Ταυτότητα

Resident Evil: Operation Raccoon City

Resident Evil: Operation Raccoon City

Edition: N/A Genre: Online, Shoot 'em Up Διάθεση: CD Media
Αριθμός παικτών: 1-8 Ανάπτυξη: Slant Six Ημ. Έκδοσης: 23/03/2012
PEGI: 18 Εκδότης: Capcom Πλατφόρμες: Xbox 360, PlayStation 3, PC


Μπρος στα κέρδη τι είναι η σειρά, το όνομα, και οι fans

2012. Μια εποχή όπου η συγκεκριμένη γενιά έχει "δείξει" το δρόμο και την πορεία που ακολουθεί η βιομηχανία. To δρόμο της απλοποίησης του gameplay και της έντονης δράσης, ακόμα και σε παιχνίδια άκρως αντίθετα με αυτή τη φιλοσοφία, όπως η σειρά Resident Evil, μια σειρά που μας μεγάλωσε με τρόμο, γρίφους και πολύ άγχος. Η σειρά μεταμορφώθηκε σταδιακά και, ίσως, με το έκτο επεισόδιο έρθει το αποκορύφωμα της απλοποίησης και της δράσης, αλλά μάλλον η Capcom δεν χορταίνει και θέλει να εκμεταλλευτεί περεταίρω τη σύγχρονη τροπή των βιντεοπαιχνιδιών.

Έτσι, λοιπόν, η ιαπωνική εταιρία -με πρόφαση τα δεκαταπέμπτα γενέθλια της σειράς τρόμου- επιδόθηκε σε έναν καταιγισμό κυκλοφοριών νέων τίτλων, άλλοι επιτυχημένοι (βλ. Resident Evil Revelations), άλλοι όχι και τόσο. Το Operation Racoon City σίγουρα δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία.

Resident Evil 2 + Resident Evil 3 + spin of = ...

Raccoon-City-01-thumb.jpgΓια να τα πάρουμε από την αρχή, το ORC δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά όπως τη γνωρίζουμε και αυτό είχε γίνει ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε. Το παιχνίδι της Slant Six είναι ένα spin of, action shooter με έμφαση στο συνεργατικό παιχνίδι και το multiplayer. Αλλά από εκεί και πέρα, οι δημιουργοί "κέντησαν" με την ασέβεια τους. Έπρεπε να διαλέξουν περιοχές από τη σειρά, οπότε η Racoon City φάνταζε ως η πιο λογική. Και επειδή ιστορία δε φρόντισαν να δημιουργήσουν εκ νέου, είπαν να εκμεταλλευτούν μία από τις ήδη υπάρχουσες, που διαδραματίζονται στη Racoon City. Kαι ο κλήρος έπεσε στο Resident Evil 2 (με λίγο RE3 μέσα).

Φυσικά, για να είναι πιο "πιασάρικος" ο τίτλος, έπρεπε να μπει στην κεντρική ιστορία και ένας βασικός χαρακτήρας της σειράς και ο τυχερός ακούει στο όνομα "Leon S. Kennedy", τον οποίο και κυνηγάμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς αναλαμβάνουμε το ρόλο μιας επίλεκτης ομάδας τεσσάρων ατόμων υπό τις οδηγίες της Umbrella.

Raccoon-City-02-thumb.jpgΑπώτερος σκοπός μας είναι να βρούμε πληροφορίες και να συλλέξουμε τους θανατηφόρους ιούς που έχουν εξαπλωθεί στην πόλη και μετατρέπουν κάθε ζωντανό οργανισμό σε αιμοδιψή τέρατα. Αντίπαλοί μας, πέρα από τα ζόμπι και τα B.O.W.s, θα είναι και η UBCS, μια ομάδα μισθοφόρων, η οποία προστατεύει το δημιουργό του ιού, Birkin. Το Οperation Racoon City χρησιμοποιεί περιοχές που συναντήσαμε στα Resident Evil 2 και 3, ενώ χρησιμοποιούνται και μουσικά θέματα (ή παραπλήσια αυτών) που έμειναν βαθιά χαραγμένα μέσα στο μυαλό μας, όπως το Moonlight Sonata του Resident Evil 1.

Κατά την ταπεινή μας άποψη, η Capcom έπρεπε να επιλέξει είτε να δημιουργήσει ένα σοβαρό Resident Evil shooter, ακολουθώντας (σεναριακά) τα μονοπάτια των πρώτων επεισοδίων, είτε ένα γνήσιο spin-off τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Το να προσθέτει σε ένα παιχνίδι shooter (με μία απαξιωτική ιστορία για την σειρά), σημεία με μερικά "hints" και ήχους των πολυαγαπημένων επεισοδίων, δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να μας προκαλέσει κάτι διαφορετικό πέρα από θυμό για την ασέβεια της ίδιας της εταιρίας προς τα παιχνίδια της.

Gameplay

Raccoon-City-03-thumb.jpgTo πόνημα της Slant Six είναι ένα third person action/ shooter, που -όπως προαναφέραμε- διαδραματίζεται σε διάφορες περιοχές της Raccoon City, οι οποίες είναι χωρισμένες σε Chapters που μπορούμε να παίξουμε όποτε θέλουμε, αρκεί να τα έχουμε τερματίσει έστω και μία φορά στο single player. Σκοπός μας είναι να διασχίσουμε τις πίστες, συλλέγοντας σημαντικά αντικείμενα και, φυσικά, εξοντώνοντας εκατοντάδες ζόμπι και στρατιώτες. Οι εχθροί είναι τόσοι πολλοί, που κάνουν άλλα παιχνίδια του είδους -όπως το παρόμοιο Left 4 Dead, που μάλλον αποτέλεσε πηγή έμπνευσης- να φαίνονται πολύ... μικρά μπροστά του. Εμείς, στο διάρκειας τεσσάρων ωρών campaign, εξολοθρεύσαμε σχεδόν 900 εχθρούς. Χωριό ολόκληρο!

Η κάλυψη πίσω από αντικείμενα παίζει βασικό ρόλο στο ORC, αλλά δυστυχώς πολλές φορές παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα. Ακόμα και αν καλυπτόμαστε, τα εχθρικά πυρά μπορεί να βρουν τον στόχο τους, ενώ η κάμερα πολλές φορές μας εμποδίζει να πυροβολήσουμε όταν καλυπτόμαστε πίσω από γωνίες. Tέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως με τη χρήση του LB, ο χαρακτήρας μας βγάζει το δευτερεύον όπλο του και με τη χρήση μόνο του δεύτερου αναλογικού μοχλού, πυροβολά αυτόματα προς τους εχθρούς.

{PAGE_BREAK}

Do you feel... buggy?

Αν το gameplay ήταν ωραίο και ενδιαφέρον, έχουμε την εντύπωση πως κανείς δε θα είχε πρόβλημα που το franchise πήρε τέτοιες ατραπούς, αλλά είναι τόσο αδιάφορο, που ο τερματισμός του ORC μετατρέπεται σε αγγαρεία. Η συνεχής επανάληψη εχθρών, περιοχών και μεθόδων εξόντωσης αυτών των εχθρών, κουράζουν πολύ σύντομα τον παίκτη που θα επιλέξει το μοναχικό sigle player campaign και όχι να διασχίσει τη Raccoon City με παρέα. Με τρεις φίλους ακόμα, ο τίτλος της Slant Six δεν φαντάζει καλύτερος, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν οι φίλοι μας για να κάνουμε το "καλαμπούρι" μας. Σημαντική θέση στο παιχνίδι καταλαμβάνουν και τα δεκάδες bugs και glitches, που μας κάνουν να μένουμε με το στόμα ανοιχτό, διερωτώμενοι αν η Capcom πέρασε το παιχνίδι έστω και μία ώρα από beta testing. Οι εχθροί κολλούσαν σε τοίχους και διάφορα εμπόδια, οι lickers κρέμονταν από το ταβάνι με το ένα χέρι όταν τους εξοντώναμε, τα zombies έκαναν respawn μέσα από τοίχους και πόρτες, παρατηρήσαμε ακόμα και σφαίρες "κολλημένες" στον... αέρα σαν να έχουμε σταματήσει το χρόνο.

Η AI κυμαίνεται επίσης σε τραγικά επίπεδα. Οι σύμμαχοί μας κάνουν του κεφαλιού τους στις μάχες, δεν καλύπτονται σωστά, τους είδαμε ακόμα και να πεθαίνουν μόνοι τους, πέφτοντας συνεχώς μέσα σε φλόγες. Αντιστοίχως τραγική είναι και η νοημοσύνη των εχθρών, με τους στρατιώτες να έχουν το "φθηνό" κόλπο να πυροβολούν μόνο εμάς από τεράστια απόσταση, ενώ όταν βρίσκονται κοντά τυγχάνει, απλά, να μας κοιτάζουν, παραμένοντας άπραγοι. Όσο για τα zombies και τα B.O.W.s, εδώ θα εκπλαγείτε με τη διστακτικότητά τους να μας επιτεθούν ορισμένες στιγμές, ενώ άλλες φορές δεν μας επιτρέπουν καν να σηκωθούμε από το έδαφος, χτυπώντας μας αλύπητα.

Multiplayer και οπτικακουστικός τομέας

Raccoon-City-04-thumb.jpgΤο Operation Raccoon City, ως γνήσιο shooter που επιζητά τα λεφτά των οπαδών της σειράς, δε θα μπορούσε να μην διαθέτει ένα βαθύ multiplayer mode τεσσάρων εναντίον τεσσάρων παικτών. Το ORC διαθέτει όλα τα modes που έχει συνηθίσει κάποιος φίλος του είδους, από versus μέχρι και capture the flag (ή catch the virus sample για το συγκεκριμένο παιχνίδι), ενώ υπάρχει και ένα ξεχωριστό mode ονόματι "Heroes", στο οποίο περιλαμβάνονται όλοι οι πρωταγωνιστές (καλοί ή κακοί) που συναντήσαμε στα RE2 και RE3. Leon, Jill, Ada, HUNK και πολλοί άλλοι κάνουν την εμφάνισή τους προς τέρψη των οφθαλμών των οπαδών της σειράς.

Αυτό που μας πείραξε, είναι ότι στα διαδικτυακά παιχνίδια δεν έχουμε για αντιπάλους μόνο τους τέσσερις χρήστες της αντίπαλης ομάδος, αλλά και πολλά zombies. Μπορεί να ακούγεται ενδιαφέρουσα ως πρόκληση, αλλά στην πράξη η επιλογή αυτή μπερδεύει αρκετά τον παίκτη και του αποσπά την προσοχή από τους σημαντικούς εχθρούς, τους αντίπαλους χρήστες δηλαδή. Τέλος, να σημειώσουμε ότι σπάνια συναντήσαμε κάποιο lag ή delay και αυτό χάρη στους καλούς servers της εταιρίας.

Raccoon-City-05-thumb.jpg Στον τομέα των γραφικών, το παιχνίδι της Slant Six δεν εντυπωσιάζει στο γενικότερο σύνολό του. Αν και οι χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι αρκετά σκαλοπάτια χαμηλότερα. Τα μετρίως σχεδιασμένα περιβάλλοντα και τα πολύ κακά physics, τα οποία κάποιες φορές λάμπουν διά της απουσίας τους (αναρωτιόμαστε πώς χρησιμοποιήθηκε η μηχανή γραφικών havok) είναι ίσως τα σημαντικότερα αρνητικά σημεία στην τεχνολογία του τίτλου. Επίσης, ορισμένα εφέ όπως το αίμα των εχθρών όταν εξαφανίζονται (που κοχλάζει σαν βραστό νερό) ή οι φλόγες, θα μας κάνουν να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο με τον πρόχειρο σχεδιασμό τους.

Τα μουσικά κομμάτια, τώρα, δεν συγκλονίζουν με την ποιότητά τους και θα μας κάνουν να τα "προσέξουμε" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μόνο όταν παίζουν συγκεκριμένοι ήχοι που παραπέμπουν στα προηγούμενα παιχνίδια. Οι φωνές των χαρακτήρων, πέρα από τους ηθοποιούς που έχουν δανείσει και στο παρελθόν τις φωνές τους στους βασικούς ήρωες, είναι απογοητευτικές. Οι φωνές, το "χρώμα" και οι διάλογοι που λαμβάνουν χώρα στον τίτλο αγγίζουν (και ξεπερνούν) τα όρια των b-movies (ακόμα και για τα δεδομένα της σειράς Resident Evil, που είναι βαθύτατα επηρρεασμένη από αυτήν την κατηγορία ταινιών). Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το βογκητό που βγάζουν οι θηλυκοί χαρακτήρες όταν εκτελούν roll, που είναι σαν να ξεπήδησαν από... ροζ ταινία.

 

Πού πας βρε Capcom;

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο τέλος της παρουσίασης του νεότερου Resident Evil. Συγχωρέστε μας αν ήμασταν κάτι παραπάνω από σκληροί με το παιχνίδι της Capcom, αλλά ως οπαδοί της σειράς, θλιβόμαστε να βλέπουμε τέτοιες προσπάθειες, που "φωνάζουν" από μακριά ότι ο μόνος λόγος δημιουργίας τους είναι το κέρδος και η εκμετάλλευση της αγάπης των οπαδών για το θρυλικό αυτό franchise.

Raccoon-City-07-thumb.jpgΌπως αναφέραμε και μέσα στο κείμενο, οι δημιουργοί δεν καταστάλαξαν στο τι ήθελαν να παρουσιάσουν, και προσέφεραν μία απαράδεκτη μίξη spin-off παιχνιδιού με λίγο από τα αγαπημένα Resident Evil 2 και 3. Τραγικό σενάριο που θα κάνει τους φίλους της σειράς να αναφωνούν σε κάθε λεπτό των cut scenes, κάκιστο και επαναλαμβανόμενο gameplay, πάρα πολλά bugs, μέτρια γραφικά και ήχος, και μια πολλή μικρή διάρκεια, συνδυάζονται θανατηφόρα για τον εγκέφαλο του gamer που θα επιλέξει την πρόταση της Capcom. Το μόνο που διασώζει την κατάσταση είναι το συμπαθητικό multiplayer και co op mode, αλλά πραγματικά αξίζει να χαλάσετε τα λεφτά (και τις καρδιές σας) μόνο για αυτό;

Γιάννης Σκουλουδάκης

Θετικά

 • Συμπαθητικό multiplayer και co-op
 • Η μικρή του διάρκεια

Αρνητικά

 • Κακό gameplay με πολλά προβλήματα
 • Πολλά bugs
 • Δραματική Α.Ι.
 • Κατακρεουργημένο σενάριο
 • Μέτρια γραφικά και ήχος
 • Το όνομα "Resident Evil" στο εξώφυλλο

Βαθμολογία

Σχόλια Χρηστών (85 σχόλια)
 • SetaShouji SetaShouji 24 Απριλίου 2012  | 16:14

  Του έβαλα ένα 6. Από την αρχή ως το τέλος δεν μου έδωσε κάποια χαρά ή κάποια ευχαρίστηση καθώς το έπαιζα. Πήγαινε από το σημείο α στο β, στο δρόμο θα στην πέφτουν 1219873023649243 εχθροί οι οποίοι θα ρίχνουν ότι έχουν και δεν έχουν πάνω σου, ΕΚΤΟΣ αν τους γεμίσουν σφαίρες οι συντροφοί σου. Τότε τους αρχίζουν στο μολύβι και αυτοί μέχρι να πέσουν. Τότε ξανά εσύ είσαι ο στόχος.

  Τα γραφικά είναι απογοητευτικά και ο ήχος τίποτα το σπουδαίο. To σενάριο βέβαια απαντάει σε πολλά και μεγάλα ερωτήματα, όπως το πως έσβησαν τα φώτα της Raccoon City. Το damage που τρως ακόμη και στο normal είναι τραγικότατο! 3 σφαίρες χρειάστηκε η Ada για να με ρίξει. Το shooting είναι λιγάκι broken να το πω;; Weapon Aim+laser;; Κρίμα το 50ρικο που έπεσε από τον περαστικό εκεί που το βρήκα..

 • masterpiece masterpiece 13 Απριλίου 2012  | 20:40

  Δεν περίμενα και πολλά....θα περιμένω να κυκλοφορίσει για PC και θα το τερματίσω....και ταυτόχρονα με αυτο, θα κανς υπομονή για το 6...

 • hagic200 hagic200 09 Απριλίου 2012  | 02:21

  Eνα απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω παιξει.Ειμαι φανατικος της σειρας εχω χιλιοτερματησει ολα τα Resident αυτο το παρατησα στο πρωτο δεκαλεπτο.Τζαμπα ο τιτλος.........ντροπη στην Capcom που μας ξεγελασε με τον τιτλο και ακουμπησαμε χρημα.......?????????????

 • John_Drake John_Drake 08 Απριλίου 2012  | 02:20

  Ευτυχώς που δεν το πήρα!! Πήγα να το πάρω αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και πήρα Soul Calibur V!!! Ευτυχώς!!! Κρίμα...γιατί το RE Revelations μου άρεσε πάρα πολύ!!!!

 • VasilisGR1982 VasilisGR1982 06 Απριλίου 2012  | 19:18

  Απαραδεκτο για το ονομα που φερει!!!!

 • Mr.Death Mr.Death 06 Απριλίου 2012  | 03:39

  @aragon2 100% καλυτερα γραφικα απο το 5 οσο για το ps3 εχει καλυτερα γραφικα απο το x box απλα οταν πηγα να παρω την προπαραγελια ειδα ειχε στο x box 1080p και στο ps3 720p και ετσι το εκανα ενικιαση και τα δοκιμασα και τα 2 στο x box ειναι καπωσ τα χροματα σκοτινα να πω ενω στο 3 πεντακα8αρα δοκιμασετο.οσο για online δεν συγκρινο console με 3ds.παιδια οσα ατομα πεζουν raccoon city στο ps3 online ασ μου στειλουν prive μηνιμα να σασ κανω φιλουσ να πεζουμε σε server.

 • dimitrisasp dimitrisasp 06 Απριλίου 2012  | 02:02

  Στην τέταρτη φωτογραφία ποια είναι η ιδέα δηλαδή? :P Κρατάει όμηρο ένα ζόμπι????

 • bill123456 bill123456 06 Απριλίου 2012  | 00:21

  Χzibit@+11111111111111

 • MARMAROTH21 MARMAROTH21 05 Απριλίου 2012  | 23:29

  Νομιζω οτι εφτασε η ωρα να εκτιμιθει περισσοτερο το RE4. Οσο για το 5, παλι ο χρονος θα δειξει....αν η CAPCOM συνεχιζει να το "λουζει" μαλλον θα μιλαμε με τα καλυτερα λογια και για αυτο στο μελλον! Αν και μερικοι εχουν αρχισει ηδη. :P

 • aragorn2 aragorn2 05 Απριλίου 2012  | 22:51

  @Mr Death 1.καλύτερα γραφικά από το RE5;
  2.Για τις κολλημένες σφαίρες και όμως τις είδα, σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Θα έπρεπε να βγάλω φώτο...
  Είναι από τα καλύτερα RE online; Ε τρία έχουν κυκλοφορήσει όλα και όλα με online (αν βγάλω το mercenaries του 3DS) και με διαφορά το καλύτερο για μένα είναι του RE5 σαν Co- op. Σαν versus με τι να το συγκρίνουμε; Με το mercenaries mode του 5; Ε αυτό έλειπε να είναι και χειρότερο του...
  Τα γραφικά στις δύο κονσόλες που τα σύγκρινες για να έχουμε καλό ρώτημα; Μην μου πεις ότι το αγόρασες δύο φορές! :P

 • Xzibit Xzibit 05 Απριλίου 2012  | 22:38

  Εγώ δεν θα το πάρω όσο χαμηλά και να πέσει η τιμή του.
  Όπως είπε και πιο πάνω ο K850stratos μόνο αν σας το χαρίσουν.
  Επίσης συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία πρόταση του review.
  Δεν αξίζει μόνο για multiplayer co-op.

 • tsaki256 tsaki256 05 Απριλίου 2012  | 20:47

  Mr.Death εχω μια ερωτηση. Με τα επιχειρηματα που παραθετεις, που θελεις να καταληξεις? Και περι ''καλυτερων γραφικων'', σε θεματα τεχνολογιας ισως και να συμφωνησω. Αισθητικης ομως? Βαλτο διπλα στο Resident Evil του GC και θα δεις πως ειναι ασχημο, απροσωπο, αδιαφορο κλπ κλπ.

  Φιλε μου Safer777 ειναι απο τις λιγες φορες που θα διαφωνισω μαζι σου. Δεν υπαρχει ιχνος υπερβολης στο κειμενο ή στα σχολια (οσων εχουν παιξει το παιχνιδι) για αυτο το τερατουργημα.

 • vegeta13 vegeta13 05 Απριλίου 2012  | 20:33

  Τελικα πιστευω οτι δεν ηταν και ασχημο, τερματισμος σε μια μερα και κατευθειαν επιστροφη στο video club (με 2 € χρεωση μια χαρα μου ηρθε, οπως ειχα κανει και με το asura's wrath)!

 • Mr.Death Mr.Death 05 Απριλίου 2012  | 19:29

  1 εχει καλυτερα γραφικα απο ολλα τα αλλα resident evil. 2 το πολι bug ειδα 1 ζομβιε κολιμενο και τα licker καμια φορα να ειναι κρεμαζμενα 3. σαν story mode αρχισε καλα και τελειοσε ασχημα επισησ ειναι απο τα καλυτερα online resident evil που εχουν κυκλοφορισει.επισησ σε ps3 εχει καλυτερα γραφικα απο το x box + ολλα τα αλλα περι να κολανε σφερεσ τα 8εωρο ακυρα

 • Safer777 Safer777 05 Απριλίου 2012  | 16:22

  Παιδιά είστε υπερβολικοί.Ναι υπάρχουν προβλήματα.Αλλά το παιχνίδι είναι μόνο για multiplayer και εκεί τα πάει καλά.Το πρόβλημα είναι ότι το παιχνίδι το ανέπτυξε μια άγνωστη εταιρία(τουλάχιστον εγώ δεν την ξέρω).Και με 1-2 patches θα φτιάξει.Αλλά ναι έχει προβλήματα.

 • SetaShouji SetaShouji 05 Απριλίου 2012  | 13:53

  Θα το πάρω κάποια στιγμή στα 10 το πολύ και αν δεν μου χρειάζονται :P Πάντως διάφορα παιδιά,λένε πως τους αρέσει..

 • darksoul darksoul 05 Απριλίου 2012  | 13:51

  για όσους λατρεψαν τα επεισόδια 2 κ 3 της σειράς θεωρώ το λιγότρο τραγικό να ασχοληθούν με αυτό.έχω την αίσθηση ότι θα "αμαυρώσει" τα σκηνικά,τα τοπία,τους χαρακτήρες που τοσο θαυμασα κ αγάπησα τότε......

 • auron12 auron12 05 Απριλίου 2012  | 13:30

  Οταν το βαλουν δωρο με κανενα γαριδακι θα το παρω.Που καταντησε η σειρα....

 • HeavyRain HeavyRain 05 Απριλίου 2012  | 05:05

  Αγορα στα 9 !

 • Manolero1 Manolero1 05 Απριλίου 2012  | 03:49

  Αντιγράφω απόσπασμα από το κείμενο: "προσπάθειες, που "φωνάζουν" από μακριά ότι ο μόνος λόγος δημιουργίας τους είναι το κέρδος και η εκμετάλλευση της αγάπης των οπαδών για το θρυλικό αυτό franchise."

  Μα σε κάθε παιχνίδι αυτός δεν είναι ο λόγος δημιουργίας του; Η απορία μου είναι πως θα το πετύχει αυτό με τις κριρικές που δέχεται το παιχνίδι παγκοσμίως; Πιο πολύ δεν είναι η χασούρα από την υποβάθμιση του franchise;

  Μακάρι να έβγαζε κέρδος αλλά δεν το βλέπω, μάλλον για αποτυχημένη προσπάθεια μου φαίνεται. Σίγουρα δεν περίμεναν αυτό το άσχημο αποτέλεσμα όταν ξεκινούσαν να φτιάχνουν το παιχνίδι.

 • mortalgod mortalgod 05 Απριλίου 2012  | 03:47

  παιχνιδαρα λεμε...!!!
  αστοιχειωτοι!
  ισως πιο καλο και απο το LEGENDARY...

 • TolisDown TolisDown 05 Απριλίου 2012  | 03:06

  Fake n g@y. Haters gonna hate! Γιάννη. Με αυτά τα παιχνίδια που κάνεις REview αν οντως "τα έπαιρνες" θα γινόσουν πλούσιος. ΠΑΡΤΑ ΠΑΡΤΑ μην είσαι χαζός!

  @Johnny8565 Με 5 ευρώ παίρνεις NBA 2k11... :D
  @kairisg Δεν φταίει η A.I, απλα ο αντίπαλος είχε σνιφάρει κατι πολύ δυνατό και δεν καταλάβαινε τις σφαίρεις. ΕΙναι θέμα έξυπνου concept αλλα που να καταλάβετε. Οπως λέει και ο Σαββας ΑΣΧΕΤΟΙ! ( "Θα μαζευτουμε να γελάσουμε με την A.I." = Comment of the year!)

 • snake snake 05 Απριλίου 2012  | 03:04

  Κρίμα για μια σειρα που αγαπαω πολι κριμα για μια εταιρια που προσεφερε αγαπημενα παιχνιδια απο την εποχη των 8 bit κριμα για το ιαπωνικο gaming !!!

 • Johnny8565 Johnny8565 05 Απριλίου 2012  | 02:52

  @aragorn2 Τοτε με 5 ευρω ? :P

 • kostasfil kostasfil 05 Απριλίου 2012  | 02:21

  Πολυ καλο review σκουλου! Και η capcom δεν ψαχνεται (μακαρι να ψαχνοταν)....Εχει χασει τον δρομο της... Κριμα για μια πολυ αγαπημενη μου εταιρεια.

 • kairisg kairisg 05 Απριλίου 2012  | 02:20

  @env0y ακόμα και αν ξεχάσουμε το ...τυπογραφικό που λέει Resident evil ,αν το κρίνουμε καθαρά σαν ένα αμυαλο 3rd person ο τίτλος είναι τραγικός λόγω του shooting και της τραγικής Α.Ι ! Καλυμμένος ο αντίπαλος έχω φτάσει απο πάνω του πυροβολώ, χαμπάρι δεν παίρνει για μερικά δευτερόλεπτα σε σημείο που δεν το πίστευα, το shooting οτι να ναι ,πυροβολούσα και δεν καταλάβαινε τίποτα για ώρα, μάλλον έβαλαν καψούλια. Το πρώτο mission τελείωσα και το έβγαλα ,οταν μαζευτούμε τιποτα φίλοι και θέλουμε να γελάσουμε με την A.I. θα το ξαναβάλω.

 • env0y env0y 05 Απριλίου 2012  | 01:48

  Ο τίτλος παιδιά βρωμούσε σαπίλα από την αρχή. Απο πού και ως πού ακούστηκε Resident Evil shoot em up??? Αυτό που μένει να δω είναι τον Kratos να αντικαταστεί τον Sonic αυτό λείπει και γυρίζω πίσω στο atari μου.

 • consolero consolero 05 Απριλίου 2012  | 01:48

  αναμενόμενο ήταν...το πράγμα φαινόταν από την αρχή!

 • Dark_K1ng Dark_K1ng 05 Απριλίου 2012  | 00:23

  10/10 απο μενα ηξερα οτι θα ειναι καλο. αλλη φορα να προσεχετε που βαζεται 4ρια. μα στο resident evil??? παω να το παρω τωρα!!!

  @Asansol21 τα resident evil να τα αρχησεις... αυτο μονο ασε

 • s_a_s_u_k_e s_a_s_u_k_e 05 Απριλίου 2012  | 00:20

  Gfreeman + braveheart + 100000
  Και ας είναι ειρωνικό:)
  Σκουλου στα καζάνια της κόλασης ρε αληταρα:lol:
  Μου ήρθε σήμερα και θα λιωσω σκ...θα σας πω τα νέα απο Δευτέρα...