Η retail έκδοση του Machinarium είναι γεγονός

Συνοδευόμενo από πολλά καλούδια, το Machinarium επιτέλους και σε retail

Μετά από παρακλήσεις του κοινού, το αριστούργημα της Amanita Design θα γίνει διαθέσιμο και σε retail έκδοση και μάλιστα Collector’s. Η Mamba Games έχει αναλάβει την έκδοση του παιχνιδιού στην Ευρώπη, με επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας την 5η Μαρτίου. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πίσω στον Οκτώβριο, σε "Download Only" έκδοση, για PC και Mac και όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο review μας, άφησε τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις. Οι παίκτες που είτε τους ξέφυγε, είτε περίμεναν μία retail έκδοση, οφείλουν να ρίξουν μία ματιά στην Collector’s Edition.

Στην τιμή των €19.99, θα μπορούμε να προμηθευτούμε το παιχνίδι, συνοδευόμενο από ένα επιπρόσθετο CD με το OST (Official Soundtrack) του παιχνιδιού – που μάλιστα θα περιέχει και πέντε επιπλέον μουσικά κομμάτια – ένα συλλεκτικό βιβλίο 54 σελίδων με artwork του παιχνιδιού, εκτυπωμένο το in-game Walkthrough και, τέλος, μία αφίσα του τίτλου σε μέγεθος Α3.

Σε νέα σχετικά με το Machinarium, να αναφέρουμε πως μία άκρως συλλεκτική LP Vinyl έκδοση του OST του παιχνιδιού, που μετρά μονάχα 555 κομμάτια, αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις 20 Φεβρουαρίου από τη Minority Records. Από τα 555 βινύλια, 405 είναι μαύρα και τα υπόλοιπα 150 έντονο κίτρινο. Δυστυχώς, τα 150 κίτρινα έχουν εξαντληθεί προ πολλού, με μόνο τα μαύρα να είναι ακόμα διαθέσιμα. Κάθε ένα από αυτά είναι υπογεγραμμένο στο χέρι από τον δημιουργό του ηχητικού μέρους του Machinarium, Tomas Dvorak, και περιέχει επίσης τρία πανέμορφα σχέδια του Adolf Lachman, εμπνευσμένα από το παιχνίδι. Η τιμή κάθε ενός από τα, περιορισμένου αριθμού, βινύλια θα είναι €12.50 και για τους ενδιαφερόμενους προ-παργγελία μπορεί να γίνει στο site store της Minority Records.

{nomultithumb}

Exit mobile version