Halo 3 Greek Launch

Οι εντυπώσεις μας από την πρώτη πρωινή βόλτα σε κεντρικά καταστήματα της Αθήνας

Με το Halo 3 να αποτελεί τη σημαντικότερη κυκλοφορία της χρονιάς για το Xbox 360 και μία από τις σημαντικότερες ασχέτως format για το 2007, το GameOver έκανε τις πρώτες ώρες λειτουργίας των καταστημάτων μια βόλτα στην αγορά της Αθήνας και κατέγραψε με κάμερα τις εντυπώσεις του. Όπως είναι λογικό, όλοι οι χώροι ετοιμάζονται ανάλογα για το λανσάρισμα του τίτλου, ωστόσο οφείλουμε να αναφέρουμε πως πολλές βιτρίνες ετοιμάζονταν την τελευταία στιγμή. Αυτό αποκτά ξεχωριστή σημασία, μιας και φαίνεται ότι ορισμένοι δεν ήταν όσο έτοιμοι απαιτεί ένα τέτοιο launch, την ώρα που πολλοί καταστηματάρχες «στόλισαν» από χθες τις τρεις εκδόσεις του Halo 3 στις προθήκες τους. Στη βόλτα μας, συναντήσαμε αρκετά αποθέματα, αν και για να είναι σίγουρος κάποιος πως θα μπορέσει να αποκτήσει κάποια από τις δύο συλλεκτικές εκδόσεις (Limited και Legendary), είτε θα πρέπει να σπεύσει τις πρώτες ημέρες, είτε να έχει κάνει ήδη την ανάλογη προπαραγγελία.

Τα μεγάλα καταστήματα προσφέρουν εκτός από τις τρεις εκδόσεις του παιχνιδιού και δύο ξεχωριστά -συλλεκτικά- Halo 3 Wireless Pads που συνοδεύονται από μία μινιατούρα του Master Chief. Ακόμα, εντοπίσαμε και την ειδική έκδοση του συστήματος με τα χαρακτηριστικά χρώματα και τα παρόμοιας εμφάνισης περιφερειακά, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις βρεθήκαμε απέναντι σε ένα SKU του Xbox 360 που έρχεται με τη Limited Edition του Halo 3 στο πακέτο αγοράς. Επειδή οι απορίες για το πόσο μεγάλη είναι η Legendary Edition και ποιο το μέγεθος του κράνους, ετοιμάσαμε ένα ειδικό video που καταγράφει την εικόνα των καταστημάτων σήμερα το πρωί καθώς και τη διαδικασία unpacking. Αν θέλετε να το κατεβάσετε, κάντε click εδώ (53,4 ΜΒ).

                                                Το Video σε YouTube “μορφή”

Τέλος, μερικές εικόνες από τα καταστήματα, σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007, χρονική περίοδος 10:00-11:30. It’s Time To Finish The Fight…

{nomultithumb}

Exit mobile version