Το νέο adventure του Hearthstone είναι γεγονός!

Έρχεται το League of Explorers

 

Όπως ανακοινώθηκε στην τελετή έναρξης της Blizzcon 15, το Hearthstone θα λάβει το τρίτο του single-player adventure (μετά το Naxxramas και το Blackrock Mountain), το οποίο θα ονομάζεται League of Explorers.

Θεματικά, το adventure είναι εμπνευσμένο από το αντίστοιχο faction του World of Warcraft. Ο παίκτης θα πρέπει να συνεργαστεί με το League of Explorers και να εξερευνήσει διάφορους αρχαιολογικούς τόπους, γνώριμους στους παίκτες του WoW, όπως το Uldaman, τα Ruins του Stranglethorn Vale καθώς και το Temple of Osris, προκειμένου να ανακτήσει τα τρία κομμάτια του Staff of Origination. Μετά την ολοκλήρωσή του όμως μια έκπληξη επιφυλάσσει τους παίκτες καθώς το σκήπτρο θα κλαπεί από τον μυστηριώδη Rafaam…

Φυσικά, όπως και κάθε adventure έτσι και αυτό, θα εισάγει 45 νέες κάρτες στο παιχνίδι, τις οποίες μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά εδώ, αλλά και δύο νέα gameboards.

To adventure θα ακολουθήσει τη γνώριμη δομή με 4 wings στην τιμή των 700 gold ή $6.99 έκαστος, με όλο το adventure να κοστίζει $20 ή 2800 gold. Φυσικά κάθε wing θα περιέχει δύο class challenges (με προκατασκευασμένα decks) καθώς και υψηλότερης δυσκολίας (heroic) bosses αφού το ολοκληρώσουμε.

Το πρώτο wing του League of Explorers αναμένεται στις 12 Νοεμβρίου 2015!

Exit mobile version