Ένα εκ. πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Xbox One

Το οποίο γιορτάζει με δώρα τα πρώτα γενέθλιά του.


Το πρώτο εκατομμύριο πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο συμπλήρωσε αισίως το Xbox One, σύμφωνα με αναφορές από τα καταστήματα, ενώ κατά τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες η καινούργια κονσόλα της Microsoft ξεπέρασε σε πωλήσεις το PlayStation 4, στην εν λόγω αγορά. Στην άνοδο των πωλήσεων του μηχανήματος συντέλεσαν φυσικά και οι δυνατές κυκλοφορίες παιχνιδιών τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ ο Harvey Eagle, Xbox marketing director στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε σχετικά με την πορεία της κονσόλας: “Παρατηρούμε μια φανταστική ορμή με το Xbox One, το οποίο έχει πουλήσει σχεδόν 10 εκ. στα καταστήματα, σε όλο τον κόσμο. Αυτή η ορμή αντανακλάται στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικά τις τρεις τελευταίες εβδομάδες, που είναι πολύ ενθαρρυντικό καθώς πλησιάζουμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων. Ο κόσμος αγοράζει κονσόλες για να παίξει τα καλύτερα παιχνίδια και το Xbox One μπορεί να το “σπίτι” για τα καλύτερα παιχνίδια.”

“Η Halo: The Master Chief Collection έχει λάβει από τις πιο υψηλές βαθμολογίες, ανάμεσα στα παιχνίδια της νέας γενιάς, το Sunset Overdrive είναι το νέο franchise με την μεγαλύτερη βαθμολογία από κάθε άλλο καινούργιο franchise στην νέα γενιά, ενώ το Forza Horizon 2 είναι το racing παιχνίδι με τις καλύτερες κριτικές σε όλες τις κονσόλες της νέας γενιάς. Έχουμε ένα εξαιρετικό lineup τίτλων τα οποία προσμένουμε την επόμενη χρονιά, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τα Quantum Break, Fable Legends και φυσικά το Halo 5 Guardians. Με τις φοβερές προσφορές που υπάρχουν στα καταστήματα για την κονσόλα, αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη να είναι κάποιος κάτοχος Xbox One.”

Τις προηγούμενες ημέρες, η Microsoft ανακοίνωσε κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά για την μέχρι σήμερα πορεία της κονσόλας, η οποία συμπληρώνει στις 22 Νοεμβρίου τον πρώτο χρόνο παρουσίας της στην αγορά. Στα πλαίσια των εορτασμών για τα πρώτα γενέθλια του Xbox One, η εταιρεία του Redmond θα προσφέρει στους κατόχους της κονσόλας τα εξής: μια “Year One” Gamer Picture, καινούργια Xbox One backgrounds, μια “Year One” background εικόνα, δωρεάν ενοικίαση του “Halo 4: Forward Unto Dawn” για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επίσης, διάφοροι κάτοχοι της κονσόλας, που θα επιλεχθούν τυχαία, θα λάβουν επιπλέον δώρα για τα οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Exit mobile version