20% λιγοτερες πώλησεις για το Black Flag

Σε σύγκριση με τον Assassin’s Creed 3 εκτιμά η Ubisoft

Όπως αποκάλυψε η Ubisoft, οι εκτιμώμενες πωλήσεις για το επερχόμενο Assassin’s Creed IV: Black Flag, είναι τουλάχιστον 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Οι εκτιμήσεις αυτές τοποθετούν τον τίτλο στη δεύτερη θέση, σε σχέση με τον προκάτοχο του, το Assassin’s Creed 3, το οποίο κατά τους πρώτους 6 μήνες της κυκλοφορίας του πούλησε πάνω από 12.5 εκατομμύρια αντίτυπα. Παρα τις μειωμένες εκτιμήσεις, η Ubisoft πιστεύει πως ο τίτλος θα είναι ανάμεσα στους πρώτους σε πωλήσεις αυτή τη χρονιά. 

Όπως δήλωσε ο CEO, της εταιρείας, Yves Guillemot, "Τα previews του τίτλου είναι θετικά και πιστεύουμε πως θα είναι από τους καλυτέρους σε πωλήσεις αυτή τη χρονιά. Είμαστε αισιόδοξοι για την απόδοση του Assassin’s Creed IV και για το νούμερα που έχουμε θέσει, αφού πιστεύουμε πως το νέο Assassin’s Creed θα αποτελέσει βασικό τίτλο για το λανσάρισμα των νέων κονσολών τα Χριστούγεννα."

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag αναμένεται στις 29 Οκτωβρίου για Xbox 360 και PlayStation 3 και στις 22 Νοέμβριου για Xbox One, PlayStation 4, Wii U και PC.

{nomultithumb}

Exit mobile version