Η ομορφότερη Lara μέχρι σήμερα

Για το πιο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς Tomb Raider έχουν γραφτεί άπειρες σελίδες σε περιοδικά και internet και ακόμα περισσότερο... μελάνι έχει χυθεί σε fora και σχόλια από χρήστες. Οι απόψεις διίστανται, αφού πολλοί βρήκαν σωστή την επιλογή της Crystal Dynamics να μεταφέρει τη σειρά σε μια νέα εποχή, δανειζόμενη στοιχεία από το franchise Uncharted της Naughty Dog, ενώ άλλοι αναπολούν με νοσταλγία την εποχή που η Lara Croft ταξίδευε ολομόναχη σε σκοτεινές, αρχαίες τύμβους, λύνοντας γρίφους και ανακαλύπτοντας μυστικά του παρελθόντος.

Ωστόσο, όποια και αν είναι η θέση που παίρνει ο καθένας από εμάς σε ό,τι αφορά τις νέες ατραπούς της Βρετανίδος αρχαιολόγου, το σίγουρο είναι πως το Tomb Raider του 2013 (εδώ θα βρείτε το αρχικό και πλήρες review μας) είναι ένα καλό παιχνίδι, ένα παιχνίδι προσεγμένο, με ελάχιστα προβλήματα, που έφυγε μεν από το κλασικό ύφος της σειράς, αλλά ό,τι προσπάθησε να κάνει το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

tomb-raider-definitive-edition-image-01

Και αφού η σκόνη από την αρχική κυκλοφορία του τίτλου στα PS3, Xbox 360 και PC έχει πια κάτσει, ήρθε η ώρα για τη νέα γενιά. Θέλοντας να φέρει στα ταμεία ακόμα περισσότερα κέρδη (λόγω της τεράστιας επένδυσης που έγινε για το παιχνίδι αρχικά) η Square-Enix ανέθεσε στις United Front Games (Xbox One) και Nixxes (PS4) να μεταφέρουν την πρώτη -χρονολογικά- περιπέτεια της Lara Croft στα καινούργια συστήματα των Sony και Microsoft.

Σε ό,τι αφορά τις διαφορές μεταξύ των δύο αυτών εκδόσεων έχει ξεσπάσει μια περιβόητη διαμάχη, η οποία, ναι, αφορά τα frames per second που τρέχει η κάθε μια. Είναι καλύτερα τα σταθερά 30 του Xbox One με τη συνοχή στην απεικόνιση ή μήπως τα 60 του PS4, με την πιο “γλυκιά” ροή, παρά την πτώση ακόμα και κάτω από τα 50 σε περιπτώσεις, προσφέρουν καλύτερη εμπειρία; Απάντηση σε αυτό το θέμα μόνο τα μάτια σας μπορούν να δώσουν, αν και ένα εξαιρετικό video του Digital Foundry (μέσω του Eurogamer) μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος.

tomb-raider-definitive-edition-image-02

Εμείς είδαμε και ολοκληρώσαμε την Definitive Edition του Tomb Raider στο PS4 και μπορούμε μετά βεβαιότητας να δηλώσουμε απόλυτα ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η έκδοση μόνο οπτικές (και τεχνικές) αλλαγές προσφέρει στον παίκτη, οπότε, αν έχετε ολοκληρώσει το παιχνίδι σε κάποια από τις προηγούμενες εκφάνσεις του, τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να το προμηθευτείτε ξανά. Αν όμως -όπως ο υπογράφων- για κάποιο λόγο το είχατε αγνοήσει κατά την αρχική του κυκλοφορία, εδώ θα βρείτε την καλύτερη έκδοσή του.

Η Definitive Edition στο PS4 είναι ένα πραγματικό “κουκλί”. Εκτός από το ανασχεδιασμένο και σαφώς ομορφότερο πρόσωπο της πρωταγωνίστριας, το παιχνίδι στο PS4 τρέχει σχεδόν όπως σε ένα high-end PC, με εξαιρετικά particle εφέ ομίχλης, καπνού και σκόνης. Πλέον βλέπουμε τα κλαδιά των δέντρων να κινούνται αυτόνομα και όχι όλα προς την ίδια κατεύθυνση, το χιόνι ή βροχή και οι δυναμικοί φωτισμοί από τις φωτιές και τις αστραπές δεν έχουν προηγούμενο, ενώ το animation της Lara στα 60 (-) καρέ το δευτερόλεπτο που τρέχει η έκδοση του PS4 ώρες ώρες είναι συγκλονιστικό.

tomb-raider-definitive-edition-image-03

Το ευχάριστο είναι ότι εδώ έχει γίνει δουλειά σε όλους τους τομείς και όχι τμηματικά. Τα cut-scenes έχουν μεταφερθεί σε 1080p και έχουν το νέο πρόσωπο της ηρωίδας (μη νομίζετε ότι αυτό είναι αυτονόητο, έχουμε δει άπειρες προχειρότητες στο παρελθόν) χειρισμός, τεχνικά σημεία, ήχος και μουσική λειτουργούν σαν καλολαδωμένη μηχανή, οι λεπτομέρειες στις πληγές που έχουν αφήσει στο σώμα της Lara οι κακουχίες αλλάζουν και φαίνονται περισσότερο από ποτέ, και η γενική εμπειρία που προσφέρεται στον παίκτη είναι υψηλότατης ποιότητας. Και παρόλο που πολλές φορές έχουμε αναφέρει ότι το frame rate και τα κορυφαία γραφικά δεν συνεπάγονται αυτομάτως ένα καλό παιχνίδι, όταν ενσωματώνονται σε ένα ήδη καλό παιχνίδι, τότε το αποτέλεσμα μόνο αρτιότερο μπορεί να γίνει.

Εκτός των προαναφερθέντων, η έκδοση του PS4 υποστηρίζει και φωνητικές εντολές (είτε με μικρόφωνο στο Dual Shock 4 είτε από την PlayStation Camera), λειτουργίες όπως εμφάνιση χάρτη, παύση, αλλαγή όπλων κ.ο.κ., οι οποίες λειτουργούν πολύ καλά. Μια ένσταση έχουμε σε ό,τι αφορά τον ήχο που πηγάζει από το ηχείο του DS4. Τα audio logs, για παράδειγμα, αντί να ακούγονται μόνο από το DS4 (βλ. Killzone: Shadow Fall), ακούγονται και από το ηχείο της τηλεόρασης με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχηση.

Δεν έχει σημασία αν τελικά συμφωνούμε ή όχι με την πορεία που επέλεξε να οδηγήσει το Tomb Raider franchise η Crystal Dynamics. Όλοι, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, που μεγαλώσαμε με την κοπελιά αυτή έχουμε τις ενστάσεις μας για την “Unchartίτιδα” που τη χτύπησε. Αλλά το σίγουρο είναι ότι καθαρίζοντας το μυαλό και αποδεχόμενοι ότι οι επιλογές έγιναν και δεν αλλάζουν, θα βιώσουμε ένα καλοφτιαγμένο και άρτιο τεχνικά παιχνίδι, που στην Definitive έκδοσή του είναι ακόμα πιο απολαυστικό.

Λιγότερες εκρήξεις, βράχια που πέφτουν και πατώματα που σπάνε να είχε...

Γιώργος Καλλίφας

Τσέκαρε το βίντεο

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: DefinitiveGenre: Action, AdventureΔιάθεση: CD Media
Αριθμός παικτών: N/AΑνάπτυξη: Crystal DynamicsΗμ. Έκδοσης: 30/01/2014
PEGI: 18Εκδότης: Square-EnixΠλατφόρμες: PS 4, Xbox One

Θετικά

 • Εξαιρετική οπτική αναβάθμιση, που αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ομορφιά του τίτλου
 • Μεγάλη διάρκεια και σωρεία πραγμάτων να κάνει ο παίκτης

Αρνητικά

 • Ο κλασικός, Tomb Raider χαρακτήρας απουσιάζει
 • Πολλές εκρήξεις ρε παιδιά...

Βαθμολογία

Ήταν το 1982, όταν ο πατέρας μου, μου χάρισε έναν "κλώνο" κονσόλας Atari που ξεκίνησε το μικρόβιο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Commodore 64, Amiga 500, PC, SNES, PlayStation... Το μικρόβιο έκατσε για τα καλά και παραμένει στο μυαλό μέχρι σήμερα. Σήμερα, αν και με δύο παιδιά βρίσκουμε χρόνο για κανένα καλό JRPG ή FPS, ενώ τις νύχτες ανοίγουμε και κανένα βιβλίο high fantasy ή βλέπουμε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Α, και ακούμε classic rock...

Σχετικά άρθρα βάσει tags

Καθυστέρηση στη διάθεση του Warhammer 40k: Inquisitor – Martyr
Για να προσφερθεί "η καλύτερη δυνατή εμπειρία".
Νέο υλικό για το The Crew 2
Μέσα από τρία video.
Αποκάλυψη δύο villains από το νέο Spider-Man
Μέσα από ένα πακέτο φωτογραφιών του τίτλου.
Διαθέσιμο το “The Cutting Edge” DLC για το The Surge
Δωρεάν για όλους, μαζί με προσφορές στα υπόλοιπα DLC του τίτλου.
Νέες πληροφορίες για το Dragon Quest XI
Η παρουσία του στις κονσόλες της Nintendo, localization, ιστορία και πολλά άλλα...
Χωρίς single player campaign το CoD: Black Ops 4;
Ο πρώτος τίτλος της σειράς χωρίς campaign, αλλά με Battle Royale mode...
Πρώτα screenshots και τιμή για το Shenmue I & II HD Collection
Υπεύθυνη για το "φρεσκάρισμα" η D3t Ltd.
God of War
Το ταξίδι της ενηλικίωσης.
Τα επόμενα πλάνα της Rare για το Sea of Thieves
Τουλάχιστον τρία «μεγάλα» updates μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Έγιναν γνωστά μερικά από τα mini-games του Kingdom Hearts 3
Επιστροφή, «κυριολεκτικά», στο παρελθόν…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Νομίζω πως, ειδικά για αυτούς που δεν το έχουν ήδη αγοράσει, μια χαρά ευκαιρία είναι τώρα αυτή η επανέκδοση για να παίξουν το παιχνίδι...

 • "Αν όμως -όπως ο υπογράφων- για κάποιο λόγο το είχατε αγνοήσει κατά την αρχική του κυκλοφορία"...

  Oooooh boy, now i am angry!

 • Παιχνιδάρα!!!

 • Uncharted raider..... oops i meant "tomb" raider strikes again xDDD

 • Θα παιχτει οσονουπω στο pc...Παντως οποιος εχει καποια απ τις νεες κονσολες γεμιζει καπως το κενο των κυκλοφοριων με τετοιες επανακυκλοφοριες.

 • Θεωρώ πως αν δεν είχε αυτά τα επίπεδα παραγωγής, η απήχηση του τίτλου θα ήταν αισθητά μικρότερη. Ένα 8 από μένα (γενικά, ως τίτλος, όχι συγκεκριμένα κάποια έκδοση). Θα ήθελα λιγότερο shooting και περισσότερο adventure/platforming στο επόμενο.

 • Οπτικά το κανονικό με είχε εντυπωσιάσει, φαντάσου αυτό. Σίγουροι αγορά για όσους δεν έπαιξαν το αρχικό και διαθέτουν next gen κονσόλα, δεν το συζητάμε.

 • Με τραβάει να το ξαναπαίζω πάντως γιατί ήταν απολαυστικό και καλοφτιαγμένο παιχνίδι, σε συνάρτιση με τον βελτιωμένο πλέον οπτικό τομέα. Το digipack edition, σιγουρεύει το όλο πλάνο μου.

 • βάλτου δεκα βρε τσιγκούνη :P

 • Το δανειστηκα απο εναν φιλο μου, και το εχω τελειωσει μια φορα στο PS3, και το καταευχαριστηθηκα, φοβερο παιχνιδι το αξιζει το 9ρι. Και οταν με το καλο αποκτισω το PlayStasion 4 θα το αγορασω γιατι ειναι παιχνιδαρα...

 • Δεν ειχα παιξει στο PS3 και το αγορασα για το 4....Εντυπωσιακο πραγματικα....Κ γραφικα και gameplay.....Η Lara κανει τον Drake να δειχνει φλουφλης...9.5 απο μενα....!!!!!

 • @vagdog, Τυχεράκια!!!! :) :)

 • Παρα πολυ ωραιο,το τελειωσα και τωρα μαζευω collectibles,παιχνιδι που δες να τελειωσει,οσοι δεν το εχουν παιξει,ειναι μια καλη ευκαιρια να ασχοληθουνε.

 • Μια μικρή διόρθωση γιατί αναφέρεται εις διπλούν, το χειριστήριο του PS4 είναι το DualShock 4 (DS4) και όχι το DS3 :)

 • εγω τωρα το παιζω σε πι σι και ειναι αναμικτα τα συναισθηματα μου.πολυ ωραιο και καλοφτιαγμενο παιχνιδι το ευχαριστιεμαι αλλα δεν θα το ελεγα tomb raider. φιλε imjp1982 καλα τα λες πολυ ωραιο το prince of persia αλλα ρε φιλε το πρωτο tomb raider ηταν τρομερο.δεν συγκρινεται με το τωρινο.πλεον μπορει να μην του φαινεται γιατι ειναι ξεπερασμενο αλλα αν το ειχες παιξει τοτε θα ειχες παθει πλακα.

 • Επισκέπτης - dandelion

  Θα συμφωνησω με τον φιλο klanas.
  Οι παλιοι παικτες που εχουν γαλουχηθει με την σειρα tomb Raider...θα απογοητευτουν απο τον τιτλο.Τα πρωτα Tomb Raider ηταν αξεπεραστα.Αυτο ειναι ενα action παιχνιδι που μοιαζει πολυ με το Uncharted.
  Οσον αφορα αυτη τη next-gen εκδοση...φοβερη δουλεια εχει γινει στον οπτικο τομεα.Τα γραφικα ειναι σχεδον ισαξια με αυτα ενος high end pc.

 • Εχουν κανει τελεια δουλεια το προσωπο της Λαρα ειναι καλητερο απο τις προηγουμενες εκδοσεις πιο ζωντανο. Οποιος δεν το εχει παιξει και το παρει στο PS4 απλα θα παιξει την καλητερη εκδοση μπραβο για την τοσο καλη δουλεια!!!

 • Καλλίφα, ξυπνάει το "Uncharted fanboy" μέσα σου, γι' αυτό σου άρεσε η νέα Lara...

 • Από τα λίγα game που έχω κάτσει "βρει και ξεκλειδώσει τα πάντα " :D

 • Αν μπορέσω ποτέ να αποκτήσω PS4, τότε μπορεί να το δοκιμάσω, μιας και δεν είχα την ευκαιρία (ίσως και οικειοθελώς να μην την άρπαξα) να το δοκιμάσω στο PS3.

 • Ευχαριστώ tsakali, κεκτημένη ταχύτητα. Διορθώθηκε.

 • Ωραιο το review του Γιωργαρου , θα συμφωνήσω με Nike .

 • τι να πει κανείς γι αυτό το παιχνίδι ? Εμένα προσωπικά μου άρεσαν πολύ όλα τα Tomb Raider .Οταν λέω όλα εννοώ τα πρώτα 9.
  αυτό εδώ μου άρεσε ακόμα πιο πολύ όμως.
  Και ναι, φυσικά και είμαι Uncharted Fanbboy και προφανός η άποψη περι γούστου είναι υποκειμενική.
  ομως ρε γαμώτο κάθε φορά που το παίζω περνάω καλά ... οπότε ... 10/10 :)
  Ετσι να είναι και το επόμενο , και τα παλιά θα τα θυμόμαστε με το σεβασμό που τους αξίζει. Ειδικά τα 1,2,3.

 • 10/10
  Υπέροχο παιχνίδι,ένα από τα αγαπημένα μου...Bravo στον Chief Καλλίφα για το Review

 • Προσωπικά μου άρεσε πολύ το νέο Tomb Raider, παρά την στροφή 180 μοιρών που έκανε σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια της σειράς.Μιας και το έχω ήδη στο 360 δεν θα το πάρω στο PS4 (ίσως πολύ αργότερα,όταν προμηθευτώ την κονσόλα).Για το αναπόφευκτο σίκουελ θα προτιμούσα πάντως να υπάρχει καλύτερη ισορροπία δράσης-γρίφων και περισσότερη εξερεύνηση.Όχι ότι περιμένω να με ακούσει η Eidos και η Crsystal Dynamics αλλά λέμε τώρα...

 • Φοβερή παιχνιδιάρα το είχα παίξει στο pc. Ελπίζω να μην έχει μεγάλες διαφορες.

 • VasilisGR1982 αν τοσο πολυ σε καιει και θελεις την καλυτερη εκδοση πρωτη ειναι στο PC μετα στο XBOX ΟΝΕ και τριτη ειναι του PS4 δες Digital Foundry. πολυ καλο παιχνιδι μην το χασετε αν και μου ερχοταν να κανω εμετο απο τα tragika πλεον σημεια που επεφταν ολο πατωματα...

 • @Νικο νασαι καλά δάκρυσα από τα γελια... Τα γραφικά στο PC με PS4 είναι ίδια αλλά στο μοντέλο της Λαρα είναι καλητερο στις νέες κονσολες. Τώρα αν το παιχνίδι είναι καλητερο στο Xboxone από το PS4 μην τα γράφεις απότομα γιατί παραλίγο να μου πέσει το κινητό από τα γελια... Σε αυτή την γενιά δεν παίζει σε ίδια παιχνίδια να δεις καλητερα γραφικά στο XBOX από PS4 εκτίθεσαι τζαμπα!!!

 • Aπόσο βλέπω Νίκο, έχει γενικά περισσότερες αδυναμίες στο One. Δεν ξέρω που το είδες ότι είναι τεχνικά ανώτερο.
  Και κουλάρετε. Για τη Lara λέμε και για αναλύσεις, όχι για το δημόσιο χρέος ;)

 • Εμφανής διαφορά πάντως σύμφωνα με το βίντεο, οσοι δεν το πηραν ακομη στο ps3 ,360, γιατι οχι να μην το παρουν στο ps4 η xbox one, την διαφορά τις τιμής δεν ξερω

 • Δεν ειχα παιξει το παιχνιδι στο ps3 αλλα αφιερωσα μερικες μερες και το τελειωσα στο ps4. Αν απλα σκεφτουμε οτι ειναι οντως το πρωτο Tomb Raider, ειναι πραγματικα φανταστικο! Τα γραφικα του και ο αψογος χειρισμος σε ωθουν να μην τα παρατας, ακομη και οταν δυσκολευεσαι να περασεις καποιο σημειο. Σαφεστατα επηρεασμενο απο το Uncharted , αλλα αυτο δεν ειναι κακο. Καλο story , αρκετα οπλα και upgrades , ατελειωτη και ελευθερη εξερευνηση αν εισαι "true adventurer" , εξυπνα και οχι κουραστικα quick-time events, ατελειωτα "challenges" που δινουν διαρκεια στο παιχνιδι ,και φυσικα εξτρα Trophies, και τελος ενα υποσχομενο ending για το sequel της σειρας. Γενικα , ενα "must buy" παιχνιδι για fan και μη της σειρας!
  Το μονο "αρνητικο" του παιχνιδιου , ειναι πως ισως ξενισει λιγακι τους πιστους ακολουθους της σειρας Tomb Raider, καθως ξεφευγει αρκετα απο τις ριζες των πρωτων επεισοδιων , κατι που αναφερω και παλι , δεν ειναι αναγκαστικα κακο. Πολυ μικρες , και ευκολες κατακομβες , εχουν προστεθει στο παιχνιδι σαν "προαιρετικες" και "κρυφες" για να τις ανακαλυψεις. Κατι που για να το πετυχεις , θα πρεπει να βγεις απο το μονοπατι του "story mode". Τα "relics" (αρχαια αντικειμενα) ειναι σκορπισμενα σε ολο το χαρτη και οχι μεσα σε κατακομβες οπως θα ηταν λογικο, (?) ενω οι γνωστες παγιδες εχουν εξαφανιστει τελειως! Η ατμοσφαιρα μεσα στις κατακομβες ειναι πραγματικα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ , αλλα το γεγονος οτι μπορεις να τις διανισεις χωρις καποιο φοβο , περαν της κλειστοφοβιας , ειναι ενα μειον.
  Τελικο συμπερασμα για το παιχνιδι : 8/10

 • Σάββα οπως συνηθως το ειπα με τρολλινγκ διαθεση... αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω δεν βλεπω κατι που να αποδεικνυει οτι η ps4 εκδοση ειναι ξεκαθαρα καλυτερη, δυο ειναι οι διαφορες... χειρηστηρια οπου το xbox υπερτερει και framerate που ισως να ειναι λιγο καλυτερο το ps4. ενταξει συνχαρητηρια η μια ισως ειναι λιγο καλυτερη απο την αλλη ;o

  για 5-6 χρονια θα τρωμε συνεχεια κοροιδευμα με την κατωτεροτητα του xbox one...

 • Νίκο ακόμα και για το χειριστήριο οι απόψεις διίστανται για παράδειγμα προσωπικά ο μοχλός του XBOX 360 για εμένα ήταν έτη φωτός καλύτερος από του PS3 τώρα όμως η Sony έκανε θαυματα με το DS4 και πραγματικά είναι κορυφή δεν ξέρω αν τον έχεις δει εγώ το αγόρασα το PS4 και έπαθα πλάκα... Όσο για το μοχλό του Xboxone δεν έχω εμπειρία ακόμα αλλά από τα βίντεο αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι χάλασαν το διαστημικό σχήμα του 360 και το κανανε πολύ πλαδαρο δεν ξέρω από εργονομία αλλά από εμφάνιση έκανε πολλά χρόνια πισω...

 • Πολλά βήματα πίσω ήθελα να γράψω αλλά στο κινητό που έγραφα μου έβγαλε χρονια. Όσο για το αν έχει διαφορά η Λαρα στο PS4 με το ΟΝΕ δες την ανάλυση που κάνει το IGN και θα καταλάβεις ότι πέρα από το framerate στο Ps4 υπάρχει καθαρότητα στο background και στα αντικείμενα ενώ στο One είναι θολα... Αυτό φαίνεται όταν η εικόνα είναι παγωμένη και αλλάζει από PS4 σε Οne θα σου πω ένα παράδειγμα όταν βγαίνει η Λαρα από την σπηλιά στο βάθος το φτερό από το αεροπλάνο οι ραφές του δηλαδή κάτι γραμμές φαίνονται πεντακάθαρα στο Ps4 ενώ στο ΟΝΕ σχεδόν δεν το ξεχωρίζεις και κάτι μικρές σιμαδουρες που κρέμονται στο ΟΝΕ είναι θολές ενώ στο Ps4 είναι πεντακάθαρες αυτό είναι μόνο ένα παραδειγμα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η εμπειρία δεν είναι η ίδια γιατί μιλάμε για λεπτομέρειες που το Ps4 λόγω καλύτερης μνήμης φαίνεται με το καλημέρα να διαχειριζετε τα γραφικα καλητερα αλλά σε παιχνίδια multiplatform δεν θα έχουμε διαφορες!!!

 • Γιώργο το Shooting πως σου φάνηκε; :P

 • Κάποια στιγμή θα το δω αλλά μπορεί στο ps3 καθώς δεν έχω σκοπό να πάρω ακόμα ps4.

 • Το έχω ήδη στο XBOX 360 αλλά θα αγοραστεί και σε κονσόλα νέας γενιάς όταν θα πάρω.
  Σχετικά με το ποια έκδοση είναι καλύτερη πρώτο είναι το PS4 μετά το ΧΒΟΧ ΟΝΕ και τελευταίο το PC
  Γιατί και οι δύο κονσόλες έχουν εφέ που δεν υπάρχουν στο PC
  Και ειδικά το νέο πρόσωπο της Lara είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο που μοιάζει σαν μεθυσμένη.
  Και ας λένε οι PC fanboys/elitists ότι έχουν ήδη την Definitive Edition

 • Εγω παλι εχω βαρεθει σε πολλα games (αυτο,το Far Cry 3) να κοιταω,οχι το παιχνιδι κ την ομορφια του, αλλα το minimap...καρτουλες,δωρακια,μυστικα,χαζομαρες.ολη την ωρα,αποσπουν κ ξεγελανε το gamer (προσθετοντας "ψευτικο" content)...κουραση...

 • Γενικά, ένα πολύ καλό παιχνίδι ανεξάρτητα σε ποια πλατφόρμα θα το παίξεις !!!!!!!

 • Δεν είχα παίξει κανένα άλλο tomb raider στο παρελθόν, αυτό ήταν το πρώτο και μου άρεσε αρκετά, ωστόσο οι "γρίφοι" ήταν πολύ εύκολοι

 • κατεβασα προχτες δωρεαν την εκδοση για ps3 απο το store...δεν ειμουν ποτε φαν αλλα εχει καλη ροη κ σε κραταει σαν παιχνιδι... το για ps4 θα το παρω πολυ πολυ πολυ αργοτερα σε πολυ πολυ πολυ χαμηλη τιμη ....γτ προεχουν αλλα games (Last of us Remastered, order 1886, batman arkham knight)

Τελευταία Σχόλια

Μπραβο για τη παρουσιαση. Ταπεινη μου αποψη να αφήσετε στην ακρη τα χρωματα, τα κουμπακια και τα gam...
Spartan Gear σε K2
Αν δεν μπορείς να πας στο χωραφάκι σου και να αρπάξεις την τσάπα φτύνοντας τις παλάμες σου, δε λέει....
Pure Farming 18 σε K2
το ειχα μαν κ ηταν οντως ωραιο παιχνιδι.
Αλλα ειναι αμαρτια μια τοσο μεγαλη κ ισχυρη σειρα να την β...
The future now....δεν χρειάζεται να περιμένετε για να το δείτε...
Όχι δεν πρόκειται να γράψω κανα σ...
απο τα god of war μόνο όσα έχουν βγει για psp έχω παίξει του ps2/ps3 δε με τρέλαναν αλλά αυτό δε χάν...
God of War σε K2
Ψιλό άσχετο φίλε KhR1s αλλα σαν τρελός της σωστής ομάδας του Μάντσεστερ and only δεν μπορούσα ποτε ν...
Δεν είναι τόσο τα ονόματα των παικτών φίλε Mifune όσο οι πραγματικές εμφανίσεις, η άλλου επιπέδου πε...
To Call of Duty WWII παντως φαινεται να εχει καλο campaing ασχετα που πολλοι το αγορασαν για το mult...
Δεκτό εννοείται ότι αισθάνεσαι πιο πολύ immersion όταν βλέπεις τα πραγματικά ονόματα και φανέλες. Αν...
Ότι είπες x1000! Το αντίστοιχο θα ήταν ένα Forza/Gran Turismo με οχήματα "μαϊμούδες"/κόπιες πραγματι...