Αφαίρεση των motion controls στο Uncharted: The Nathan Drake Collection

Και προσθήκη νέου βαθμού δυσκολίας.


Με την κυκλοφορία του PlayStation 3 και του SIXAXIS, πολλά στούντιο είχαν αποφασίσει να ενσωματώσουν λειτουργίες motion control στους τίτλους που ανέπτυσσαν, με το Uncharted: Drake’s Fortune να ήταν ένα από αυτά. Με τη λειτουργία motion controls ο παίκτης μπορούσε να ισορροπήσει πάνω σε ξύλα και να ρίξει χειροβομβίδες, αν και πολλές φορές ο συγκεκριμένος χειρισμός δεν οδηγούσε απαραίτητα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πλέον αυτό αλλάζει.

Σύμφωνα με το Kotaku, το σύστημα αυτό δεν θα εμφανίζεται στο Uncharted: The Nathan Drake Collection, τουλάχιστον όχι εντελώς. Ο παίκτης δεν θα χρειάζεται αυτό το σύστημα ελέγχου για να κάνει ισορροπία επάνω σε ξύλα. Βέβαια, το motion control θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη ρίξη χειροβομβίδων, αλλά η δυνατότητα αυτή θα είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική, όπως τουλάχιστον ίσχυε στο αρχικό παιχνίδι.

Επιπλέον, έγινε αναφορά σχετικά με ένα νέο επίπεδο δυσκολίας, το οποίο θα εφαρμοστεί σε όλα τα παιχνίδια της συλλογής. Αυτό το επίπεδο δυσκολίας θα μπορούσε κάλλιστα να προσφέρει μια νέα πρόκληση σε όλους τους παίκτες που έπαιξαν τα προηγούμενα παιχνίδια και επιθυμούν να βυθιστούν ξανά στον κόσμο του Nathan Drake.

 Υπενθυμίζουμε πως το Uncharted: The Nathan Drake Collection θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 στις 7 Οκτωβρίου στην Ευρώπη και αποτελεί remaster κυκλοφορία των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν στο PlayStation 3.

Exit mobile version