Τι παίζει το Σαββατοκύριακο;

Ο Σεπτέμβριος μπήκε με το…δεξί για το Wii {nomultithumb}

Εντυπωσιακά ξεκινά ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου, που ταυτόχρονα αποτελεί και την έναρξη της νέας -και ιδιαίτερα πλούσιας- gaming σεζόν. Μπορεί οι HD κονσόλες να μην έχουν σήμερα κάτι ιδιαίτερο να προσφέρουν στους κατόχους τους, αλλά το Wii και το PSP προσθέτουν στις βιβλιοθήκες τους ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αρχικά έχουμε το Cursed Mountain για το Wii από τη Deep Silver. Αυτή η “Survival Horror” προσπάθεια είναι πολλά υποσχόμενη και ταυτόχρονα ανοίγει το δρόμο για αρκετές σημαντικές «hardcore» κυκλοφορίες των επόμενων μηνών. Στη συνέχεια έχουμε την απόλυτη κυκλοφορία της εβδομάδας, η οποία δεν είναι άλλη από το πακέτο Metroid Prime Trilogy.

Πραγματικά, πολλά λόγια και αναλύσεις δεν χρειάζονται όταν βρισκόμαστε μπροστά σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει δύο από τα καλύτερα παιχνίδια του GameCube και το καλύτερο -ας το χαρακτηρίσουμε έτσι- FPS/ adventure του Wii.

Περνώντας στο PSP, βλέπουμε δύο ακόμα σημαντικές -και παραπλήσιες σε φιλοσοφία- κυκλοφορίες. Αρχικά έχουμε το Dissidia: Final Fantasy, το fighting παιχνίδι της Square που φέρνει αντιμέτωπους τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σειράς Final Fantasy, από το οποίο αποκομίσαμε ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις. Στην αντίπαλη…γωνία έχουμε το Soul Calibur: Broken Destiny, δηλαδή την προσπάθεια της Namco να φέρει το αγαπημένο gameplay της σειράς στο φορητό της Sony. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι κυκλοφορεί σε PC το πολλά υποσχόμενο MMO, Champions Online, ενώ το πολύ καλό Wolfenstein θα βρίσκεται από σήμερα στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων.

Μην παραλείψετε να δείτε το ακόλουθο Vidcast, όπου ανακοινώνουμε τους νικητές του διαγωνισμού inFamous, ενώ στον δεύτερο player μπορείτε να δείτε το unboxing video του νέου PlayStation 3.

{VIDEO_1}

{VIDEO_2}

Δείτε τα παραπάνω video στο κανάλι του GameOver στο YouTube

Όλες οι νέες κυκλοφορίες videogames

Buzz! Junior: Monster Rumble PSP (PS Store)
Champions Online PC
Contra Rebirth Wii (WiiWare)
Cursed Mountain Wii
Defence Grid: The Awakening Xbox 360 (XBLA)
Dissidia Final Fantasy PSP
Guilty Gear 2- Overture Xbox 360
Metroid Prime Trilogy Wii
Soul Calibur: Broken Destiny PSP
SuperCar Challenge PS3
Warriors Orochi 2 PSP
Wolfenstein Xbox 360/ PC/ PS3
Yo-Ho-Kablamo Xbox 360 (XBLA)

Όλες οι νέες κινηματογραφικές προβολές

Aliens in the Attic
Gamer
The Soloist
The Time Traveller’s Wife

Καλό Σαββατοκύριακο!

Γιώργος Καλλίφας

Exit mobile version