Oι νικητές του διαγωνισμού!!

Δείτε αν είστε ένας από τους νικητές του μεγαλύτερου online διαγωνισμού που έγινε ποτέ!!

Έφτασε λοιπόν η ώρα που εκατοντάδες εγγεγραμμένα μέλη του GameOver περίμεναν. Σήμερα ανακοινώνουμε τους 48 τυχερούς νικητές που θα περάσουν το καλοκαίρι παρέα με ένα τιμόνι ή ένα χειριστήριο, παίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιχνίδια τους. Σας θυμίζουμε πως το GameOver δωρίζει 24 χειριστήρια (για PS2, Xbox και PC), καθώς επίσης και 24 τιμόνια και για τις τρεις πλατφόρμες, συνολικής αξίας που ξεπερνά τα 1500€!! Σε αυτό το σημείο πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά την αντιπροσωπεία της Logitech στην Ελλάδα, η οποία μας προμήθευσε αυτά τα εξαιρετικής ποιότητας και κορυφαίας τεχνολογίας δώρα. Όπως θα διαβάσετε στη σελίδα των νικητών, λόγω της μεγάλης αξίας και του εξίσου μεγάλου όγκου τους, τα δώρα αυτού του διαγωνισμού δεν θα αποσταλούν με ταχυδρομείο, αλλά μόνο με courier ή με προσωπική παραλαβή από τα γραφεία μας.

Η αποστολή και διάθεση των δώρων θα αρχίσει τη Δευτέρα 4 Ιουλίου. Το GameOver θα επικοινωνήσει σταδιακά με όλους τους νικητές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να συλλέξει τα στοιχεία τους και έτσι να αρχίσει η αποστολή των δώρων. Εμπρός λοιπόν, πατήστε εδώ για να δείτε αν είστε ένας από τους μεγάλους νικητές!

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!

Αγαπητοί φίλοι,

Όπως αναφέρουμε και στους όρους των διαγωνισμών, οι κληρώσεις γίνονται με αυτόματο ηλεκτρονικό τρόπο, αντλώντας στοιχεία από την βάση δεδομένων μας. Άρα ότι κερδίσατε, ΘΑ έπρεπε να είναι αυτό που προτιμάτε! Και λέμε ΘΑ, γιατί κάπου εδώ παρενέβη το MS Excel με την τελική λίστα των νικητών και τα πράγματα έγιναν λίγο-πολύ #%&*%@! Σας ζητάμε συγγνώμη για την μικρή ψυχική οδύνη που προσωρινά σας προκαλέσαμε!

Ευχόμαστε σε όλους τους νικητές «καλή διασκέδαση» με τα super δώρα που τους προσέφερε η Logitech και το Gameover.gr και στους λιγότερο τυχερούς να παραμείνουν συντονισμένοι και να προσπαθήσουν σε κάποιους από τους πολλούς και μεγάλους επερχόμενους διαγωνισμούς μας!

Τη σωστή λίστα, με τις σχετικές διορθώσεις στο format των δώρων θα τη βρείτε εδώ.

{nomultithumb}

Exit mobile version