Tι παίζει το Σαββατοκύριακο;

Ή μήπως το τετραήμερο…;


“Ωπ, πού είναι το Vidcast;”

Ας τα πάρουμε με τη σειρά για να τα βάλουμε στη θέση τους. Όπως είπαμε και στο Webcast της Δευτέρας, έφτασε η στιγμή που το iMac του GameOver, το οποίο εδώ και χρόνια αποτελεί τον απόλυτο εργάτη για επεξεργασία videos και το όχημά μας για να βγαίνουμε στον “αέρα” κατά τις internet radio εκπομπές μας, έφτασε στα απόλυτα όριά του και ήρθε η στιγμή για να γίνει μια απαραίτητη αναβάθμιση. Οπότε, οι εν λόγω στήλες μας (Vidcast- Webcast) “παγώνουν” για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη, οπότε θα επιστρέψουμε κανονικά στα “μιντιακά” μας.

Αλλά επειδή η βιομηχανία του gaming δεν περιμένει πότε θα ετοιμαστεί το Mac μας, το editorial πρέπει να βγει κανονικά εφόσον έχουμε μια ακόμα Παρασκευή με πολλές και σημαντικές κυκλοφορίες. Η αρχή γίνεται με την uber-ultra-super sexy Bayonetta, που από σήμερα έρχεται στο Wii U με το δεύτερο και (όπως δηλώνει ο κ. Καζαντζίδης) εξαιρετικό παιχνίδι της Platinum Games. Ο “τεράστιος” Meier ταξιδεύει τη σειρά Civilization στα άστρα με το Beyond Earth, το αγαπημένο racing franchise MX vs ATV επιστρέφει μετά το “θάνατο” της THQ ως τέκνο της Nordic Games, και, τέλος, έφτασε η στιγμή που επιστρέφει ένα απο τα σημαντικότερα ονόματα στην κατηγορία των adventure παιχνιδιών, αφού αυτή την εβδομάδα διαθέσιμο έγινε το Dreamfall Chapters.

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, γιατί οι κυκλοφορίες αυτής της εβδομάδας είναι μόνο η κορυφή στο παγόβουνο αυτών που θα δούμε από τις αρχές Νοεμβρίου και μετά.

Καλό Σαββατοκύριακο (ή καλό τετραήμερο στους τυχερούς), προσοχή στους δρόμους για όσους αποφασίσουν να πάνε εκδρομούλα, και σύντομα πάλι εδώ, γιατί έχουμε πάρα πολλά να πούμε στο επόμενο διάστημα…

Όλες οι νέες κυκλοφορίες videogames

Bayonetta Wii U
Bayonetta 2 Wii U
Dreamfall Chapters: The Longest Journey PS4, PC, Mac
Just Dance 2015 PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Wii
MX Vs. ATV Supercross PS3, Xbox 360, PC, Mac
Shadow Warrior PS4, Xbox One
Stealth Inc. 2 Wii U
Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth PC, Mac
The Legend of Korra PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One, PC

Exit mobile version