A VIG Story

Το ταξίδι μιας ιδιόμορφης ομάδας gamers στη γιορτή λανσαρίσματος του Xbox 360

Μια μοναδική εμπειρία

Το ταξίδι που κάναμε στο event Zero Hour ήταν μια από τις εμπειρίες που μια φορά κανείς βιώνει στη ζωή του. Η Microsoft είχε αναφέρει πως οι νικητές των διαγωνισμών Origen από την Ευρώπη και οι δημοσιογράφοι από τα μέσα που διεξήγαγαν αυτούς τους διαγωνισμούς θα τύχαιναν μεταχείρισης VIP (ή VIG -Very Improtant Gamers- όπως η ίδια η εταιρεία θέλει να τους αποκαλεί), όμως αυτό που συναντήσαμε φθάνοντας στο Λος Άντζελες ήταν πέρα από κάθε προσδοκία μας. Κάθε μετακίνηση γινόταν με λιμουζίνες Hummer και η μεταφορά μας στην έρημο Mojave και στο χώρο όπου διεξήχθη το event Zero Hour έγινε με πτήση ιδιωτικού τζετ. Αυτήν την συναρπαστική εμπειρία αποφασίσαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας, δημοσιεύοντας αρκετές εικόνες που απεικονίζουν καρέ-καρέ την πορεία μας από το ξενοδοχείο όπου διαμέναμε, στους δρόμους τους Λος Άντζελες και μέχρι και την άφιξή μας στο event.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ένα αποκλειστικό video που απεικονίζει τα προαναφερθέντα, αλλά και τη στιγμή που οι J Allard και Peter Moore εμφανίστηκαν σε ένα βάθρο ανακοινώνοντας την έναρξη του event. Απλά δείτε την αδημονία του κοινού και τον τρόπο που χιλιάδες κόσμου κυριολεκτικά εισβάλει στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παίξει με το Xbox 360. Το video έχει ανέβει στους server του GameOver σε δύο εκδόσεις. Τη μικρή των 14 ΜΒ μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ (ή στην παραπάνω φωτογραφία) και τη μεγάλη των 30 ΜΒ πατώντας εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για να μεταβείτε στο ειδικό θέμα του GameOver, που περιλαμβάνει αποκλειστικές εικόνες, video και πληροφορίες από το λανσάρισμα του Xbox 360 στο event Zero Hour, πατήστε εδώ.

{nomultithumb}

Exit mobile version