλε Tomcatakis μακαρι να γινει κατι με την Αmiga απο την koch media γιατι το C64 mini ειν...
Καλησπερα παιδια , εχω να γραψω στο site σας χρονια και επειδη επιτελους ο καλλιφας εκανε το review ...
Αααα τέλεια, δεν το έχω και είναι το μοναδικό της Quantic που δεν έχω παίξει (ε καλά, ούτε εκείνο με...