Μπάμπη, πιάσ'το γαλλικό!

Η κατηγορία των racing games έχει αποδειχθεί πως τα τελευταία χρόνια δεν έχει αφήσει και πολλά περιθώρια για νέους μνηστήρες, και πέρα από ορισμένες προτάσεις που μάλλον θα ξεχωρίσουν στο PC, το σκηνικό δεν αναμένεται να αλλάξει. Οπότε, οι μικρότερες ομάδες ανάπτυξης, που επιθυμούν να λάβουν ένα μικρό μερίδιο της αγοράς, έχοντας πάντοτε κατά νου το χαμηλό budget, είναι αναγκασμένες να κινηθούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Κάτι τέτοιο προσπαθεί να κάνει και το Car Mechanic Simulator 2014 της PlayWay αν και τελικά το μεγαλύτερο ατόπημά του φαίνεται να είναι η ολοκληρωτική απουσία ουσιαστικού gameplay.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Μέχρι σήμερα πολλές προτάσεις της αγοράς, πέρα από το καθαρά αγωνιστικό μέρος, έκαναν μια προσπάθεια να μεταφέρουν κάποιες τεχνικές γνώσεις στον παίκτη, δίνοντάς του το ρόλο του μηχανικού. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα ιδέα, που όμως ποτέ δεν πρωταγωνιστούσε, αλλά απλά έδινε τη χαρά της βελτιωμένης απόδοσης του οχήματος όταν οι ρυθμίσεις ήταν οι ιδανικές. Το Car Mechanic Simulator 2014 πηγαίνει πρακτικά στο άλλο άκρο, και προσπερνώντας ολοκληρωτικά το racing στοιχείο, "κλείνει" τον παίκτη μέσα στους τέσσερις τοίχους ενός συνεργείου και του ζητάει να γίνει ένας πραγματικός μηχανικός. Αναμφίβολα η ιδέα δεν είναι καινούργια και αυτός ο περιορισμός κρύβει ένα μεγάλο ποσοστό ρίσκου, αλλά ποτέ άλλοτε μια πρόταση δεν είχε τολμήσει να εμβαθύνει τόσο πολύ στα μηχανικά μέρη ενός οχήματος.

car-mechanic-simulator-screen-01

Τα πάντα εκτυλίσσονται μέσω προοπτικής πρώτου προσώπου και οι αρχικές δοκιμασίες θα έχουν να κάνουν κυρίως με μία τυπική και προγραμματισμένη συντήρηση. Οι πελάτες θα καθοδηγούν τον παίκτη για τα σημεία ελέγχου το αυτοκινήτου τους –ίσως και λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε- αν και τελικά τα πάντα δείχνουν και φυσικά έιναι, υπερβολικά αυτοματοποιημένα. Καταρχάς, οι εργασίες θα αποτυπώνονται σε ένα μπλοκ σημειώσεων και φυσικά θα πρέπει να γίνουν με συγκεκριμένη σειρά. Πρακτικά, ο ίδιος ο τίτλος καθοδηγεί τον παίκτη για το τι πρέπει να κάνει, αφαιρώντας σε μεγάλο βαθμό την ελευθερία κινήσεων.

Ο έλεγχος γίνεται με τα τέσσερα βασικά πλήκτρα κατευθύνσεων του πληκτρολογίου, ενώ η κάμερα ελέγχεται αποκλειστικά από το ποντίκι. Στα κοντινά πλάνα το περίγραμμα του οχήματος αρχίζει να γίνεται διαφανές και έτσι αποκαλύπτονται όλα όσα έχει να κρύψει κάτω από το καπό -και όχι μόνο. Μετακινώντας τον κέρσορα από εξάρτημα σε εξάρτημα, ο τίτλος θα ενημερώνει για το πoιο ακριβώς ανταλλακτικό είναι αυτό, ενώ με την ανάλογη περιστροφή θα αφαιρεθεί και θα πάει στην άκρη.

car-mechanic-simulator-screen-02

Για να δώσουμε ένα παράδειγμα του τρόπου που λειτουργεί το Car Mechanic Simulator 2014, θα επιλέξουμε την αλλαγή ενός αμορτισέρ. Η αρχή θα γίνει με την αφαίρεση των μπουλονιών που συγκρατούν τη ζάντα, έπειτα η απεμπλοκή της κρεμαγιέρας, η αφαίρεση των συνδέσμων του πάνω και του κάτω ψαλιδιού και έπειτα η απομάκρυνση του ελαττωματικού ανταλλακτικού. Η συναρμολόγηση γίνεται φυσικά με την αντίστροφη σειρά και έτσι ακόμα μια διαδικασία συντήρησης θα πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη.

Φυσικά η συνέχεια θα είναι μια πραγματική σπαζοκεφαλιά ακόμα και για τους φανατικούς οπαδούς των αυτοκινήτων, μιας και η επισκευή ενός χαλασμένου εκκεντροφόρου και το ολοκληρωτικό λύσιμο ενός κινητήρα είναι μια διαδικασία υπερβολικά δύσκολη αλλά και χρονοβόρα. Όμως όπως ειπώθηκε και προηγουμένως, αν ο παίκτης μετακινήσει τον κέρσορα επί της οθόνης, ουσιαστικά ο τίτλος θα τον καθοδηγήσει για το τι πρέπει να κάνει. Από την άλλη, όμως, είναι απορίας άξιο γιατί τα πάντα εκτυλίσσονται με ρυθμούς… χελώνας, με το ξεβίδωμα μίας βίδας να αργεί χαρακτηριστικά.

car-mechanic-simulator-screen-04

Το μεγάλο ατού του Car Mechanic Simulator 2014 είναι η υπερβολική εμμονή στη λεπτομέρεια, με τα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων να έχουν αποδοθεί με μοναδική ακρίβεια. Ο τίτλος λειτουργεί περισσότερο σαν ένα εγχειρίδιο γνώσεων, για αυτούς που επιθυμούν να γνωρίζουν όλα όσα κρύβονται κάτω από το αμάξωμα είτε ενός οικογενειακού είτε ενός super car. Οι πειραματισμοί στην επισκευή είναι μεν πολλοί αλλά τελικά η λύση θα είναι πάντοτε ένας μονόδρομος, ο οποίος παράλληλα είναι και υπερβολικά χρονοβόρος.

Επίσης, οι ενότητες που ο παίκτης καλείται να δοκιμάσει το εκάστοτε όχημα, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα το ιδιαίτερο, ενώ σε αυτές έρχεται στο προσκήνιο και το άτσαλο μοντέλο οδήγησης. Ευτυχώς δεν διαρκούν πολύ, αλλά ακόμα και σε αυτό το λίγο χρόνο, χαλάνε ακόμα περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη εικόνα. Ευτυχώς ο οπτικός τομέας έχει τύχει καλύτερης μεταχείρισης, με όλα τα εξαρτήματα που απαρτίζουν ένα αυτοκίνητο να έχουν αποδοθεί με έναν ιδιαίτερα πειστικό τρόπο. Οι λεπτομέρειες είναι πάρα πολλές και ακόμα και όταν ο παίκτης επιχειρήσει ένα υπερβολικό zoom in, η ποιότητα δεν αλλοιώνεται σχεδόν καθόλου. Ο ήχος, από την άλλη, είναι πρακτικά απών, μιας και πέρα από την κουραστική φωνή του αρχιμηχανικού και τις επαναλαμβανόμενες συμβουλές και παρατηρήσεις, ο τίτλος δεν έχει να επιδείξει τίποτα περισσότερο.

car-mechanic-simulator-screen-03

Το κακό με το Car Mechanic Simulator 2014 είναι πως από μόνο του δεν μπορεί να σταθεί στην αγορά σαν μια ολοκληρωμένη δημιουργία. Η προσπάθεια της PlayWay θα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα αν είχε ενσωματωθεί σε μία racing δημιουργία, όπου πέρα από τις επισκευές-διορθώσεις, θα παρείχε και driving ενότητες. Με την παρούσα μορφή θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τον παικτών για μερικά μόνο απογεύματα και ειδικότερα αυτών που έχουν μία κλήση προς τους μηχανολογικούς τομείς.

Γιώργος Τσακίρογλου

Τσέκαρε το βίντεο

Έκθεση εικόνων

Ταυτότητα παιχνιδιού

Edition: N/AGenre: SimulationΔιάθεση: Enarxis Dynamic Media
Αριθμός παικτών: 1Ανάπτυξη: RedDot GamesΗμ. Έκδοσης: 05/03/2014
PEGI: 3Εκδότης: PlayWayΠλατφόρμες: PC

Θετικά

 • Πλήθος από μηχανικές και τεχνικές λεπτομέρειες.

Αρνητικά

 • Πρόκειται για μία εγκυκλοπαίδεια γνώσεων και όχι για videogame.
 • Το gameplay ακόμα αγνοείται…

Βαθμολογία

Τα videogames για τον Γιώργο δεν είναι τρόπος ζωής. Η μεγάλη αγάπη του παραμένουν οι δύο τροχοί και -αναπάντεχα- ό,τι ψηφιακό προσπαθεί να τους μοιάσει. Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα "παιχνίδια" αποτελούν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, αλλά πάντα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως είναι η μουσική, οι βόλτες, τα ταξίδια και... οι σούζες (και μετά σου λέει πως μεγάλωσε).

Σχετικά άρθρα βάσει tags

The Raven Remastered
Ένα ωραίο παιχνίδι, σε μια ανούσια remastered έκδοση.
Φήμη: Στην Αρχαία Ελλάδα το επόμενο Assassin’s Creed
Και, σύμφωνα με την ίδια πηγή, με διάθεση εντός του 2019.
Ghost of a Tale
Το έτος των ποντικιών...
Livestream 20/3 - Sea of Thieves
To πειρατικό ανοίγει πανιά.
Μικρή γεύση από το Extinction
Μέσα από το Story trailer για τον τίτλο.
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
Ένα παραδοσιακό JRPG με μοντέρνα χαρακτηριστικά, διά χειρός Level-5.
UK charts: Το Burnout Paradise στην κορυφή μετά από 10 χρόνια
Δεύτερη θέση και σημαντική επιτυχία για τον Kirby!
Υπό ανάπτυξη τίτλος βασισμένος στη σειρά Narcos του Netflix
Εντός του 2019, από τους δημιουργούς των Marvel: Ultimate Alliance
"Ευχάριστα" νέα από την Ubisoft για το Far Cry 5
Offline campaign και "cosmetic" θα είναι τα microtransactions του τίτλου.
Τον Ιούνιο η κυκλοφορία του The Crew 2
Καλοκαιρινό ταξίδι με αυτοκίνητα, μηχανές, σκάφη και.. αεροπλάνα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

 • Τα ανταλλακτικα ειναι μαιμου η αυθεντικα ? ... :) Δεν περιμενα οτι θα βγαλουν κατι τετοιο .... :)

 • Αυτα ειναι!

 • Κρίμα, αν υπήρχε gameplay (και αν έβγαινε και για cafe racers) θα με έψηνε.

 • εμένα μάρεσε απτο demo, και η αληθεια ειναι οτι μαθαινεις αρκετα πραματα...
  Παντως με σχεση αλλα simulator που υπάρχουν στο steam αυτό δεν ειναι τπτ. :P

 • βασικά θα το πάρω. με ψήνει να μάθω λίγα πράγματα παραπάνω για μηχανική αυτοκινήτων!

 • https://www.youtube.com/watch?v=qU1XDky2XF4 Ένα σατιρικό βιντεάκι που είχα κάνει για το συγκεκριμένο παιχνίδι

 • Αγαπητέ και αξιότιμε κε Τσακίρογλου,

  Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω ένα σοβαρό (υποθέτω) πρόβλημα με το αυτοκίνητό μου. Τα σωληνάκια της βενζίνης, με τον καιρό, έχουν φθαρεί. Τα άλλαξα, αλλά βλέπω ότι συνεχίζουν να χάνουν αέρα, ο οποίος περνάει στον κινητήρα, πράγμα που έχει επίπτωση, τόσο στο θόρυβο, όσο και στις επιδόσεις. Άλλωστε και η ένδειξη στο καντράν αυτό που μου λέει. Το βάλαμε στον εγκέφαλο και δείχνει κάτι παρόμοιο. Τι μου προτείνεις να κάνω;

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
  Σάκης
  _______________

  My rig:
  Fiat Bravo 2011
  150hp
  βελτιωμένο

 • Τρακτέρ επισκευάζετε;

 • Αν και είναι απλοϊκό για όσους έχουν βασικές γνώσεις, έχει το ενδιαφέρον του.

 • φιλε BraVeHeart εγω θα σου προτινα να το πεταξεις,ειναι ιταλικο.
  μετα απο αυτο θα πρεπει να φτιαξουν και ενα porn director simulator να γουσταρουμε

 • Το καλό του "παιχνιδιού" είναι οτι είναι μια ωραία και ενδιαφέρουσα εγκυκλοπαίδεια.

  Αν υπήρχε και συλλεκτική με κάνα χρήσιμο πολυεργαλείο για να έχεις στο αμάξι, θα ήμασταν κομπλέ! :D

 • @klanas Lula The Sexy Empire

 • Πόσοι από εσάς θυμούνται την επιστολή της Renault σε έναν έλληνα?

 • Και μετά από μηχανικός tsaki τι γίνεσαι?
  Μα ιδιοκτήτης μιας εταιρείας αυτοκινήτων. Λοιπόν σου έχω το κατάλληλο simulator!

  http://automationgame.com/news/

  Έχει κι αυτό τρελή λεπτομέρεια και μου φαίνεται αρκετά πιο πολύπλοκο.. κάνε ένα τσεκάρισμα αν θες.

 • Αγαπητε κ. Καρπα

  Με εκπληξη διαβαζουμε τα γραφομενα σας μιας και ειστε ιδιοκτητης ενος απο τα πλεον αξιοπιστα αυτοκινητα της αγορας ever. Το προσωπικο μας και εγω θα χαρουμε να περασετε μια βολτα απο το συνεργειο μας, να κανουμε στην κυριολεξια βιδες το αυτοκινητο σας, να τσεκαρουμε τα ψιψιψινια με τα κοκοψοψαρα και κατοπιν εργασιων που δεν θα ξεπερασουν τον ενα μηνα (εχετε χαρη που ειστε φιρμα) θα παραλαβετε το αυτοκινητο σας. Βαμμενο πρασινο-κιτρινο φυσικα γιατι John Deere RULEZ γατακια.

  Φυσικα αυτο θα σας περιμενει εξω απο το συνεργειο μας, η παραδοση θα γινει βραδυνη ωρα, εννοειται απουσια του προσωπικου και φυσικα ο υπογεγραμμενου.

  Δεν δεχομεθα επιταγες, τα λεφτα ολα προκαταβολικα.

 • shadow_gp πλακα κανεις. φιλε πρεπει να ειχε πολυ γελιο το παιχνιδι αν το βρω και παιζει σε παραθυρα7 θα του ριξω μια ματια

 • Μπα. Θα προσπεράσω...

 • @shadow_gp .... χαχαχ με πρόλαβες ... όντως Παιχνιδάρα με απίστευτο γέλιο ... Lula ftw. Πρέπει να ξεθάψω τα παλιά CD να το βάλω για άλλο ένα Playthrough και γιατί όχι να κάνουμε και κανα twitch που είναι και της μόδας .. χαχα

 • Ίδιος ο Σπηλιωτόπουλος είναι ο τύπος της φωτογραφίας.......
  Κυριάκο,κλάιω!
  Γιώργο, εάν ήμουν εγώ ο ''παλαίουρας'' του GO και μου έδιναν τέτοια games........ :D

 • Εγώ πάλι, για κάποιον παράξενο λόγο, όταν βλέπω τον τύπο της φωτογραφίας με την άκρη του ματιού βλέπω τον Μητσικώστα... :)

 • Καλη ιδεα το παιχνιδι. Αντε μπας και μαθουμε να κανουμε service μονοι μας χεχεχεχε.

 • Ειναι ο Μπαμπης ο Σουγιας και ποζαρει για τον Νικο τον Μεντεσε. Δεν φαινεται στην foto, πισω του ειναι ο Κυριακος ο Πεταλουδας. Ολα τα καλα παιδια μαζι

 • Παιδιά χρειάζεστε επειγόντως επίσκεψη σε οφθαλμίατρο. Αν πάτε και σε γκρουπάκι, μπορεί να σας κάνει και καλύτερη τιμή.

 • Έχω να καταγγείλω το ρατσιστικό μανιφέστο περί 'μπάμπηδων'. Μπάμπης ο μπογιατζής, μπάμπης ο μηχανικός, μπάμπης ο υδραυλικός, μεταφορές ο μπάμπης, σουβλατζίδικο μπάμπης, μπάμπης ο σουγιάς, μπάμπης ο φλού, και μπάμπης ο παραφλού (μιάς και μιλάμε για αυτοκίνητα). Επίσης απο τη Λαμία και πάνω 'μπάμπη' λένε το χαζούλη. Σαν μπάμπης (αστειευόμενος φυσικά) :) . Όσο για το 'παιχνίδι', και κατ' επέκταση για το review έχω να σχολιάσω πως κι εγώ με τη σειρά μου βαθμολογώ με 5 τον συντάκτη, μιας και : Πρόκειται για μια κυκλοφορία που στον τίτλο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για 'simulator' και μάλιστα 'car mechanic', κάτι που απο μόνο του σου περιγράφει επακριβώς το τι πρόκειται να διαδραματιστεί. Δεν διεκδικεί δάφνες στον τομέα του 'gameplay' ακριβώς γιατί πρόκειται για μια προσομοίωση μιας 'εργασίας' , αυτή του μηχανικού. Όποιος πίστευε έστω και λίγο οτι είναι περισσότερο διασκεδαστικό να αλλάζεις εξαρτήματα σε αυτοκίνητα, ή οτι όταν κλείνει η γκαραζόπορτα στο μηχανουργείο ανοίγουν μαγικές πύλες όπου οι μηχανικοί μεταμορφώνονται σε οδηγούς formula 1 και τεστάρουν τα αυτοκίνητα, ή κάνουν κάτι παραπάνω απο το δίπτυχο : Εντοπισμός και επίλυση βλάβης, είναι γελασμένοι. Εγω θα ήθελα να υπάρχει ακόμα περισσότερος ρεαλισμός στο παιχνίδι, με προκαθορισμέους χρόνους παράδοσης του αυτοκινήτου, με εργαλεία που σπάνε ή δεν πιάνουν σωστά τις βίδες και άλλα τέτοια υπέροχα. Είναι ένα εξαιρετικό simulator απο άποψη γραφικών, έχει γίνει σωστή δουλειά πάνω στα εξαρτήματα, και υποστηρίζει τον τίτλο του στο ακέραιο. Ομοίως, κάποιο simulator για μαγειρική δεν θα μπορούσε να έχει μονώκερους και διαβόλια που πρέπει να σφάξεις για να πάρεις τα συστατικά, άλλα θα έμοιαζε περισσότερο με 'εγκυκλοπαίδια' του Τσελεμεντέ αμπαλαρισμένη στα 1080p. Αυτό που αγνοείται, δεν είναι το gameplay, άλλα Ως τι 'βαθμολογήθηκε' αυτό το προϊόν. Με τι ακριβώς έγινε η σύγκριση; Τι ακριβώς έπρεπε να κάνει παραπάνω για να είναι αυτό που λέμε 'live up to its title'; Μέτριο ως προς τι; 20 χρόνια έχω φάει τα συκώτια μου στα forum για το θέμα των βαθμολογιών 1 έως 10. Δε νοείται εν έτει 2014 με τις 3.000.000.000 παραμέτρους που απαρτίζουν ένα παιχνίδι (Publisher, game engine, musical score, gameplay, transaction system,drm,bad port,indie game,AAA title,every year title,glitches,bugs,patches,updates,price...) να υπάρχει ακόμα αυτό το απαρχαιωμένο σύστημα βαθμολογίας. όχι ότι παίζει κάποιν ιδιαίτερο ρόλο αφού το άρθρο είναι το κυρίως πιάτο για να βγάλεις τα συμπεράσματα σου, άλλα με το που το βλέπω προσβάλλομαι σαν άνθρωπος. είναι λες και βαθμολογούμε γκόμενες στο δρόμο. πάρε 5 μωρή εσύ και τράβα γυμναστήριο. είστε το καλύτερο κανάλι στην Ελλάδα. Μήπως να σκεφτόσασταν να το αλλάξετε λιγουλάκι; :)

 • Φιλε μου arcadereplay δεν θα σχολιασω ολα αυτα που γραφεις για τον τιτλο γιατι ειναι καθαρα προσωπικη σου αποψη και ειναι απολυτως σεβαστη. Εξαλλου ο καθενας βλεπει, δοκιμαζει και κρινει τιτλους και εννιοτε συντακτες (αυτο το 5 προς εμενα πραγματικα το προσπερνω φιλε μου). Περι βαθμολογιων τα εχουμε πει αμετρητες φορες, εσυ με μια πειρα 20 ετων δεν θα επρεπε να σκονταφτεις σε τετοιες λεπτομεριες.

 • χιουμοράκι ήταν αγαπητέ η βαθμολόγηση σου. καυστικό μεν, χιουμοράκι δε, απλά προσπάθησα να δείξω οτι δεν υπάρχει νόημα να βαθμολογούμε αντικειμενικά κάτι βασιζόμενοι στην υποκειμενικότητα. και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς γιατί δεν έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε. εκτιμώ οτι παρουσίασες το παιχνίδι, άλλα δεν εκτιμώ ότι δεν είδα πουθενά να προτείνεις λύσεις βελτιστοποίησης. Και η αιτιολόγηση 'απουσία gameplay' είναι τόσο random και γενικευμένος όρος που σχεδόν με κάνει να θέλω να το χρησιμοποιώ σαν επιχείρημα απο εδώ και πέρα στις gaming συζητήσεις μου. μπορώ αν θέλεις να σχολιάσω το 'μέτριο', αντί του βαθμού. άλλα και πάλι θα πέσω σε τοίχο γιατί unique titles όπως αυτός δεν μπορεί να συγκριθεί. Σκέψου να ανακαλύπτεις τη ζάχαρη και να λές 'μμ.. μέτρια είναι'. μέτρια ως προς τι;
  Μην με παρεξηγείς, δεν είμαι εχθρός των συντακτών. απλά σαν άνθρωπος κι εγώ έχω τα κόμπλεξ μου με κάποια συγκεκριμένα πράγματα :) ουδείς άσφαλτος που λέει και η Άντζελα.

 • Πρόκειται για μία εγκυκλοπαίδεια γνώσεων και όχι για videogame.
  Το gameplay ακόμα αγνοείται…ο ελληνας ολα τα ξερει ολα τα κρινει...αν κανουμε και εμεις εδω στην ελλαδα ενα GAME...που το μονο που ξερουμε ειναι σουβλακι μουσακας τζατζηκι ....ολα τους αλουσ κοιταζουμε και οχι την τυφλα μας..

Τελευταία Σχόλια

Δεν θυμαμαι εαν εχω λαβει μερος !!!
καλη επιτυχια σε ολους και ολες για PS4 ...
Που χάθηκες βρε συ Αντώνη?!
Πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω μετά απο τόσο καιρό!
Titan Quest σε K2
Eπανηλθα !!!
οταν βλεπεις 5 απο Σαββα , δεν ασχολεισαι καν , εκτος και αν το παρεις δωρεαν απο plus...
Titan Quest σε K2
Xbox One!!! Καλη επιτυχια σε ολους!
Όταν λέω βιομηχανία εννοώ και την gaming κοινότητα μαζί φυσικά!
τεραστια παιχνιδαρα στα σίγουρα
Με το που ειδα τον χαρακτήρα ομως, περίμενα να δω το 2, οχι remast...
συμφωνω πως η βιομηχανία δε πάει καλα αλλά και οι gamers δεν πάνε καλα. γιατι αν υπάρχουν τοσα ατομα...