Τι παίζει το Σαββατοκύριακο;

Ιούνιος, ένας μήνας γεμάτος gaming και η πρώτη του Παρασκευή το αποδεικνύει περίτρανα {nomultithumb}

Ιούνιος, ένας μήνας γεμάτος gaming και η πρώτη του Παρασκευή το αποδεικνύει περίτρανα

Όπως είχαμε αναφέρει σε αρκετά προηγούμενα editorials, ο Ιούνιος προβλεπόταν ότι θα ήταν -και η πρώτη του εβδομάδα αποδεικνύει ότι είναι- ένας ιδιαιτέρως πλούσιος μήνας σε ό,τι αφορά τις νέες κυκλοφορίες. Η αρχή γίνεται αυτήν την εβδομάδα με αρκετά και σημαντικά νέα παιχνίδια, τα οποία δεν είναι παρά μόνο το προοίμιο αυτού που θα ακολουθήσει τις επόμενες τριάντα περίπου ημέρες. Το να διαλέξεις ένα και μόνο παιχνίδι για αυτήν την Παρασκευή δεν είναι εύκολη υπόθεση δεδομένου ότι από σήμερα βρίσκεται κοντά μας ο Ryu Hayabusa με το Ninja Gaiden II της Team Ninja, αλλά και ο Shepard με το Mass Effect της Bioware στην έκδοσή του για υπολογιστές. Και σα να μην έφτανε αυτό το δίλημμα, την εμφάνισή του κάνει και ένας -κάπως διαφορετικός- Indiana Jones με ένα παιχνίδι που μεταφέρει τις τρεις αρχικές ταινίες στο σύμπαν των πλαστικών παιχνιδιών LEGO.

Έχει και συνέχεια. Το πρώτο new-gen Dragon Ball Z είναι γεγονός, ενώ επιστρέφει και το αγαπημένο Lost Planet της Capcom υπό τη μορφή της έκδοσης «Colonies». Αυτή η νέα έκδοση που περιλαμβάνει το κυρίως παιχνίδι και αρκετούς νέους online χάρτες, θα είναι διαθέσιμη ταυτόχρονα στο Xbox 360, καθώς επίσης και στους υπολογιστές. Πέρα από τα «retail» παιχνίδια, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα και το online κατάστημα της Sony, μέσω του οποίου έχουμε τη δυνατότητα να προμηθευτούμε -σε δελεαστικές τιμές- δύο shooter προτάσεις. Μπορεί η πρώτη εκ των δύο (βλ. Rainbow Six) από την εποχή του PlayStation να μη θεωρείται ως μια από τις καλύτερες στιγμές του franchise Tom Clancy, αλλά είναι βέβαιο ότι το Killzone Liberation θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές.

Κάντε λοιπόν τις επιλογές σας, γρήγορα όμως, γιατί ο Ιούνιος θα φέρει σύντομα κοντά μας τα Metal Gear Solid 4, Alone in the Dark, Okami στο Wii, Civilization Revolution και αρκετά ακόμα σημαντικά παιχνίδια!

Όλες οι νέες κυκλοφορίες videogames

Dragon Ball Z: Burst Limit Xbox 360/ PS3
Etrian Odyssey DS
Everybody’s Golf 2 PSP
Flatout Ultimate Carnage PS2
LEGO Indiana Jones Xbox 360/ PS3/ PS2/ Wii/ PSP/ PC
Looney Tunes DS
Lost Planet Extreme Condition- Colonies Xbox 360/ PC
Mass Effect PC
Ninja Gaiden II Xbox 360
Sports Island Wii
Tom Clancy’s Rainbow Six PSP/ PS3 (PS Store)
Killzone Liberation PSP (PS Store)
Roogoo Xbox 360 (XBLA)
Aces of the Galaxy Xbox 360 (XBLA)

Όλες οι νέες κινηματογραφικές προβολές

I Loved You So Long
The Appartment
Sex and the City
Under the Same Moon
When a Woman Ascends the Stairs

Οι σημαντικότερες, πιο πρόσφατες κυκλοφορίες σε DVD

John Rambo
Cloverfield
Juno
Sweeney Todd

Καλό Σαββατοκύριακο!

Γιώργος Καλλίφας

Exit mobile version