Tι παίζει το Σαββατοκύριακο;

Εκτός από τη γρίπη; {nomultithumb}

Για τρίτη συνεχόμενη φορά (Παρασκευή, Δευτέρα και Παρασκευή) θα σας απογοητεύσουμε σε ό,τι αφορά τις media στήλες του GameOver. Βλέπετε, η… επιδημία της γρίπης, που εδώ και μερικές ημέρες έχει σαρώσει την Ελλάδα, χτύπησε και εμάς, με αποτέλεσμα να μην ήταν εφικτή ούτε η μετάδοση του Webcast της Δευτέρας που μας πέρασε, αλλά και η αδυναμία ετοιμασίας Vidcast για σήμερα. Ελπίζουμε ότι θα… επιβιώσουμε (και χρησιμοποιώ πληθυντικό γιατί οι ασθενείς είναι περισσότεροι του ενός) και ότι από Δευτέρα θα είμαστε ξανά κοντά σας.

Περνάμε στις νέες κυκλοφορίες της τρέχουσας εβδομάδας, η οποία φέρνει δύο "τιτάνια" παιχνίδια κοντά μας. Ο λόγος, κατ’ αρχάς, για το NBA 2K14, το οποίο οι Έλληνες φέτος περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της προσθήκης των ελληνικών ομάδων (αλλά και της γνωστής, κορυφαίας ποιότητας του franchise), ενώ στη συνέχεια έχουμε το HD remake του Wind Waker, ενός ιδιαίτερου και αγαπημένου Zelda, το οποίο στο Wii U αποκτά νέα υπόσταση.

Πέρα από τα δύο αυτά διαμάντια, σήμερα γίνεται διαθέσιμη η νέα έκδοση του F1 franchise από την Codemasters, το γοητευτικό The Cave του Ron Giblert καταφθάνει στις πλατφόρμες της Apple, ενώ την επανεμφάνισή του κάνει το θρυλικό Flashback. Πολλά και ωραία πράγματα…

Σας αφήνουμε με ένα Q&A των Unboxholics, το οποίο έχει μπόλικο gaming περιεχόμενο.

Όλες οι νέες κυκλοφορίες videogames

Beyblade Evolution 3DS
F1 2013 PS3/ Xbox 360/ PC
Flashback PC
Hot Wheels: World’s Best Driver PS3/ Xbox 360/ 3DS/ Wii U
Just Dance 2014 Wii/ PS3/ Xbox 360/ Wii U
NBA 2K14 PS3/ Xbox 360/ PC
The Legend of Zelda: The Wind Waker HD Wii U
The Cave iOS

Καλό Σαββατοκύριακο!

Γιώργος Καλλίφας

Exit mobile version