Η μουσική του The Order: 1886

Με περίσσιο “βάρος”…


Ένα καινούργιο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για το επερχόμενο The Order: 1886, τον αποκλειστικό τίτλο της Ready At Dawn για τη νέα οικιακή κονσόλα της Sony, μαζί με μια ενημέρωση στο PS Blog, στο οποίο παρουσιάζεται η διαδικασία παραγωγής της μουσικής του παιχνιδιού. Στο εν λόγω trailer, διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης σχολιάζουν την μουσική επένδυση του τίτλου, που αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο μεταφοράς του ύφους που διέπει το The Order: 1886 προς τους παίκτες, ενώ τη μουσική του τίτλου χαρακτηρίζουν βαριοί στο άκουσμα ήχοι.

Υπεύθυνος για το συγκεκριμένο τμήμα του παιχνιδιού είναι ο Jason Graves, με προϋπηρεσία σε Dead Space και Tomb Raider, ενώ ανάμεσα στο soundtrack του The Order: 1886 συγκαταλέγεται και μια συνεργασία με τον Austin Wintory, ο οποίος είχε εργαστεί στο Journey. Να θυμίσουμε πως το The Order: 1886 θα έχει έναν και μοναδικό τρόπο ολοκλήρωσης, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, ενώ η ιστορία του λαμβάνει χώρα σε ένα εναλλακτικό Λονδίνο του 19ου αιώνα, με το τάγμα των Ιπποτών να έρχεται αντιμέτωπο με λυκάνθρωπους.

Ακολουθεί το πιο πρόσφατο trailer για το παιχνίδι, ενώ να θυμίσουμε πως όσοι προπαραγγείλουν τον τίτλο θα λάβουν το Knight’s Arsenal DLC. Το The Order: 1886 της Ready At Dawn θα διατεθεί αποκλειστικά στο PlayStation 4 στις 20 Φεβρουαρίου 2015.

Exit mobile version