Ταυτότητα

Soul Sacrifice

Soul Sacrifice

Edition: N/A Genre: Action, RPG Διάθεση: Sony Hellas
Αριθμός παικτών: 1-4 Ανάπτυξη: SCE Japan Studio, Marvelous AQL Ημ. Έκδοσης: 30/04/2013
PEGI: 16 Εκδότης: Sony Computer Entertainment Japan Πλατφόρμες: PS Vita


Τελικά, είναι το παιχνίδι με το οποίο θα "ξαναζεστάνετε" το PS Vita σας;

Όσο και να προσπαθούμε να την αποφύγουμε, η "γκρίνια" για τις λιγοστές κυκλοφορίες του PS Vita δε μπορεί εύκολα να παρακαμφθεί. Και αυτό, διότι θεωρούμε πως το μηχάνημα της Sony έχει πάρα πολλές δυνατότητες και μπορεί να φιλοξενήσει μοναδικές handheld εμπειρίες. Δυστυχώς, η υποστήριξη από τίτλους δεν είναι ικανοποιητική, με τους κατόχους του συστήματος να βλέπουν νέο, αποκλειστικό παιχνίδι και να κάνουν το...σταυρό τους. Ειδικότερα δε, στην περίπτωση που η νέα κυκλοφορία είναι ιδιαίτερη, ξεχωριστή αλλά και σερβίρεται από τα χέρια του έμπιστου Japan Studio της Sony, το οποίο μας χάρισε, στην ίδια πλατφόρμα, το εκπληκτικό Gravity Rush.

Το Soul Sacrifice, λοιπόν, έφτασε και αποτελεί την πιο πρόσφατη και σημαντικότερη αποκλειστικότητα του φορητού της Sony. Με χαμηλούς τόνους και μπόλικη αισιοδοξία, η δημιουργία του Japan Studio ζητάει την προσοχή των κατόχων του PS Vita, που τόσο πολύ "διψούν" για κάτι νέο. Το "αγκάθι" στην υπόθεση είναι ότι το Soul Sacrifice δεν είναι παιχνίδι για όλους και μπορεί εύκολα να κουράσει μεγάλη μερίδα παικτών.

_bmUploads_2013-04-16_1992_soulsacrifice_screens_general_saveorsacrifice.jpg

Η παράξενη ιστορία ξεκινάει μέσα από ένα σκοτεινό και μακάβριο κελί, όπου ο πρωταγωνιστής μας βρίσκεται ένα μόλις βήμα πριν θυσιαστεί. Από το πουθενά, ένα σατανικό βιβλίο εμφανίζεται και αρχίζει να... μιλάει στον κεντρικό ήρωα, προσπαθώντας να τον πείσει πως για να σωθεί, θα πρέπει να διαβάσει όλο το περιεχόμενό του και να ανακαλύψει τα μυστικά του. Το βιβλίο είναι μία συλλογή από πολλές μικρές ιστορίες, που περιγράφουν τα βιώματα ενός παντοδύναμου μάγου. Ο παίκτης θα πρέπει να αναβιώσει τις ιστορίες και μέσω αυτών θα καταφέρει να αποκτήσει τις δυνάμεις που του λείπουν, ώστε να αντιμετωπίσει τον Magusar, το μάγο που φυλάκισε τον ήρωα στο κελί.

Οι ιστορίες -ή, καλύτερα, τα Phantom Quests- διαδραματίζονται σε μικρές, ελεγχόμενες τοποθεσίες που μοιάζουν με αρένες. Εκεί, ο παίκτης συνήθως θα πρέπει να εξοντώσει ένα συγκεκριμένο αριθμό πλασμάτων ή να αντιμετωπίσει θυμωμένα αφεντικά. Όλα τα quests διαρκούν από 5 μέχρι 10 λεπτά, με τη συνολική διάρκεια της ιστορίας να αγγίζει ακόμη και τις 25 ώρες. Με αυτό κατά νου, κάντε τους υπολογισμούς για να δείτε πόσα quests υπάρχουν στο Soul Sacrifice...

_bmUploads_2013-04-16_1993_soulsacrifice_screens_general_ingame.jpg

Μην ενθουσιάζεστε όμως τόσο γρήγορα, διότι ο τίτλος είναι φοβερά επαναλαμβανόμενος, με τα quests, τις τοποθεσίες και τα bosses να ανακυκλώνονται ξανά και ξανά, σε βαθμό που θα αναγκάσουν πολλούς παίκτες να το παρατήσουν μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης. Τα μοναδικά στοιχεία που μπορούν να κρατήσουν υψηλό το ενδιαφέρον του παίκτη μέχρι το τέλος, είναι η δομή των ιστοριών, ο τρόπος που περιγράφονται από τον ανατριχιαστικό αφηγητή, καθώς και η ανάγκη για ενδυνάμωση του χαρακτήρα με σκοπό την εξόντωση του Magusar.

_bmUploads_2013-04-16_1996_soulsacrifice_screens_general_librom.jpg

Το Soul Sacrifice, όπως φανερώνει και ο τίτλος του, βασίζει τη gameplay ραχοκοκαλιά του στην επιλογή που δίνεται στον παίκτη να σώσει ή να θυσιάσει την ψυχή των αντιπάλων του. Όταν σκοτώνεται ένα τέρας, πέφτει στο έδαφος και αν ο παίκτης αποφασίσει να σώσει την ψυχή του, δέχεται bonus στην άμυνα και την υγεία του, ενώ αν επιλέξει να τη θυσιάσει, αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στις μαγικές του επιθέσεις. Ο "save/ sacrifice" μηχανισμός λειτουργεί και για τους allies, που θα συνοδεύσουν τον παίκτη στα περισσότερα quests. Όσο ξεφυλλίζονται οι σελίδες του βιβλίου, οι allies πληθαίνουν, οπότε δίνεται στον παίκτη η ευκαιρία να επιλέξει ποιος είναι ιδανικός για το εκάστοτε quest. Τέλος, σε κρίσιμα σημεία ο παίκτης μπορεί να θυσιάσει ακόμη και μέλη του σώματός του, αποδίδοντας θανάσιμα χτυπήματα στους αντιπάλους, με τις ανάλογες συνέπειες.

{PAGE_BREAK}

Οι μάχες διαδραματίζονται σε τρίτο πρόσωπο και όπως οι ίδιοι οι δημιουργοί δηλώνουν, έχουν εμπνευστεί σε μεγάλο βαθμό από τη σειρά Monster Hunter. Ο παίκτης έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες RPG σύστημα μάχης, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με μπόλικο περιεχόμενο επιλογών, από την εξωτερική εμφάνιση και τη φωνή του χαρακτήρα μέχρι τις μαγείες και τα melee όπλα. Το νόμισμα του παιχνιδιού είναι το "Lacrima", δηλαδή σταγόνες που μοιάζουν με δάκρυα, των οποίων η συγκομιδή γίνεται από τα μάτια του βιβλίου. Το Lacrima θα χρησιμοποιηθεί για την αναπλήρωση των εξαντλημένων μαγειών, την "επισκευή" των όπλων, καθώς και την "ανάσταση" των νεκρών συντρόφων.

_bmUploads_2013-04-16_1995_soulsacrifice_screens_general_introanimation_02.jpg

Μετά την ολοκλήρωση κάποιου quest, ο παίκτης επιβραβεύεται με offerings, τα οποία, ουσιαστικά, αποτελούν το οπλοστάσιο του τίτλου. Τα offerings μπορεί να είναι επιθετικές και αμυντικές μαγείες, melee όπλα ή απλά υλικά που μπορούν να συνδυαστούν για τη δημιουργία νέων, αισθητά πιο δυνατών όπλων και δυνάμεων. Γενικότερα, το Soul Sacrifice λειτουργεί με ιδιαίτερους και πολύπλοκους μηχανισμούς, που δε συναντάμε πολύ συχνά σε παιχνίδια. Αρχικά, ο παίκτης θα βρει τον εαυτό του θύμα της ακαταλαβίστικης φύσης του τίτλου, ωστόσο, μετά από λίγη ώρα, όταν τα μπερδεμένα μηνύματα αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν, το παιχνίδι γίνεται αισθητά πιο βατό. Βέβαια, η δυσκολία των μαχών από τη μέση και μετά ανεβαίνει κατακόρυφα, οπότε ετοιμαστείτε να... πεθάνετε αρκετές φορές.

Ο οπτικός τομέας του Soul Sacrifice, χωρίς να εντυπωσιάζει σε κανένα σημείο, κινείται σε αποδεκτά επίπεδα. Τα γραφικά έχουν τις καλές τους στιγμές με "καθαρές" αναλύσεις, λεπτομερή μοντέλα χαρακτήρων και "καλοντυμένες" τοποθεσίες, έχουν όμως και τις αδιάφορες στιγμές τους, με τις χαμηλής ανάλυσης υφές να αποτελούν το μοναδικό "άσχημο" στοιχείο από αυτά που βλέπει ο παίκτης. Αυτό που σε καμία περίπτωση δεν απογοητεύει, είναι η μουσική, που είναι τόσο ιδιαίτερη όσο και το ίδιο το παιχνίδι. Σε ό,τι αφορά τον ήχο, μας ενόχλησαν τα επαναλαμβανόμενα και "φθηνά" voice overs των συντρόφων κατά τις μάχες. Λίγη ποικιλία στις ατάκες θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη -να τονίσουμε πως, αν και θα έπρεπε, δεν υπάρχει επιλογή για ιαπωνικά voice overs.

Σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του Soul Sacrifice παίζει και το multiplayer μέρος, κατά το οποίο μέχρι και τέσσερις φίλοι μπορούν να συνεργαστούν για την ολοκλήρωση quests σε online ή τοπικό (ad-hoc) επίπεδο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να επισημάνουμε πως μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές, οι επίσημοι servers του τίτλου δεν έχουν ακόμη ανοίξει, οπότε δε μπορούμε να εκφέρουμε άποψη για την ποιότητα του multiplayer μέρους. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως το co-op ταιριάζει εξαιρετικά στη δομή του παιχνιδιού.

_bmUploads_2013-04-16_1994_soulsacrifice_screens_general_introanimation.jpg

Τελικά, είναι το Soul Sacrifice το παιχνίδι με το οποίο θα "ξαναζεστάνετε" το PS Vita σας; Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή όσο θα θέλατε, διότι η ιδιαίτερη φύση του τίτλου μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο σε μεγάλη μερίδα του κοινού. Το ατελείωτο περιεχόμενο, η παράξενη και ενδιαφέρουσα ιστορία, το πλούσιο RPG μέρος, το πολύπλοκο σύστημα μάχης και η γενικότερη δομή του τίτλου, σίγουρα είναι πολύ καλά στοιχεία για να προβεί κάποιος σε αγορά. Από την άλλη, το παιχνίδι πάσχει από πολύ έντονα συμπτώματα επανάληψης και μονοτονίας, που εν τέλει κουράζουν τον παίκτη. Αν λοιπόν θέλετε να ξαναπιάσετε το PS Vita στα χέρια σας και μπορείτε να συμβιβαστείτε με το προαναφερθέν πρόβλημα, τότε το Soul Sacrifice είναι η πλέον ιδανική πρόταση.

Σάκης Καρπάς

Θετικά

 • Ενδιαφέρουσα ιστορία, με παράξενη, αλλά ευφάνταστη δομή
 • Πολύπλοκο σύστημα μάχης
 • Πλούσιο περιεχόμενο
 • Μεγάλη διάρκεια

Αρνητικά

 • Φοβερά επαναλαμβανόμενο, με τα quests, τις τοποθεσίες και τα bosses να ανακυκλώνονται επικίνδυνα
 • Λίγη ποικιλία στις ατάκες των συντρόφων κατά τις μάχες θα ήταν παραπάνω από ευπρόσδεκτη

Βαθμολογία

Σχόλια Χρηστών (34 σχόλια)
 • Codine80 Codine80 02 Μαΐου 2013  | 10:25

  Ποτε θα κυκλοφορησει επισημα στα ελληνικα καταστηματα;; Ξερει κανεις;; Και δεν μιλαω για τα online shops στην τιμη των 55 ευρω κατοπιν παραγγελιας...μιλαω για public, plaisio κτλ κτλ... Ποτε θα το φερουν επισημα;

 • Djbeast Djbeast 01 Μαΐου 2013  | 23:49

  Αύριο το παραλαμβάνω από ταχυδρομείο.
  Το demo ήταν αρκετά καλό και πιστεύω το παιχνίδι θα μου αρέσει.
  Πάντως , όσο και να θέλω να υποστηρίξω το ps vita , το παιχνίδι δεν είναι για να πουλήσει με τα τσουβάλια το μηχάνημα.

 • geoerk geoerk 01 Μαΐου 2013  | 08:28

  Ξεχωριστός τίτλος, για ξεχωριστούς ανθρώπους...
  Σίγουρη αγορά από μένα έχοντας παίξει το demo.

 • Lynx Lynx 01 Μαΐου 2013  | 05:31

  Δυστυχώς 1 παιχνίδι δεν θα μπορούσε να είναι ο μεσσίας που όλοι περίμεναν για να σωθεί ένα σύστημα που δεν υποστηρίζεται από κανέναν. Εάν ήμουνα η Sony, θα προχωρούσα ακόμα και σε rebrand του συστήματος και αλλαγή του ονόματός του στο μέλλον, εφόσον κατάφερνα να εξασφαλίσω την επιτυχία του Playstation 4. Υπό αυτές τις συνθήκες, το Βήτα δεν σώζεται με τίποτα.

 • Gamer-cy Gamer-cy 01 Μαΐου 2013  | 03:36

  Θα κατεβάσω το demo να παρω μια γεύση

 • Captain_Zaraki Captain_Zaraki 01 Μαΐου 2013  | 02:21

  Kριμα που δεν το εκμεταλλευονται το βιτα...Θα μπορουσε να εχει κορυφαια παιχνιδια, αντι να βγαλουν κανενα καλο rpg η κανενα hack n slash ολο μετριοτητες κυκλοφορουν.

 • naruto14 naruto14 01 Μαΐου 2013  | 01:52

  SetaShouji, δεν είναι το 7 το οποίο μας ενοχλεί. Είναι πως τόσο καιρό στο PS Vita υπήρχε κυριολεκτικά νέκρα από παιχνίδια και ήταν το μόνο στον ορίζοντα. Και αυτό τελικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Άντε πάλι υπομονή μέχρι τα επόμενα 2 μεγάλα παιχνίδια το φθινόπωρο...

 • blade93 blade93 01 Μαΐου 2013  | 00:27

  Το demo πάντως φάνηκε μετριότατο. Ελπίζω πως αυτή η έλλειψη υποστήριξης στο vita να οφείλεται στο γεγονός πως έχουν επικεντρωθεί στο ps4 και μετά την κυκλοφορία του δεύτερου θα αρχίζουν να βγαίνουν τίτλοι διαμάντια και οπωσδήποτε exclusive για το πρώτο, διαφορετικά το "κάψανε" το μηχάνημα!

 • SoNyFaNbOy SoNyFaNbOy 30 Απριλίου 2013  | 22:54

  οτι είπε ο kohiba9 και επίσης και κάνα thomas was alone δεν βλάπτει μάλιστα το τέλιοσα και πήρα όλα του τα trophies του και είναι δωρεάν για τους ps plus συνδρομητές

 • kohiba9 kohiba9 30 Απριλίου 2013  | 21:27

  Πολυ κατατοπιστικο το ριβιου, well done.
  To παιχνιδι παντως βγαζει πολυ ποιοτητα και βαθος και ειναι σιγουρα η καλυτερη παραγωγη για το βιτα εδω κ καιρο. Μακαρι να ημουν φαν του ειδους να το χαιρομουν αλλα οπως και πολλοι αλλοι απο οτι καταλαβα, δεν ειμαι και το 30ωρο που απαιτει θα το αφιερωσω αλλου.
  Παντως για οσους εχουν ξεμεινει απο παιχνιδια ας δοκιμασουν κανα Knytt, sound shapes, rocketbirds και ας αναθεωρησουν.

 • Dark_SOUL Dark_SOUL 30 Απριλίου 2013  | 20:43

  BIOSHOCK!!?: KILL or Save litl.. sist..? :\

 • nikospigou nikospigou 30 Απριλίου 2013  | 20:09

  Review για Persona 4 The Golden δεν βρίσκω...Σε ξένα site θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι του Vita αλλά περιμένω και ελληνικό review...Το Soul Sacrifice είναι ένα καλό παιχνίδι κατά τη γνώμη μου,σίγουρα απευθύνεται σε μικρή μερίδα gamer αλλά εγώ θα το τσιμπήσω για να ξυπνήσει λίγο το Κτήνος,που μετά το Sly Cooper έχει μείνει στη γωνία...

 • Johnny8565 Johnny8565 30 Απριλίου 2013  | 19:54

  Ουτε και εγω μαλλον θα το παρω day 1 μιας και εχω παρα πολλα παιχνιδια στην whishlist μου, αλλα για το vita αυτη την στιγμη δεν θελω καποιο παιχνιδι εκτος απο το soul sacrifices και το black ops και resistance που περιμενω να πεσουν οι τιμες τους....

 • NikeFerrari NikeFerrari 30 Απριλίου 2013  | 19:47

  Γιάννη σαφώς και αναφέρομαι σε άλλες κονσόλες και σε παλαιότερα διαμαντάκια του Κτήνους.
  Δεν θα τρέξω να πάρω το παιχνίδι μόνο και μόνο για να πείσω τον εαυτό μου ότι το Κτήνος έχει συνέχεια διαμαντάκια και τα λεφτά μου πήγαν σε καλή μεριά την στιγμή που υπάρχουν εκεί εξω πολλές πολύ καλύτερες και φθηνότερες προτάσεις.
  Αν σοι και καλά κάποιος τελείωσε ότι διαμαντάκι ήδη κυκλοφόρησε και θέλει να ασχοληθεί και άλλο με το Κτήνος, "αναγκαστικά" πάει και παίρνει αυτό μιας και στην ανομβρία καλό είναι και το χαλάζι.

 • Killerman Killerman 30 Απριλίου 2013  | 19:41

  Όπως το είχα προβλέψει,ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. :)

 • Johnny8565 Johnny8565 30 Απριλίου 2013  | 19:12

  Πεστε ρε seta απορω και εγω γιατι γκριναζιουν ολοι απο την στιγμη που το παιχνιδι ειναι καλο....
  @freakio Εγω πιστευω οτι εχουν διαφορετικη φιλοσοφια τα δυο παιχνιδια μεταξυ τους (soul sacrifice - monster hunter) Μην ριχνης το φτεξιμο στην sony, αυτο εξαρτατε απο την capcom
  @NikeFerrari Ποια αλλα παιχνιδια προερχοντε αλλα ρε nike ? :p εκτος και αν ενοεις παιχνιδια απο αλλες κονσολες.
  Σακη εχω μια απορια εχει και αλλες στολες για το character εκτος απο τες 3 που ειναι στο demo ?

 • NikeFerrari NikeFerrari 30 Απριλίου 2013  | 17:50

  Τίμιο review! :P
  Το Demo δεν ήταν και άσχημο. Ευχάριστο και διασκεδαστικό. Μετέπειτα όμως η όποια επανάληψη θα κτυπάει κάπως. Πάντως δεν είναι βεληνεκούς day 1. Προέχουν τόσα άλλα. Θα αποκτηθεί αργότερα.

 • freakio freakio 30 Απριλίου 2013  | 17:49

  χανγκμαν το μανστερ χαντερ εχει κατι που σε τραβαει ...δεν ειναι το γκραιντινγκ...ειναιτα ατελειωτα οπλα πανοπλιες,σκιλλς και το πολυ ανωτερο συστημα μαχης...το σακριφαις μοιαζει πολυ ερασιτεχνικο σε σχεση με το χαντερ..

 • freakio freakio 30 Απριλίου 2013  | 17:45

  το οτι το συσχετιζουν με το μανστερ χαντερ κιολας...το μανστερ χαντερ ειναι κλασεις ανωτερο...αλλα η σονυ περα βρεχει...δεν κοιταει να βγαλει κανα μανστερ χαντερ να αναστηθει το πσβιτα οπως ειχε αναστηθει και το πσπ τοτε...το αφησαν στη νιντεντο ...μπραβο...πολυ καλη επαγγελματικη κινηση...ηθελεστα και παθεστα τωρα...
  εμενα το ντεμο δεν με ενθουσιασε παντως...το βρηκα αρκετα ρηχο και οντως επαναλαμβανομενο....δεν το τελειωσα καν το ντεμο...

 • hungman13 hungman13 30 Απριλίου 2013  | 16:13

  έχω μια απορία,από τη στιγμή που ένα από τα χαρακτηριστικά αυτού του είδους των παιχνιδιών είναι το grinding και η επανάληψη για ποιο λόγο μόνο τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους (ανεξάρτητα από το πόσο διαφοροποιημένα είναι) κριτικάρονται εως και πολύ έντονα γι'αυτό και όχι και αυτό που τα ξεκίνησε όλα,το Monster Hunter ? είναι κάποιο άλλο γνώρισμα που κάνει το MH τόσο πολύ πιο ιδιαίτερο ?
  δεν αναφέρομαι για το συγκεκριμένο site αλλά για μια γενική τάση που παρατηρώ.

 • Vinset06 Vinset06 30 Απριλίου 2013  | 15:51

  μαλλον βλεπω να το αγοραζω διοτι δεν υπαρχουν και πολλες εναλακτικες παιχνιδιων στο vita.

 • DarthAltair DarthAltair 30 Απριλίου 2013  | 15:46

  Κοίτα,δεν έχεις άδικο.Αλλά όταν το Famitsu έχει δώσει 37/40,τότε περιμένεις κάτι πολύ παραπάνω από το 7.θα μου πεις,άλλο οι Ιάπωνες,άλλο εμείς,δεκτόν.Απλά,αυτό που λέω εγώ είναι πως περίμενα να είναι πολύ καλύτερο.Από την άλλη πάλι,από τη στιγμή που μοιάζει έστω και λίγο με Monster Hunter,υποθέτω θα δούμε και σήκουελ μπας και αυξηθούν οι πωλήσεις εκεί.Κι από κει και πέρα,ίσως υπάρξει και μεγαλύτερη υποστήριξη.
  Wishful thinking.

 • SetaShouji SetaShouji 30 Απριλίου 2013  | 15:29

  Παίδες επειδή σας βλέπω και γκρινιάζετε. Εγώ 7 βλέπω στην βαθμολογία και όχι 3. Δηλαδή εσείς περιμένατε έναν τίτλο του 10; Μην τρελαθούμε..

 • madnjim madnjim 30 Απριλίου 2013  | 15:21

  Γελάει το PSP μου και με κορο'ι'δεύει που το άφησα στην άκρη για χάρη του Vita. Α ρε Sony..

 • naruto14 naruto14 30 Απριλίου 2013  | 14:57

  Κρίμα πραγματικά. Τo Gravity Rush ήταν μια εξαιρετική κυκλοφορία από το Japan Studio. Το demo που έπαιξα πάντως του soul sacrifice δεν με εντυπωσίασε και μου φάνηκε πολύ μπερδεμένο. Ο μόνος λόγος που φαίνεται να αξίζει το παιχνίδι είναι το co-op του οπότε ίσως αγοραστεί σε κάποια χαμηλή τιμή. Υπομονή τώρα μέχρι το Killzone του Σεπτέμβρη... (αχ ρε Sony).

 • Johnny8565 Johnny8565 30 Απριλίου 2013  | 14:52

  Πολυ ωραιο review και το καταλαβα απο το demo οτι θα εχει επαναλαμβανομενα quest, παρολα αυτα φενεται πολυ καλο και μου αρεσε το demo θα το παρω σιγουρα καποια στιγμη.

 • kostiger kostiger 30 Απριλίου 2013  | 14:51

  Δυστυχως,παροτι προκειται για ενα τιτλο που παρουσιαζει ενδιαφερον,ουτε το συγκεκριμενο παιχνιδι με ενδιαφερει.Ας ειναι καλα τα εκ psn ορμωμενα,διαμαντακια του psp...

 • kostasfil kostasfil 30 Απριλίου 2013  | 14:50

  Προσπερναμε λοιπον...

 • vegeta13 vegeta13 30 Απριλίου 2013  | 14:48

  Ουτε και εμενα με ενθουσιασε το demo (το περασμενο Σαββατο το επαιξα), παρολα αυτα μπαινει στη wishlist!

 • SoNyFaNbOy SoNyFaNbOy 30 Απριλίου 2013  | 14:40

  στην ιαπωνία πούλησε το vita χάρης αυτο το παιχνίδι και δεν ξέρω πως το έκανε