Η Sony στην E3

Δεκάδες παιχνίδια και μια νέα κονσόλα.

Sony

Η Sony έκανε πάλι το θαύμα της και τράβηξε επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας στη φετινή Ε3. Αιτία, φυσικά, δεν είναι άλλη από το νέο πανέμορφο και ιδιαιτέρως δυνατό PlayStation 3 μια κονσόλα που θα συγκρουστεί άμεσα με το Xbox 360 σε τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και ανακοινώσεις παιχνιδιών. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις σχετικά με το ποια κονσόλα είναι «καλύτερη» και μόνο αφού τις λάβουμε στα χέρια μας, τις δοκιμάσουμε και κρίνουμε τα παιχνίδια τους θα αρχίσουμε να βγάζουμε ασφαλή συμπεράσματα.

Εκτός από το νέο της δημιούργημα, η Sony παρουσίασε μια εξαιρετικά μεγάλη λίστα παιχνιδιών -τα περισσότερα εκ των οποίων είναι συνέχειες- και για τις τρεις κονσόλες της (PlayStation 2, PSP, PlayStation 3). Πολλοί και αξιόλογοι είναι οι τίτλοι που θα απασχολήσουν τους κατόχους PS2 μέχρι να έρθει η ώρα να μεταβούν στον μαγικό κόσμο της νέας γενιάς. Το God of War θα βρίσκεται κοντά μας σε λίγες ημέρες και σας προτρέπουμε (χωρίς ίχνος ενδοιασμού) να το προμηθευτείτε.

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα παίξουμε συνέχειες των Formula One, Sly Racoon, Ratchet & Clank, WRC, αλλά και έναν spin-of τίτλο της σειράς Jak & Daxter με το όνομα Jak X. Το νέο δημιούργημα της Naughty Dog ξεφεύγει από το ύφος πλατφόρμας/ δράσης των τριών προηγούμενων επεισοδίων και εστιάζει στους αγώνες ταχύτητας με οχήματα που έχουν κατά καιρούς εμφανιστεί στη σειρά. Μια σημαντική αποκλειστικότητα της Sony είναι η μεταφορά της τηλεοπτικής σειράς 24 στο PlayStation 2, αλλά και το Soul Calibur III (το πως κατάφερε να πείσει τη Namco είναι μια άλλη ιστορία). Στην κατηγορία δράσης έχουμε το τρίτο μέρος της σειράς SOCOM, αλλά και την ανακοίνωση του Killzone 2 για το PlayStation 3.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραβλέψουμε το Shadow of the Colossus. Πρόκειται για τίτλο που αναπτύχθηκε από τους δημιουργούς του Ico, διαθέτει την ίδια αισθητική και πρωτότυπο σενάριο. Πολλοί ήταν και οι τίτλοι που ανακοινώθηκαν για το PSP, το οποίο έρχεται στην Ευρώπη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τέλος, η επιτυχία της τεχνολογίας EYETOY καλά κρατεί, αφού η Sony ανακοίνωσε τρεις νέους τίτλους για το ξεχωριστό αυτό περιφερειακό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πλήρης λίστα των τίτλων της Sony
24: The Game PS2
Ape Academy PSP
Ape Escape: On the Loose PSP
Brave: The Search for Spirit Dancer PS2
Buzz! The Music Quiz PS2
Everybody’s Golf PSP
EYETOY: Kinetic PS2
EYETOY: Play 3 PS2
F1 Grand Prix PSP
Fired Up PSP
Formula One 05 PS2
Genji PS2
God of War PS2
Heavenly Sword PS3
Jak X PS2
Killzone 2 PS3
Lemmings PSP
Medievil: Resurrection PSP
MotoGP4 PS2
MotoStorm PS3
Namco Museum Battle Collection PSP
Pursuit Force PSP
Ratchet: Deadlocked PS2
Ridge Racer PSP
Shadow of the Colossus PS2
Singstar Popworld PS2
Sly 3: Honor Among Thieves PS2
SOCOM 3: U.S. Navy S.E.A.L.s PS2
Soul Calibur III PS2
SpyToy PS2
Stuart Little 3 PS2
The Getaway 3 PS3
Twisted Metal: Hands On PSP
WipeOut Pure PSP
World Rally Championship PS2, PSP
Wolrd Tour Soccer: Challenge Edition PSP
WRC: Rally Evolution PS2

Διαβάστε το πλήρες αφιέρωμα του GameOver στην Ε3 2005

{nomultithumb}

Exit mobile version