Τον Ιούνιο το Υaκuza of the End

Ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του θα δοθεί στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό

Στα τέλη του περασμένου μήνα, σε μία κίνηση ευαισθησίας, η SEGA ανέβαλε επ’ αόριστον την κυκλοφορία του Υakuza of the End για το PS3 λόγω των φυσικών καταστροφών και των τραγικών συμβάντων που έπληξαν την Ιαπωνία. Σήμερα ωστόσο, επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 9 Ιουνίου αυτού του έτους. Να σημειωθεί ότι η θεματολογία του παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα zombie outbreak και την καταστροφή του Τόκιο από τους ζωντανούς νεκρούς, με τον υπότιτλο -"οf the end"- να παραπέμπει σε εικόνες Αποκάλυψης, ενώ και η Sony για τους ίδιους λόγους είχε επίσης ακυρώσει προσωρινά την κυκλοφορία του Motorstorm Apocalypse στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Επιπλέον, η SEGA ανακοίνωσε πως ένα μέρος των εισπράξεων από τις πωλήσεις, θα δoθεί στον Ιαπωνικό Ερυθρό Σταυρό ως συνεισφορά στις προσπάθειες της χώρας να ανακάμψει από την καταστροφή που προκάλεσε ο σεισμός και το τσουνάμι. Για να προωθήσει το σκοπό αυτό, το παιχνίδι θα έρθει σε αλλαγμένη, νέα συσκευασία, με λίγο διαφορετικό εξώφυλλο και θα φέρει ένα αυτοκόλλητο που θα προτρέπει τον παίκτη "να κάνει το καλύτερό του για την Ιαπωνία".

Εμείς από τη μεριά μας να συγχαρούμε την εταιρία για την πρωτοβουλία της αυτή κι ας ελπίσουμε ότι κι άλλες θα ακολουθήσουν το παράδειγμά της. Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το Yakuza of the End, αναπτύσσεται και για το NGP, την επόμενη φορητή κονσόλα της Sony.

{nomultithumb}

Exit mobile version