Ταυτότητα

F1 2012

F1 2012

Edition: N/A Genre: Racing Διάθεση: Namco-Bandai Partners Greece
Αριθμός παικτών: 1-16 Ανάπτυξη: Codemasters Racing Ημ. Έκδοσης: 21/09/2012
PEGI: 3 Εκδότης: Codemasters Πλατφόρμες: Xbox 360, PlayStation 3, PC


Η Codemasters επιστρέφει στις πίστες

Το ετήσιο update της Codemasters γύρω από το μαγικό κόσμο της Formula 1 εμφανίζεται και πάλι στην ώρα του και, όπως και πέρυσι, η κατάσταση είναι λίγο-πολύ η ίδια. Τι σημαίνει αυτό; Η νέα πρόταση κάνει την προηγούμενη να μοιάζει ξεπερασμένη, με την ομάδα ανάπτυξης να υπόσχεται πλήθος βελτιώσεων αλλά και διορθώσεις σε νευραλγικούς τομείς που έπλητταν σημαντικά τον τομέα του gameplay. Κατόπιν πολλών ωρών ενασχόλησης με το F1 2012, μπορούμε με απόλυτη βεβαιότητα να πούμε ότι η Codemasters σε μεγάλο βαθμό τηρεί τις υποσχέσεις της, αλλά και κατά ένα σημαντικό ποσοστό ψεύδεται…

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, κρίνεται αναγκαίο να διευκρινιστεί από την αρχή πως το F1 2012 είναι μια ιδιαίτερα εθιστική, απαιτητική και αναμφίβολα ολοκληρωμένη πρόταση γύρω από το μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα. Η ομάδα ανάπτυξης από το Birmingham δεν φαίνεται διατεθειμένη να επαναπαυτεί στην έλλειψη ανταγωνισμού σε ό,τι αφορά τις κονσόλες και, έτσι, χρόνο με το χρόνο βελτιώνει το πολύ καλό σύνολο το οποίοέχει δημιουργήσει.

f1_2012_first_screens_01-thumb.jpgΑφήνοντας στην άκρη τα διάφορα… τρικ παρουσίασης και κοιτώντας κατάματα τον τίτλο, η φετινή πρόταση αποτελεί μια αναμενόμενα βελτιωμένη έκδοση του F1 2011, με το ποσοστό βελτίωσης να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από αυτά που είχε πετύχει η Codemasters σε σχέση με το 2012 . Όταν όμως καταλαγιάσει ο αρχικός ενθουσιασμός, ο κάθε απαιτητικός χρήστης θα συνειδητοποιήσει πως τα όσα απολαμβάνει σήμερα, θα έπρεπε να τα είχε στην κατοχή του τουλάχιστον ένα χρόνο πριν ή να τα προμηθευόταν υπό τη μορφή κάποιου γενναιόδωρου update ή διορθωτικού patch, έννοιες οι οποίες μάλλον απουσιάζουν ολοκληρωτικά από το λεξικό της εταιρίας.

Μια βόλτα στα paddock

Αρκετά όμως με τη γκρίνια. Φέτος τη δράση προλογίζει μια αρκετά εύστοχα σκηνοθετημένη εισαγωγική σκηνή και το πρώτο ευχάριστο "χτύπημα" έρχεται από το πλήρως ανανεωμένο και μοντέρνο στην όψη μενού. Θυμίζοντας αεροδυναμική σήραγγα, ο παίκτης είναι σε θέση να απολαύσει ορισμένα εντυπωσιακότατα κοντινά πλάνα από κάποιο μονοθέσιο, με τις λεπτομέρειες να ξεχειλίζουν από παντού και τα πάντα να είναι εναρμονισμένα με τις οδηγίες – κατευθύνσεις της FIA.

f1_2012_first_screens_02-thumb.jpgΣε επίπεδο επιλογών, το F1 2012 είναι το πλουσιότερο της σειράς, με την ομάδα ανάπτυξης να προχωράει σε αλλαγές, προσθήκες αλλά και… παραλείψεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις επιλογές αγώνα. Πρακτικά, στόχος είναι ο ίδιος ο παίκτης να έρθει στο προσκήνιο ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, η ψηφιακή εκδοχή του να κοντραριστεί με το roster του 2012, άσχετα όμως αν η δημιουργία οδηγού περιορίζεται σε βασικές και μόνο παραμέτρους. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει η δυνατότητα εμπλοκής σε ολόκληρο το πρωτάθλημα επιλέγοντας κάποιον γνωστό οδηγό, αλλά απεναντίας τα πάντα δείχνουν να έχουν στηθεί γύρω από το career mode, το οποίο καλό θα ήταν να απαιτούσε μια πιο ενεργή συμμετοχή του χρήστη στο εσωτερικό της ομάδας.

Έννοιες όπως management, αναζήτηση χορηγών και δοκιμές εξέλιξης, όσο και αν ψάξει κάποιος, δεν πρόκειται να τις βρει και είναι πραγματικά κρίμα, γιατί το περιβάλλον της Formula 1 δεν περιορίζεται απλά και μόνο στους αγώνες. Ακόμα και το πολυδιαφημισμένο "Champion mode" δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια υπό-ενότητα του Proving Grounds, όπου ο παίκτης θα πρέπει να φέρει εις πέρας επτά συγκεκριμένες δοκιμασίες. Ευτυχώς, όμως, τα ουσιαστικά modes του 2011 είναι και πάλι παρόντα, και έτσι όταν η δράση μεταφέρεται στην άσφαλτο, είτε μέσω ενός απλού αγώνα είτε μέσω μιας co-op αναμέτρησης, ένα εντονότατο αίσθημα ανακούφισης θα κατακλύσει τους φίλους του αθλήματος, γιατί πολύ απλά το F1 2012 δεν έχει κάνει βήματα, αλλά άλματα προόδου.

Η ώρα των βελτιώσεων…

f1_2012_first_screens_03-thumb.jpgΗ πρώτη εμφανής βελτίωση εντοπίζεται στον τρόπο με τον οποίο το εκάστοτε μονοθέσιο πατάει επάνω στην άσφαλτο, με τις αναρτήσεις να λειτουργούν με ένα μοναδικό και ρεαλιστικότατο τρόπο. Σημαντικές αλλαγές έχουν δεχθεί τόσο η επιτάχυνση όσο και η επιβράδυνση, ενώ και το KERS, όταν ενεργοποιείται, γίνεται άμεσα αντιληπτό. Όμως, το εκπληκτικό της υπόθεσης εντοπίζεται στους τομείς φρεναρίσματος και προσέγγισης μιας στροφής, και εδώ ο τίτλος θέτει εκτός μάχης ακόμα και τις "σοβαρές" και εξεζητημένες προτάσεις που συναντάει κανείς μόνο στο PC.

Η Codemasters έχει αναγάγει το φρενάρισμα-στρίψιμο σε μια ιεροτελεστία, την οποία θα κατανοήσουν και θα εκτιμήσουν μόνο όσοι κάνουν χρήση μιας τιμονιέρας και επιλέξουν το υψηλότερο από τα τέσσερα επίπεδα δυσκολίας. Το οριακό φρενάρισμα –όταν και αν επιτευχθεί- η σωστή τοποθέτηση του μονοθεσίου μέσα στην στροφή ώστε να μην χάσει το apex, η ελεγχόμενη επιτάχυνση και η αποφυγή της υπερστροφής, μπορούν να δώσουν μια εικόνα για το ποσοστό εξομοίωσης που καταφέρνει να επιτύχει φέτος ο τίτλος, έχοντας πάντοτε σαν γνώμονα τη διασκέδαση που προκύπτει μέσω ενός απαιτητικού μοντέλου οδήγησης.

f1-2012-image-01-thumb.jpgΣαφέστατα και υπάρχουν στιγμές που το F1 2012 φτάνει στα άκρα και μοιάζει ακόμα και απρόσιτο, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιεί φθηνά τρικ υποτιθέμενης εξομοίωσης, που ακόμα και το παραμικρό σφάλμα θέτει τα πάντα εκτός ελέγχου. Όμως, και εδώ, και παρόλο που η ομάδα ανάπτυξης έχει κάνει άλματα προόδου, δεν αποφεύγει τα λάθη. Το F1 2012 θα φανεί στα μάτια των παικτών είτε υπερβολικά εύκολο, είτε απελπιστικά δύσκολο. Τα τέσσερα επίπεδα δυσκολίας ουσιαστικά ρυθμίζουν την ευκολία με την οποία μπορεί να διαχειριστεί κάποιος ένα μονοθέσιο της Formula 1, αν και η αλήθεια είναι πως μέση οδός δεν υπάρχει.

Οι φίλοι της σειράς, που με αγωνία ανέμεναν μια πιο ανταγωνιστική ΑΙ, μάλλον θα απογοητευτούν, με τους αντίπαλους οδηγούς να αναιρούν πολλές φορές την πραγματικότητα, απλά και μόνο για να είναι ανταγωνιστικοί και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν ζωντανό το όλο σκηνικό, το οποίο μετά βίας και δεν καταρρέει. Τουλάχιστον η πίεση που θα δεχθεί ο παίκτης θα είναι ανάλογη της δυναμικής του οχήματος που θα βρίσκεται πίσω του, με τις "μεγάλες" ομάδες να είναι υπερβολικά ασφυκτικές, αλλά και πάλι μέχρι ενός βαθμού. Αν ο παίκτης καταφέρει και ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες του, από ένα σημείο και έπειτα απλά και μόνο θα συμπληρώνει γύρους στην πίστα μέχρι την πτώση της καρώ σημαίας, γιατί ουσιαστικό ανταγωνισμό είναι αμφίβολο αν θα βρει.

{PAGE_BREAK}

…αλλά και των γνωστών στραβοπατημάτων

Οπότε, δεν τίθεται θέμα πρόκλησης ενάντια στους αντιπάλους, αλλά πρόκληση στο κατά πόσο μπορεί να δαμάσει ο καθένας αυτά τα μικρά θαύματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να τα οδηγήσει στο όριο. Η βάση για κάτι καλό υπάρχει, με εμμονή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, απλά η Codemasters θα πρέπει να ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό της τί θέλει να κάνει, θυσιάζοντας να χάσει μέρος του κοινού, αλλά κερδίζοντας και πάλι την εκτίμηση των hardcore οπαδών της. Οι φίλοι της Formula 1 απαιτούν μια ολοκληρωμένη από κάθε άποψη racing εμπειρία και ένα σωστό μοντέλο χειρισμού από μόνο του δεν είναι αρκετό αν δεν υπάρχει και η απαιτούμενη πρόκληση από την ΑΙ.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους τομείς, το F1 2012 συνεχίζει να έχει γυρισμένη την πλάτη του σε μια βασική μορφή αναμετάδοσης των αγώνων, αλλά θα ανταμείψει με το βελτιωμένο ήχο των κινητήρων. Είτε αγγίζουν τα όρια περιστροφής τους, είτε το κιβώτιο αγκομαχά να "κουμπώσει" μια σχέση στα απανωτά και βίαια κατεβάσματα ταχυτήτων, ο ηχητικός τομέας αποτελεί -και με διαφορά- το πλέον εντυπωσιακό τεχνικό στοιχείο του τίτλου, όπου με την ανάλογη πολυκάναλη υποβοήθηση, θα ταρακουνήσει τους πάντες.

f1-2012-image-02-thumb.jpgΤα γραφικά από την άλλη δεν παρουσιάζουν σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με πέρυσι και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει με τον γενικότερο σχεδιασμό. Τα μονοθέσια όταν βρίσκονται στην πίστα χάνουν ένα σημαντικό ποσοστό λεπτομέρειας σε σχέση με το πώς εμφανίζονται στο κεντρικό μενού, αλλά ακόμα και έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για παράπονα. Η μηχανή γραφικών αναγκάζεται να προβεί σε περικοπές μερικά μέτρα εμπρός από το μονοθέσιο του παίκτη, με ορισμένα θολά textures να φαντάζουν ως απαραίτητα ώστε ο ρυθμός του αγώνα να βρίσκεται πάντοτε σε υψηλά επίπεδα.

Το damage model συνεχίζει να λειτουργεί σωστά, με τις συγκρούσεις να εμφανίζονται ως συνήθως αρκετά πειστικά και με την οθόνη να γεμίζει με κατεστραμμένα μονοθέσια και εξαρτήματα. Αισθητά βελτιωμένα εμφανίζονται τα διάφορα εφέ, όπως για παράδειγμα αυτό της βροχή, ενώ αν ο παίκτης κάνει το λάθος και βγει εκτός αγωνιστικής γραμμής, θα δει υπολείμματα ελαστικών να κολλάνε στα ελαστικά του οχήματός του, μειώνοντας για ένα μικρό χρονικό διάστημα την απόδοσή τους.

2012 vs 2011 vs 2010

f1-2012-image-03-thumb.jpgΒέβαια, το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις και όταν φτάνει η ώρα του απολογισμού, τα συμπεράσματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα. Το πλέον ενοχλητικό στοιχείο γύρω από το F1 2012 είναι πως τα σοβαρά του σφάλματα προέρχονται όλα από τον προκάτοχό του, άλλα σε μεγαλύτερο και άλλα σε μικρότερο ποσοστό. Δίπλα στην αδιάφορη ΑΙ, μπορεί να καταγράψει κάποιος το λανθασμένο τρόπο επιβολής ποινών, τα "αόρατα" οχήματα που βρίσκονται πάντοτε στη λάθος θέση, τον τρόπο εμπλοκής του αλυτάρχη ή, ακόμα χειρότερα, τα γνωστά bugs που κατόπιν της λήξης ενός αγώνα, τοποθετούν τον παίκτη σε λάθος θέση.

Το τεράστιο χάσμα στους χρονομετρημένους γύρους μεταξύ videogame και πραγματικότητας έχει μειωθεί, αλλά συνεχίζει να υφίσταται, οπότε είναι λογικό να απορεί ο καθένας για το σκεπτικό με το οποίο προέκυψε η τελική βαθμολογία. Αν κάποιος σκεφτεί πονηρά, είναι πιθανό να καταλήξει στο συμπέρασμα πως όλα όσα προσφέρει απλόχερα το F1 2012, θα μπορούσαν να αποτελέσουν ένα γενναιόδωρο update από την Codemasters και όχι μια full-price πρόταση.

Το περίεργο με τις προτάσεις της σειράς, είναι πως ενώ κάθε χρόνο ξεκινούν δυναμικά, στην πορεία δείχνουν να μένουν από καύσιμα. Όταν κυκλοφόρησε το F1 2010, οι λάτρεις του αθλήματος παραμιλούσαν, πριν τελικά εντοπίσουν τα σφάλματα του τίτλου. Το F1 2011 φάνηκε να διορθώνει πολλά από αυτά, αν και τελικά η αλήθεια είναι πως μάλλον παραπλάνησε παρά διορθώθηκε. Το F1 2012 κουβαλάει από την αρχή τα σφάλματα των προκατόχων του, αλλά φέρει μαζί του δύο τομείς που κάνουν πραγματικά τη διαφορά. Αυτόν της οδήγησης στο απόλυτο όριο και της αίσθησης του μονοθεσίου στο δρόμο. Και στους συγκεκριμένους τομείς ο νεότερος τίτλος της Codemasters απλά δεν έχει αντίπαλο.

Γιώργος Τσακίρογλου

Θετικά

 • Το μοντέλο χειρισμού απογειώνει τον τίτλο
 • Αναβαθμισμένη αίσθηση του μονοθεσίου στο δρόμο

Αρνητικά

 • Έχει κληρονομήσει πολλά –σχεδόν όλα- από τα προβλήματα των προκατόχων του

Βαθμολογία

Γιώργος Τσακίρογλου

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες (και μετά σου λέει πως μεγάλωσε).

Συμμετεχουν

 • Τετοια παιχνιδια ειναι σιγουρες αγορες. Ακομα και αν εχει προβληματα

 • Παιχνιδαρα δε λες τιποτα !!! :P

 • Παλι μετριο σαν τα προηγουμενα θα ειναι,το τελευαταιο καλο παιχναιδι φορμουλας ηταν το grand prix 4,τωρα δεν υπαρχει καμια σοβαρη επιλογη

 • Πληρέστατο το review του Γιώργου , ωραίος ο τίτλος παρά τα θεματάκια του, το έχω τσιμπήσει.

 • Mπραβο Γιωργο για το review πολυ καλη παρουσιαση.Ο τιτλος για εμενα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για εξομοίωση της F1.Δεν ειναι μετριος ισα ισα ειναι κορυφαιος.Το συστημα χειρισμου κ η αισθηση του μονοθεσιο κανουν τον τιτλο ακρως ρεαλιστικο και απολαυστικο.Βελτιωσεις υπαρχουν παντου και επιπλέον μου αρεσει παρα πολυ που υπαρχει και το racenet στον τιτλο.
  Επιπλεον Γιωργο πιστευω οτι ξεχασες να αναφερεις το αναβαθμισμενο συστημα καιρου,οπου πραγματικα οι αλλαγες στον καιρο κατα την διαρκεια του αγωνα αλλαζουν και την στρατηγικη σου αμεσως και το αποκορυφωμα ειναι οτι στην αλλαγη των καιρικων φαινομενων δεν εχουμε το γνωστο απο ηλιοφανεια αμεσως βροχη παντου...μπορει σε ενα κομματι της πιστας να βρεχει και στο αλλο να εχουμε καθαρο ουρανο!οποτε καταλαβαινεται τη σημαντικοτητα της στρατηγικης!
  Τωρα υπαρχουν καποια προβληματα οπως το συστημα ποινων και η AI αλλα σιγουρα ειναι αναβαθμισμενα σε σχεση με το 2011.

 • Κατοπιστικό το review , ωστόσο έχω να ρωτήσω κάποια πράγματα:

  tsaki σε ποιά πλατφόρμα έκανες το review? Προσωπικά δεν έχω βρεί θέμα στο τρόπο επιβολής ποινών (ίσα ίσα το έχουν βελτιώσει νομίζω φέτος αύτο), oύτε τα bugs που αναφέρεις και τον τρόπο εμπλοκής του αλυτάρχη.
  Έχω ασχοληθεί μόνο με το carrier οπότε δεν έχω άποψη για όλο το τίτλο. Όντως η A.I είναι πολύ χλυαρή στην καλύτερη περίπτωση, αλλά με χαροποίησε η αίσθηση της απόδοσης των ελλαστικών (το πόσο θα τα προστατεύσεις , την αισθητή πτώσης της απόδοσης τους κατά το τέλος της διάρκειας ζωής τους κλπ ).
  Ωστόσο το μέγαλο μου παράπονο- ας πεί και άλλος τη γνώμη του- είναι ότι π.χ στις κατακτήριες , φτιάχνω setup για στεγνό και μετά στον αγώνα την επομένη σε συνθήκες βροχής το παιχνίδι δε σε αφήνει να κάνεις αλλαγές , παρά μόνο στην μπροστινή αεροτομή. Στην πραγματικότητα , όντως δεν επιτρέπονται αλλαγές στο setup μετά τη λήξη των κατατακτήριων αλλά ΜΟΝΟ σε συνθήκες στεγνού . Αν π.χ ο αγώνας ξεκινάει με βρόχη τότε επιτρέπονται και οι αλλαγές στο setup , κάτι όμως που στο παιχνίδι δε συμβαίνει και το θεωρώ epic fail όπως και το σύστημα με τις καιρικές συνθήκες και της αντίδρασης της A.I σε αυτές (π.χ βλέπεις μέσα σε ένα γύρο οτάν αλλάζουν οι συνθήκες όλοι να μπαίνουν στα pits για αλλάγη από βρόχινα σε στεγνά αλλά και πάλι σε κάποια σημεία το αυτοκίνητο δε κρατιέται στη πίστα) .
  Κατά τα άλλα όντως το μοντέλο χειρισμού έχει κάνει άλματα προς τα μπροστά

 • Βελτιωμενο αλλα οι φορμουλες στο pcars ειναι πολυ καλυτερες.Παιξτε με τις παλιες Lotus και δεν θα ξανακουμπησετε το f2012

 • είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν μια ωραία απονομή???όπως και επίσης μια ωραία σκάρα εκκίνησης με τους μηχανικούς να βγάζουν τις κουβέρτες από τα μονοθέσια!!!!αλλά όλα αυτά μάλλον στο f1 2017...

 • Η αληθεια ειναι οτι κανουν πολυ μικρα βηματα καθε φορα. Το σημαντικο ειναι οτι το μοντελο χειρισμου ειναι παρα πολυ καλο, και η καριερα αρκετα εθιστικη για να σε κανει να συνεχιζεις. Εχω την εντυπωση οτι κανουν μικρα βηματα, για να εχουν να προσθετουν πραγματα καθε χρονο ετσι ωστε να κρατησουν το ενδιαφερον για πολλα πολλα χρονια.

 • Πάει στάνταρ για αγορά και αυτό. Το F1 2010 με ικανοποίησε αρκετά, το F1 2011 το έχω αγοράσει αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα, οπότε δεν θέλω να χαλάσω το σετ !!

 • το έχω εδώ και 2 βδομάδες...ίσως το καλύτερο F1 που έχω παίξει μέχρι στιγμής σε οικοιακές κονσόλες!

 • Παιδια το review εγινε με βαση την εκδοση για το Xbox360 (αυτην παραλαβαμε) ενω εριξα και μια ματια στην αντιστοιχη του PC. Επειδη οι προηγουμενες εκδοσεις του PS3 ειχαν θεματα με τα γραφικα, οσοι εχουν δοκιμασει το F1 2012 στην κονσολα της Sony, ας μας πουνε τη γνωμη τους

 • Moνο το demo εχω παιξει και μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις (λογικο).
  Το παιχνιδι θα παει για αγορα καποια στιγμη στο μελλον.

 • ρε παιδια καντε κανεναν διαγονισμο για F1 2012

 • Ηθελα να παρω το 2010 λεω ασε παμε για 11 θελω να παρω το 11 ασε ηρθε 12 ε θα παρω το 12

 • Δεν μπορώ να έχω γνώμη για το παιχνίδι.Δεν με αγγίζει.Παρόλα αυτά είχα δοκιμάσει το περσινό και ήταν λίγο δύσχρηστο.... δεν ξέρω τώρα πως είναι το φετινό

 • '' Η ομάδα ανάπτυξης από το Birmingham δεν φαίνεται διατεθειμένη να επαναπαυτεί στην έλλειψη ανταγωνισμού σε ό,τι αφορά τις κονσόλες και, έτσι, χρόνο με το χρόνο βελτιώνει το πολύ καλό σύνολο το οποίοέχει δημιουργήσει.''
  Και μονο αυτο λεει πολλα..μπραβο τους

 • Το Demo με εντυπωσίασε. Οι βελτιώσεις είναι πολύ ευχάριστες. Ως λάτρης της F1, δεν μπορώ να αγνοήσω το παιχνιδάκι. Μπράβο στην Codemasters!

 • Ποιοτικός τίτλος και πολύ εθιστικός.Οι βελτιώσεις στο Gameplay απογείωσαν τον τίτλο και το ακόμα πιο βελτιωμένο Career,σε βάζει για τα καλά στον κόσμο της F1,ως νέος οδηγός.

 • Έχω να παρατηρήσω το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ μοντέλο χειρισμού. Ίσως είναι το πληρέστερο που έχω δει σε racing τίτλο. Ήχος σε υψηλότατο επίπεδο. Μπορει να μην γίνετε κατανοητό γιατί ο ήχος σε ένα τέτοιο παιχνίδι να έχει τόση σημασία αλλά όσοι είναι petrol heads, με καταλαβαίνουν. Η ΑΙ μου άρεσε καθώς για πρώτη φορά οι αντίπαλοι σε προσπερνάνε και δεν μένουν κολλημένοι πίσω σου. Το μόνο αλλά σημαντικότατο αρνητικό είναι ότι για το βάρος που έχουν ρίξει στο Career mode, είναι ο χειρότερος τομέας του παιχνιδιού. Μέσα στην πίστα σκίζει πάντως. Εννοείται ότι έχει ήδη αγοραστεί.
  BTW, ωραίο review! Μπράβο Γιώργο!

Δείξε μου και άλλα...