Football Manager 2006 για PC και PSP

Football Manager 2006 για PC και PSP Η Sega και η Sports Interactive αποκάλυψαν λίγα από τα χαρακτηριστικά και τις βελτιώσεις που θα βρούμε στο επόμενο παιχνίδι της σειράς Football Manager για τους υπολογιστές, αλλά ανακοίνωσε και τη δημιουργία μιας έκδοσης για το PSP. Όπως επανειλημμένως έχει απαιτηθεί από τους φίλους της σειράς, το FM 2006 θα προσφέρει για πρώτη φορά την επιλογή Manager Contracts. Έτσι θα μπορείτε να διαπραγματεύεστε με τα υψηλόβαθμα στελέχη των ομάδων για υψηλότερες απολαβές και προϋπολογισμούς μεταγραφών, καθώς επίσης και την ανακαίνιση των σταδίων. Αν όμως δεν καταφέρετε να πετύχετε  τους στόχους τους, τότε θα σας απολύσουν. Θα υπάρχουν νέες επιλογές Player Interaction, οι οποίες θα σας αφήνουν να επικοινωνείτε με τους παίκτες σας πρόσωπο με πρόσωπο και να τους διαβεβαιώνετε πως τα προσωπικά τους προβλήματα δεν θα επηρεάσουν την απόδοσή τους.

Επίσης, θα μπορείτε να μιλάτε στους παίκτες -ατομικά ή σαν ομάδα- κατά τη διάρκεια της παύσης για το ημίχρονο, χρησιμοποιώντας την οθόνη τακτικής για να αναλύετε τον αγώνα και να τους παροτρύνετε για περισσότερη πίεση. Το module της εκπαίδευσης θα αλλάξει τελείως. Οι γυμναστές θα έχουν πολύ πιο σημαντικό ρόλο και τα προγράμματα εκγύμνασης με τις προόδους των παικτών θα απλουστευθούν.

Νέες προσθήκες υπάρχουν και στα media, με τις επιλογές cup draw και man-of-the-match news να κάνουν την εμφάνισή τους. Τέλος, θα δίνεται η δυνατότητα να ελέγχετε το προφίλ του διαιτητή, έτσι ώστε να γνωρίζετε από πριν πόσο πιθανό είναι ένας παίκτης σας να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα. Σύμφωνα με τη Sega «η έκδοση PSP θα είναι εξοπλισμένη με όλο το βάθος, τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά της σειράς, συνδυαζόμενη με gameplay ειδικά ρυθμισμένο για τη φορητή κονσόλα».{nomultithumb}

Exit mobile version