Ταυτότητα

Monster Hunter 3: Ultimate

Monster Hunter 3: Ultimate

Edition: N/A Genre: Action, RPG Διάθεση: Nortec Multimedia
Αριθμός παικτών: 1-4 Ανάπτυξη: Capcom Production Studio 1 Ημ. Έκδοσης: 22/03/2013
PEGI: 12 Εκδότης: Nintendo Πλατφόρμες: Wii U, Nintendo 3DS


Το κυνήγι δεν σταματά

Τρία χρόνια μετά τη διάθεση του Monster Hunter Tri στην Ευρώπη, η Capcom επανακυκλοφορεί τον επιτυχημένο τίτλο του Wii στο 3DS και το Wii U, με μία ειδική εκδόση προσαρμοσμένη για την κάθε πλατφόρμα. Το Monster Hunter 3 Ultimate έρχεται σε μία σχετικά “νεκρή” περίοδο για το Wii U, για να αναζοπυρώσει το ενδιαφέρον των παικτών τόσο για τις κονσόλες της Nintendo όσο και να τους απορροφήσει εκ νέου στο εθιστικό κυνήγι των τεράτων.

Δεδομένης της αγάπης του ιαπωνικού κοινού για το franchise, αλλά και της ποιότητας του πρωτότυπου, η κυκλοφορία μίας αναβαθμισμένης έκδοσης του Monster Hunter Tri είναι ένα “no-brainer” για τις Nintendo και Capcom. Παράλληλα, οι νέες προσθήκες που έχουν γίνει, υπόσχονται το καλύτερο Monster Hunter μέχρι σήμερα. Είναι λοιπόν το Monster Hunter 3 Ultimate η απόλυτη έκδοση του παιχνιδιού ή ένα απλό cash-in;

Ίδια κυνηγετική περίοδος, νέα θηράματα

monster-hunter-ultimate-image-01-thumb.jpgΟι δύο εκδόσεις του Monster Hunter 3 Ultimate έχουν δύο βασικές διαφορές, καθώς εκεί που η έκδοση του Wii U τρέχει σε HD και προσφέρει πλήρες online multiplayer, η έκδοση του 3DS χρησιμοποιεί το 3D της κονσόλας και παρέχει μόνο τοπικό multiplayer. Υπάρχει όμως κι η μέση λύση, καθώς ο κάτοχος των δύο εκδόσεων μπορεί να μεταφέρει το save του από τη μία κονσόλα στην άλλη, ενώ έως και τρία 3DS μπορούν να συνδεθούν σε ένα Wii U για τοπικό multiplayer τεσσάρων παικτών.

Άσχετα, όμως, από το ποιά έκδοση επιλέξει κανείς, αυτό που θα εισπράξει είναι πάνω-κάτω η ίδια εμπειρία Monster Hunter, στην οποία μάλιστα έχει γίνει ένα σημαντικό update και φυσικά πρόκειται για το ίδιο καλό παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει και στο Wii. Το Ultimate περιέχει πολυάριθμα νέα offline και online Quests, νέα είδη τεράτων (bosses και subspecies) και όπλων αλλά και παλιά που επιστρέφουν από προηγούμενους τίτλους της σειράς.

monster-hunter-ultimate-image-02-thumb.jpgΕπιπλέον, υπάρχει και μία νέα πόλη για το online multiplayer αλλά και μερικές νέες περιοχές για να εξερευνήσουμε. Αν και το νέο περιεχόμενο δεν καθιστά το Ultimate ένα “καθώς πρέπει” expansion του πρώτου, οι νέες προσθήκες είναι αρκετές για να προσφέρουν έξτρα ώρες διασκέδασης τόσο σε βετεράνους όσο και νέους κυνηγούς. Κι αυτό γιατί το Monster Hunter Tri του Wii παραμένει ένα εξαιρετικό παιχνίδι, για όσους συμπαθούν το ιδιαίτερο στυλ gameplay της σειράς.

Γι αυτούς που δεν είχαν προηγούμενη επαφή με κάποιο Monster Hunter, το concept στο οποίο στηρίζεται το gameplay είναι πολύ απλό στη βάση του: ο παίκτης κυνηγάει τέρατα, συλλέγοντας κομμάτια τους αλλά και προμήθειες πάσης φύσεως από το περιβάλλον. Στη συνέχεια γυρνάει στο hub, αναβαθμίζει τον εξοπλισμό του και ξεκινάει εκ νέου για να σκοτώσει ακόμα μεγαλύτερα τέρατα, που με τη σειρά τους θα του επιτρέψουν να φτιάξει ακόμα δυνατότερα όπλα και πανοπλίες.

monster-hunter-ultimate-image-03-thumb.jpg Δίχως σύστημα leveling, ο παίκτης βασίζεται μόνο στη συνεχή αναβάθμιση του εξοπλισμού του για να φέρει εις πέρας τα διάφορα Quests, αλλά και να έχει ελπίδες να νικήσει τα σταδιακά όλο και πιο αδυσώπητα τέρατα που συναντά. Το κλειδί, λοιπόν, είναι στην προετοιμασία και τη χρήση των κατάλληλων όπλων και buffs που χρειάζονται για να μην καταλήξει ο παίκτης από θύτης, θήραμα. Η “παγίδα” του Monster Hunter κρύβεται στην τεράστια ποικιλία όπλων που μπορούμε να αποκτήσουμε, και να προσαρμόσουμε έτσι το παιχνίδι στα γούστα μας, χρησιμοποιώντας από σπαθιά μέχρι όπλα, τόξα και δόρατα στις -με καθαρά action χαρακτήρα- μάχες.

Επιπλέον, αυτό που πετυχαίνει διάνα το Monster Hunter είναι να μας μεταδώσει την αίσθηση ότι όντως είμαστε κυνηγoί, αφού πρέπει να παραμονεύουμε και να παρακαλουθούμε τη συμπεριφορά των τεράτων, εντοπίζοντας τις αδυναμίες τους για να πετύχουμε καίρια χτυπήματα. Η αίσθηση αυτή εντείνεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι τα τέρατα δεν διαθέτουν κάποια μπάρα ζωής, οπότε το παιχνίδι μας βάζει σε μία λογική “βλέποντας και κάνοντας” σε ό,τι αφορά τις μάχες, οι οποίες γίνονται συνεχώς και πιο έντονες με αποκορύφωμα κάποια τεράστια τέρατα που θα κληθούμε να “ρίξουμε”.

monster-hunter-ultimate-image-08-thumb.jpg Βέβαια, το παιχνίδι έχει και τα αρνητικά του, αφού βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο grinding, έχει υποτυπώδη ιστορία κι απαιτεί πολλές ώρες ενασχόλησης για να αναδειχτούν οι αρετές του και να το μάθει ο νέος παίκτης. Ωστόσο, το να φοράμε ως τρόπαιο την πανοπλοία που φτιάξαμε από τα κομμάτια ενός δύσκολου boss, δίνει μία τρομερή αίσθηση επιβράβευσης, που σε συνδυασμό με το βάθος των επιλογών εξοπλισμού είναι ικανά να εθίσουν. Κι αυτό που κάνει το Ultimate είναι απλά να μας δώσει περισσότερα τέρατα και quests για να επεκτείνει τη διάρκεια και την ποικιλία, αφού αυτά εμφανίζονται κυρίως αφού έχουμε κλείσει ήδη πολλές ώρες παιχνιδιού.

Το κατά πόσο τώρα αυτά είναι αρκετά για να τραβήξουν αυτούς που έχουν ήδη “λιώσει” το Τri είναι σε ένα βαθμό υποκειμενικό, αλλά οι πρωτάρηδες σίγουρα θα βρούν την απόλυτη έκδοση του παιχνιδιού στο Ultimate.

{PAGE_BREAK}

Η έκδοση για το 3DS

Τεχνικά, η μεταφορά του Monster Tri στο 3DS είναι άψογη, αφού τα γραφικά είναι ισάξια μ'αυτά του Wii -ίσως καλύτερα κιόλας- και το παιχνίδι τρέχει απροβλημάτιστα. Το δε 3D εφέ είναι εξαιρετικό και τονίζει την αίσθηση κλίμακας, ιδίως στις μάχες με τα πιο μεγάλα τέρατα. Η οθόνη αφής, τώρα, λειτουργεί ως χάρτης-inventory κι ο παίκτης μπορεί να την παραμετροποιήσει πλήρως κι όπως τον βολεύει. Ο χειρισμός είναι επίσης άψογος, αλλά όσοι σκέφτονται να επενδύσουν στο παιχνίδι θα χρειαστούν σίγουρα ένα Circle Pad Pro, γιατί ο έλεγχος της κάμερας (είτε με το κανονικό d-pad είτε με εικονικό στην κάτω οθόνη), δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.

Ευτυχώς, όμως, το Ultimate έχει την επιλογή να κάνουμε lock μέσω της νέας Target Camera, η οποία βοηθάει πολύ την κατάσταση. Ένα ακόμη αρνητικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι, παρά, το customization το micromanagement στα αμέτρητα μενού του παιχνιδιού, η εναλλαγή ανάμεσα στις δύο οθόνες και τα πολύ μικρά γράμματα στα πλαίσια διαλόγων συχνά κουράζουν.

monster-hunter-ultimate-image-3ds-01-thumb.jpgΑλλά αυτό είναι περισσότερο θέμα της κονσόλας παρά του παιχνιδιού, το οποίο στο 3DS έχει ουσιαστικά ένα μόνο σοβαρό πρόβλημα κι αυτό δεν είναι άλλο από την έλλειψη online multiplayer που προαναφέραμε. Όχι ότι το Ultimate δεν είναι διασκεδαστικό στο single player, απλά όπως και να το κάνουμε, το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για παρέα. Οπότε, αν σκοπεύετε να επενδύσετε στην έκδοση του 3DS, καλό θα είναι να έχετε εύκαιρους και δυο-τρεις φίλους πρόθυμους να κάνουν το ίδιο. Σε γενικές γραμμές, το Monster Hunter 3 Ultimate στο 3DS είναι ένα τεραστίων διαστάσεων, εξαιρετικό παιχνίδι, που αν και σχεδιασμένο για οικιακή κονσόλα, έχει “στριμωχθεί” χωρίς προβλήματα στο φορητό και μπορεί να προσφέρει άπειρες ώρες “καψίματος”.

Αν, λοιπόν, η ιαπωνική λογική του gameplay (που λίγη σχέση έχει όμως με τα συνηθισμένα jrpg) σας ακούγεται ελκυστική, σίγουρα θα απολαύσετε το Monster Hunter 3 Ultimate, το οποίο μπορεί να μην προσφέρει κάτι ουσιαστικά καινούργιο, αλλά εξ ορισμού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους τίτλους αυτή τη στιγμή στο 3DS.

Η έκδοση για το Wii U – (Γιώργος Καλλίφας)

Με τη συντριπτική πλειοψηφία των πληροφοριών για το πρωτότυπο Monster Hunter Tri του Wii  να υπάρχουν στο αρχικό review μας και με τις βασικές διαφορές αυτής της έκδοσης να έχουν ήδη αναφερθεί στο κείμενο από τον Νίκο Αδάμη, στον υπογράφοντα πέφτει το βάρος της μεταφοράς των εντυπώσεων από τη συγκλονιστική βελτίωση που έχει γίνει στον οπτικό τομέα αυτής της έκδοσης. Πριν δούμε το παιχνίδι είχαμε την (λανθασμένη όπως αποδείχτηκε) εντύπωση ότι εδώ θα είχαμε να κάνουμε με ένα απλό update, ένα port με "γυαλισμένα" γραφικά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι το Ultimate στο Wii U είναι χάρμα οφθαλμών.

monster-hunter-ultimate-image-09-thumb.jpgΕκτός από νέους εχθρούς, αποστολές και κάποιες επιπρόσθετες περιοχές που είναι πανέμορφες, το Ultimate τρέχει πια σε καθαρό 1080p, τα μοντέλα των τεράτων έχουν τύχει σαφέστατης αναβάθμισης, τα τοπία δείχνουν να βγήκαν από παιχνίδι "τρέχουσας" γενιάς και όχι από το Wii, ενώ όλα αυτά "τρέχουν" με ένα ομαλότατο frame rate, ακόμα και σε multiplayer περιβάλλον με τέσσερις παίκτες και τέρατα που γεμίζουν την οθόνη. Βέβαια, αυτές οι αλλαγές δεν εφαρμόστηκαν παντού, αφού πολλοί NPCs με χαμηλό polygon count και απουσία εκφράσεων προδίδουν ότι το παιχνίδι έρχεται από σύστημα παρωχημένης τεχνολογίας.

Το Ultimate στο Wii U παίζεται με το Pro Controller, αλλά φυσικά και με το Gamepad, το οποίο ακολουθεί τη λογική του 3DS, με δυνατότητα customization του μενού και συνεχή εμφάνιση του χάρτη. Η μεγάλη διαφορά με την έκδοση του 3DS, είναι ότι ο δεξιός αναλογικός μοχλός επιτρέπει τη διόρθωση της κάμερας με ευκολία, δυνατότητα που σε δύσκολες μάχες αποδεικνύεται σωτήρια.

Εν κατακλείδι, ακόμα και αν είχατε στην κατοχή σας το Tri και σπαταλήσατε μαζί του δεκάδες ώρες κυνηγώντας, αυτή η έκδοση -εκτός από νέο περιεχόμενο- έχει να προσφέρει τόσο σημαντικές οπτικές αναβαθμίσεις, που φτάνουμε στο σημείο να μιλάμε για ένα σχεδόν νέο παιχνίδι, το οποίο οι φίλοι του franchise δεν πρέπει να προσπεράσουν εύκολα. 

Νίκος Αδάμης

Θετικά

 • Το update του Monster Hunter Tri παραμένει εθιστικό
 • Eξαιρετικά γραφικά / άψογη μεταφορά στο 3DS
 • Ατελείωτες ώρες διασκέδασης
 • Σημαντικές οπτικές βελτιώσεις και νέο περιεχόμενο στην έκδοση Wii U

Αρνητικά

 • ...αλλά όχι παντού, αφού κάποια character models είναι προηγούμενης γενιάς
 • Η έλλειψη online multiplayer στο 3DS
 • Απευθύνεται κυρίως σε όσους δεν έχουν ασχοληθεί με το Tri

Βαθμολογία

Σχόλια Χρηστών (29 σχόλια)
 • lianomaru lianomaru 28 Μαΐου 2013  | 02:25

  Είχα συμπληρώσει 300+ ώρες στο wii.Περιμένω να πέσει η τιμή του wii u, και θα το αγοράσω σίγουρα! Απο τα εθιστικότερα παιχνίδια που έχω παίξει! Απλά δεν το χορταίνεις! Είναι απο τα παιχνίδια που ή θα το λατρέψεις η θα το μισίσεις απο την αρχή!

 • Stokos Stokos 24 Μαΐου 2013  | 04:02

  Είμαι στις 122 ώρες και μόλις τώρα μπήκα στο τελευταίο "tier" (G-Rank). Άνετα μπορεί να σου προσφέρει 300 ώρες αν θες να κάνεις όλα τα quests! (ϊσως να μου πήρε τόσο πολύ γιατί παίζω μόνο solo, με ομάδα μπορείς να "ανέβεις" πιο γρήγορα).

 • vamakis vamakis 11 Απριλίου 2013  | 12:14

  Απίστευτο game τα τοπία και οι περιοχές δείχνουν απιστευτές και τεράστιες.

 • Mournblade Mournblade 05 Απριλίου 2013  | 23:10

  Εντάξει 80 ώρες παλέυονται!! Thanx παιδιά!

 • kairisg kairisg 05 Απριλίου 2013  | 20:57

  Δεν το είχα στο Wii , το πήρα στο WiiU μετά το κατατοπιστικοτατο review.

 • Dani14 Dani14 04 Απριλίου 2013  | 16:01

  Από κάποια στιγμή και μετά με κατάλληλα set, ομάδα και συγκεκριμένη στρατηγική ρίχνεις τα πιο δύσκολα τέρατα σε 2-3 λεπτά. Φαντάσου έχω σκοτώσει διάφορα τέρατα περισσότερες από 1000 φορές το καθένα όμως εξακολουθεί να μην μου δίνει διάφορα talis!! Όπως είπε ο Stormbringer σε μερικά αντικείμενα τα ποσοστά drop είναι μηδαμινά. Ήταν πολύ άδικο το παιχνίδι σε αυτό το θέμα. Ελπίζω να έχει βελτιωθεί στο Wii U αυτό :P

 • Max33rw Max33rw 04 Απριλίου 2013  | 14:39

  Εγω εχω και Wii U και 3DS, θα ηθελα να ειχα και τις δυο εκδοσεις αλλα λιγο δυσκολο να το αγορασω δυο φορες! Μαλλον θα παρω την 3DS εκδοση γιατι απο τα demo που δοκιμασα μου φαινεται οτι ταιριαζει περισσοτερο σε φορητη κονσολα.

 • lovesfool lovesfool 04 Απριλίου 2013  | 14:00

  @Stormbringer. Δεν είναι τα ποσοστά το πρόβλημα. Είναι ο όγκος των διαφορετικών εξοπλισμών και όπλων που μπορείς να φτιάξεις και ο όγκος των διαφορετικών τεράτων. Ειδικά από ένα επίπεδο δυσκολίας και μετά, κάθε μεγάλο τέρας χρειάζεται άνετα 40-45 λεπτά ή περισσότερο για να το βγάλεις, οπότε μαζεύονται οι ώρες χωρίς να το καταλάβεις.
  .
  Όπως διάβασα σε άλλο, ξένο review και νομίζω ότι περιγράφει απόλυτα το gameplay, οι μάχες στο Monster Hunter είναι "war of attrition", δηλαδή "πόλεμος φθοράς". Είσαι στην τσίτα για 40-50 λεπτά, παλεύοντας, αποφεύγοντας, χτυπώντας, υποχωρώντας, κάνοντας επίθεση και πάλι από την αρχή, μέχρι ή εσύ ή το τέρας που κυνηγάς να μην αντέχουν άλλο.

 • Stormbringer Stormbringer 04 Απριλίου 2013  | 13:44

  Πρέπει να είναι ο παράδεισος του farming-grinding-looting! Ωραία!! Είμαι πολύ target group σε τέτοια παιχνίδια μιας και έχω μια εκ γεννετής έλξη σε αυτού του είδους τα rpg's ( action καλύτερα ). Βέβαια δεν υπάρχει χρόνος πλέον.......
  80 ώρες είναι καλά πιστεύω για ένα βασικό playthrough για εμάς τα γερόντια....
  Πάντως 2000 ώρες και να μην τα έχεις πάρει όλα μιλάμε για απύθμενο παιχνίδι. Τόσο μικρά ποσοστά στα drops έχει?

 • NikeFerrari NikeFerrari 04 Απριλίου 2013  | 12:45

  Η σειρά είναι εγγύηση καψίματος! :D Το έχω στο Wii αλλά οι βελτιώσεις και το νέο περιεχόμενο προτρέπουν να το πάρω και στο WiiU.

 • lovesfool lovesfool 04 Απριλίου 2013  | 12:29

  @ mournblade. Θεωρητικά και με 60-80 ώρες έχεις δει τα βασικά στο single player. Μην σε τρομάζει το νούμερο που λέει ο Dani14.
  .
  Από την άλλη, αν βρεις καλή παρέα και μπλέξετε με το online, τότε οι 200-300 ώρες είναι για πρωινό...
  .
  Εγώ στο Wii σταμάτησα να παίζω κάπου στις 120-130 ώρες. Στο Wii U είμαι για την ώρα στις 50, παίζοντας παράλληλα online και offline, για πιο μεθοδικό farming.

 • Breaker Breaker 04 Απριλίου 2013  | 06:47

  αχχχ....ποσες ωρες εφαγα στο psp να παιζω το Freedom Unite(με καποια cheat codes βεβαια γιατι δεν μπορουσα καν να ξεκινισω αλλιως χωρις 1-2 items παραπανω).Κριμα παντος δεν εχω 3ds οποτε αυτο σε κανα emulator με βλεπω να το παιζω(αν)...πρεπει να βγει επιγοντος ενα καινουργιο και για ps3,να παρει φωτια η τηλεοραση και η κονσολα μαζι:)

 • Dani14 Dani14 04 Απριλίου 2013  | 05:22

  @Mournblade Φίλε για να μην λέω ψέμματα κάπου 1900 είναι :P και οι 1400 με τον ίδιο χαρκτήρα χωρίς να τα έχω πάρει όλα :O. Υπολογίζω ότι μια 200αρα ώρες θα σου χρειαστούν για να τα δεις όλα στο παιχνίδι και το online κομμάτι βέβαια.

 • Mournblade Mournblade 04 Απριλίου 2013  | 00:35

  Dani14 έγραψες....2000 ώρες!!??? Καλά εγώ τα τελευταία 10 χρόνια 2000 δεν έχω παίξει γενικώς! Παιδιά για να κάνεις ένα playthrough φυσιολογικό χωρίς αστρονομικα δεδομένα, πόσες ώρες αγγίζει το παιχνίδι?

 • skrapas4ever skrapas4ever 03 Απριλίου 2013  | 23:09

  Σαν το 1ο και το 2ο(που δεν το τιμησαν να το φερουν στη δυση) δεν πιστευω να είναι παντως αν ειχα wii u ή 3ds θα το δοκιμαζω,αχ μασ εχουν παραμελύσει τελευταια εμας που έχουμε ps3 η capcom

 • General986 General986 03 Απριλίου 2013  | 23:04

  Το έχω στο Wii U, αλλά ΔΕΝ έχω Wii U:lol:

  Μια χαρά θα μου έρθει όταν χτυπήσω την κονσόλα πάντως.

 • Stormbringer Stormbringer 03 Απριλίου 2013  | 21:38

  Ωραίο και περιεκτικό review. Για την ώρα που δεν έχω Wii U σαν να ψήνομαι για την έκδοση του 3DS αλλά απο την άλλη έρχεται και το 4....Δίλημμα.....
  Μπα, θα το πάρω για Wii U προς Χριστούγεννα μεριά. Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω το παιχνίδι που έχουν φάει σκάλωμα όλοι οι Ιάπωνες μιας και δεν έτυχε να ασχοληθώ με τη σειρά ούτε στο Wii.

 • DeusXmachina DeusXmachina 03 Απριλίου 2013  | 19:57

  Ο χειρισμός στο 3ds χωρίς δεύτερο αναλογικό είναι πολύ κουραστική.

 • vasilas432 vasilas432 03 Απριλίου 2013  | 19:44

  Θέλω και τις δύο εκδόσεις αλλά αργότερα. Προτεραιότητα έχει το Mark of the Wolves.

 • SetaShouji SetaShouji 03 Απριλίου 2013  | 19:15

  Το κέρδισα για 3DS και παίζω που και που. Δυστυχώς η έλλειψη online δεν θα με κρατήσει πολύ, όπως και με το 3 στο PSP.. Θα δούμε.

 • gamer4life2121 gamer4life2121 03 Απριλίου 2013  | 19:00

  τρομερο game ,αν και εχω πολυ καιρο να παιξω monster hunter,το τελευταιο που επαιξα ηταν το monster hunter freedom unite για το psp και ειχε πολυ φαση τετραπλο με φιλους,εγω θα περιμενω το monster hunter 4 για το 3DS ,παντα προτιμω τις φορητες εκδοσεις αυτου του game,δεν με ελκυουν οι home εκδοσεις του

 • Gamer-cy Gamer-cy 03 Απριλίου 2013  | 18:39

  Φυσικά δεν χάνεται στο wii u μου ( που είδη σκονίζεται αρκετά) ( το Ultimate τρέχει πια σε καθαρό 1080p ) yeeaa babe και άντε γεια

 • Neophitos Neophitos 03 Απριλίου 2013  | 18:29

  Εμενα δεν μου αρεσε το demo του . Δεν καταλαβα τι το σπουδαιο εχει το Game ? ;

 • Dani14 Dani14 03 Απριλίου 2013  | 18:28

  Κοντά 2000 ώρες έγραψε το κοντέρ με το Monster Hunter του Wii, άντε να δούμε με αυτό πόσο :P

 • BraVeHeart BraVeHeart 03 Απριλίου 2013  | 18:09

  Το παιχνίδι το έχω λιώσει στο Wii. Παίζει άνετα μέσα στα 10 καλύτερα της κονσόλας. Προς το παρόν, budget για αγορά της Ultimate έκδοσης, δεν υπάρχει οπότε μπαίνει στη λίστα για αργότερα και βλέπουμε.

 • shadow_gp shadow_gp 03 Απριλίου 2013  | 18:03

  Αν και είχα λιώσει το Tri στο Wii, το Ultimate δείχνει σαν κανούργιο!

  Υ.Γ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ Review.

 • nikos3 nikos3 03 Απριλίου 2013  | 17:50

  και γω μεγαλο σκαλωμα με τετοια παιχνιδια δεν θα εχει προβλημα το wiiu

 • lovesfool lovesfool 03 Απριλίου 2013  | 17:45

  Το έχω γράψει και στο forum. Έχω ξεπεράσει προ πολλού την λεπτή γραμμή του εθισμού με το συγκεκριμένο. Όλο λέω να παίξω κάτι άλλο κι όλο τελικά καταλήγω να παίξω MH3U...
  .
  Έχω φάει σκάλωμα. Και να φανταστείς ότι αποφεύγω (πρακτικά αδύνατο και λόγω μωρού) το online, παρότι έχω 4-5 φίλους που παίζουν επίσης συστηματικά. Πάλι καλά που είναι και το μωρό κι αναγκάζομαι να διακόπτω, γιατί θα είχα πολύ πιο σοβαρό θέμα (όπως θα έχω πιο σοβαρό θέμα όταν βγει και το update με το off-TV play, οπότε δεν θα χρειάζεται καν να "πάρω σειρά" στην τηλεόραση του σαλονιού)...

 • K850stratos K850stratos 03 Απριλίου 2013  | 17:44

  Θα το δοκιμάσω στο 3ds μιας και δεν εχω WiiU και ουτε με ενδιαφερει να το παρω εκει...