Η Κόλαση επί Γης έχει πλέον όνομα...

Δημιουργός του Outlast είναι η νεοσύστατη indie εταιρία, με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, με την ονομασία Red Barrels Games, η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με εμπειρία σε μεγάλες gaming παραγωγές (Prince of Persia: Sands of Time, Assassin's Creed, Splinter Cell: Conviction, Uncharted, Army of Two). Όταν ανακοινώθηκε, πριν από ένα χρόνο περίπου ότι θα κυκλοφορήσει ένα first-person survival horror παιχνίδι, οι φίλοι του είδους έδειξαν αμέσως ενδιαφέρον και οι εντυπώσεις όσων το είχαν δει και δοκιμάσει σε εκθέσεις, ήταν άκρως κολακευτικές, σε σημείο που του προσέδιναν ακόμα και τον τίτλο του "πιο τρομακτικού παιχνιδιού των τελευταίων χρόνων".

Αυτόματα στο μυαλό των περισσοτέρων, διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, θα έρχονται ονόματα παιχνιδιών που έχουν αφήσει ιστορία στην κατηγορία survival horror, και άλλα που κουβαλάνε "βαρύ όνομα", αλλά με τα χρόνια έχασαν τα στοιχεία εκείνα που κάποτε τα έκαναν να ξεχωρίζουν από το σωρό, και να θέτουν νέα πρότυπα για την κατηγορία. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να ανακαλύψουμε αν έχουν δίκιο όσοι μιλάνε για ένα από τα καλύτερα survival horror παιχνίδια. Στο Outlast αναλαμβάνουμε το ρόλο του ανεξάρτητου δημοσιογράφου - ερευνητή, Miles Upshur, ο οποίος δέχεται πληροφορίες από μια ανώνυμη πηγή, ότι κάτι περίεργο συμβαίνει στο Mount Massive Asylum. Πρόκειται για ένα μακροχρόνια εγκαταλελειμμένο ίδρυμα για ψυχικά ασθενείς, στα απομακρυσμένα βουνά του Κολοράντο, το οποίο επαναλειτούργησε πρόσφατα υπό τη "φροντίδα" του τμήματος "έρευνας και φιλανθρωπίας" της πολυεθνικής Murkoff Corporation κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Outlast image 01

Ο Miles, λοιπόν, αποφασίζει να ρίξει φως στην υπόθεση με τον πιο άμεσο τρόπο, φτάνοντας ολομόναχος στις εγκαταστάσεις του ασύλου. Εκεί δε θα αργήσει να καταλάβει ότι έχει βρεθεί στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Πτώματα μέσα σε λουτρά αίματος, τρόφιμοι του ψυχιατρείου οι οποίοι κυκλοφορούν ελεύθεροι με άκρως επιθετική συμπεριφορά, μυστικά "απάνθρωπα" πειράματα σε ασθενείς, βασανιστήρια και πολλά άλλα "αρρωστημένα" ευρήματα, θα αναγκάσουν το δαιμόνιο ρεπόρτερ μας να μην αργήσει να ανακαλύψει ότι ο θάνατος ίσως τελικά είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί σε αυτό το μέρος. Πρωταρχικό στόχο, λοιπόν, το Outlast θέτει τον αγώνα για επιβίωση και την απόδραση από τις εγκαταστάσεις.

Κατά την περιπλάνησή μας στο άσυλο θα συνειδητοποιήσουμε ότι η ιστορία είναι επηρεασμένη από ταινίες-σταθμούς του είδους, όπως το Frankenstein, το Dr. Jekyll and Mr. Hyde, το The Shining και συγγραφείς όπως ο Lovecraft και ο Clive Barker. Το gameplay του Outlast, σαν ένα κλασικό survival horror game όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το σκοτάδι, περιλαμβάνει -στο μεγαλύτερο μέρος του- εξερεύνηση των χώρων του ασύλου και συλλογή αντικειμένων που είναι απαραίτητα στην επίτευξη του στόχου μας, ο οποίος δεν είναι άλλος πέρα από την απόδραση από αυτήν την επίγεια κόλαση. Σύμμαχός μας, ως μάχιμος δημοσιογράφος, θα αποτελέσει η βιντεοκάμερα, η οποία διαθέτει δυνατότητα zoom και λειτουργία νυχτερινής όρασης (night vision).

Outlast image 02

Η συγκεκριμένη λειτουργία αντικαθιστά το φακό που συναντάμε σε παρόμοια παιχνίδια και μας επιτρέπει να δούμε στο απόλυτο σκοτάδι χωρίς να μας βλέπουν άλλοι, βοηθώντας μας σε δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι και λίγες! Με τη βιντεοκάμερά μας θα πρέπει επίσης να απαθανατίσουμε τον τρόμο και τα όσα περίεργα συμβαίνουν μέσα στο άσυλο. Με τον τρόπο αυτό ο πρωταγωνιστής καταγράφει σε ένα σημειωματάριο τα σημαντικότερα γεγονότα.

Φυσικά, για τη λειτουργία της κάμερας απαιτούνται μπαταρίες, οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες στους χώρους που εξερευνούμε και πρέπει να συλλέξουμε. Γενικότερα το παιχνίδι προσπαθεί να επιτύχει το ερασιτεχνικό feeling που πέτυχαν ταινίες όπως το Blair Witch Project, το REC, το Grave Encounters και το Paranormal Activity. Όσοι έχουν εμπειρία με τις προαναφερθείσες ταινίες, ξέρουν πολύ καλά τι εννοούμε. Επίσης διάσπαρτοι βρίσκονται και διάφοροι φάκελοι με έγγραφα, στους οποίους περιέχονται πληροφορίες και αλληλογραφία σχετικά με τα τραγικά τεκταινόμενα του ασύλου. Στις στιγμές που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάποιον αντίπαλο ή στην περίπτωση που "κάτι" μας πάρει στο κυνήγι, οι επιλογές μας είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Outlast image 03

Δεδομένου ότι δεν διαθέτουμε κάποιο όπλο καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού -συνταγή που γευτήκαμε στα Penumbra και Amnesia- θα πρέπει είτε να καταφύγουμε σε μια προσωρινή κρυψώνα (ντουλάπα, κρεβάτι, κτλ.), είτε να στραφούμε σε άτακτη φυγή -με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σε κάθε περίπτωση σκοπός μας είναι να χαθούμε από το οπτικό πεδίο του αντιπάλου και να ανακτήσουμε την υγεία μας, διαδικασία που πραγματοποιείται αυτόματα, αφού είμαστε σε ασφαλές μέρος μακριά από κάποιο κίνδυνο.


Όσον αφορά τις "αμυντικές" ικανότητες του πρωταγωνιστή, θα πρέπει να συμπεριλάβουμε και τη δυνατότητα του να σκαρφαλώνει σε αεραγωγούς και επιφάνειες που προεξέχουν, να εισχωρεί σε χώρους μέσα από χαραμάδες, να ισορροπεί και να κρεμιέται από περβάζια, καθώς και να κινείται αλά parkour με τρόπο που θα ζήλευε και η Faith από το Mirror's Edge! Τα αρνητικά στοιχεία που μπορεί να εντοπίσει κάποιος στο gameplay του Outlast είναι μια μικρή μονοτονία από ένα σημείο του παιχνιδιού και μετά, κυρίως λόγο της έλλειψης κάποιας μορφής puzzles, απουσία η οποία στοιχίζει στον τομέα της ποικιλίας των αποστολών και στην απλουστευμένη χρήση του stealth στοιχείου.

Υπεύθυνη για τον οπτικό τομέα του παιχνιδιού είναι η γνωστή και δοκιμασμένη μηχανή γραφικών Unreal Engine 3, η οποία μπορεί πλέον να μην είναι ικανή να "ρίξει σαγόνια", αλλά με την προσεγμένη και πολύ καλή δουλειά της Red Barrels αποδίδει πολύ όμορφα γραφικά, με υψηλής ποιότητας textures και εντυπωσιακό δυναμικό φωτισμό, δημιουργώντας ένα σύνολο το οποίο στέκεται άνετα δίπλα σε άλλους "μεγάλους" τίτλους από "μεγάλες" εταιρίες.

Outlast image 04

Εξαιρετικό είναι και το optimization που έχει γίνει, καθιστώντας το παιχνίδι ικανό να τρέξει απροβλημάτιστα ακόμα και σε PC με mid-end και low-end κάρτες γραφικών των τελευταίων, τουλάχιστον, 3 ετών. Επίσης, η χρήση του εφέ film grain από τους δημιουργούς προσδίδει μια πιο κινηματογραφική αίσθηση στον τίτλο. Και αν τα καλοσχεδιασμένα γραφικά συμβάλουν στο να βυθίσουν τον παίκτη στο αποκρουστικό και απόκοσμο περιβάλλον του ασύλου, αυτό που ενισχύει την εκπληκτική ατμόσφαιρα είναι ο καταπληκτικός ηχητικός τομέας.

Το ηχητικό σύνολο, λοιπόν, πλαισιώνουν άριστα ηχητικά εφέ και μια "φρικιαστικά" υπέροχη μουσική επένδυση, η οποία μεταβάλλεται σύμφωνα με τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι και επιδρά καταλυτικά στο gameplay, καθώς τα jump scares γίνονται ακόμα πιο τρομακτικά και οι σκηνές καταδίωξης του παιχνιδιού ακόμα πιο έντονες. Αρκεί να ακούσετε για πρώτη φορά την ανάσα του Miles μετά από κάποια έντονη στιγμή για να αγχωθείτε ακόμα περισσότερο, αν δεν έχετε πατήσει ήδη quit... Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε, βέβαια, ότι η εμπειρία του τρόμου αυξάνεται γεωμετρικά αν επιχειρήσετε να παίξετε το παιχνίδι νύχτα, με τα φώτα σβηστά και ένα καλό σετ ακουστικών.

Η μικρή διάρκεια του Outlast -γύρω στις 5 με 6 ώρες- ίσως φανεί μειονέκτημα σε πολλούς, ωστόσο η επιτηδευμένη επιμήκυνση της έκτασης που παιχνιδιού θα δημιουργούσε σίγουρα προβλήματα συνοχής. Άλλο ένα αδύναμο σημείο είναι η γραμμική συνέχεια της εξέλιξης, η οποία αντισταθμίζεται, εν μέρει, από την αγχωτική ατμόσφαιρα και την αβεβαιότητα στο τι θα συναντήσουμε στο κάθε μας βήμα.

Εξάλλου, είναι φανερό ότι από τους δημιουργούς δεν έλειπε το μεράκι ή η ικανότητα και η γνώση, αλλά το budget, καθώς είναι σίγουρο ότι αν διέθεταν περισσότερους πόρους, το παιχνίδι θα ήταν απαλλαγμένο από τα μειονεκτήματα που το χαρακτηρίζουν. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μιλούσαμε για έναν ΑΑΑ τίτλο που θα "έβαζε τα γυαλιά" σε πολλά survival horror franchises, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν χάσει τον δρόμο τους. Ή μήπως τα "βάζει";

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: HorrorΔιάθεση: Ψηφιακή διανομή
Αριθμός παικτών: 1Ανάπτυξη: Red BarrelsΗμ. Έκδοσης: N/A
PEGI: 18Εκδότης: Red BarrelsΠλατφόρμες: PC

Θετικά

 • Αληθινή survival horror εμπειρία Προσεγμένος τεχνικός τομέας Εξαιρετική ατμόσφαιρα, γεμάτη ένταση και συγκινήσεις

Αρνητικά

 • Απουσία ποικιλίας στα objectives των αποστολών Δεν κρύβει τις ατέλειες, οι οποίες είναι απόρροια του χαμηλού διαθέσιμου budget

Βαθμολογία

Ένα NES κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του μακρινού 1988 έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την αγάπη του για τα video games. Έκτοτε πέρασαν όλες οι γνωστές κονσόλες της εποχής από την οθόνη του δωματίου του, έως ότου επέλθει ο έρωτας με τους Η/Υ στα τέλη των 90’s και καθορίσει την επαγγελματική σταδιοδρομία του. Τον υπόλοιπο ελεύθερο χρόνο του τον μοιράζει σε κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές καθώς και στην Hard Rock & Heavy Metal μουσική.

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Ένα παραδοσιακό JRPG με μοντέρνα χαρακτηριστικά, διά χειρός Level-5.
UK charts: Το Burnout Paradise στην κορυφή μετά από 10 χρόνια
Δεύτερη θέση και σημαντική επιτυχία για τον Kirby!
Υπό ανάπτυξη τίτλος βασισμένος στη σειρά Narcos του Netflix
Εντός του 2019, από τους δημιουργούς των Marvel: Ultimate Alliance
"Ευχάριστα" νέα από την Ubisoft για το Far Cry 5
Offline campaign και "cosmetic" θα είναι τα microtransactions του τίτλου.
Τον Ιούνιο η κυκλοφορία του The Crew 2
Καλοκαιρινό ταξίδι με αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη και.. αεροπλάνα!
Ο Geralt του Witcher στο roster του SoulCalibur VI
"Special guest" στο επερχόμενο παιχνίδι της Namco.
Το Super Bomberman R έρχεται σε PS4, Xbox One και PC
Παίξτε ως Ratchet, Master Chief ή P-Body!
Attack on Titan 2
A.O.T: Wings of Freedom Remastered Edition, Version 2.0...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Στο επομενο κυμα εκπτωσεων θα αγοραστει . Απο οσα διαβαζω , χειριστηριο και γιογιο πανε μαζι.Οποτε...

 • Εγώ στο pc μου...απαπαπαπαπ
  Οπότε θα περιμένω την έκδοση του ps4.

 • ''Πτώματα μέσα σε λουτρά αίματος...'' αυτό αρκεί για να μου κινήσει το ενδιαφέρον!splatter κ τα μυαλά στα blender!!!!

 • Καλή αρχή στο Γιάννη δε θα πείτε βρε παλιόπαιδα; :D

  Γιάννη, άντε και τη μπίλια!

 • Καλη αρχη, φυσικα, σιδεροκεφαλος.
  Για το παιχνιδι δεν θα πω πολλα, οταν το πρωτοεπαιξα μου επεσε το σαγονι, βαζει τα γυαλια σε πολλους horror τιτλους, δεν πιστευα οτι ειναι indie. Ακομα και να μην ειναι σε steam sales (που θα μπει σιγουρα), αγορα χωρις δευτερη σκεψη.

 • Φαινεται πολυ καλο.Σιγουρη αγορα.

 • Καλή αρχή Γιάννη,ωραία παρουσίαση!

 • καλη αρχη Γιαννη!

 • Κι εμενα μου ξεφυγε το παρθενικο review του Γιαννη . Να σαι καλα. Καλα κειμενα!

 • Μικρή η διάρκεια του αλλά φαινεται αρκετά ενδιαφέρων παιχνίδι horror είναι και indie, μπαίνει στην λίστα μου, πολύ καλό review.Καλή αρχή Γιάννη.

 • Επιτελους ενα παιχνιδι που τολμαει να ειναι survival/horror, γιατι τα τελευταια χρονια χορτασαμε dramatic horror και λοιπες μαρκετιστικες αηδιες απο τις ΑΑΑ παραγωγες. Τρανη αποδειξη πως για να φτιαχτει ενα καλο παιχνιδι δεν χρειαζονται εκκατομυρια, αλλα μερακι και δουλεια. Το outlast πετυχε αυτο που δεν μπορεσαν παραγωγες με 20πλασιο budget.

 • To παιχνίδι αν είχε μία καλύτερη ιστορία και δεν επαναλαμβανόταν σε ορισμένα σημεία, θα είχε γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στην κατηγορία! Αν το Amnesia είναι η απογοήτευση της χρονιάς (μακράν), τότε το Outlast είναι η μεγάλη έκπληξη!


  Καλή αρχή Γιαννιώ!

 • Σπιτη χωρις Γιαννη προκοπη δεν κανει.. Καλη αρχη!!! Παρανοια το παιχνιδι, αυτο και το Devil with in σιγουρη αγορα!!!!!!

 • Κι όμως μου παρακίνησε το ενδιαφέρον να αγοράσω το πρώτο μου horror μετά το resi 5... φυσικά σε τραγική πτώση τιμής. :(

 • Καλή αρχή Γιάννη, πολύ καλό review.
  Τώρα τελευταία έχω φλωρέψει λίγο με τέτοια παιχνίδια. Μάλλον γερνάω...

 • Καλή αρχή ρε Γιάννη,εύγε.Δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για πρώτη δουλειά.Από κει και πέρα όσον αφορά τον τίτλο,διάβασα στη Wikipedia ότι τον πρώτο μήνα της διάθεσης του στο PS4 θα είναι τσάμπα για τους συνδρομητές Plus οπότε θα το παίξω εκεί.

 • Καλή αρχή Γιάνναρε!

 • Εξαιρετικό πρώτο review φίλε Γιάννη,από αυτά που διάβασα το έκοψα για 8αρακι το παιχνίδι και όντως τόσο του έδωσες μπράβο.Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια αληθινά survival horror.
  Έλεγα να περιμένω για την Ps4 edition αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω.Εξάλλου στο ps4 θα έχουμε και τα SOMA και The Evil Within.

 • Καλή αρχή Γιάννη,πολύ ωραίο το review σου. Το παιχνίδι και από το review και απ'όσα βίντεο έχω δει,φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και μου θυμίζει αρκετά την horror ταινία Grave Encounters,όσοι την έχουν δει θα καταλάβουν τι εννοώ.

 • Γιάννη σε ευχαριστούμε για το Review, πολύ καλό το κείμενό σου. Βλέπω σε 'ρίξαν αμέσως στα βαθιά. Καλή συνέχεια ! Μας έχει λείψει αυτό το είδος Gaming. Θέλουμε ποιο συχνά τέτοιους τίτλους.

 • Kαλή αρχή Γιαννήηηηηη!
  Welcome to Dying!
  Kαλλίφα, είσαι ένα βήμα μακριά από το να αρχίσουν να σε σπονσοράρουν και μπυροβιομηχανίες εκτός από αντιπροσωπείες παιχνιδιών.
  Είπα (και ήπια) και ελάλησα!!!

 • Ούτε οι μπίλιες δεν θα μείνουν :P

 • Καλη εκκινηση στο συντακτη , υπεροχη ματια σε ενα παιχνιδι το οποιο ειναι εγκατεστημενο στο υπολογιστη μου και περιμενω να δω και την ps4 εκδοση .

 • Απλα παιχνιδαρα,απλα οτι καλυτερο υπαρχει σε αυτο το ειδος

 • Καλη αρχή Γιαννη ! Ωραίο review !

 • Καλή αρχή Γιαννάρα! Όσο για το παιχνίδι, δεν τα πάω και πολύ καλά με τα horror, και το Outlast απο ότι φαίνεται είναι απο τους πρώτους τίτλους που πρέπει να έχω σε απόσταση! :P

 • θα ηθελα να καταγγειλω την συντακτικη ομαδα του gameover γιατι εδωσαν στον συνονοματο ΓΙΑΝΝΗ για πρωτη παρουσιαση αυτο το χεζμεντεν παιχνιδι, χωρις επιδομα για αγορα συσκευασιας παμπερς (σιγουρα του χρειαστηκαν).
  ΓΙΑΝΝΑΡΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

 • Kαλή αρχή Γιάννη.Επειδή τέτοια παιχνίδια δεν μπορώ να τα παίξω δεν θα μπω στον κόπο καν να προσπαθήσω :D

 • [email protected] Έχω παίξει με σβηστά φώτα και τέρμα την ένταση το Chapter 5 Medical Deck του Dead Space.Νομίζω ότι είμαι έτοιμος. :P

 • Καλή αρχή Γιάννη.
  Βλέπω ότι μπήκες στα βαθιά από την πρώτη. Έτσι μπράβο δε μασάνε οι λεβέντες.
  Τώρα για το Outlast μάλλον δε θα το παίξω για να μη γίνω και καρδιακός.

 • Καλή αρχή Γιάννη!!
  Ο τίτλος θα παιχτεί κάποια στιγμή αργότερα στο ps4.

 • Το πηρα σε προσφορα στο steam!Αξιζει!!

 • Πάω να κρύψω τις μπίλιες! :D Καλή αρχή Γιάννη!
  Ωραίο review και του ταίριαζε και μια μπύρα!
  Survivor horor με φοβερή ατμόσφαιρα; Δεν χάνεται στο PS4.

 • Χμμμ... νέα πρόσωπα βλέπω τελευταία στο gameover.
  Καλή αρχή και από εμένα στο Γιάννη.
  Με μπέρδεψαν λίγο οι μπίλιες και οι μπύρες που αναφέρθηκαν σε διάφορα σχόλια, καθώς δεν εντίπισα πως ακριβώς συνδέονται με το παιχνίδι. Θα διαβάσω το review προσεκτικότερα για να δω τι μου διέφυγε!

 • Καλή αρχή Γιάννη!! Πολύ ωραίο review. Καιρό έχω να παίξω survivor horror και πιστεύω αξίζει να παιχτεί στο ps4.

 • Επισκέπτης - dandelion

  Απιστευτο survival-horror game οπου ο μοναδικος τροπος για να αμυνθεις απεναντι στους εχθρους ειναι να κρυφτεις...οντως δεν προσφερεται για καρδιακους.

 • Καλή αρχή Γιάννη και πολύ ωραίο review! Παιχνιδάρα που τα σπάει βγήκε τελικά αλλά δυστυχώς όχι για ps3...οπότε αφού κρατάει 5-6 ώρες θα αφιερώσω οπωσδήποτε αυτές τις ωρίτσες σε ενα net cafe..!!!

 • Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!

  @manolero1 Άκουσε τα τελευταία λεπτά του webcast της Δευτέρας και θα σου λυθούν οι απορίες για τις μπίλιες!

 • Over_dose τρόμου από τον overclocker; Τέλειο!

 • θα βγει σε ps3 αυτο ??

 • Tο ζήλευα όταν ανακοινώθηκε εξαρχής για pc αλλά τώρα το περιμένω πως και πως στο PS4! Μεταμεσονύκτιο gaming session παρέα με μπυρίτσα θα είναι ότι πρέπει!
  Επίσης καλή αρχή στο Γιάννη που απο'ότι καταλαβαίνω απο τα εδώ και καιρό λεγόμενα του Σάββα, οι επιδόσεις του στην κατανάλωση αλκοολ πρέπει να αγγίζουν μυθικά νούμερα! Θα συμφωνήσω με όλους ότι το review ήταν εξαιρετικά καλογραμμένο!

 • Καλή αρχή Γιάννη,παρα πολύ ωραίο Review!!!Tο έχω το παιχνίδι στο PC αλλα δεν έχω προλάβει να το παίξω ακόμα!!!
  Outlast + Cannibal Corpse = L.F.E. :P

 • 1. Σιδεροκέφαλος Γιάννη.
  .
  2. Αν και δεν παίζω τέτοιου είδους παιχνίδια, το παιχνίδι μπαίνει στην wishlist, για πολύ μελλοντική αγορά, όταν θα είμαι σε ψυχολογία και θα μπορώ πρακτικά να παίξω το παιχνίδι υπό τις συνθήκες που του αξίζει.

 • Eμενα καποιες πηγες μου απο Αρτα , συνηγορουν σε πολλα καφασια Νικο. Μπα κακες γλωσσες θα ειναι , ε Overclocker; :)

 • Κάτι θα ξέρεις παραπάνω Κώστα!

 • Καλή αρχή Γιάννη!!!Καλά το χα βάλει στο μάτι το game!

 • ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΕΕΕΕ!!!! Keep rockin'!!! Πέραν των ευχών για καλό ξεκίνημα στον φίλο μας overclocker το παιχνίδι εκ όσων έχω διαβάσει και δεί σε βίντεο,πρέπει αν τα σπάει! Μόλις ξεμπερδέψω με κάτι παιχνιδάκια που ασχολούμαι είναι το επόμενο που θα πιάσω....

 • Τόσο ωραίο το review που σκέφτομαι σοβαρά να μην το...παίξω...χεχε...καλό ήταν τελικά αυτό to RE 6 και το έθαβα το καλοκαίρι....εκεί τουλάχιστον απλά βαριόσουν!! Καλή αρχή νέε reviewer!!

 • @akis playstation
  Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC και αναμένεται για το PS4 μέσα στο 2014.

 • Γιάννη καλή αρχή φιλε μου, φανταστική η παρουσίαση σου ,δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απο σένα .οσο για το παιχνίδι θα το τιμήσω στο ps4

Φόρτωση Περισσότερων

Τελευταία Σχόλια

και εμενα μου φανηκε περιεργο. αλλα μετα σκεφτηκα πως τα καλα arcade racers ειναι πολυ σπανια αυτο τ...
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! PS4
Αντε παμε για την παιχνιδαρα!!
Για τον διαγωνισμο.Καλη επιτυχια
Ανατριχιασα! Εξαιρετικο το witcher 3 .....170 ωρες περιπου μαγειας για εμενα!
Μπραβο ρε παιδια! Δεν εχω χασει κανενα! Εισαστε καταπληκτική παρεα!
@Men of Low Moral Fiber...Μάλλον το Fire Emblem Heroes θέλεις να πεις το οποίο ανήκει με τη σειρά το...