Ένας ακόμα σπουδαίος τίτλος της σειράς Mario

Όχι, κύριοι! Όταν ένα παιχνίδι, μετά από 20 και πλέον χρόνια, καταφέρνει να είναι διασκεδαστικό και απολαυστικό, δε λέγεται "ανακύκλωση", αλλά είδος προς επιστημονική μελέτη. Και ξεκινάμε έτσι επιθετικά το συγκεκριμένο κείμενο, γιατί η αλήθεια είναι ότι τελευταίως το μέσο -και κυρίως το κοινό του- έχει αρχίσει και παρεκτρέπεται. Δεν έχουμε να κάνουμε με περίπτωση "η ομάδα που κερδίζει, δεν πρέπει να αλλάζει". Απεναντίας, χωρίς να γίνεται άμεσα αντιληπτό, τα Mario έχουν αλλάξει πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Μπορεί η συνταγή να παραμένει η ίδια, αλλά η απόλαυση είναι τέτοια, που πραγματικά κανείς δε νοιάζεται αν αυτό το νόστιμο φαγητό το έχουμε φάει και στο παρελθόν. Αφού είναι νόστιμο, γιατί να μην το ξαναφάμε βρε παιδιά; Οι "γκρινιάρηδες" προτιμούν να τρώνε διαφορετικά, αλλά όχι τόσο νόστιμα φαγητά; Εμείς πάντως, είμαστε καλοφαγάδες!

super-mario-3d-world-3

Πατώντας πάνω στο σκελετό του Super Mario 3D Land (3DS), το 3D World έρχεται για να αποδείξει ότι η Nintendo, παρά τον αποπροσανατολισμό της -τουλάχιστον εμπορικά- συνεχίζει να έχει στα ντουλάπια της σφραγισμένη τη μαγική χρυσόσκονη. Γιατί το 3D World ίσως να είναι ένα από τα καλύτερα Mario όλων των εποχών και αυτό είναι "άκρως ανησυχητικό" (ελπίζουμε να πιάνετε την ειρωνεία στο τελευταίο και να μη μας παρεξηγήσετε). Ακόμη μία φορά ο Bowser και οι λοιποί σατανικοί ακόλουθοί του, προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι πολύ κακοί για να πεθάνουν. Έτσι, κλέβει τις έξι νεράιδες από το Βασίλειο του Μανιταριού και τις φυλακίζει στα ισάριθμα κάστρα, που φυλάσσονται από κακούληδες χαρακτήρες, όχι όμως και τόσο τρομακτικούς. Μάλιστα, είναι τόσο κακός, που ούτε τρύπα για να αναπνέουν δεν άνοιξε στα γυάλινα βάζα που της εγκλώβισε. Τς τς τς...

super-mario-3d-world-4

Η αλήθεια είναι ότι το σενάριο είναι η αφορμή για να ξεκινήσει το όμορφο ταξίδι του παίκτη στον πλούσιο κόσμο του 3D World. Το παιχνίδι αποτελείται από έξι κανονικούς και δύο bonus κόσμους (σύνολο 8). Για τους τελευταίους δύο δε θα πούμε πολλά, μιας και κρύβονται εκπλήξεις, ωστόσο, μπορούμε να μιλήσουμε για τους πρώτους έξι. Η περιήγηση στο World Map είναι λιγάκι διαφορετική και αισθητά πιο ελεύθερη, δίνοντας για πρώτη φορά στη σειρά έναν λιγάκι πιο "open world" χαρακτήρα. Μη φανταστείτε ότι ξαφνικά μπορείτε να πάτε όπου θέλετε, απλά  η επιλογή των επιπέδων γίνεται με περισσότερη ελευθερία απ' ότι πριν. Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως θα χρειαστείτε τουλάχιστον 10 ώρες για να κάνετε ένα γρήγορο πέρασμα όλων των κόσμων, ενώ αν είστε τελειομανείς, οι 30 ώρες ίσως και να φαντάζουν λίγες. Αν αναλογιστείτε μάλιστα ότι έχουν προστεθεί ορισμένα collectibles, όπως οι σφραγίδες, που θα κάνουν τα μηνύματά σας στο Miiverse πολύ πιο ενδιαφέροντα, τότε να είστε σίγουροι πως η διάρκειά του μόνο απογοητευμένους δε θα σας αφήσει.

Super-Mario-3D-World-110

Η βασική ποικιλία των περιβαλλόντων δεν έχει αλλάξει δραματικά. Λάβες, χιόνια, υγροί κόσμοι, σκοτεινά κάστρα, στοιχειωμένες επαύλεις και έρημοι συνθέτουν το σκηνικό. Έχει προστεθεί, όμως, μπόλικη φαντασία στο σχεδιασμό τους, που θα τη ζήλευαν πολλά Mario του παρελθόντος. Νέα φιλοσοφία παγίδων και εμποδίων, νέοι εχθροί -αλλά και νέα αντιμετώπιση αυτών- μερικά νέα power-ups και επιστροφή κάποιων αγαπημένων στοιχείων από τα παλιά, σχηματίζουν μια όμορφη μίξη, που μοιάζει τόσο οικεία, αλλά ταυτόχρονα τόσο, μα τόσο, φρέσκια.

Μιας και αναφερθήκαμε στα power-ups, αφού εκδηλώσουμε τον παιδικό μας ενθουσιασμό για την επιστροφή του Mega Mushroom και της Boomerang Suit, πρέπει να αναφερθούμε στη σημαντικότερη προσθήκη της κατηγορίας, την Cat Suit. Με το εν λόγω power-up o Mario μεταμορφώνεται σε γάτα και αποκτά πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις ενός αιλουροειδούς. Μπορεί και σκαρφαλώνει σε τοίχους και κολώνες, εκτελεί μεγαλύτερα άλματα, πραγματοποιεί βουτιές στον αέρα, ενώ "υποστηρίζεται" και ο ελαφρύς ξυλοδαρμός στους εχθρούς. Αν και το όλο σκηνικό είναι λιγάκι αποκρουστικό (ε, όσο να 'ναι, ένας μουστακαλής με χνουδωτή ουρίτσα και τεντωμένα αυτιά, δεν είναι και το καλύτερο θέαμα), η επίπτωση στο gameplay είναι μάλλον η επιθυμητή. Το ίδιο ισχύει και για το Clone Cherry, το οποίο δημιουργεί έναν κλώνο του Mario, που απλά αντιγράφει της κινήσεις του αυθεντικού. Όλα τα νέα power-ups παίρνουν μεγαλύτερο βάρος μέσω των μυστικών περιοχών, που φανερώνονται μόνο με τη χρήση των εν λόγω ικανοτήτων.

Super-Mario-3D-World-171

Τόση ώρα μιλάμε για Mario, αλλά στο 3D World δεν είναι ο μουστακαλής ο μοναδικός πρωταγωνιστής. Πριν από κάθε επίπεδο, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει, εκτός από τον Ιταλό υδραυλικό, τον αδερφό του, Luigi, τον γλυκύτατο Toad και την ταλαιπωρημένη, αλλά πάντα λαμπερή, Princess Peach. Δεν είναι μόνο αισθητική η αλλαγή των χαρακτήρων, αλλά υπάρχει επίπτωση και στο gameplay, μιας και ο κάθε ένας από τους χαρακτήρες έχει τις δικές του μεταβλητές όσον αφορά την κίνηση μέσα στο χώρο (κάποιοι είναι πιο στιβαροί, κάποιοι πιο γρήγοροι, ενώ κάποιοι εκτελούν μεγαλύτερα άλματα).

Το παραπάνω είναι, ουσιαστικά, και ο συνδετικός κρίκος με το co-op μέρος, το οποίο πιστέψτε μας, είναι ό,τι καλύτερο έχει δείξει η σειρά τα τελευταία χρόνια. Με τον ένα παίκτη στο Wii U GamePad και τους υπόλοιπους τέσσερις με κάποιο Wii Remote ή Wii U Pro Controller ανά χείρας, η εμπειρία απογειώνεται στα ύψη. Αυτό που βοηθάει εξαιρετικά το συνεργατικό παιχνίδι είναι η προοπτική του τίτλου. Ενώ στα 2D Mario (βλ. Super Mario Bros. U) η κατάσταση ήταν μάλλον ασφυκτική, λόγω των περιορισμών της κάμερας, εδώ τα πράγματα είναι σαφέστατα πιο ελεύθερα, άρα και αρκετά πιο προσοδοφόρα.

super-mario-3d-world-wii-u-1

Εκεί που θα θέλαμε να σταθούμε λιγάκι παραπάνω, είναι στο γεγονός ότι το συγκεκριμένο Mario είναι φοβερά πλούσιο σε μυστικά και κρυφό περιεχόμενο, που μόνο αυτοί που θα μοχθήσουν θα δουν τα πάντα. Ενώ σε γενικές γραμμές, όσον αφορά τη δυσκολία του, ο τίτλος δεν είναι "κόλαση", υπάρχουν σημεία -προαιρετικά και τις περισσότερες φορές κρυφά- που μόνο οι βετεράνοι θα τη βγάλουν καθαρή. Γενικά, όμως, σε λιγάκι μεγαλύτερη πρόκληση, σίγουρα δε θα λέγαμε όχι. Δεν ξέρουμε αν το Wii U ανήκει ή όχι στην κατηγορία των next-gen οικιακών συσκευών -και ούτε μας ενδιαφέρει για να είμαστε ειλικρινείς- αλλά αυτό που είδαμε είναι αρκετές φορές πιο όμορφο από οτιδήποτε  έχουμε δει μέχρι σήμερα στα PS4 και Xbox One. Δε μας ενδιαφέρει τι λένε οι αριθμοί και τα chips στο εσωτερικό της κονσόλας, αλλά το 3D World είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών. Όταν βλέπει ο παίκτης για πρώτη φορά τον κόσμο του, θα νιώσει μία ευχάριστη έκρηξη χρωμάτων να δονεί τις αισθήσεις του, ενώ το κρυστάλλινο 1080p φροντίζει να κάνει την οπτική εμπειρία ακόμη πιο "κοφτερή".

Εξαιρετικής ποιότητας textures, real-time φωτισμοί, smooth και ρεαλιστικά particle effects, πανέμορφες αντανακλάσεις και υψηλό frame-rate είναι νέα χωράφια για τη Nintendo. Δεν τίθεται θέμα. Το 3D World είναι ο ομορφότερος τίτλος που φέρει την υπογραφή της εταιρίας του Kyoto. Και ενώ νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα, μία ακόμη ευχάριστη έκπληξη έρχεται να ταρακουνήσει, όχι τα μάτια μας αυτή τη φορά, αλλά τα αυτιά μας. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια η σειρά αποκτάει μία ολόφρεσκη μουσική επένδυση. Αν και η βάση των μουσικών θεμάτων είναι τις περισσότερες φορές γνωστή, τα ακούσματα είναι φρέσκα και ταιριαστά, που βελτιώνουν, σε έναν ακόμη τομέα, το σύνολο.

Super-Mario-3D-World-Wii-U-Official-Screenshots-Nintendo-008

Αυτό που προκύπτει από την εμπειρία μας με το Super Mario 3D World είναι ότι η Nintendo αυτή τη φορά δεν επαναπαύτηκε και δούλεψε πραγματικά γι' αυτόν τον τίτλο. Δε θα το κατατάξουμε σε συγκεκριμένη θέση, αλλά είμαστε βέβαιοι πως πρόκειται για ένα από τα αρτιότερα Super Mario όλων των εποχών. Και εκτός από ένα φανταστικό παιχνίδι, αποτελεί και ένα όπλο -γνωστό για τους περισσότερους- του Wii U, μιας και αυτά τα παιχνίδια, με ή χωρίς νέα γενιά, δε τα βρίσκεις πουθενά, παρά μόνο στα κουτάκια που γράφουν "Nintendo". Θεωρούμε πως ο τίτλος είναι ο ορισμός του "must-buy" και η τέλεια περίπτωση δώρου για τους εαυτούς σας τα φετινά Χριστούγεννα. Αν έχετε Wii U, το έχετε αγοράσει, απλά δεν το ξέρετε ακόμη...

Σάκης Καρπάς

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: PlatformerΔιάθεση: Nortec
Αριθμός παικτών: N/AΑνάπτυξη: Nintendo EAD TokyoΗμ. Έκδοσης: 29/11/2013
PEGI: 3Εκδότης: NintendoΠλατφόρμες: Wii U

Θετικά

 • Αν και στην ίδια φιλοσοφία, είναι ολόφρεσκο και το ίδιο απολαυστικό
 • Το ομορφότερο Mario μέχρι σήμερα
 • Νέα πνοή στον τομέα της μουσικής
 • Αρκετό περιεχόμενο
 • Μερικές ευπρόσδεκτες προσθήκες σε power ups εχθρούς κ.λπ.
 • Σωστά δομημένο και διασκεδαστικό co-op mode

Αρνητικά

 • Θα θέλαμε περισσότερη πρόκληση

Βαθμολογία

Σχετικά άρθρα βάσει tags

To Nintendo Switch ξεπέρασε τις 14.86 εκ. αποστολές στα καταστήματα
Στοιχεία για τις πωλήσεις των τίτλων της και των... amiibo!
Στοιχεία για το DLC του Zelda: Breath of the Wild
To πρώτο από τα δύο που έχουν ανακοινωθεί.
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Ανασαίνοντας την άγρια φύση της Hyrule.
Gameplay υλικό από το νέο Zelda
Ανακοινώθηκε Expansion Pass για το νέο τίτλο της σειράς. [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Νέο trailer για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Με την ονομασία “Guard. In This Destiny”.
Χωρίς HD rumble το Zelda: Breath of the Wild για Switch
Με σκοπό τη μείωση των διαφορών με την έκδοση για WiiU.
Εκπτώσεις σε πολλούς Zelda τίτλους
Μέσα από το e-shop της Nintendo, για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Νέες διαρροές κωδικών
"Θύμα" οι χρήστες του Nintendo Network.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Αααχχχχχ... Φαίνεται τρομερό!

 • Το πρόβλημα μου με αυτόν τον τίτλο όπως και το 3D Land είναι ότι εκτός του ότι οι πίστες είναι μικρές το παιχνίδι είναι και πολύ εύκολες. Καμία σχέση με παλαιότερα Mario. Ας ελπίσουμε να βγει ένα Galaxy 3 (ή ένα Sunshine 2)

 • btw Από ότι κατάλαβα edit δεν υπάρχει πια για τα σχόλια.

 • Όλα τα λεφτά η εισαγωγή Σάκη.
  Το αφήνω για τις γιορτές. Πανέμορφο και καραδιασκεδαστικό. Το έχουν ακόμη εκεί στην Nintendo.
  Τι κι αν κυκλοφόρησαν τα PS4 και One;
  Στο stand-by με παρακολουθούν και θα με παρακολουθούν να παίζω τα καλύτερα παιχνίδια της περιόδου: GT6, Mario 3D World και Zelda: ALBW.

 • Ακούω ότι είναι πολύ καλό παιχνίδι αλλά για κάποιο λόγο, δεν με τραβάει να ασχοληθώ μαζί του. Tα Mario Galaxy ήταν πέρα για πέρα συγκλονιστικά, με απίστευτες ιδέες και art direction αλλά ο σχεδιασμός των 3D World και 3D Land με απωθεί κάπως. σίγουρα θα το παίξω κάποια στιγμή αλλά μάλλον θα πάει για αρκετά πιο μακριά στο μέλλον.

 • Πραγματικά διασκεδαστικό co-op, με ωραίες ιδέες και υπέροχους κόσμους. Το κατ' ευχαριστήθηκα αυτές τις μέρες.

 • Ξεκίνησα το παιχνίδι με την Ξένια και βρισκόμαστε στο τέλος του 6 κόσμου . Πραγματικά απολαυστικό όπως όλα τα mario, δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα, πως βρίσκουν τον τρόπο και δεν στερεύουν από νέες ιδέες . Πολύ καλό και το co-op mode αν και κάποια προβληματακια τα έχει η κάμερα. Παιχνίδι που φυσικά αξίζει να έχουν όλοι οι κάτοχοι του wii u. Ελπίζω το επόμενο mario να είναι το galaxy 3 όπως ήταν και η αρχική μου επιθυμία, αν και το super mario 3d wolrd με εξέπληξε ευχάριστα.

 • Καταπληκτικό παιχνίδι, ότι πρέπει για co op. Το ξεκίνησα χθες με δυο φίλους μου και φτάσαμε στον 4ο κόσμο. Μέσα στη βδομάδα λογικά θα έχει τερματιστεί και θα γίνει resume για να βρεθούν τα πάντα.

 • Το φαντάστηκα ότι θα το έγραφες το review, γιατί εδώ και περίπου 2 εβδομάδες, σχεδόν ότι ώρα κι αν έπαιζα στο Wii U (και δεν παίζω και τόσο πολύ, τελευταία), ήσουν συνήθως μέσα κι έπαιζες συνήθως Mario. Το έλιωσες το παιχνιδάκι...

  Είναι το επόμενο που θα παίξω, μόλις ξεμπερδέψω με το Wonderful 101. Χαίρομαι που τελικά αποδεικνύεται αντάξιο των προσδοκιών.

 • Σαφώς στα υπόψιν, εφόσον αγοραστεί στο μέλλον το Wii U. Ωραίο review Σάκη ;)

 • Ο,τι καλυτερο μπορει να παιξει κανεις στις γιορτες! Ελπιζω να μπορεσω να το αγοράσω μεσα στις αργιες...
  Θα ηθελα ο βαθμός να τίθεται με μεγαλυτερη γραμματοσειρα και bold ωστε να εντοπιζεται ευκολα απο τον ανυποψιαστο αναγνωστη - επισκεπτη του site.

 • Καταπληκτικό παιχνίδι, από τα καλύτερα που κυκλοφορούν αυτό τον καιρό και must για τους fans του Mario. Όντως τα Mario όποιος τα έχει παίξει βλέπει πως ανανεώνονται σε κάθε παιχνίδι και στην τελική ο παίκτης καραδιασκεδάζει παίζοντάς τα. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο όταν παίζεις;

 • ίσως λόγος αγοράς wii u αλλα και πάλι...

 • Ωραίο review και άλλο ένα υπέροχο Mario game!!

 • Φαινόταν από μίλια οτι είναι υπέροχο. Η Nintendo απλά αδίκησε τον εαυτό της με τo trailer εκείνο της E3.
  Κάθε φορά που το κοιτάς δείχνει καλύτερο. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει κάθε φορά αλλά κάνει ριζικές αλλαγές στα παιχνίδια χωρις να πάρει χαμπάρι κανείς. Το συγκεκριμένο Mario έχει λίγο από την τρέλα του Super Mario 2 του NES.

 • Must-buy!! Nice review Σάκη.

 • Απίστευτο μεγάλη παιχνιδάρα!!!

 • πολύ ωραίο παιχνίδι ... εγώ δυστυχώς δεν έχω Wii U ... άμα βγούνε άλλα 3-4 τέτοια παιχνίδια και πέσει η τιμή του Wii U ίσως και πάρω πακετάκι κονσόλα με τα Μάριο ... θα δούμε

 • παιχνιδάρα!!

 • Το παιχνίδι φαίνεται όνειρο. Off topic, το φόρουμ, υπάρχει κάποια εκτίμηση πότε θα "ανοίξει''?

 • Όσο περνάει ο καιρός τόσο ψήνομαι για WiiU..!
  Μπράβο Σάκη για το review!

 • Φαίνεται υπέροχο! Αν είχα Wii U θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια!

 • Οτι και να λέμε για την Νintendo, οσο και να την κράζουμε, όταν έρθει η ώρα "always delivers".

 • Τέτοια παιχνίδια δίνουν ανάσα ζωής στο καημένο το Wii U !!

 • Όπως είπε και ο Σάκης... ένα από τα καλύτερα Mario όλων των εποχών!!!

 • Σπουδαίο παιχνίδι και ότι πρέπει για δώρο Χριστουγέννων! Πάμε Wii U!

 • Έχω καιρό να διασκεδάσω και να γελάσω έτσι με τη Παρέα μου σε παιχνίδι. Πραγματικά Τέλειο και μαγικό! Μιλάμε για το μέγιστο της διασκέδασης, και είναι κάτι που μόνο σε κονσόλα Nintendo θα βρείς, ευτυχώς η δυστηχώς. Φυσικά δεν είναι galaxy, είναι κάτι άλλο. Απορώ γιατί παίρνει παντού 9ρια και όχι 10ρια ένα πραγματικά ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟ παιχνίδι, που κάνει αυτό που θέλει ΤΕΛΕΙΑ. Η δυσκολία είναι καλή, γιατι σε αφήνει να το παίξεις άνετα με τους noobaδες φίλους σου. Ελπίζω να πάρει την προσοχή που της αξίζει αυτή η δημιουργία, και να συνεχίζουμε να βλέπουμε τέτοια παιχνίδια.

 • Πάει για αγορά μαζί με Wii U τώρα τα Χριστούγεννα!

 • Το πήρα μία μέρα πριν την κυκλοφορία του.Φανταστικό παιχνίδι βέβαια θα διαφωνίσω με την χαμηλή πρόκληση σε ένα βαθμό.Ναι μεν οι πίστες είναι πιο εύκολες αλλά για να πάρεις όλα τα αστέρια σε κάποιες πίστες σου βγαίνει η πίστη για να μην μιλήσω για τους μπονους κόσμους...

 • Κατ αρχήν αν δν κάνω λάθος είναι το πρώτο review στο νέο σάιτ.Οποτε καλή αρχή κι ας τα χουμε ξαναπεί.Μ αρέσει το layout των reviews.Ειναι πιο ευανάγνωστα καθώς είναι σε μια σελίδα όλο το κείμενο και η σελίδα φαίνεται πιο λευκή, πιο σελίδα εντύπου.
  Τώρα στα του review το ένα λόγω παιχνίδι πιστεύω είναι λόγος αγοράς wiiu. Μεταχειρισμένου βεβαίως γιατί στην κανονική του τιμή η νέα κονσόλα της βίντεο το δεν με πείθει.Παντως ο τίτλος αυτός είναι ο καλύτερος τίτλος νέας γενιάς μέχρι στιγμής και με διάφορα από ότι είδα και διάβασα.

 • Έτσι δώσε πόνο U. Δεν το έχω αλλά με τρώει να το πάρω με αυτές τις παιχνιδαρες της Nintendo.

 • the best of the best

 • Αρε Nintendo!!! To WiiU έχει ανέβει πολύ τελευταία! Μπράβο!

 • White Tanooki , χαλασε και η Nintendo .

 • WiiU κ τα μυαλα στα μπλεντερ λεμε.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΑΡΙΟ για ακομη μια φορα!!!!

 • Παιρνει φορα το WiiU

 • Καταπληκτικός άλλη μια φορά Ο Μάριο !!!

 • Άντε να ανεβαίνει λίγο

 • Υπέροχο!!!

 • το καλύτερο Mario

 • Όντως καλή αρχή ξανά με το πρώτο review. Καταριέμαι τον εαυτό μου που δεν έχει ένα wii u. Που θα πάει θα πάρω και ένα τέτοιο.

 • το ειχα παρει day one και μαλιστα στο υπεροχο γουνινο κουτακι!

 • Μόνο για κάτι τέτοια games αξίζει να έχεις το wii-U

 • τα σπαει το παιχνιδι, αλλο ενα διαμαντακι για το wii u

 • αντε wii u μαζευε καλα παιχνιδια να παρουμε κανενα φθηνο πακετακι του χρονου :D ας τερματησω πρωτα τα galaxy κ μετα βλεπουμε...

 • Έλα Nintendo πάμε γερααα! Φοβερό παιχνίδι σκέφτομαι να παρω Wii U :)

 • Για καποιον λογο ναι μεν μου αρεσε πολυ αλλα δεν ειναι σαν mario 64, mario galaxy...

 • Τρομερό παιχνίδι!!!! Είναι ένα από αυτά τα παιχνίδια που το αγοράζεις χωρίς να κοιτάξεις review. Είναι απλά ένα ακόμα mario...

 • @VinSet06 +100 και εγώ την ίδια έκδοση πήρα

 • ΦΟΒΕΡΟ REVIEW ΣΑΚΗ ΜΠΡΑΒΟ!!!
  ΤΟ ΠΑΙΝΙΔΙ ΔΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!!!

Φόρτωση Περισσότερων

Τελευταία Σχόλια

Και photo mode με instagram integration. Instashock.
Ευχομαι να εισαγουν παντως open-world με map cleaning, online coop, f2p μοντελο, microtransactions κ...
Ηθικό δίδαγμα: " όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα".
Άσχημα νέα, πάντως. Ανυπομονούσα γι' αυ...
Kλασικές developing βλακείες. Όλοι σχεδόν τα ίδια κάνουν και τρώνε τα λεφτά. Προσωπικά για μένα το π...
Υπέροχα παιχνίδια, με τρομερή γραφή και άψογο lore. Συγχαρητήρια παίδες για το αφιέρωμα!
Μου φτιάξατε το σουκού...
Μπράβο ρε μάγκες...