Νέα Web πλατφόρμα για το Assassin’s Creed

To Συμβούλιο σε χρειάζεται…


Η Ubisoft ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας πλατφόρμας στο Internet για όλους τους φίλους της σειράς Assassin’s Creed –κάτι παρόμοιο είχε κάνει και πριν την κυκλοφορία του Assassin’s Creed IV: Black Flag, με την υπηρεσία “The Watch”. Η νέα πλατφόρμα ονομάζεται Assassin’s Creed Council, και μέσω αυτής οι φίλοι της σειράς θα μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τo σύμπαν των Assassin’s Creed, να κερδίσουν αποκλειστικό περιεχόμενο για τα παιχνίδια Assassin’s Creed και να επικοινωνούν άμεσα με την ομάδα ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τη Ubisoft, το Council θα είναι o νούμερο 1 προορισμός για τους φίλους των Assassin’s Creed, καθώς θα παρέχει άμεση πρόσβαση σε υλικό που θα ανεβαίνει πρώτα στο Council από τους παραγωγούς. Τα μέλη/ χρήστες του Council θα έχουν ενεργό μέρος στν διαμόρφωση της σελίδας, καθώς θα μπορούν να δημοσιεύουν το δικό τους περιεχόμενο (φωτογραφιες, video κτλ) και να ψηφίζουν αρνητικά ή θετικά το περιεχόμενο που ανεβαίνει από  τα άλλα μέλη του Council. 

Επίσης, θα μπορούν να εκλέξουν το δικό τους «Council Chamber», που θα κερδίσει ένα ταξίδι στο studio, θα συναντήσει την ομάδα από τους developers και θα συμμετάσχει σε special events που θα διοργανωθούν.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Η εγγραφή στο Assasssin’s Creed Council είναι δωρεάν.

Exit mobile version