Κάν' το όπως... ο Μέσσι

"Μπάλα" στους δρόμους και στις αλάνες έχουμε ζήσει οι περισσότεροι από εμάς και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ποδόσφαιρο στους δρόμους σημαίνει δύο βασικά πράγματα εκτός από το σκορ: Διασκέδαση και κόλπα. Αυτά λοιπόν προσπαθεί να συνδυάσει η ΕΑ Sports, προσφέροντας ένα ολοκαίνουργιο FIFA Street από τους δημιουργούς του FIFA 12. H EA Canada είχε ένα δύσκολο έργο μπροστά της, μιας και θα έπρεπε να αποδείξει ότι -πέρα από ένα άκρως ρεαλιστικό παιχνίδι ποδοσφαίρου- είναι ικανή να προσφέρει και το ακριβώς αντίθετο, ένα ελεύθερο arcade παιχνίδι δρόμου, κάτι που το καταφέρνει εξαιρετικά, προσφέροντας το καλύτερο FIFA Street!

Παίρνοντας τα θετικά και προσθέτοντας νέα στοιχεία

Από τον πρώτο κιόλας αγώνα φαίνεται πως το παιχνίδι έχει επηρεαστεί από το FIFA 12, με τον πυρήνα του gameplay να παραμένει ο ίδιος. Στο παιχνίδι έχει εισαχθεί και η Impact Engine, αν και μαζί της κουβαλάει και όλα τα γνωστά "κουσούρια" που συναντήσαμε και στο FIFA 12, με τα περισσότερα εξ αυτών να αφορούν αστείες συγκρούσεις και πτώσεις παικτών.

Αυτό που έχει προστεθεί στην ομολογουμένως τεράστια γκάμα κινήσεων των ποδοσφαιριστών, είναι η δυνατότητα ελέγχου της μπάλας 360 μοίρες γύρω από τον παίκτη μας, χρησιμοποιώντας την αριστερή σκανδάλη. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προστατεύουμε τη μπάλα, να τη γυρνάμε γύρω από τον εαυτό μας με απόλυτη ελευθερία και, φυσικά, να κάνουμε ντρίμπλες στον αντίπαλό μας την κατάλληλη στιγμή. Και μιας και είπαμε την πιο σημαντική λέξη για το FIFA Street, ας μείνουμε λίγο σε αυτήν. Η ντρίμπλα, λοιπόν, είναι όλο το "νόημα" του τίτλου της ΕΑ, μιας και χωρίς θεαματικά κόλπα δε θα υπήρχε ουσιαστικός λόγος ενασχόλησης με το παιχνίδι.

fifa street screen 03

Με τη χρήση και άλλων πλήκτρων εκτός του δεξιού αναλογικού μοχλού, θα κάνουμε εαυτούς και φίλους να "χαζέψουν" από τις μαγικές ντρίμπλες που προσφέρονται. "Ποδιές", ανάποδα ψαλίδια, λόμπες χρησιμοποιώντας το γόνατο ή το στήθος, τακουνάκια και άλλα πολλά θα κάνουν τη κάτω γνάθο μας κολλητή φίλη με το πάτωμα. Εάν αποφασίσουμε μάλιστα να εμβαθύνουμε και στις κλειδωμένες κινήσεις που περιμένουν υπομονετικά να τις ξεκλειδώσουμε, θα νομίζετε ότι είστε ο Μέσσι.

Modes και multiplayer

Το παιχνίδι της EA Sports περιλαμβάνει 5 "single" modes. Το "5 εναντίον 5", "6 εναντίον 6", το "panna" -στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται πριν αγγίξει την μπάλα ο αντίπαλος-, το "Futsal", το οποίο δεν επιτρέπει τη χρήση τοίχων και προστατευτικών, ενώ, τέλος, υπάρχει και το "Custom Match" για την μίξη επιλογών που επιθυμούμε. Σκοπός στα περισσότερα είναι να κερδίσουμε φυσικά τον αγώνα, αλλά μερικά modes απαιτούν και την συγκομιδή πολλών πόντων, επιτυγχάνοντας "μαγικές" ντρίμπλες. Οπότε, όταν θα παίξετε για παράδειγμα το "panna", καλό θα είναι να είστε συγκεντρωμένοι στα κόλπα και όχι στο σκοράρισμα.

Το πραγματικά εθιστικό mode όμως, είναι το "World Tour". Δημιουργώντας το δικό μας παίκτη (ή εισάγοντας τον ήδη υπάρχοντα από το FIFA 12), φοράμε το περιβραχιόνιο της δικής μας ομάδας, η οποία αποτελείται από φανταστικούς παίκτες Α.Ι. ή από ποδοσφαιριστές που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι μας στις δικές τους εκδόσεις, και ξεκινάμε ένα ταξίδι μέχρι την κορυφή του κόσμου. Ανταγωνιζόμενοι φανταστικές ομάδες ή ομάδες άλλων χρηστών, θα ξεκινήσουμε από απλές δοκιμασίες και με το πέρασμα του χρόνου ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών και των ομάδων θα αυξάνεται κατακόρυφα, δοκιμάζοντας τις ικανότητές μας.

fifa street screen 01

Κερδίζοντας τους αγώνες ή τις δοκιμασίες (αναλόγως το επίπεδο δυσκολίας που έχουμε επιλέξει), ξεκλειδώνουμε αξεσουάρ (γυαλιά, μπαντάνες κ.α.), παπούτσια και στολές για τους αθλητές μας, ενώ το σημαντικότερο, συλλέγουμε πόντους εμπειρίας για αυτούς. Οι πόντοι εμπειρίας κάθε ποδοσφαιριστή κατανέμονται αναλόγως το πόσο πολύ παίζουμε με αυτούς, πόσες ντρίμπλες επιτυγχάνουν ή πόσα γκολ σκοράρουν. Οι πόντοι μπορούν να μοιραστούν σε μερικές υποκατηγορίες, ώστε να ενδυναμώσουμε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των παικτών.

Ντρίμπλα, σκοράρισμα και τερματοφύλακας είναι μερικές από τις (όχι πολλές) επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας για κατανομή. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το άκρως θετικό με το συγκεκριμένο Mode είναι η ποικιλία των αγώνων, η οποία φαντάζει "απεριόριστη". Το FIFA Street συνδυάζει διάφορα στοιχεία από τα υπάρχοντα modes παιχνιδιών, κάνοντας τον παίκτη να μην πλήττει σχεδόν ποτέ.

Φυσικά, τι θα ήταν ένας τέτοιος τίτλος χωρίς τις μάχες με άλλους παίκτες μέσω διαδικτύου; Έτσι, λοιπόν, το multiplayer τμήμα του FIFA Street έχει την τιμητική του. Χρησιμοποιώντας τους servers του FIFA, επιδιδόμαστε σε "ανελέητες" μάχες με τις ομάδες που εμείς δημιουργήσαμε, με ένα σοβαρό μειονέκτημα να μειώνει κατά πολύ την εμπειρία του online. Δεν υπάρχει, δυστυχώς, η δυνατότητα να παίξουμε multiplayer με τις επίσημες ομάδες του παιχνιδιού, δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα και αντιδράσεις ανάμεσα στους φίλους του παιχνιδιού.

Παρ' όλα αυτά, σε όσα παιχνίδια παίξαμε στο διαδίκτυο, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα στη σύνδεση, κάτι που δεν συνέβαινε στο FIFA 12, στο οποίο αρκετές φορές υπήρχαν προβλήματα με τους servers της ΕΑ.

fifa street screen 04

Ομάδες, γήπεδα, τεχνικός τομέας, ήχος

Το παιχνίδι της ΕΑ διαθέτει έναν πολύ μικρό αριθμό επίσημων ομάδων (σε σύγκριση πάντα με το FIFA 12). Οι σύλλογοι είναι στο σύνολο τους κάτι παραπάνω από 100, με τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου να δίνουν δυναμικά το "παρών", ενώ οι εθνικές ομάδες, δυστυχώς, είναι ελάχιστες (μόλις 20), με εμφανέστατες απουσίες όπως της Ελλάδας. Ναι, μπορεί να μην είμαστε υπερδύναμη, αλλά στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA η εθνική μας παραμένει στη δεκαπεντάδα και πιστεύουμε ότι η παρουσία της στο FIFA Street επιβαλλόταν. Η Κολομβία καλύτερη είναι;

Τα γήπεδα, από την άλλη, είναι σχεδόν... αμέτρητα. Από απλές αλάνες και γηπεδάκια της γειτονιάς, μέχρι οργανωμένα στάδια σε Ιαπωνία, Ρίο Ντε Τζανέιρο ή Βερολίνο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να τα απολαύσουμε, είναι να τα ξεκλειδώσουμε. Το FIFA Street διαπρέπει και στον οπτικόό τομέα. Έχοντας αφαιρέσει το καρτουνίστικο στυλ των πρώτων παιχνιδιών της σειράς, η ΕΑ -με τη χρήση της μηχανής του FIFA- δημιούργησε ένα υπέροχο, οπτικά, παιχνίδι.

Σε συνδυασμό με τα φωτεινά και λεπτομερώς σχεδιασμένα γήπεδα και τους εκατοντάδες συνδυασμούς εμφανίσεων, το οπτικό αποτέλεσμα και η πανδαισία χρωμάτων που παρακολουθεί ο παίκτης στην τηλεόρασή του είναι κάτι που δύσκολα περιγράφεται με λέξεις. Ο ήχος κυμαίνεται επίσης σε υψηλά επίπεδα, ίσως τα υψηλότερα όλων. Η μουσική επένδυση που έχει επιλεχθεί από τους προγραμματιστές είναι άψογη. Χαλαρά pop και hip hop κομμάτια, που ταιριάζουν απόλυτα με το εξίσου χαλαρό ύφος του παιχνιδιού, λες και ξεπήδησαν κατευθείαν από το μαγνητόφωνο που κάθεται παρατημένο στην άκρη του γηπέδου, παίζοντας δυνατά μουσική.

fifa street screen 08

Τα 24 κομμάτια του τίτλου θα σας κάνουν να σκέφτεστε ένα και μοναδικό πράγμα, τη "μπάλα". Είναι κάτι που το συναντάμε σπάνια, καθώς πέρα από την ακατάπαυστη επιθυμία να δυναμώσουμε την ένταση του ήχου, τα κομμάτια μας "ωθούν" με το ρυθμό τους σε ένα ξέφρενο πάρτι με τη μπάλα για... παρτενέρ μας!

Dance with the ball!

Τελικά η ΕΑ κέρδισε ένα μεγάλο στοίχημα. Επανέφερε τη σειρά FIFA Street στα πολύ υψηλά standards που μας είχε συνηθίσει, βάζοντάς το ξανά στις καρδιές μας. Διατηρώντας τα καλύτερα στοιχεία του FIFA 12 (gameplay, γραφικά) και προσθέτοντας δεκάδες κόλπα και ντρίμπλες, την καλύτερη μουσική επένδυση του είδους και ένα σχεδόν τέλειο multiplayer, προσέφερε ένα καταπληκτικό μείγμα ξέφρενης διασκέδασης. Υπάρχουν φυσικά προβλήματα, όπως τα bugs της Impact Engine, ή ο πολύ μικρός αριθμός ομάδων, αλλά στο σύνολό του το παιχνίδι της ΕΑ θα ανταμείψει όλους όσους θέλουν ένα χαλαρό παιχνίδι ποδοσφαίρου γεμάτο κόλπα και θεαματικά γκολ. Και μη ξεχνάτε ότι έρχεται το καλοκαίρι. Τι καλύτερο και πιο χαλαρωτικό;

Γιάννης Σκουλουδάκης

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: SportsΔιάθεση: CD Media
Αριθμός παικτών: 1-8Ανάπτυξη: EA CanadaΗμ. Έκδοσης: 16/03/2012
PEGI: 3Εκδότης: Electronic ArtsΠλατφόρμες: Xbox 360, PlayStation 3

Θετικά

 • Μουσική επένδυση Ξέφρενη διασκέδαση Αμέτρητα κόλπα και ντρίμπλες Δεκάδες γήπεδα Το World Tour mode

Αρνητικά

 • Ελάχιστες ομάδες Αδυναμία χρήσης συλλόγων σε διαδικτυακές μονομαχίες Bugs της Impact Engine

Βαθμολογία

Κατάγομαι από τα όμορφα Χανιά, είμαι απόφοιτος λογιστικής και ένα από τα αγαπημένα μου hobbies είναι τα βιντεοπαιχνίδια με τα οποία γαλουχήθηκα από μικρή ηλικία με τα κλασσικά Tetris, Μariο, Contra, συνέχισα με τα αγαπημένα Tomb Raider και Resident Evil και μέχρι και σήμερα συνεχίζω να μαγεύομαι από αυτά. Μεγάλη μου λατρεία επίσης αποτελεί ο κόσμος του Tolkien και ασχολούμαι πολύ και με τον κόσμο των αθλημάτων (ποδόσφαιρο και μπάσκετ κυρίως)!

Σχετικά άρθρα βάσει tags

PS+ Μαΐου: Ακόμη ένας δυνατός μήνας για την υπηρεσία
Προετοιμασία για τη κυκλοφορία του Detroit και χαλάρωμα με Rayman!
Ο Μάιος στο Xbox Live Gold
Ενδιαφέροντας μήνας με Metal Gear Solid V, Vanquish και άλλα!
Τι φέρνει ο Απρίλιος στους Gold members του Live
"Δυνατός" μηνάς με Dead Space 2 και Assassin’s Creed: Syndicate.
Ο Απρίλιος στο PlayStation Plus
Τρελός Μαξ και Trackmania Turbo!
Ξεκίνησε το Spring Sale της Microsoft
Παρά πολλά παιχνίδια με μειωμένες τιμές έως και 65%.
PS+ Μαρτίου: Μήνας φωτιά με Bloodborne και Ratchet & Clank
[Ενημέρωση] Tο 2019 σταματάει η διάθεση τίτλων για PS3 και PS Vita.
Ο Μάρτιος 2018 στο Xbox Live Gold
Με Trials of the Blood Dragon, SuperHot, Brave: The Video Game και Quantum Conundrum.
Under Night In-Birth Exe: Late[st]
Μια μικρή δόση νουβέλας, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη δόση fighting.
Ο Φεβρουάριος στο PlayStation Plus
Επιτέλους Knack... και RiME!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Δώσε ΠΟΝΟ Γιανναρε, ξεκινώ τώρα αμέσως διάβασμα. edit Μόλις τελείωσα :P .ωραιο review ,αρκετα καλο παιχνιδι , το World Tour mode ειναι αυτο που θα κρατησει καποιους να παιζουν αυτο το παιχνιδι για αρκετο καιρο ,ενταξει τα πρωταθληματα ειναι λιγα αλλα ενταξει .αλλο fifa 12 αλλο fifa street, μπορει ομως να χαρακτηριστεί θα ελεγα μια LITE εκδοση του fifa 12 ,θα ελεγα καλυτερα, για χαλαρωση μετα απο τα ματσ στο fifa 12 . Tα Bugs βγαζουν γελιο, αλλα πρεπει ομως να τα δει στο μελλον αυτα η εταιρεια , το παιχνιδι ειναι φοβερο οσοι λατρεψαν το fifa 12 το ιδιο θα παθουν και με αυτο ,οπως ΕΓΩ , Ο ΤΡΕΛΛΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙΑΣ

 • Μόλις το διάβασα.Να πω ότι δεν το περίμενα ; Με διαφορά,το καλύτερο FIFA Street που έχει υπάρξει.Αλλά,το να μη μπορούμε να παίξουμε διαδικτυακά με πραγματικές ομάδες είναι κάτι χαζό και δε ξέρω αν διορθώνεται με ένα Patch. Ωραίο το Review Γιάννη. YOU ARE A DRUM MACHINE !

 • Ωραίο το review του Γιάννη. Ανέλπιστα καλό και διασκεδαστικό το βρίσκω και εγώ , οσο έχω ασχοληθει ως τώρα και συμφωνώ στα περισσότερα.

 • Αγορά όταν πέσει λίγο η τιμή του.Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.

 • Μαλιστα!!! Αγορα αμεση διοτι η σειρα μου αρεσε παρα πολυ. Αν και βεβαια εχω ασχοληθει μονο με το πρωτο FIFA Street. Ευγε ΕΑ...

 • Θα το εχω στα υποψην.Παντως ειμαι λατρης της σειρας φιφα.

 • Ρε παιδια ειναι τοσο καλο? Δεν κατεβασα καν το ντεμο λογω της αρνητικης εμπειριας που ειχα με τα παλαιοτερα παιχνιδια της σειρας...Διαβαζω και το review και ξαναγραφω...

 • Ωραιο παιχνιδακι αλλα δν ειναι καιρος να το παρω.Μολις πεσει η τιμη το βλεπουμε.

 • Από ότι έχω καταλάβει από το review το παιχνίδι αξίξει την αγορά για όλους εμάς τους καμένους της μπάλας και όχι μόνο. Μάλλον πάει για αγορά το καλοκαιράκι, όταν πέσει και η τιμή του... :)

 • Πολύ καλό review. Για το παιχνίδι τώρα δέν ξέρω. Αν και μεγάλος φάν του ποδοσφαίρου δέν μου άρεσε ποτέ η σειρά street (fifa, nba). Eίχαν χαβαλέ στην αρχή αλλά μετά απο 10 παιχνίδια βαριόμουν. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι ελπίζω στην ΕΑ να φτιάξουν μία νέα μηχανή για το fifa 13 (απο ότι βλέπω το street έχει την ίδια με τη κάμερα πιό κοντά)αφού σε θέματα φυσικής είναι κορυφή (εκτός απο τα glitch) αλλά σε ρεαλισμό στήν απεικόνιση τών παιχτών και γενικα στα γραφικά έχει ''κάτσει'' στη δοκιμασμένη συνταγή. Ας δούνε τη δουλειά της 2Κ στο nba 2K12 για το πώς συνδιάζεις γραφικά & ρεαλισμό. We love fifa αλλά μπορεί και καλύτερα. Ξέφυγα αρκετά αλλά τα είπα :).

 • Πολύ καλό παιχνίδι,εγώ πρίν μερικές μέρες πήρα το Fifa 12 οπότε δεν με βλέπω να το αγοράζω αυτό!

 • ΤΡΕΛΟ!! Το περιμενα πως και πως αυτο το παιχνιδι.. Αλλα δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο!! Το μονο που με χαλαει ειναι οτι, στο World Tour εχεις στην ομαδα σου φανταστικους παικτες. Ωραιο θα ηταν να εκανες μεταγραφες αληθινους παικτες, οπως στα Fifa Street 1 και 2. Εσκασε και την καλυτερη εποχη το ατιμο!

 • Μόλις πέσει λίγο η τιμή του πάει για αγορά. Από το demo είχα ενθουσιαστεί. Ήρθε και το review του Σκουλού να με αποτελειώσει.

 • Aν και προ φαν το ψήνω ασχημα αυτό όταν πέσει η τιμή του λίγο

 • Σίγουρη αγορά.
  Έχω παίξει και προηγούμενο παιχνίδι της σειράς.

 • Δεν με τρελαινει η σειρα. Προτιμω το κανονικο Fifa. Ισως το δοκιμασω παντως καποια στιγμη.

 • Η σύνοψη του κειμένου με καλύπτει απόλυτα, αγορά με την πρώτη ευκαιρία γιατί απλά δε χάνεται. Θα το λιώσουμε στο παρτάκι με τη παρέα!

 • Έχω να ασχοληθώ με Fifa Street απο το 2 στο PSP, και γενικότερα πολύ καιρό με ποδοσφαιράκια, αλλά θυμάμαι ακόμα τον ενθουσιασμό μου με το πρώτο.
  Για κάποιο λόγο, το συγκεκριμένο θα είναι απο τις πρώτες αγορές που θα κάνω, κι ας έχω μείνει πίσω στα παιχνίδια. Κούλη ετοιμάσου! :Lol:

 • Ισως αγοραστει οταν πεσει στο 10-15αρι.Παντως ακομα παιζω με φιλαρακια το Fifa Street 2 στο Xbox.Τρελο γελιο!

  Υ.Γ: Το Pro Evolution Street ειναι καλυτερο.

 • το fifa street επεστρεψε!..επιτελους ηταν καιρος μας ειχε λειψει..απο το demo που δοκιμασα ηταν ακρως διασκεδαστικο σαν τα παλια καλα fifa street με τα πορωτικα κολπα που δεν θελω να σταματαω να κανω..μου αρεσουν επισης τα αμετρητα γηπεδακια του και το πολυ καλο soundtrack..μα γιατι να μην βγαινει και σε pc?:(
  πολυ καλο review Γιαννη!

  Υ.Γ Mιχαλη μην τρολλαρεις, θα παμε παλι στα 300 σχολια!:P

 • Τα κόλπα που περιλαμβάνονται στην τελική έκδοση είναι τα ίδια ή περισσότερα από το demo; που το έχω λιώσει με την παρέα μου

 • 21thomas21aek- Ναι Θωμά το demo είναι απλώς μια γεύση, το τι θα δεις στο παιχνίδι , και φυσικά όσο περισσότερο παίζεις αυτό το game , τόσα περισσότερα κόλπα μαθαίνεις. το demo σε περιορίζει κάπως από την κανονική έκδοση

 • Α για όλαν! Με την Adidas πόλασελα. Χάτε να μεν αρκέψω τωράν! :P

 • Ωραία,τότε είναι σίγουρη αγορά για το καλοκαίρι.

 • Πόσο σας ζηλεύω που έχετε ps3 και xboχ,γιατί δυστυχώς εμείς των υπολογιστών ούτε αυτό δεν θα μπορούμε να παίξουμε :(

 • προσωπικα παιζοντας μονο το demo δεν θα του εδινα ουτε 6

 • Πολυ καλο και κατατοπιστικο το review σου Γιαννη. Το παιχνιδακι παει για σιγουρη αγορα οταν πεσει λιγο η τιμουλα του.

 • Φαινεται καλο, ωραια τα Pro και τα Fifa άλλα ωραία και τα Sensible Soccer και Fifa Street!

 • Αγορα σιγουρη και απο εμένα οταν παει στην μιση τιμη απο την αρχικη.:)

 • αγορα και απο εμενα.πολυ διασκεδαστικο .δεν παιζω fifa γιατι μαρεση το

  pro !alla αυτο με τρελανε !παιχνιδαρα.9 και απο μενα :)

 • βορει να φενετε ακριβω για να το αγορασης 60 η 50 ευρω.αλλα προσφερη ακσεχαστη διασκεδαση :) LOVE THIS GAME !!

 • παιδια πως να καθαρισω ενα cd του xbox360 επιδη μου κολάει

 • F1 panos. με οδοντοκρεμα :)

 • Πορωτικό review, μεσα στο καλοκαιράκι θα αγοραστεί!

 • Ευχαριστώ το Gameover που κέρδισα!

 • P.S. Γιάννη ωραία αυτό που είπες για την μουσική ,μπράβο στην ΕΑ

 • EA άσε τα soccerάκια και φέρε μας πάλι τα επικά NBA Street και NFL Street.

Τελευταία Σχόλια

Θα τιμηθεί στην έκδοση για pc..!!
Nα θες να παιξεις ολα τα παιχνιδια και να πρεπει να εχεις δυο κονσολες αναγκαστικα. Ευτυχως που τα 2...
Και 10 test DNA να μου εφερναν αν το παιδι μου δεν ηξερε να παιζει Bubble Bobble οπως ο πατερας του...
Bubble bobble είναι δύσκολο. Ψέμμα, πολύ δύσκολο
Άσε,άσε χθες μου έτυχε ένα skin που φοράει ο αγαπημένος μου streamer (όχι ο Νικόλας ) , σήμερα ειμου...
Ευτυχώς δεν λες τίποτα! Με τι μούτρα θα πήγαινα αύριο στο γυμνάσιο να συζητήσω με τους φίλους μου γι...
Εγω παιδια πιστευω οτι ο c64 ηταν η αρχη για τους home computer (θα μου πειτε ειχε βγει και ο spectr...
Ευτυχώς που δεν ζούμε Βέλγιο, θα χάναμε το " sense of pride and accomplishment for unlocking differe...
@ Dart2000: Χειροκροτητές θεωρώ όσους επιδοκιμάζουν σχόλια τα οποία θεωρώ υπερβολικά του στυλ "θα έδ...
Kαι τώρα εμείς που έχουμε περιορισμένο χρόνο λόγω twitch και instagram πως θα απολαύσουμε τα παιχνίδ...