Ε3 Trailer για το FIFA 15

Δείγμα της Ignite Engine.


Παρουσιάστηκε το πρώτο gameplay trailer για το νέο FIFA, στα πλαίσια της Συνέντευξης Τύπου της Electronic Arts για την E3 2014. Όπως αποκαλύφτηκε το παιχνίδι θα κάνει χρήση -όπως ήταν αναμενόμενο- της next gen μηχανής που χρησιμοποιούν όλα τα νέα αθλητικά παιχνδια της EA, της Ignite Engine. Στις εκδόσεις για το Playstation 4 και το Xbox One αισθητές είναι οι βελτιώσεις με την πρώτη ματιά τόσο στον οπτικό τομέα μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες παρουσιάζοντας ένα πιο αληθοφανές και ζωντανό κοινό.

Επίσης όσον αφορά το ρεαλισμό στις κινήσεις των παιχτών έχουν προστεθεί νέα χαρακτηριστικά όπως νέα ball physics, καλύτερος έλεγχος και πιο αληθοφανές συγκρούσεις και επαφές μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Πολλά υποσχόμενο είναι τέλος και το “Emotional Intelligence” το οποίο δίνει νέα διάσταση στην εξέλιξη των αγώνων επιδρώντας σε πραγματικό χρόνο στη ψυχολογία και την απόδοση κάθε αθλητή αναλόγως της απόδοση του.

Το FIFA 15 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει για τα Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 και PC στις 26 Σεπτεμβρίου.

Exit mobile version