Ταυτότητα

Sniper Elite V2

Sniper Elite V2

Edition: N/A Genre: Action Διάθεση: IGE
Αριθμός παικτών: 1-2 Ανάπτυξη: Rebellion Ημ. Έκδοσης: 04/05/2012
PEGI: 16 Εκδότης: 505 Games Πλατφόρμες: Xbox 360, PlayStation 3, PC


Κάθε σφαίρα και μία ξεχωριστή ιστορία

Μετά από έξι περίπου χρόνια η βρετανική ομάδα ανάπτυξης Rebellion επιστρέφει σε ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise της, με το Sniper Elite V2. Όπως και στο πρώτο Sniper Elite έτσι και εδώ η Rebellion είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη για το που στοχεύει, κάτι που φυσικά το καταφέρνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο -όσον αφορά στη μέθοδο προώθησης του τίτλου. Αναμφίβολα, τα sniper αποτελούν μερικά από τα πιο δημοφιλή όπλα του είδους των shooter, με τα απόλυτα στοχευμένα headshots, μέσω του “ζουμαρισμένου” σταυρονήματος, να αποτελούν μερικές από τις πιο απολαυστικές στιγμές δράσης -ανάλογα βέβαια με το κατά πόσον πετυχαίνει αυτή την αίσθηση το εκάστοτε παιχνίδι. Έχοντας διασαφηνίσει πλήρως, λοιπόν, η βρετανική εταιρία το που επικεντρώνεται η νέας της δημιουργία, έμενε να δούμε αν κατάφερε να φέρει εις πέρας τη δύσκολη αποστολή ενός τίτλου, που είναι ουσιαστικά “στημένος” ολοκληρωτικά γύρω από την αίσθηση του sniping.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι το τελικό αποτέλεσμα φέρνει το “πλήρες πακέτο” των δυνατοτήτων της Rebellion. Έχουμε, λοιπόν, στα χέρια μας μία δημιουργία με εμφανή την έλλειψη υπέρογκου budget, που όμως δείχνει έντονα τα σημάδια όρεξης και προσπάθειας από τους Βρετανούς, για να μας προσφέρουν μία εμπειρία ανάλογη με το όνομα που φέρει ο τίτλος, παρά τα αρκετά, είναι η αλήθεια, προβλήματα.

Sniper και Ναζί… χρειαζόμαστε κάποια δικαιολογία για τη συνέχεια;

sniper-elite-v2-image-01-thumb.jpgΤο σενάριο ουσιαστικά υπάρχει μόνο για να μας δίνει τις απολύτως απαραίτητες και αδιάφορες πληροφορίες, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κάποια δομή μεταξύ των αποστολών, προκειμένου να μην είναι πλήρως αποκομμένες μεταξύ τους. Εμείς παίρνουμε το ρόλο του Αμερικανού Karl Fairburne, ο οποίος βρίσκεται στο Βερολίνο τις τελευταίες μέρες πριν την ολοκληρωτική ήττα της ναζιστικής Γερμανίας. Ο πρωταγωνιστής διακρίνεται για την απουσία οποιασδήποτε προσωπικότητας, έχοντας απλά μία βραχνή φωνή για να διηγείται την ιστορία του ανάμεσα από κάθε αποστολή.

Ο στόχος μας θα είναι η εκτέλεση διαφόρων ρώσικων και γερμανικών προσωπικοτήτων, αλλά και η αποτροπή της εκτόξευσης των πυραύλων ακριβείας, ονόματι V2. Η πλοκή δεν έχει κανένα απολύτως στοιχείο που να σας κρατήσει το ενδιαφέρον και είμαστε απολύτως σίγουροι ότι μετά από την πρώτη κιόλας αποστολή θα σταματήσετε να δίνετε σημασία ακόμα και στα κείμενα μερικών γραμμών, που απεικονίζονται στις εικόνες του loading μεταξύ των αποστολών.

Κινηματογραφώντας τις σφαίρες μας

sniper-elite-v2-image-02-thumb.jpgΕντούτοις, η πλοκή φαντάζει ως ένας πολύ μικρός λόγος για να μας χαλάσει η εμπειρία όταν πάρουμε στα χέρια μας το όπλο sniper. Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς από τον τίτλο, το παιχνίδι βασίζεται στη χρήση αυτής της συμπαθέστατης κατηγορίας όπλων, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε στις εχθρικές ναζιστικές και σταλινικές μονάδες στρατιωτών (χειριζόμενοι βέβαια τον "σωτήρα"-Αμερικανό στρατιώτη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…). Βέβαια αν το μόνο που πρόσφερε ο τίτλος ήταν οι απλοί πυροβολισμοί, σημαδεύοντας από μία διόπτρα, θα είχαμε στα χέρια μας έναν εντελώς αδιάφορο τίτλο.

Η μεγαλύτερη έμπνευση, λοιπόν, της Rebellion αφορά στη χρήση της slow motion κάμερας, ένα χαρακτηριστικό που καταφέρνει ουσιαστικά από μόνο του να προσδώσει στο παιχνίδι μία ξεχωριστή αύρα από το σωρό των FPS. Η μεγαλύτερη επίτευξη αυτής της κάμερας είναι ότι καταφέρνει να δημιουργήσει την εντύπωση πως κάθε βολή φέρει τη δική της βαρύτητα. Στην πλειονότητα των θανατηφόρων βολών μας θα παρακολουθήσουμε ένα σεβαστό αριθμό διαφορετικών επιβραδυμένων και εντυπωσιακών λήψεων, που ακολουθούν τη σφαίρα μας.

sniper-elite-v2-image-11-thumb.jpgΟρισμένες, μάλιστα, από αυτές δείχνουν ως μία άλλη ακτινογραφία την εσωτερική ζημιά που προκαλεί η σφαίρα μας στα οστά αλλά και τα ζωτικά όργανα του θύματος, όπως για παράδειγμα τον εγκέφαλο, την σπονδυλική στήλη, τους... αλλά ας αφήσουμε αυτό το τελευταίο καλύτερα στη φαντασία σας... Παρά την αρκετά μεγάλη διάρκεια των –περίπου- οκτώ ωρών δεν υπήρχε σημείο όπου η συχνή χρήση αυτής της λήψης να μας κουράσει. Αντίθετα, σε πολλά σημεία θα θέλαμε να υπάρχει η δυνατότητα για την καταγραφή κάποιας εντυπωσιακής βολής μας.

Για κάθε τετριμμένη βολή που μας ωθούσε στην πιθανή εύρεση κουμπιού για να προσπεράσουμε την επιβραδυμένη λήψη, ακολουθούσαν διάφορες άλλες (πολλές φορές τυχαία) εξαιρετικά εντυπωσιακές βολές, που αναζωπύρωναν τον ενθουσιασμό μας για το συγκεκριμένο μηχανισμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσες φορές και να πετύχαμε τις χειροβομβίδες στις ζώνες των εχθρικών στρατιωτών, δε μας κούρασε ποτέ η άκρως εντυπωσιακή και λεπτομερέστατη έκρηξη που παρακολουθούσαμε μέσα από την πλήρως επιβραδυνόμενη λήψη. Άλλες περιπτώσεις μπορεί να μας οδηγήσουν στη θεαματική εξόντωση δύο και παραπάνω εχθρών με μία μόνο σφαίρα ή την παρακολούθηση της πορείας της σφαίρας μας ανάμεσα από πλήθος εχθρικών σφαιρών από τα βαριά οπλοπολυβόλα.

sniper-elite-v2-image-03-thumb.jpgΟ ίδιος ο χειρισμός του sniper είναι όπως αυτός ακριβώς που θα θέλαμε, απεικονίζοντας μία λεπτομερή διόπτρα, διαφορετική για κάθε ένα από τα τρία διαθέσιμα τυφέκια. Όπως είναι φυσικό, η βαρύτητα και ο άνεμος παίζει ρόλο στις βολές μας (ανάλογα βέβαια με το επίπεδο δυσκολίας) ενώ όποτε πατήσουμε το κουμπί για να κρατήσει την αναπνοή του ο χαρακτήρας μας, εκτός από την επιβράδυνση του χρόνου, εμφανίζεται ένα σημάδι που μας δείχνει που ακριβώς θα βρει στόχο η σφαίρα μας.

Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε αυτή τη βοήθεια, αλλά κάτι τέτοιο δεν ενδείκνυται, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος για να γνωρίζουμε την απόσταση του θύματός μας ή το κατά πόσον θα επηρεάσει ο άνεμος την τροχιά της σφαίρας μας.

{PAGE_BREAK}

“Με βλέπει ή δε με βλέπει ο εχθρός τώρα άραγε;”

Αφήνοντας πίσω την ιδιαίτερα έξυπνη και καλοδουλεμένη χρήση αυτού του συστήματος των καμερών, το υπόλοιπο κομμάτι του τίτλου δείχνει αρκετά φιλόδοξο αν κα τελικά το οικοδόμημα της Rebellion δεν είναι ιδιαίτερα σταθερό. Μεγάλη προσπάθεια φαίνεται να δόθηκε στη δημιουργία stealth μηχανισμών, αν και αυτοί δεν λειτουργούν πάντα πολύ καλά. Σχεδόν ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι σχετικά με το πότε θεωρείται ότι οι εχθροί μπορούν να μας δουν, τουλάχιστον για κοντινές αποστάσεις, ακόμα και όταν έρπουμε ή είμαστε στο σκοτάδι. Από την άλλη μεριά, αν καταφέρουμε να εξοντώσουμε κάποιον εχθρό πριν πυροβολήσει, τότε έχουμε αποφύγει την αποκάλυψη της θέσης μας, σε αντίθεση με άλλους τίτλους που αυτομάτως έχουν ειδοποιηθεί –ως δια μαγείας- όλοι οι στρατιώτες σε απόσταση χιλιομέτρων.

Σε άλλα σημεία ιδιαίτερα ενδιαφέρων είναι ο μηχανισμός της κάλυψης των πυροβολισμών μας από τους περιβαλλοντικούς ήχους, όπως βροντές, το χτύπημα μιας καμπάνας ή τη μακρινή πτώση οβίδων. Όταν καταφέρνουμε να εξοντώσουμε διάφορους στόχους με αυτήν τη μέθοδο, δίχως να γίνουμε αντιληπτοί, το συναίσθημα είναι αναμφίβολα απολαυστικό, ενώ και το εκάστοτε κομμάτι του επιπέδου περνιέται πολύ πιο εύκολα.

Προσπαθώντας να πειστούμε για την αληθοφάνεια του ρόλου μας

sniper-elite-v2-image-04-thumb.jpgΜιλώντας για επίπεδο δυσκολίας, θα πρέπει να πούμε ότι το Sniper Elite V2 βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στη χρήση του τυφεκίου sniper, ακόμα και σε κλειστούς χώρους, καθώς τα υποπολυβόλα που μπορεί να φέρουμε έχουν ελάχιστες σφαίρες, ενώ επίσης είναι αρκετά αδύναμα απέναντι στους εχθρούς. Εκτός αυτού όμως, όταν βρίσκονται κοντά μας δεν χρειάζονται παρά μερικές σφαίρες ώστε να μας εξοντώσουν, καθιστώντας τελικά την... άτακτη φυγή ως την καλύτερη δυνατή λύση για περιπτώσεις όπου μας πλησιάσουν αρκετά.

Το σύστημα κάλυψης δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, καθώς τα σημεία όπου δύναται να “κολλήσουμε” σε κάποια επιφάνεια είναι περιορισμένα, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο αποκαλύπτει όλο του το σώμα ο χαρακτήρας μας όποτε θέλουμε να πυροβολήσουμε είναι μοναδικά εκνευριστικός και τελικά αποτρεπτικός. Φιλότιμες προσπάθειες δείχνουν να έγιναν στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς ως ένα άλλο Splinter Cell Conviction οι εχθρικοί στρατιώτες ψάχνουν πάντα την τελευταία μας θέση, η οποία υποδεικνύεται ως μία άσπρη αύρα.

sniper-elite-v2-image-10-thumb.jpgΕπιπλέον, όταν τους πυροβολούμε από μακριά, συνήθως τους βλέπουμε να τρέχουν άτακτα δεξιά αριστερά, χωρίς να μπορούν να μας εντοπίσουν άμεσα, ενώ ωραία “πινελιά” αφορά στην προσπάθεια των εχθρών να μεταφέρουν τους συντρόφους τους που εμείς έχουμε πληγώσει. Ωστόσο, άλλες φορές η τεχνητή νοημοσύνη χάνει την αληθοφάνειά της, βλέποντας τους στρατιώτες να έρχονται κατευθείαν επάνω μας, ανεξάρτητα αν τους σημαδεύει ένα θανατηφόρο sniper, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που απλά έτρεχαν ασυνάρτητα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Βλέποντας το Βερολίνο του ’45 από κοντά

Στα του τεχνικού τομέα η Rebellion φαίνεται να προσπάθησε να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε με την ιδιόκτητη μηχανή γραφικών της. Καθαρά τεχνικά, το οπτικό αποτέλεσμα κινείται σε μέτρια επίπεδα, αλλά από την άλλη πλευρά έχει αποδοθεί αρκετά πειστικά το κατεστραμμένο Βερολίνο, προσφέροντας μάλιστα μία σεβαστή ποικιλία εσωτερικών και εξωτερικών τοποθεσιών μεταξύ των δέκα, συνολικά, αποστολών. Τα επίπεδα είναι αρκετά μεγάλα σε έκταση και παρόλο που είναι ιδιαίτερα γραμμικά ως προς την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε, προσφέρουν αρκετά ευρεία αρχιτεκτονική, ώστε να επιτρέπουν μεγάλη ελευθερία κινήσεων.

 

Τα διάφορα εφέ είναι ωραία αποδομένα, όπως τα ίχνη που αφήνουν οι σφαίρες στις slow motion λήψεις και οι ιδιαίτερα προσεγμένες εκρήξεις -μεταξύ άλλων. Γενικότερα, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια στην απόδοση του κατεστραμμένου Βερολίνου, πείθοντας σε σημαντικό βαθμό με το σχεδιασμό του. Όσον αφορά στον ηχητικό τομέα, τα μουσικά θέματα είναι -γενικά- κουραστικά και αδιάφορα. Από την άλλη μεριά, ωστόσο, οι ήχοι των sniper όπλων μεταφέρουν άψογα τη δύναμη ισχύος τους, με τις ρώσικες και γερμανικές φωνές να προσδίδουν πολλούς πόντους αληθοφάνειας, ενώ οι κραυγές πόνου και αγωνίας από τους τραυματίες συμπράττουν στη συνολική αίσθηση του τίτλου.

Online κομμάτι και τελικά συμπεράσματα

sniper-elite-v2-image-05-thumb.jpgΤα τρία co-op modes δύο παικτών συνοδεύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τίτλο της Rebellion, δίνοντάς μας παράλληλα την ευκαιρία να ασχοληθούμε με το campaign με κάποιον άλλο παίκτη. Το Bombing Run, μας τοποθετεί σε ανοιχτούς χάρτες, όπου καλούμαστε να συλλέξουμε εξαρτήματα για ένα κατεστραμμένο τανκ. Το αρκετά ενδιαφέρον Overwatch είναι όμως αυτό που τραβάει την προσοχή, δίνοντας στον έναν παίκτη το ρόλο του sniper και στο δεύτερο το ρόλο του παρατηρητή, έχοντας ως όπλο ένα υποπολυβόλο. Το co-op αποτελεί, κατά την γνώμη του γραφόντα, την ιδανική μορφή multiplayer, ιδίως αν ασχοληθείτε με αυτό με κάποιο άτομο που είναι σε θέση να συνεργαστεί.

Εν κατακλείδι, η Rebellion, δεδομένης και της ιστορίας της αλλά και των δυνατοτήτων της, καταφέρνει να προσφέρει μία αξιόλογη προσπάθεια. Το, σεβαστής διάρκειας, campaign θα καταφέρει να σβήσει τη δίψα στους λάτρεις του συγκεκριμένου είδους όπλων. Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να έχει ορισμένα θέματα, αλλά και το stealth στοιχείο να μην λειτουργεί πάντα όπως θα έπρεπε, αλλά η εξαιρετική υλοποίηση των slow motion και x-ray καμερών καταφέρνουν να δώσουν μία φρέσκια πνοή στον τίτλο, προσδίδοντας στο μεγαλύτερο μέρος των βολών μας μία ξεχωριστή –κινηματογραφικής φύσεως πολλές φορές- βαρύτητα.

Νικόλας Μαρκόγλου

Θετικά

 • Εξαιρετική slow motion και x-ray κάμερα
 • Το σκηνικό του κατεστραμμένου Βερολίνου αποδίδεται ωραία (εικαστικά)
 • Η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ορισμένες φορές πολύ πειστικά…

Αρνητικά

 • …αλλά τις περισσότερες φορές είναι μάλλον αψυχολόγητη
 • Καθαρά τεχνικά, η μηχανή γραφικών κινείται σε μέτρια μονοπάτια

Βαθμολογία

Σχόλια Χρηστών (29 σχόλια)
 • akanthithos akanthithos 28 Μαΐου 2012  | 16:28

  Εγώ το συγκρίνω με το πρώτο και όχι με ότι κυκλοφορεί τώρα. Η πρόοδος του από το πρώτο παιχνίδι είναι ελάχιστη. Περίμενα πολύ δυνατό παιχνίδι και βλέπω ένα μέτριο τίτλο που δεν αξίζει πάνω από 15 ευρώ.

 • dimipsarris dimipsarris 28 Μαΐου 2012  | 05:04

  Ε καλα , τι να πει κανεις ??
  Όπως πάντα πολυφωνία απόψεων για τα πάντα , αυτο ειναι και υγιές και ενδιαφέρον συνάμα .

  Μιας και δεν έχει γίνει review για το PC , εγω αυτο που έχω να καταθέσω ειναι ότι το παιχνίδι έχει πολυ καλα γραφικά , ωραία μουσική που ´´ δένει ´´ με τις στιγμές δράσης , ένα gameplay που σε βγάζει απο τα στερεότυπα παιχνιδιών ´´ σωλήνα ´´ ( μέχρι κΙ το campaign του BF3 έχει καταντήσει έτσι ) και φυσικά μια εναλλακτική σε shooter παιχνίδι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν συγχωρεί όσους αρέσκονται στο ´´ τρέχω , τρέχω , και θερίζω ότι βρω μπροστά μου ´´ !!!!

  Επαναλαμβάνω , πολυ καλός τίτλος , ξεφεύγει απο τα καθιερωμένα και χιλιοπαιγμενα .

  Α , και κάτι ακόμα ...... Full Campaign Co-Op !!!!

  Έτσι , γιατι μας το έχουν στερήσει αλλα και αλλα shooters ....

 • Cratos Cratos 27 Μαΐου 2012  | 19:30

  @akanthithos - 100000

 • akanthithos akanthithos 25 Μαΐου 2012  | 21:36

  Εγώ απογοητεύτηκα. Το παιχνίδι είναι μιαμετριότητα. Καταρχήν είναι λιγότερο open κι από το πρώτό! Το animation του χαρακτήρα είναι για γέλια. Κατεβείτε μια σκάλα σκυφτοί και θα κλάιτε από τα γέλια. Το έρπινγκ επίσης χάλια. Τα γραφικά λίγο καλύτερα από αυτά του πρώτου παιχνιδιού, με λίγα λόγια α-πα-ρα-δε-κτα για παιχνίδι του 12. Το σύστημα κάλυψης σε κάνει να θες να φας το χειριστήριο και πολλά ακόμη λάθη και απροσεξίες που χαλάνε όλο τον τίτλο. Αν πέσει κάτω από τα 12 ευρώ λογικά θα το πάρω. Αλλά ούτε ευρώ παραπάνω γι αυτή την προχειροδουλειά! Δεν είμαι κανας ηλίθιος!

 • iros84 iros84 25 Μαΐου 2012  | 02:58

  Έχοντας παίξει το πρώτο Sniper-Elite , ο εθισμός των βολών απο απόσταση και το slow motion με τις διατρήσεις είναι η επιτυχημένη συνταγή για παιχνίδια αυτού του είδους. Η συνέχεια του τίτλου ( έχοντας παίξει το demo) είναι πολύ καλή και υποσχόμενη. Όποιος γουστάρει games ελεύθερου σκοπευτή εδώ θα βρει αυτό που ψάχνει.

 • PS3killer PS3killer 23 Μαΐου 2012  | 03:57

  Εξαιρετικό το demo. Σίγουρα θα ασχοληθώ κάποια στιγμή με τον τίτλο....

 • dimipsarris dimipsarris 23 Μαΐου 2012  | 02:10

  To αδικείτε το παιχνίδι με το 7.0 αυτό εχω να πω μόνο.

 • NikeFerrari NikeFerrari 22 Μαΐου 2012  | 21:20

  Είναι ψηλά στην λίστα προτεραιότητας παιξίματος. Σύντομα.

 • Gamer-cy Gamer-cy 22 Μαΐου 2012  | 20:36

  Ωραίο review Νικόλα, μόλις πέσει λίγο η τιμή του το παίρνω

 • dealer7 dealer7 22 Μαΐου 2012  | 20:07

  Πολυ καλο το τερματισα πριν απο μια εβδομαδα και κατι...

 • cyprus wolf cyprus wolf 22 Μαΐου 2012  | 19:55

  εγω το παιζω στο 360 και μου αρεσε παρα πολυ

 • Cratos Cratos 22 Μαΐου 2012  | 19:18

  @KILL DOG +100000

 • kanars kanars 22 Μαΐου 2012  | 19:11

  Οντως παιδια επειδη και εγω σε τετοιο pc το επαιξα σας λεω οτι τα γραφικα ειναι παρα πολυ καλα στο pc.

 • demon1kman demon1kman 22 Μαΐου 2012  | 19:10

  ισχυει σε pc εχει μεγαλη διαφορα

 • ground4270 ground4270 22 Μαΐου 2012  | 19:07

  επειδη διαβαζω μετρια σχολια για τα γραφικα να προσθεσω το εξης:
  επειδη εχω παιξει το παιχνιδι σε high-end pc με dx11 support να πω οτι
  τα γραφικα ειναι απλα τελεια .οσοι το παιξαν σε pc καταλαβαινουν.

 • mystery22 mystery22 22 Μαΐου 2012  | 18:18

  Ντούκι.... Τιποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο! :)

 • vegeta13 vegeta13 22 Μαΐου 2012  | 17:35

  Αρκετα διασκεδαστικο παιχνιδι, το τελειωσα πριν λιγες μερες και μου αρεσε αρκετα!

 • kanars kanars 22 Μαΐου 2012  | 17:12

  Στα θετικα θα εβαζα την πλακα που εχει το x-ray και την πλακα που εχει οταν σκοτωνεις καποιον με διαφορους τροπους π.χ. πετυχαινεις την χειροβομβιδα και σκαει ολοκληρος μαζι με τους διπλανους του :D επισης στα θετικια βαζω το dlc με τον hitler και τα τανκ που εχουν υποστει καποιες μετατροπες για να τα καταστρεφης με sniper(μιλαμε πολυ καλη ιδεα!!). Ενα 7 απο εμενα γιατι παρολο που το βαρεθηκα λογο της επαναληψης το διασκεδασα παρα πολυ.

 • XeniaAndreou XeniaAndreou 22 Μαΐου 2012  | 17:08

  με 2-3 πτώσεις τιμής θα το πάρω :P

 • dennisgameon dennisgameon 22 Μαΐου 2012  | 17:07

  παρα παρα παρα πολυ καλο :)αλλα αγορα οταν πεσει η τιμη του.κριση !!!!!!τωρα :(

 • Jehuty Jehuty 22 Μαΐου 2012  | 16:58

  Πολυ καλο, θα τιμηθει καποια στιγμη αργοτερα.

 • Manos112 Manos112 22 Μαΐου 2012  | 16:44

  Μάλλον για νοίκιασμα το κόβω...

 • Generalassault Generalassault 22 Μαΐου 2012  | 16:40

  Α επισης εχει ενα επικο achievement,το kilroy was here, αν το ξεκλειδωσεται δειτε το εικονιδιο.:D

 • Generalassault Generalassault 22 Μαΐου 2012  | 14:28

  “Με βλέπει ή δε με βλέπει ο εχθρός τώρα άραγε;”

  αυτο τα λεει ολα.Εμενα μαρεσαν και τα γραφικα(οχι τπτ τρελο αλλα βλεπονται ανετα)και παιχνιδι, για multi δε βρηκα κοσμο και για coop/

 • kairisg kairisg 22 Μαΐου 2012  | 14:25

  Κατατοπιστικό το review του Νικόλα .
  Εχω ξεκινήσει τον τίτλο και είναι ιδιαίτερος και διαφορετικός . Ατμοσφαιρικό και κάτι παραπάνω απο ένα απλο shooter ,σε μεταφέρει στην συγκεκριμένη περίοδο και προσφέρει μια εναλλακτική εμπειρία παρά το γεγονός οτι το επίπεδο γραφικών δεν ικανοποιεί ιδιαίτερα.

 • PKRA PKRA 22 Μαΐου 2012  | 14:18

  Ωραίο παιχνίδι ειδικά στην ανώτερη δυσκολία όπου βαρύτητα και αέρας παίζουν μεγάλο ρόλο.Η killcam για εμένα είναι σκέτη πόρωση.Σε προκαλεί να κάνεις headshots.

 • knut knut 22 Μαΐου 2012  | 14:11

  Μετατρέπει τη βία του παγκοσμίου πολέμου σε εργαλείο για την επίτευξη μίας άρρωστης "ψυχαγωγίας" και προάγει με έμμεσο τρόπο την απόκτηση και τη χρήση τουφεκιού ελέυθερου σκοπευτή αλλά και σλόου μόσιον σε βάρος των γειτόνων!
  ΟΥΥΥΥΥ 666, Χ Χ Χ Χ!

 • KILL DOG KILL DOG 22 Μαΐου 2012  | 14:07

  καλό παιχνίδι και σου μαθαίνει camping και για cod :)

 • K850stratos K850stratos 22 Μαΐου 2012  | 14:03

  Ωραίο παιχνίδι αγορά σε χαμηλή τίμη.